Göğüslerin bitişik veya ayrı olmasının farkı nedir kızlar ?
Hangisi daha estetik beyler?
Ve ikisinin arasındaki ince avantaj ve dezavantajlar nelerdir?
Hangisi daha estetik beyler?
Ve ikisinin arasındaki ince avantaj ve dezavantajlar nelerdir?
Bitişik güzel değil bence yani bir yere kadar, genelde sarkmış oluyor çünkü özellikle yaz aylarında alt kısımları da pişik olur ya ayrı iyidir ve dik olacak tabi. bitişik göğüslerin avantajı sağa sola çekebilirsin :D 31 çekebilirsin :D sürekli böyle göğüslere sahip olmak sıkıcı ve zahmetli çoğu kadınında şekilsiz oluyor südyeni çıkarınca zaten :D
Benim dolgun ve bitişik. Sütyen varken arası gözükmüyor ve erkek arkadaşım bayılıyor. Çoğu slikon yaptıran mankenlerinkine taş çıkarır valla. Hatta slikon zannedenlerde olmuştu. Ayrı biri anyada biri konyada güzel değil sexi durmuyor bence. Bitişik olunca erkeklerde arasına sokma isteği uyandırıyor. Yani dolgun ve bitişik avantajlıdır.
Seninkinin fotosunu at da iyisi neymiş görelim DogaKy ? :)
bunu bende çok düşünmüşümdür (neden düşündüğümü bilmiyorum) çok güzel bir soru.
Ben ikisi arasında bir fark bulamıyorum estetik olarak iki şekilde de güzel. Daha önemlisi çok büyük ya da küçük olmaması dik olması. :)
bitişik veya ayrı olmasının bir önemi yok .yeterki dik olsun ve biçimli olsun .
Cevap
6Cevap
Ben bitişik sevmiyorum mümkünse ayrı küçük ve dik olsunlar.
Dik , birleşik olsa olmaz mı?
ayrık göğüs birleşik göğüs diye bir şey yok destekli sütyen desteksiz sütyen var . kaslı dik duran ya da kassız sarkmış göğüs var .
Güzel olsun bakımlı olsun temiz olsun fark etmez ayrık ya da bitişik
Bitişik tabiki daha güzel. Ayrık olanlar uzağa gelin gidermiş diye bir hurafede var...
Her göğüs candır erkek için ister bitişik ister ayrı ister eğri ister yamuk
birazcık ara olmalı ve normal olmalı büyük olmasında küçük ve normaller candır :)
Benlm anneannem hep bitisik memeliler icin cocuk poposuna benziyor der. Hani bluz giyip dekolte acinca benziyor da sahiden. Ayrik meme daha guzel.
ayrık olmamalı yaa :((( ne biliyim ya öyle ayrı gayrı olmaz .. bitişik olmalı ama büyük olmalı .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar