Şimdi tam olarak yazmiycam burda ne söylediğimi ama sunu sormak istiyorum. Ne olursa olsun ben onu seviyorum tamam bir hata yaptim ama sonucta soyledim söylemeyebilirdim. Telafi etmeyede calistim. Durum baya karisik. Ama seni seven birini bu sekil acimazsizca davranir miydiniz? Benim kendimle ilgili bir yalandi. ( Cinsellik degil )
Sevgilime yalan söyledim bunu 2 sene sonra acikladim? Beni affetmedi. Siz olsaydiniz affedermiydiniz?
Duruma göre değişir. Ama önemli olan şu ki, onun sana olan güveni sarsılmış bu yalandan ötürü. Belki bu durumu hoş görebilir, ama ya sonrasında her söylediğin ile ilgili aklında bir şüphe oluşursa bu ilişki nasıl sağlıklı devam edecekti? Bence mesele bu yalanın affedilip edilmemesi değil, bundan sonra birbirinize güvenip güvenemeyeceğiz.
Cinsellik degil diyorsun. Tam olarak ne oldugu belli degil fakat dogruyu soylemissin sonucta. Ben olsam affederdim. Ama her erkek bir degil ne yazik ki...
Hata etmissin. Gururunu ayaklar altina almissin yani. Ama seninde sucun yok baglandigin icin yapmissin bunu. Evet haketmemissin ama bence daha fazla ezdirme kendini güçlü ol.
Senin sevgini senin aşkını haketmemis birde boyle dusun. Seni gercekten sevse seni oldugun gibi kabul ederdi. Ne erkekler var cok sevdigi icin kiz baskasindan hamile olsa bile veya da bakire olmasa bile kabul edenler var. Oyle adamlar aşkı hakediyor iste. Insallah seni de oyle bir erkek bulur diyelim :)
Ya sevgililer arasinda oyle seylerde olur gayet normal :) Tatli kavgalar ise cokta kirici kavgalar degil ise sorun olmaz yani :) Onemli olan bir iliski de iki tarafinda birbirlerine olan saygisi ve sevgisidir. Bunlar devam ettikce ne kadar kavga ederseniz edin genede bir sorun teskil etmez :)
Tabi sende haklisin. Insanlar hayatinda olumsuz seyler yasadikca artik ayni degilde bambaska biri olmak isterler. Ama bambaska biri olucam derken de sakin kendi kisiligini ve insanligini da kaybetme cunku onlar her zaman yolunu aydinlatir bunu unutma. Belki yazdiklarim sana sıkıcı geliyor olabilir fakat zamanla yasadikca goreceksin bunu emin olabilirsin.
Eğer yaptigin hatalari bilirsen ve tekrarlamamak icin ugrasirsan bu zaten senin yararina olur. Yani artik yaptigin hatalardan ders alip olgunlasmis olursun.
yuz yuze soylemedim zaten goruntulu konusurken soyledim. Kipkirmizi oldu tabi o sira hakaret ben Ağlıyorum tabi o sen nasil bir insansin lan bunu bana nasil yaparsin
En İyi Cevaplar