Wooow ben rüyamda Kerem Bursinle seviştim ama halen şoktayım. Bu rüyayı kaç kız görebilir? Üstelik bu adamın hiçbir dizisini izlemedim, filmine gitmedim ve kendisini hiç arzulamadım. Beğenmiyorum. Gün içinde kardeşime bir kez şaka olsun diye Kerimcan'a benzemişsin dedim. Beki bilinçaltıma Kerem diye geçti bilemem ama blinçaltım bana fazla somut görseller gösteriyor. Artık nasıl bir abazalık halindeysem...
Valla ben genelde komşu kızını görüyorum hep yataktayiz sabah bir kalkiyorum ip islak bir bakiyorum yastiklara sariliyomusum yani burdan cikaricagin hayaller paris be bacim :)
Klasik Kezban Türk kızı. Allah başımızdan Kezban olmayan türk kızlarını eksik etmesin. Düşünsene tüm çevren bunun gibi Kezban abazalar ile çevrilmiş :D
Niye senin kasın yok mu? Yakışıklı olmadığın için mi bu öfke? Adamla zerre ilgilenmiyorum, fanı olsam neyse. Bir kez Beyaz showda izledim. Senin bu kompleksinin bedelini tüm Türk erkeklerine mi yükleyeyim?
Hımm doktor bey açıklar mısınız? Sorunum ne? Artık önemsemiyorum. Sıkıldım çünkü. Benimde gıcık olduğum şey bu tarz sorulara görüş atanların neden gidip daha yararlı işlerle vakit geçirmediğidir? Bu şeye benziyor. Tencere dibin kara benimki senden kara asdf
Çünkü yapacak başka bir işim yok. Sorunun ne bilmiyorum. Ama tüm rüyalar bilinçaltı ürünüdür. Günlerdir çok saçma sapan korkunç rüyalar görüyorum ben de
O halde yapacak işin yoksa hakaret etmemelisin. Ben gün içinde bir ton farklı iş yapıyorum. Bence bu işlerden bunalmış olabilirim. Ve evlenme çağım gelmiştir falan. Evliliğe de sıcak bakmıyorum. Yani işsizliğin hakaret etmeni gerektirmiyor.
Hayır hakaretime gerekçe olarak sunmadım onu zaten. Bu soruyu cevaplamaktan başka işin yok mu dedin ya. Bak yine kendini olaya vermiyorsun ama olmuyor böyle :D
2 haftayı geçti ki dokunmuyorum... Rüyamda da kendimi topuklularımın üzerinde mini bir elbiseyle eğilmiş bir halde, sevgilim dudaklarımı yalarken gördüm...
Hadi benim gibi yakışıklı biriyle sevişsen anlarımda bu kekoylaa seviştiğin için nasıl mutlu oluyorsun anlamadım ki ah şu yokluk kızlarımızı ne hale soktu
En İyi Cevaplar