Sadece bı kez o da zoraki anal dan bırlıkte olmuş doktora gittiğinde bakıresın deyip evlenip kızlığı kanayan var mı veya bakirelik kontrolü olup temiz çıktığı da evlenip kanaması olan?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadan olduğunda kızlık zarı bozulmaz ve şunu diyim evlendikten sonra da vajinal bölgede kan geldi kızlık zarı bozulduğu zaman yani sen boşuna korkuyorsun kan gelmesi ise belki anal yaparken arkadan kan gelmiştir ben bu tür şeyleri yaşamadım ama kan gelme gibi dediğim gibi korkmana gerektriecek birşey yok buradaki insanlara da bakma her haltı yerler yerler yargılarlar.
07 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kızlık bozulduğunda mı vagina dan kan geldi evlenince inan delırecem iki yıldır düşünmekten
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen oldu ve eşimde anal yaptığımı anlamadı ilişki sırasında kızlık zarından geldi evlend8kten sonra böyle oldu ve analda benim delik geniş olmasına rağmen eşim anlamadı bende akrabam tarafından zorla anlla tecevüz edildim o yüzden eşime bile diyemedim
Soran+1 yılAnlamadım şimdi analdan mı yapmıştın evlenmeden önce vagına dan mı kızlıgın mı bozulmuştu evlenmeden :(
Cevap sahibi+1 yılBen evlenemden önce anal yaparken bir yerimden kan gelmedi ne önden ne arkadan evlendiğim zaman vajinadan olduğu zaman bozuldu benim ki. O şahıs dikkat ederek yapardı
Soran+1 yılİşte seninkinden kan gelmemiş bı kere oldu bende boyle bı halt ya :(
Cevap sahibi+1 yılBence senin arkandan kan gelmiştir çünkü ilklerde az da olsa kan gelir
Cevap sahibi+1 yılYa üzülme ne olur
En İyi Cevaplar
Anal ilişkide zaten zara bir şey olmuyor evladım ne alakası var anal ve bekaretin?
07 Yorumla
Soran+1 yılYakın yerler kanama olmuş mudur dıye korkuyorum kaçmaya calsıtım sacımdan tuttu acaba ben kacamaya çalışırken kaydı da vagina dan mı o kan geldi diye korkuyorum :( 2 yıl oldu atlatamıyorum :(
Soran+1 yılRuh saglıgım hala iyi değil ben hergun hamilelik testi yaptım kan idrar üzerinden 2 yıl geçti 2 ay öncesine kadar karnında mı öldü bebek ondan mı çıkmıyor tahliller de dogurmuyorum diyordum saclarımı kazıdım çok zayıfladım ben ben değilim 2 yıldır her an her saniye delırıyorum ben
Soran+1 yılAilem hocaya götürdüler acaba uç harf liler mı bulaştı diye hergun kabusla uyanıyordm ki hala arada oluyor :( musallat oldular diyordu annem hoca muska verdi diyemiyorum aileme birşey hoca uç harfllerden korunmak ıcınmıs :(
Soran+1 yılAilem öyle dusunuyor işte ben diyemiyorum bı de küçük bı yerde yaşıyorum ;( ımkanlarım yokkı
bakireliği sadece zarda arayanın zaten bakireliği gitmiştir. öpüş seviş eline al ağzına al afedersin dokunulmadık bir zarın ve kulağının arkası kalsın sonra ben bakiremiyim? evet evet bakiresin... (bu arada bu yorumu senin durumun için yapmadım genelleme olarak yapıyorum)
10 Yorumla
Kim senden bekirelik kontrolü istiyor ki?
Neyin kafasını yaşıyorsunuz?06 Yorumla
Soran+1 yılBen kendim istedim kendim muayene oldum isteğimle olan birşey olmadığı için üzerinden iki yıl geçti uyuyamıyorum kontrol olmam gerekiyordu köyde oturuyorum su an gittim ankaraya muayene oldum delırecektım kızsın dedi ama hala kafamda acaba yanlış mı gördü acaba yırtılfı mı diye hala ben kafayı yıycem
Soran+1 yılOnu takmıyorum aslında iki doktora gittim biri esnek gibi dedi Ankara da bı de küçük bı şehirde gittim özel klınıktı normal kızlık zarın en çok olan dedi neden ikisi de farklı dedi acaba yanlış mı dediler :( farklı farklı bilgiler ya
Soran+1 yılDoktorlar farklı şeyler söylüyor farklı kızlık zarı dıolar belki de o zamana yanılıyorlar nasıl guvenılecek nasıl kan gelmeli kızlıktan bilmiyorum inan delırecem bırsuru soru var aklımda
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılyorumları ve verdiğin cevapları okudum. arkadaşım mutlaka psikolojik destek almalısın. Yanlış anlama beni sen delisin demiyorum ama yaşadığın şeyler kolay değil. kesinlikle unutamazsın ama acısını ve senin üzerinde bıraktığı bu kötü etkiyi atlatman lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılanal ile bakireliğin arasındaki bağ ne? zaten ön tarafa hiç dokunmadıysanız ilk ilişkide tabi ki kan gelecek. zaten günümüz trendi bakirelik bozulmasın diye anal yapmıyorlar mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılSorun o değil ki ben kaçmaya çalıştım sacımdan tuttu dustım yaparken de acayip oldum kaçmaya calsıtım kaydı mı diye bilmiyorum delırecem ben :(
- +1 yıl
anladım, kötü bir durum tabi bu yaşadığınız. tam olarak arkadan mı oldu ön tarafa kaydı mı emin değilseniz kontrol ettirmeniz iyi olmuş. ancak doktor bakiresiniz dediyse artık daha fazla kurcalamanın bir anlamı yok. bahsettiğiniz gelen kan büyük olasılıkla arka tarafın zorlanmasından kaynaklı olmuştur. ilk gecenizde önden kan gelecektir, içinizi bu yüzden karartmayın boşuna
Soran+1 yılDoktor bakıresın dedi ama ben iki doktora gittim biri esnege benziyor dedi biri narmal hymen kızlarda çoğu zaman bu şekil olur dedi ıkısı de farklı bilgi verdi ama :(
- +1 yıl
Esnek olması demek bozulmuş demek değil zaten
Soran+1 yılAama ikisi de farkı şeyler niye söyledi doğru bilgi değişmez ki
+1 yılAnalla ilgisi yok ki? Yani vajinaya girmediyse penis hiç, analdan zarı yırtamaz... O ayrı bir durum. Bir sıkıntı olmaz, merak etmeyin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSorun su ki zoraki yapıldı ben kaçmaya çalıştım sacımdan tuttu anal yaparken kaçmaya calsııtım ya kaydı kanama ordan mı geldi diye delırecem :(
- +1 yıl
He sen geçen soransın, orada cevaplar yetmedi ki? Ne gerek var tekrar sormaya? Herkes yazmıştı yani, bizim yapacak bir şeyimiz yok ki. Git muayene ol, anlarlar zar duruyor mu, durmuyor mu...
Soran+1 yılGecen soran ilk kez bu tarz sordum ben :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsel iliski yasamis kiz bakire degildir, ister anal, ister oral, ister vajinal.. Kizlik zarinin bir önemi yok, elinlede yirtabilirsin, bakireligin anlami canliyla cinsel iliski yasamamis insan demek..
10 Yorumla
+1 yılAnal ilişki bekarete zarar vermez.
Ruha zarar verir. Bedene zarar verir.11 Yorumla
Soran+1 yılVerır yazıyor ilk kez boyle birşey olmuştu 2 yıl oldu geçti aradan ama kanama olmuş iç camasırda daha önce deneyımım olmadığı için iki yıldır kafayı tırlatacam
doggy pozisyonunu alana kadar sana ne yapacağını düşündün de zorla oldu bu iş onu çözemedim ben :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen almadım ilk üzerime cullandı ben kalktım kaçmaya çalıştım saçlarından tuttu düştüm yemin ediyorum kalkmaya çok çalıştım gücüm yetmedi kolların mor saclarım on dipleri yanıyordu darp raporu alacaktım aılem kaldıramaz diye birşey dıyemedım iki yıl oldu ben ben değilim delırıyorum hergun dusunmekten
Soran+1 yılÜzerinden iki yıl geçti :( bılemedım kendim bakmayı ya
+1 yılzinaya bulasanlarin vay haline tovbe edin bian once
14 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim mı sanıyorsun :( yemin ederim isteğimle olan birşey degıldı
- +1 yıl
Herkeste ayni seyi soyluyor tecavuze ugradim
Soran+1 yılYemin boşa edilmez ! Eğer isteğimle olsa bı hata yaptım derim hatalar da insanlar için ;(
- +1 yıl
İsteginle degil belki ama o duruma nasil dustun , seni kacirdilar mi naptilar , eger cebir siddet yoksa hatalisin
analdan vurdurup kendını bakire diye çakanlar da var. kime güvenceğiz bu devir. de o yuzden bakire kavramı umrumda bile değil...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzorla nasıl oldu? tecavüzmü etti?
bu arada anal yapmış makat belli oluyor. makat çevresi çatlaklar ve şekillerinden.02 Yorumla
Soran+1 yılBı kere yapıldı üzerinden 2 yok geçti hala mı belli olur ya
Cevap sahibi+1 yılevet o çatlaklar geçmez.
bu arada tecavüzmüydü yoksa erkek arkadaşının ısrarı üzerine kıramadın onamı zorla diyorsun?
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Anal olarak yaşadığın ilişkide kızlık zarını bakireliğini kaybetmezsin. Net. Sıkma canını
09 Yorumla
Soran+1 yılNet değil ya doggy pozisyonu yazık netde bozuk a ihtimali var diyorlar ve kaçmaya çalıştım kalktım kaçmaya çalıştım ama kaydırdı mı sanki kaydı mı bilmiyorum ben delırıyorum
Soran+1 yılHayır ben bıraktım başka bı kızla bırlıkte olmuş ben duydum benle beraberken ben şok oldum terketmek için bulustum bağırdım cagırdım hakaret ettim bu olay oldu :( hemen ayrıldım ama hala kafayı yıycem ben kurtulamıyorum bu travma dan :(
- +1 yıl
Arkadaşım bak ne güzel doktorada gitmişsin doktor kızsın demiş benim net verdiğim cevabı doktor da sana vermiş doktor gibi adamım ben :) Gül diye yazdım bu konuda fazla takılma yapılan yorumlardan atmaya çalıştığın depresyon halinden kurtulamazsın daha çok hakaret ederler kafanı bulandırırlar canını sıkarlar kızsın sen tamam :)
Soran+1 yılÇalışıyorum ama o dönem okuyordum derslere falan gırmedim hiç saclarımı kazıdım çok zayıfladım başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum unutamıyorum :(
- +1 yıl
Bildiğin travma yaşamışsın bak arkadaşım olaya hangi yönden bak biliyormusun önce bakış açını değiştir. Bakire olup olmaman elbette senin için önemli saygı duyuyorum ama bakireliği bir kenara at sen bu şerefsiz mahlukattan kurtulduğun için sevinmelisin ya böyle bir adamla bir hayata adım atsaydın yola çıksaydın Allah korumuş geleceğin gidecekti sıkma canını polyannacılık oyna biraz sana öğretmedilermi kızım :)
Soran+1 yılPolyanna olmak mümkün olsa keske delırıyorum her an iki doktora gittim kızlık için biri esnege benziyor dedi biri normal kızlık zarı %70 boyle olur kızlarda bırseyın yok dedi onlar bile farklı diyor ben gerçekten çok berbatım çok :ş
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir makine varmışsa adamda artık analdan girmiş yolunu bulup iç kısımdan vajineyi paket etmiş töbe est
02 Yorumla
Soran+1 yılKaydı mı bilmiyorum ne olur dalga geçme iki yıldır ölecem
- +1 yıl
Yahu allah aşkına anal yoldan bozulmaz kızlık zarı ayrıca vajinaya 5 cm kadar girmesi gerek kızlık zarının bozulması için mesela bakire olduğunu düşün mast tan ileri gidip afedersin parmaklamaya basladın kendini orta parmağın sadece zara değer diğer parmakların deymez ki zaten kaysa bide hissederdin onu merak etme
anal ile bekaretin ne alaksı var ki? anal ilişkide bekaret bozulmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaa herşeye laf yetıştırıyorsunuz her boku bılıyorsunuz ama anal ıle vajınal arasındakı farkı nedense hala öğrenemedınız.
anal ılışkı ıle bekaretın ne alakası var. anüs nerde bekaret zarı nerde02 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakın ama ilk kez boyle birşey yaşadım von araştırdım doggy pozisyonunda bozulma ihtimali var diyor bı de ben kaçmaya çalışıyordum acaba kaydı da mı girdi vagına o kan oranın mıydı ben delırecem
Cevap sahibi+1 yılhaa bak gırdığı yerle ılgılı şüphen varsa tamam.
tam olarak durumu anlatırsan burda bılsgısı olanlarda sana olasılıkları anlatır
+1 yılha önden vermişsin ha arkadan ne fark eder ki :) :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSoru bu değil !
- +1 yıl
soru neydi bacım
Soran+1 yılİki yıl önce ayrılmak üzere olduğun sevgılımle zoraki anal birşey yaşadım ben sonra iç camasırda kan vardı 2 yıl hamıleyım ben diye dolandım her gün test yaptım kan testi ıdras 2 ay öncesine kadar acaba bebek öldü mü ondan mı dogurmuyorum falan diyordum doktora gittim bakıresın dedi ama hala uzerımden atamıyorum delırıyorum gün geçtikçe :(
- +1 yıl
ban boi özelden yazsana
- +1 yıl
Ordamisin
+1 yılKorkma ! bakiresin..
Şikayetçi oldun mu o kişiden.. tanıyor muydun?00 YorumlaAnaldan bekaretin bozulduğunu da ilk duydum.
23 Yorumla
Soran+1 yılDoggy diye bı pozisyon cıktı arastıedıgımda ve kanama vardı iç camasrıda kaçmaya çalıştım ben acaba kaydı mı delırecem :(
Soran+1 yıl@hknckc06 ilk kez olduğu için anlamadım ki :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorlaymışmış umarım ne bokk olduğun çıkar ortaya kendini bakire diye yutturamazsın
16 Yorumla
Soran+1 yılGerızekalı yargılayacaksan yazma ne yasadıgımı bılemezsın neler cektıgımı de boz boz konuşma defol gıt
Cevap sahibi+1 yılAsıl sensin canım adamla yalnız kal belkide seviş ama sokturma sonra sokuncada zorla yaptı de beter olun
Soran+1 yılYa sus gerızek mal mal yorum yapma beddua edeceksen kendine et umarım seni bulur bedduların kaybol
Cevap sahibi+1 yılAşağılıkkk seni işine gelmiyor değilmi adamla başbaşa kal anal ilişkiye gir sonra bakireyim dşye gez dediğm gibi umarım ortaya çıkar ne bokk olduğun
Soran+1 yılO bok beynini...
Cevap sahibi+1 yılYa Allah snein gibilerin belasınıı versin yalancı adiler
+1 yılAnal ilişki bekarete zarar vermez.
017 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil doggy pozisyonu mu neymiş verebılıyormus ilk olduğu için anlamamıstım kanama vardı iç camasırımda
Soran+1 yıl@erku59 çok zorlandım krem vs vs asla yoktu hayvan gibi Zorladı kaçmaya çalışırken kaydı mı diye düşünüyorum saclarımı tuttu ama kacmak için çok zorla dım acaba kaydı da ordan mı geldi :(
- +1 yıl
Sen o kadar zorlamadan sonra iyi ki hastanelik olmamışsın
Soran+1 yılKesin nerdendır :(
- +1 yıl
Acı devam ederse hastaneye gitmeyi ihmal etme ordaki kas dokuları çok hassastır.
Soran+1 yıl2 yıl oldu bı haftaya yakın acısı surdu arkadan sonra gectı ama :( daha uzun mu agrısa arkadandı önden gördü ondan mı bı hafta acıdı normalde daha mı çok ağrı oluyor uzun süresi acaba ya :(
- +1 yıl
Bekaretine bişey olmamıştır eğer anlattığın gibiyse.
Soran+1 yıl:( ölecem düşünmekten
Soran+1 yıl@erku59 inşallah Allah istemeyerek yapılan hiçbir şeyin acısını karşıdakine bırakmasın hakkım haram olsun. Yaşarken ölü olmak gibi birşey var gerçekten var
- +1 yıl
Durum bu kadar ciddiyse sen neden gidip şikayetçi olmadın. Hayatı kararsaydı hayvanın.
Soran+1 yılOkuduğum şehirde oldu bu :( şikayet raporu mu ne İkametgah nerdeyse oraya gidecek dedi ailem çok üzüulur dayanamazlar diye yapamadım :(
+1 yılAnal bekarete zarar vermiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen delırecem doggy pozisyonu olarak cıkıo nerde araştırdım ıc camasırda kan vardı ben kalkmaya çalıştım ya acaba öne mı gördü o ara ben kaçmaya zorlanırken o kan ordan mi diye iki yıl geçti hergun düşünmekten ölecem :(
- +1 yıl
Zorlandiğı icin arka tarafta yirtilabilir kanda ordan gelmistir kizliginin bozuldugunu zannetmiyorum ama ihtimal tabiki gecmis olsun.
Soran+1 yıl:( off offf
Sanirim mevzu sadece kanamayla sinirli degil
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. analdan kızlık mı bozuluyormuş :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum doggy pozisyonu yazıp internette ilk kez boyle birşey basıma gelmişti iki yıl önce ve iç camasırımda kan vardı :(
Soran+1 yılKaymış dı ama girdi mı bilmiyorum ki valla ilk kez olduğu için anal yaptı tuvalete gıdemıyordum agrıdan ama kanın nerden geldiğini anlayamadım bı turlu :(
Soran+1 yılİlk kez boyle birşey olmuştu 2 yıl öncesi işte inan ben boyle şeylerle hıc ılgılenmezdım nereye girdi bılemedım ji ben bı de kaçmaya çalışıyordum sacımı tuttu arkadan acaba kaçmaya calsıırken mı kaydırdı girdi bilmiyorum çok zorlandım kacmak için :(
Soran+1 yılSen nerden olduğunu düşünüyorsun bilmiyorum ki :( anlıyorum aslında ya
bu kizlar neden bu kadar saf :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılçok var öylesi merak etme bakirelik beyindedir
00 Yorumla BU neyin sacmalığı?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl zorla oldu? baskıyla mı yaptı
00 Yorumla
+1 yılSorduğun sorunun mantığını çözemedim
012 Yorumla
Soran+1 yılYa ben analdan zorlandım iki yıl geçti üzerinden ama iç camasırımda kan vardı deli oldum hamıleyım sandım her gün test aldım 3 yıl oldu iki ay öncesine kadar yok bebek içimde olmuş diyordum Delirdim sonra bakire değilim ben diye doktora gittim bakıresın dedi başka doktora gittim hala aklımda çok soru var ben delırıyorum gün geçtikçe :(
- +1 yıl
Anal yaparken çok zorlanıp kanamış olabileceği aklına gelmedi mi?
Soran+1 yılGeldi ama önden olma ihtimali çıkmıyor aklımdan
- +1 yıl
Girip girmediğini bilmiyor Musun ayrıca hamile kalmak öyle kolay değil
Soran+1 yılİşte ilk olan birşey için ben mal gibi bı ınsanınm bu konularda hıc bilgim yoktu ki iki yıldır her saniye arastırıyorum :(
- +1 yıl
Sor söyleyelim ne araştırıyorsun, kaç yaşındasın şimdi
Soran+1 yılSu an 23 um o zaman 21 dım :(
- +1 yıl
Nasıl zorla yaptın peki tecavüz mü?
Soran+1 yılAyrılmak için bulustum biriyle beraber olmuş benle sevgili iken buluştuk ben bağırdım cagırdım yüzüne bı tane tokat attım o an :( ama vallahi gücüm yetmedi kaçmaya çalıştım sacımdan tuttu düştüm üstüme cullandı ilk vagina ya yapmaya çalıştı çok savaş verdim o an kaçmaya çalıştım tekrar düştüm çevirdi geri dogrulamadım :( darp raporu alaçam dedim dedi vallahi kızlıgına birşey yapmadım ben ilk kez böyle birşey yaşadım kan var dedim Delirdim ağladım zırladım saclarımı kazıdım çok zayıfladım ben daha önce çok ksııye yaptım ama senin kızlıgına birşey yapmadım bilirim ben dedi polis karakoluna kadar gittim ama celb memlekete gider dedi ikametgah burdan değil dedi babamı utandırmaktan çok korktum Delirdim elimden birşey gelmedi :(
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun ya kızım takıldığınız elemanlara dikkat etseniz olmuyor mu ya
Soran+1 yılBen boyle olsam yüzüne asla bakmazdım ki asla bakar mıydım hıc :(
- +1 yıl
İyi de. Karakter olarak bir anda mı böyle oldu bu elaman. İç, indeki hayvanı görmen lazımdı
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nereye girdigini anlamadinmi 😂foktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenital bolgenden sicmiyosan bozulmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirim azgınım yargılarım olan var olmayan var.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Son durum?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal la bakirelik ne alakali ki
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sadece anal birliktelıgı olmuş kızlar bakar mı ve yargılayacaksan yazma?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler