Soru yukarıda... bukadar kolay mı... kendide bakire değil... bu adil mi şimdi? Çok kötüyüm... kendimi çok değersiz hissediyorum... halbuki aynıyız aynı hataya düştük... nasıl olurda kabul edemez ilerde sorun açar der...
Cevabın nedir?
Allah korumuş seni ilerde sıkıntı olurmuş gerçekten böyle bir insanla layığını bulur yakında bu insanlar sevişmediği adam kalmayıp bakire olan insanları hak ediyor senin gibi dürüst kızları değil bence üzülmemelisin hayat devam ediyor emin ol daha mutlu olacaksın bir başkasını daha çok seveceksin onunla olmadığın için şükür edeceksin :)
42 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıleee yapmayacaktın... Ama artık iş işten geçmiş tövbe et günahından arın sonrada seni böyle kabullenen birini bul.
131 Yorumla- +1 yıl
Ee ama erkek yapmış? Tabi erkek adam yapar size göre hatta erkek adam önüne gelene tecavüz eder
Sen niye kendini değersiz hissediyorsun. Salağın tekiyle evlenmekten kurtulmuşsun. Boşver, doğru kişi değilmiş demek ki. Çıkar karşına seni sen olduğun için sevecek birisi...
41 Yorumla
Soran+1 yılSağol:)
Trol ise komik değil, değil ise daha beter. Bir zarla insan sınıflandıran kişiler onlarca zarı yok edenler oluyor genelde.
54 Yorumla
Soran+1 yılYok trol değil:) aynen.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
77Cevap
farzedelim ki düşüncesinde haklı (bence değil de) , ileride bakire bir kızla evlendiğinde onun gerçekten bakire olup olmadığını nerden bilecek acaba? :)
ne bakireler biliyoruz, anal oral yapmadığı yok :)45 Yorumla
Soran+1 yılAynen:)
Soran+1 yılBiliyorum ama şu an zor :)
Soran+1 yılDoğru:)
Kendisi bakir olsaydı yaptığı doğru ama istediğiyle ilişkiye girmiş yatmış. Bunu yapmaya hakkı yok. Ne bekliyordu kendisi her haltı yiyicek ama bakire kızla evleniceğini mi vay anasını rahatlığa bak.
36 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi ne kadar rahat... umarım bakire birini bulur ondan sonra görür dünya kaç bucak. Bakalım rahat oluyormu
Soran+1 yılOndan beklemezdim... bu kadar basit düşünmesini...
Soran+1 yılDürüstlük benim için çok önemli dedim belki dürüst olmamı sever... yanilmisim
bir insana değer vermek, sevmek, onunla ciddi düşünmek cinselliğe bağlı kalamaz. Yanlış düşünüyor. bir insan, bir hayat cinsellikten ibaret görülmemeli. Ayrıldığına üzül mü diyeyim böyle bir zihniyetten kurtulduğuna sevin mi diyeyim bilemiyorum. Allah sonumuzu hayra erdirsin..
30 Yorumlatakıntılı bır ınsan ise eger gercekten ılerıde cok soruna sebep olabılır. Ama her gunahta her papaza soylenmezkı be kuzum. bazı yasananlar yasandıgı yerde kalmalı o kadar da durust olmaya gerek yok bence. özellıkle tabular uzerınde yasayan bır toplum ıcın bu cok sakıncalı bır durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılİyide kendisine bakır değil evlendikten sonra hal ve hareketten sanki anlamındaki.. hem ben dürüst olmak istedim düşündüm dürüst olursam belki kabul eder diye... ama yanilmisim
örnekler örnekler örnekler bu örnekleri toplasam burdan aya yol olur türkiye göktürk 1 ve 2 uydusunu göndermekten vazgeçer yürüyerek uzaya giderdi. Benim aptal kızlarım evlenmeden önce verirseniz işte böyle elinize verirler miktirnameyi ne diyeyim başka.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencil erkekler hep bu konuda sevgili olmaya gelince öyle arar evlenmeye gelince bakire kendi bakir olmamasına hatta türlü türlü fantezi yapmış bir adam bile olsa seni yargılamayı hak görür kendinde kadınız ya sanki o beraber oldukları kimseyle evlenmeyecek çocukları olmayacak gibi bu kısır bir döngü bir nevi önemli olan yalan dolan olmasın sen açıkça söylemişsin onlara zaten yalan atan kimseyle olmadım ya da şöyle böyle istememiştim diyenler yaranıyor ve genelde kandıran biriyle evleniyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Bakirelik ruhtadir bedende degil boyle insanlar yobaz bnce
bu iki yüzlülük
kendi her kızla olmuş ama bakire kız istiyor
birde bakire olup tecrübeli erkek isteyen kızlar var
bunlar zaten bir birini buluyor ve evleniyorlar
sen içini temiz tut sabret
seni olduğun gibi seven anlayışlı biri mutlaka çıkar20 Yorumla
+1 yılYaz, yazda örnek alsın burdaki vermeye meraklı kızlar. Aha işte böyle ortada kalırsınız.
102 Yorumla- +1 yıl
Seks hayatlarını ikiyüzlü erkekler yüzünden kısıtlamamaları gerektiğine iyi örnek bu. O herifin evleneceği bakire kız keriz mi de kendini beklemeyen biri için yıllarca beklesin?
- +1 yıl
@Jodienaiden kes!!! Siz böyle iki yüzlü pisliksiniz, yapar yapar bakire diye ötersiniz. Kaybol !!
+1 yılkendini bir şey zannetmiş boşver aman yok mu seninle evlenecek başka kimse biri gider biri gelir
74 Yorumla
Soran+1 yılGüzel dedin ama öyle kolay sevilmiyor bir insan :)
- +1 yıl
biliyorum ama işte o seni sevmedi sen daha da seviyorum diye zorlama bence
- +1 yıl
ya ondan bahsetmiyorum ki hem siz neden giriyosunuz ki araya
Cocuk hakli git kabul edenini bul bakalim burda sorun etmeyenler o raddeye gelince isler yine bakirelik benim icin onemli degil diyecekler mi. Bunu Şu an kabul etseler bile ileride sorun yaratir artik senin iki yolun var ya diktirip bu yalanla yasiyacaksin ya da ikide bir kafana kakilmasina goz yumacaksin
11 Yorumla- +1 yıl
Erkekler istediğiyle sevişiyor ama toplumsal baskı görmüyor neden?
İşte zekası bu kadarına yetmiş hem kendisi bir şeyler yaşıyor hem de yaşayanı kabul etmiyor, bırak kurtulmuş böyle bir zekasızdan :D
30 Yorumla
+1 yılKaliteli insanlara ihtiyacımız var.
Basit ve saçma bir erkekle birlikte olmuşsun. Yapacak bir şey yok.20 YorumlaDünyanın sonu bekaret yüzünden gelecek ben bunu anladım, sanırım en büyük sorunumuz bu
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen... herşey bir tek şeye bakıyor:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadını bacak arasından ibaret gören birinden kurtulmuşsun haline şükret bence.
61 Yorumla- +1 yıl
Adam olan ole dusunmez zaten
+1 yılKendisi bakir olsa neyse ama hem bakir değil bakire istiyor. O nasıl oluyor?
11 Yorumla
Soran+1 yılAnlasam :)
Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. üzüldüm şimdi senin adına. bekaret çok önemliyse gitsin bakire birini alsın o zaman takma kafana
22 Yorumla
Soran+1 yılYani ruh karakter hiç mi önemli değil bukadar mi bir kadın?
ağzına sıçayım onun ben
hadi ordan et
sana erkek mi yok20 Yorumla
+1 yılbasit adam basit düşünür. ayrıca bunu hata olarak görme bu senin hayatın nasıl yaşamak sana kalmış. özgürsün boşver daa iyi olmuş seni isteyen biriyle beraber evlenirsin o zamna
20 YorumlaMalesef günümüzde namusu iki bacak arasında arayanlar var üzülme sen kurtulmuşsun sanırım yaşın genç illa biri çıkar karşına... bak benimle kimse evlenmiyor 😀 üzülüyormuyum hayır ben değil onlar kaybeder
10 Yorumlabak bu olmamış işte çünkü kendide bakir değilmiş yani şartlar eşit ama
12 Yorumla
Soran+1 yılGel de ona anlat :)
+1 yılBence densizlik etmiş... Seni hiç sevmemiş ki, sevse bunu dert etmezdi... Demek ki aklı başka yerdeymiş.
20 Yorumla
+1 yılErkekler böyle. Kendileri her halti yer ama kız bir kere biri ile bir geçmiş yaşasın istemez.
O yüzden soylemeyeceksin. Gidip diktireceksin.
Ona da maddiyat gerekiyor tabi.10 YorumlaEvlenme raddesine geldiğin adamı tanıyamamışsın demekki tanımadığın biriyle evlenecektin. Bu yüzdendir ki bazı şeyler önceden konuşulmalı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkabul etmek zorunda değil. nasıl bir kadın ister binlerce erkekle beraber olduktan sonra yok ben anlamam bakir erkek istiyorum diyebiliyorsa onunda bunu deme hakkı var. ha bulur veya bulamaz orası beni ilgilendirmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlarım eğer bakır olsa ama oda değil benim kafama bu girmiyor... dinimiz demiyor erkek yapar Okay kadın yapar günah... her ikisinde haram
Cevap sahibi+1 yılbunun dinle imanla alakası yok.
sende evlenmek için bakir arayabilirsin buda doğal birşey. adamın şartları var o şartlara uymamışsın abartacak birşey değil. bukadar mental olmanın bir alemi yok.
burası böyle. sen de git diktir. bunlar bundan anlar. kendi yapar ama seni kabul etmez.
41 Yorumla
+1 yılÖyle bir kafayla evlenmedigin için şanslı say kendini
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. adamın görüşü buymuş demekki doğru ya da yalnış sonuçta seni kullanıp ayrilabilirdide.
ilerde kafasına takılır mutlu olmayacağımızı belirtmiş ayrılmış.00 Yorumla
+1 yılS*ktir et ya o kim ki kendi istediğiyle yatıp karşıdakini o şekilde kabul edemiyor.
10 Yorumlaahaha hadi ordan et o şerefsizi, ondan hatır gelmezmiş belli etmesi iyi olmuş evlenmeden önce
10 Yorumlauzulecek birsey yok iyi tarafindan bak bakire olsan bile ilk geceden itibaren degerin olmazdi belki
10 Yorumladusun erkeksın sevdıgın kadınla evlenıceksın ama onceden baskası uzerınden gecmıs byuk konusmak ıstemıyom da haklı
921 Yorumla- +1 yıl
Kendisi de bakir değilmiş, haklı değil.
Soran+1 yıl@CansuKn AYNEN Bunu Bende ANLAMİYORUM BİDE Bende TEK biri onda sayısı bile belli değil...
- +1 yıl
O zaman bu kız da gönül eğlendirmiş diğeriyle. Allah Allah. Erkek yapınca oo aslanım koçum kız yapınca o... yok öyle bir dünya. Ya kendisi de yapmayacaktı ya da ben de yaptım bir hata sen de yapmışsın nolucak diyip susucaktı. Böyle gaz veriyosunuz veriyosunuz sonra eşim beni aldattı diye ağlıyorsunuz. O zaman da gönül eğlendirmiş diyebilir misiniz çok merak ediyorum...
- +1 yıl
Ulan kendisi de gönül eğlendirilecek erkek o zaman? Ikiyüzlü erkeklere bu kadar prim vermeyin.
- +1 yıl
Erkeğin namusu nerdeyse orda.
- +1 yıl
Namus islami bir kavram. İslamda zina erkeğe de kadına da yasak. Kafandan element uydurma.
- +1 yıl
dusun kızsın sevdıgın erkekler evlenıceksın ama onceden baskası uzerınden gecmıs
- +1 yıl
@susuzask77 ben zaten kızım. ben kendımı hep evlencegım adama sakladım saklıyorum da. zevklerımı bı yere bırakabılıyorum erkek nefsıne yenık duser ama kadının dusmemesı gerek anlıyo musun ılerde anne olucak bı ınsan o yuce ınsan bukadar zevkıne duskun olmasın. sorun su o adam bu kızı bırakmadı olarak dusun evlendıler bu kadın anne olucak gecmısı çöp ama? bune abı
- +1 yıl
erkek baba olmuyo mu mk?
- +1 yıl
Öncelikle zar kişinin kız mı kadın mı olduğu anlaşılsın diye konmamıştır. Az oku öğren.
İkinci olarak islama göre kadının da erkeğin de zina yapması yasak. Sen hangi görüşü savunuyosun? Erkeğin namusu yoktur ne demek ya nasıl saçma bir düşünce. Erkeğin de en az kadın kadar namusu vardır. Kocan üstüne kuma getirse, metres yapsa bunu haklı bulup erkeğin namusu olmaz nasıl olsa diyebilecek misin bunu söyle? Yazık, gerçekten çok yazık öyle güzel ezdiriyorsun ki kendini, kendine saygın yok. - +1 yıl
@Jodienaiden evlendıgınde ıstedıgın kadar ustunden gecsın bosanınca sen gıne namuslusun kımse sana patlaksın muamelesı yapamaz cunku evlendıgınde yapılması gereken bısey ama sen evlenmeden bunu yapıyosun o sıradan kızlardan oluyosun erkek nekadar her seyı yapmıs olsada el degmemısını ıster. guzel kardes sen sımdı ıllakı cınsellık yasadıgın evlencegın kadın bekar ve gecmıste yemedıgı y. rrak kalmamıs catır cutur s. kmısler onu sen ana evıne gelın dıye getırır mısın? sımdı sesını kes burda entellektüellik yapma yalak
- +1 yıl
bu mal yüzde 99 bir sürü kızla ilişki yaşamış bakire isteyen bir fake erkek profili konuşma şeklinden belli zaten. yoksa bir kızın bu kadar canım olma ihtimalini düşünmek istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekle kadını karıştırmayın erkek her önüne gelenle yapmaz zaten cok zorda bulur bayan öyle değil olan olmuş zamanında yapmasaydın evlenip boşansan ayrı ama bekarken yapman acaba kac defa yaptı soru işareti bırakır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOda bakir değilse sıkıntı belki sana bakir değilim diyerek senden cevap almak için bakir değilim dedi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi yüzlü olduğundan kendi sabretmeyi bilse belki olurdu ama kendi yaparsa nefis başkası yaparsa o.. gibı kurtuluş olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki şunu merak ediyorum ilk iliskin nasil oldu isteyerek mi yaptin ve neden yaptin?
06 Yorumla
Soran+1 yılNe önemi var.. aptallıktır işte o istedi diye... ama ne fark eder... yaptıysan yaptin
Cevap sahibi+1 yılBak işte bu olmadi bu gecistirme seklinde olmaz tabii madem öyle mantikli bir aciklama yapacaksin neden ve nasil oldu sen nerdeydin?
Soran+1 yılEvet farkı var mı.. ben istemedim o istedi diye olmuştu... farkı var mı?
Cevap sahibi+1 yılVar tabii eger sen böyle gecistirme cevap verirsen tabii itici gelir mesela nasil oldugunu tam bir anlat bak nasil fark oluyor?
Soran+1 yılO sormadı bile... demek önemi yok onun için zar yoksa evlilik de yok :)
Cevap sahibi+1 yılSen niye verdin hemen peki ve hangi pozisyonda oldu?
+1 yılAdam bakirae açseni niye kabul etsin? Başkasına sahipsin seni kim napsın artık?
01 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimseye sahip değildir bunu bir kamu supotu olarak yaymalıyım çünkü sizin gibi beyni s*ikinde çalışan erkekler anlamıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıltercih meselesi çok takılmamak gerek illa onunla evleneceksin diye bir şeyde yok belkide hiç evlenmiceksin
10 Yorumla
+1 yıldusun kızsın sevdıgın erkekler evlenıceksın ama onceden baskası uzerınden gecmıs
00 YorumlaŞanslısın aslında bir zara seni değişmiş sonrada başka şeylere yine seni değişirdi
10 Yorumla
+1 yılEğer karsindaki de öyleyse hiç sorun yok ama karsindaki bakire ise mutlaka söylemelisin onceden
10 Yorumla
+1 yılHayat böyle ya diktirceksin ya da böyle söyleyip gerçek yüzünü göreceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKizm yapmadn once dusunecktin ya da yaptgna evlencktn yapck bsy yok bir insan cok p. i. c olurda kbl eder anck norml adam kbl etmez
00 Yorumla
+1 yılBu bir tercih meselesidir. Bakire bir kızla evlenmek isteyebilir. Beyninde kabul edemediği bir olguyu yaşaması daha tehlikeli.
00 Yorumla
+1 yılDürüstlük fazladır bazılarına..
40 Yorumlasende evlenmeden bakire olmayan şeyini ona sunmasaydın aşk olmadan açarsan kaçar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen parfum seçerken kokusuna bakmak için kullanılan yarı parfümü alır mısın?
sadece örnek vverdim sen kendin düşün artık01 Yorumla- +1 yıl
Adam bakir değilmiş zaten saçma örnek
Gizli Üye(36-45)+1 yıleee yatıp kalkarken düşünecektin bunu. senin ambalajın açilmış spot mal misali değerini kaybettin herkesin gözünde..
01 Yorumla- +1 yıl
Ya yemin ediyorum malsın umarım sana bakire ama arkadan yapmış bir kız nasip olur
+1 yılen uyuz oldugum herif tipi
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar öyle şerefsizler arkadaşım
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru haklı çocuk bakire değilsen bunu hiç bir erkek kabullenmez
00 Yorumla
+1 yılEvet bukadar.
Ellerin kadinisinnnn seni sevememmm00 Yorumlabiz ne desek boş o öyle düşünüyorsa geçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVerilmiş sadakan varmış kurtulmuşsun üzülme
14 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
Cevap sahibi+1 yılEvlenen çıkar illa ki takma
Soran+1 yılBen illa evleneyim demiyorum... sevdim işte...
Cevap sahibi+1 yılO sevmemiş demek
+1 yılnamaz kiliyor mu sevgilin?
07 Yorumla
Soran+1 yılİstiyor.. yani kıldığı oluyor oda tövbe etti bende zamanında
- +1 yıl
Şahsen bakire bir kizla evlenirsem onun namazina giyimine kusamina erkeklerle munasebetine yani tam manasiyla tovbe edip etmedigine bakarim , bu gunaha bulasmis ama laylaylomsa ben onun samimiyetine inanmam , temiz oldugum icin degil kendini kandirdigi icin reddederim
- +1 yıl
Bakire bir kizla evlenirsem demisim bakire olmayan olcakti
Soran+1 yılZaten önemli olan o... bakire olsa ama ruhu pis olsa o evlilik yürür mü ya? aklım almıyor..
- +1 yıl
Bakire olsa ruhu pis olsa evlilik yurumezde , bakireligi kucumsemeyin meselenin ucunda Allahin yasakladigi zina sucu var , sen bunun icin tovbeni yap samimiysende o arkadasindan uzak dur , gunahlarini kimseye anlatma
Soran+1 yılKimse bilmiyor ki ama evlenmek istediğim insana mecbur anlatmalıyım öyle değil mi?
- +1 yıl
Anlatma
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzülme kendine göre birini bulursun o kaybetmiş
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Doğru olanı yapmış
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Haklı başkasının altına yat sonra alsın
10 Yorumla
+1 yılbende evlenmem şahsen
30 Yorumlatabii ki bu kadar. daha ne olsun
00 YorumlaNeden bakire değilsin evlendin boşandın mı
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bakire degilim diye evlenmekten vazgeçti... nasıl ya... :( :(bukadar mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler