+1 yılEvet bu çok ciddi bir sorun ve bunun üzerinde durmalısınız. Normalde doyana kadar sürmeli ve gerçekten cinsel tatmin çok önemli ikili ilişkilerde. Bence de ciddi bir sorun var. Yeterince temiz ve ateşli olduğunuzdan eminsiniz vre gereken ilgi ve alakayı gösteriyorsunuz ve olaya katılıyorsunuz değil mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence normal her gece yapıyorsanız 1 normal bu iş aynen şuna benziyor ramazanda oruç tutan adamlara gündüz sor onu yerim bunu yerim der ama akşam yiyemez tıkanır buradaki abazalar da gecede 4 der 5 der ama yapamaz yapsada tek gece yapar kendini yırtsa 2 gece yapar 3. gece kimse yapamaz
02 Yorumla
Soran+1 yılHaftada bir kere oluyor ondada yoruluyor hemen uyumak istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen buradakilere ne bakıyorsun. Çoğu çıkarmadan 3 posta atar penisleri kafası hariç 20 cm dir
114 Yorumla- +1 yıl
bravo temiz yorum
- +1 yıl
şukuladım reyis senin gibi kadınlar olsun işte
canım benim hayaller ve gerçekler diye bişey var sen burda sallayanlara bakma 😁
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle ama haftada bir oluyorsa daha sağlam bir ilişkş olmalı diye düşünüyorum
Soran+1 yıl@Murat8612 ozaman üZülmeyeyim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
+1 yılazı karar çoğu zarar... moralle ve yorgunlukla alakalı da olabilir.. ben bazen iki bazen üç ama bazense bir kere bosaliyorum... sabaha kadar uyumazsam daha da artıyor tabiki... esas olan senin de doyuyor olman... ben iki kere bosaliyorsam kadinimi 3-4 kere bosaltirim...
00 Yorumla8 saat cinsel ilişkiye girebiliyorum sigaram alkolūm yok sporcuyum posta sayım aklıma gelmiyor kocan sigara felan iciyorsa iyi beslenmiyorsa sorun bundan kaynaklanıyor olabilir
50 YorumlaÖnemli olan kaliteli seks. Skorun önemi yok
80 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz sorun var gibi bizimki 10 yıl olacak maşallah haftada 3-4 ayrıca yeni evlisiniz daha heyecanlı olmalı bilmiyorum belki karakteri öyledir sevmiyodur
11 Yorumla
+1 yılKilo almissindir ve seni seksi bulmuyordur.. gozune hitap etmelisin.. spora baslamani tavsiye ederim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden hep kadında sorun bulunuyo acaba :) evlendiğimden beri diyorum farkındaysan ben 60 kiloyum o 90 kilo hemen sorunu kadında armaakta üstünüze yok
Bence eşinde problem var bence 4 den aşağı olmamalı, belki adam günün stresinden ve işten dolayı çok yoruluyordur.
08 Yorumla
Soran+1 yılZate haftada bir kere oluyo onda da yoruluyo anlamıyorum daha 27 yaşında
Soran+1 yılYa sanmıyorum aldatan insan aZgın olur evdekini de yapar dışardakini de yeni evli sayılrıız evlendipimden beri hergece olduğunu bilmem 5günde bir hafta da 1
Soran+1 yılHep benim istememle olması gururumu kırıyo daha bir kere eşimin isteyipte benim naz yaptığım olmadı sanki o kadın :(
Soran+1 yılO nasıl olcak :) çoğu oral istiyo zaten
Her gece birleşme sayısından bağımsız haftada en az 3 kez yapıyor olmanız lazım. Eşinin testesteron seviyesi beraberinde de libidosu düşük bence.
00 YorumlaEşinde bir sıkıntı var ben ikiden aşşağı bırakmam bazan üç te olabiliyo. Eşine söylemelisin bu sexsi görevmiş gibi yapma canın istiyosa yap demelisin
012 Yorumla
Soran+1 yılBazen sırf ben sinirleniyorum kızıyorum diye yaklaşıyo bir kadın için çok aşağılayıcı bir durum
Soran+1 yılBeni severek aldı normal kiloda bakımlı biriyim aşık olarak evlendik zaten
Soran+1 yılKilolu olan o ayrıca evlendikten sonra 10 kilo aldı benim zorumla spora başladı
Soran+1 yılGenelde oralla boşalmak istiyo diğerinde yorulduğu için
Soran+1 yılBoşalmıyorum ki sormuyo bile
Soran+1 yılBoşalıyodum başlarda şimdi sıfır
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Senden tahrik olmuyor. Düzelmesi çok zor. Ya bosanacaksın ya da aldatacaksin
04 Yorumla
Soran+1 yılSwverek aldı nasıl tahrik olmuyo ceset gibi yatan biri olsam bu dedipin doğruda
Soran+1 yılEvlendiğimizden beri aynı
posta sayısı ne ya hiç bir kızın ağzına yakışıyor mu?
00 Yorumla
+1 yılHaftada 1 mi ooo 1 sene sonra ayda 1 olucak demek üzüldüm bak
00 Yorumla
+1 yılherkes sen burdakilere bakma filan demis ama haftada 1 ne mk?
00 Yorumlaee yine iyi. çocuktan sonra zaten bitecek tamamen. 8 yılda artık bıkmıştır da.
02 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay 8yıl değil
performans ı düşük eniştenin ya da seni begenmiyor ya da sen ihtirasli değilsin arzu etmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim ve ilk aylardan sonra hic ikinci postayi esim istemedi. Burda da isteksiz olan taraf galiba esin?
04 Yorumla
Soran+1 yılSanırım öyle zaten hep bir taraf daha isteksiz oluyo malesef. Genelde bayanların isteksiz oşmasına alışkınız ama erkeklerde tuhaf oluyo bazen kadın gibi başım ağrıyo muhabbetine giriyo
Cevap sahibi+1 yılErkek yaptimi da hic cekilmez yaa. Guncellemye baktim bir de hafta bir. Bu cok az. Sana nasi yetiyo peki. Hic sormuyo mu bunu sana
Soran+1 yılHiç sormuyo inan umrunda değil yetip yetmemek gamsızın teki. Bazen sinirlenip nasıl erkeksin dediğim bile oldu insan sinirleniyor elimde değil
Cevap sahibi+1 yılYani insanin kadinina yetmemesi ne kotu yaa bir erkek olarak. Sen nasil erkeksin demissin ve bu son nokta. Bizde de esim istemiyor. Hafta da 1 ya da ayda 3 filan. Ama bunlar alisilmis seyler. Sizinki kotu bir durum. Sinirlenmen normal tabii ki yaa.
+1 yılerkeğin performansını doğru yönetememesinden kaynaklanır.
010 Yorumla- +1 yıl
eşin ne iş yapıyor.
Soran+1 yılFabrikada çalışıyor yorucu bir işi yok ama bünyesi kendiyle alakalı hemen herşeye yorulur
- +1 yıl
bu önemli. herşeye yoruluyorsa o zaman spor yapmıyor ve kondisyon sıkıntısı var. Zayıf mı eşin
Soran+1 yılEvlendikten sonra 10 kilo aldı şimfi benim zorumla spora başladı
- +1 yıl
sporu bıraktırma. kuvvetini doğru kullanmayı öğrensin. Bir de kırıcı olmamaya çalış yani neden bu kadar az diye sakın onu yargılama eşini kaybedersin.
Soran+1 yılHayır daha çok soğumasın diye her defasında ben tatmin olmadığım halde onu tatmin edici sözler söyledim ilişkiden sonra :(
- +1 yıl
aşağıda bir yoruma yorumunu okudum, erkek değilsin bile demişsin. benim böyle bir durumum olsa bana eşim bunu söyleyeceğine yatakta kendimi zorlarken kalp krizi geçiriririm daha iyi... Eşin buna da tepki vermediyse o adam iflah olmaz bacım.
Soran+1 yılEvlendiğimden beri bunun kavgasını yapıyorum inan
Soran+1 yılbir süre oluyo sonra gene aynı
- +1 yıl
Sen bu gidişle mutluluğu başka kollarda ararsın
kaç yaşında eşin? sen devam etmek istiyorsun da eşinmi yanaşmıyor? bizde genelde bir posta yapıyoruz ama iki üç olduğu da oldu. eğer eşim istese devam ederim ama o istemiyor bende zorlamıyorum..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Önemli olan seni kaç kere boşalttığı seni memnun edebilmesi, erkeğin burada kaç kere boşaldığı önemli değil...
04 Yorumla
Soran+1 yılHiç boşalma olmuyo bnde
Soran+1 yılHayır direk olaya geçmek istiyo
+1 yılönemli olan tek sefer de kaliteli olanı yapmak. sayıya bakacak olursan 3 er dakika ara ile atarsın 3 ünü beşini. Yedir erkeğine balı bademi findığı cevizi 5 e de çıkar bu sayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçünkü elindesin artık o yüzden bende evliyim 3 güdür üst üste yapıyoruz ama 2 ci nadir ama o 2 defa cok orgazm olmuştur erkek biraz ara verip devam edebilir alet sönüyor malesef
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlendipimden beri hiç hergece yaptığımı bilmem :(
Cevap sahibi+1 yılbenim eşimde öyle 1 2 3 haftaya bir isteyen biri dün süpriz oldu iş yeri alt katta gelip aldı eve gitti bir anda soyun şoktayım genelde kadınlar isteksiz olur sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Sen 2 olsun diye bir şeyler yapıyormusun 1 sana yetiyormu
012 Yorumla
Soran+1 yılİlişkide oasif olan o. Çığu ateşlemeyi ben yapıyorum o ep yorulmadan olaun istiyo hep ben üsteyim o üstte olunca yığılıyo
Soran+1 yıl27 yaşında kof biri şimdi benim zorumla spora başladı bakalım ne olacak çok zor bir durum
- +1 yıl
Yani zevk almıyor olmanıza rağmen ilişki istemeniz ve sadece sizin çabalamanız güzel ve fedakarca bir şey
Şunu denedinizmi onu kışkırtacak şekilde giyinin seksi olun güzel kokular falan ama işe siz başlamayın bırakın o altına alsın sizi veya farklı pozisyon ama hareketi o yapsın baktınız tepki vermiyor sizde yaklaşmayın yatın uyuyun o şekilde eminim size karşı koyamayacaktır
Soran+1 yılYapmadığım denemediğim yol kalmadı. Hani ilişki olmazsa evlilikte soğuklaşır diye çabalıyorum bikaçgün yapmasam dayanamıyorum zaten. Kıyafetle karşıladığımda işten geldik bana sarılmasını beklerken kapıdan girdi oturduk aksiyon filmi izledik valla bilmiyorum. Benim çabamla da nereye kadar sanırım çok fazla istekli değil yapısı öylr ama çok tuhaf erkeğin isteksiz olması
- +1 yıl
Anlattıklarına bakılırsa çok fazla istekli değil diyorsun sizinkinde hiç istek yok fazlayı bırakın hiç yok siz kapıda onu o şekilde karşılayacaksınız ve tepki vermeyecek anlaşılır şey değil hep veren taraf siz olmuşsunuz biraz geri çekecektiniz kendinizi siz bir iki akşam aynı şekilde hazırlanın ve ilk adımı atmayın bekleyin baktınız gelmiyor dediğim gibi yatın uyuyun içini kemirecek bu durum onun beynine dank etsin biraz
Soran+1 yılAynen hep bana suçu buldular öabalayan benim bana kusur buldular anlamadım aldatsa en baştan beri aynı iyi olup sonradan uzaklaşsa aldatıyo ya da ben çirkinim diye düşünürüm. Haklısınız bende çabalamıcam artık uzak durucam bakalım ne olacak ama diyorum ya ben dürtmesem işine geliyor 1 hafta hiç sesi çıkmıyo
Soran+1 yılAnladım teşekkürler çok yardımcı oldunuz
Adet önemli degildir, önemli olan iki tarafinda memnun kalmasidir.
10 Yorumlanormal değil gençlik bir kere yaşanłlır bari bir kere yapıyosa iki günde bir yapsın iyi yapsın konuş ortasını bulun seni iyi miksin
00 YorumlaPerformans eksikliği vardır ya da çok fazla cinsel dürtüsü yoktur
00 Yorumla
+1 yılFutbol gibidir bu
Oyun ne kadar kalitesiyse o kadar keyiflidir
Bir gol bile olsa , kâfi...00 YorumlaBir kac kereye gerek duymuyordur nasilsa ertesi gece yine onunsun.. sevgiliyken durum farkli.
12 Yorumla
+1 yılisteksiz olabilir bence üstele yani tabiri caizse üstüne atla istediklerini yapma bırak o kudursun güzel kardeşim duvarı delsin :D
00 YorumlaBizde genelde haftadan 4-5 falan hafta içi 1 yeterli zaten iş güç var erken kalkmak var hafta sonları 2 bazen 3 duruma göre ortama göre değişir
00 Yorumlaevlenince hata durulur sıkıcı olur ilşki zevki kalmazsa tek posta olur ama ateş devam etse 2-3 posta olur ateş önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhooo sizin cok kotu ama ya.. bizim bazen 4 u buluyo yani.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin yas kac... anormal bisi var sizde zaten
+1 yılGecede 1 olması gayet sağlıklı ama haftada 1 diyorsan çok kötü.
Bende problem yoksa tabii00 Yorumlagunde bir kez yeter tatilde 2 posta atar olup gider
00 Yorumlaburda soru kac yildir evli oldugunuz ve yaslarinizdir?
00 Yorumla4 saat kesintisiz sevisme vaad ediyorum.
7 den sonra esantiyon00 Yorumla
+1 yılOlay cok sikintili ve problem sende büyük ihtimal ;)
010 Yorumla
Soran+1 yılNeden bende
- +1 yıl
Yeteri kadar atesli ve isyekli degiksin ki esin seni arzulamiyor.. Arzulamis oksa iki, uc dort bile olabilir
Soran+1 yılİlişki benim sayemde oluyo zaten ben yaklaşmasam yaklaşmaz
- +1 yıl
Seni arzulamiyor veya istemiyorr seni sevmiyor sanirim ve buyuk ihtinal aldatiliyorsun ;)
Soran+1 yılBana aşık olarak evlendi nasıl istemiyo hemen saçma saçma konuşmayın
- +1 yıl
Gercekler bu gercege alistir kendini ve kim ile aldatildigini arastir ;)
Soran+1 yıl😀 evlendipimden beri aldatıyo yani ilk geceden sınra
- +1 yıl
Oncesonden beri aldatuyor bence ;)
Soran+1 yılKendin aldatıyosun herkesi kendin gibi danıyosun sanırım
- +1 yıl
2 gecede bir her seferinde en az 2 kere tatlim bizim ;) cinsel hayati kotu olan sensin.. Hic deisik fantezilerde mi denemiyorsunuz ondan mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılposta sayısı nedir Allah aşkına, bir insan hem cinsini en fazla bu kadar aşağılayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 posta giderim 3 saati bulur. Cok gittim doktora ama çözümü yok maalesef. erken boşalmanın var ama geç bosalmanin yok.
00 Yorumlaevlenmedim ama bir günde aralıklarla yedi sekiz yapmışlığım vardır evlenince ne olur bilmiyorum
00 Yorumladiğelimki hiç boşalmayım. ama saatlerce ayakda dursun.. yadan 10 kere boşal 10 dk sürsün hangisi?
00 YorumlaDestek çıkmalısın güzel tstlı bir dille kırmadan utandırmadan anlat hissettir ona
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılSorunları olabilir kardeşim bir doktor şart bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu normal değil ben 30 yaşındaydım evlendiğimde günde bazen 3 kez boşalırdım
00 Yorumla
+1 yılposta sayısı demek ne iğrenç..
60 Yorumla
+1 yılEvlenince reelde fazla enerji harcandigindan normal sayılır ne zamandır evlisiniz
01 Yorumla- +1 yıl
burdakilere bakma reelde normal sayılır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaftada en az 3-4 olmali. ayni gun birden fazla olmasa da haftada 3-4 olmali mutlaka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkide herşey seks değil
Belki de ona çekici gelmiyorsundur?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ben 2 3 görüyorum da daha fazlası yok yorucu oluyor geç boşaldıkça
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşan kuzum haftada bir olmaz yanı en az 3 şart
+1 yılgider ben 5 çıktığımı biliyorum. tembellik var sanırım sizde veya eşinde bir sorun var.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen şanssızmışsın bebeğim ya böyleleri beden evlenip kızın başını yakarki şimdi aldatsan haklısın bunu
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatmayı hiç düşünmüyorum ama başa gelen çekilir diyorum hani sonradan böyle olaa beni beğenmiyo diteceğim evlendipimizden beri aynı
Cevap sahibi+1 yılSen düşünmezsende bir süre sonra yerleşir aklına bence bide biri çıkarsa karşına sana kadınlığını hissettiren ya da boşanmak bunun sonu böyle ömür geçmez
Yavrum kusura bakma ama sünepenin tekini bulmuşsun. Düzgün piliçsen günde en az beş giderim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılposta sayısı normalde haftada yapılan seks sayısı normal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla 2 posta iyi ama atamazsa bile memnun etmesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbizimki de 1 postanın üstüne çıkmak istemiyor :(
018 Yorumla- +1 yıl
daha 8 aylık evli iken haftada bir olması çok ama çok az!
Soran+1 yılBencede öyle sinirim bozuluyo
- +1 yıl
bunu konuştunuz mu peki onunla?
Soran+1 yılÇoğu kavga bu yüzden çıkıyo gece oluyo süsleniyorum kokular sürüyorum uyumaya yeltenince benim sinirler tavan yapıyo sonra sinirlendiğimi anlayınca yaklaşıyo bu sefer daha da sinirleniyorum benim zorlamam la oluyo diye
- +1 yıl
peki gece yorgun halde değil de daha erken saatlerde izinli olduğu günler içerisinde deneyin.
Soran+1 yıl8aydır her yolu demedim ben daha çok efor sarfettimmi sorun yook
- +1 yıl
gerçekten sıkıntılı bir durum :( benzer bir durumu tam tersi biz yaşıyoruz aslında ama sizin daha 8 ay olmuş, bunların yaşanması için çok erken daha :/
Soran+1 yılMalesef ileriyi düşünemiyorum bile bir on sene sonra herhalde hiç olmaz
- +1 yıl
bunu konuşarak çözmeniz lazım ama bir şekilde, yoksa cidden böyle zor yürür ! :/
Soran+1 yılYapmıcam yaklaşmıcam belki bikaç zaman yapmazsam oda ister diyorum ama dayanamıyo insan
- +1 yıl
o taktiği bende uygulayayım dedim, işe yarıyo yaramasına ama o işe yarayana kadar sen çoktan kudurmuş oluyon işte :)
Soran+1 yılEvet ya bakalım denicem bende bir iki hafta falan
Soran+1 yılGerçi ozaman da mast yapar farketmez
- +1 yıl
o değil siz mast yaparsınız belki ama o elbet size yanaşacak. çünkü biliyor o yanaştığında sizin hayır diyemeyeceğiniz.
Soran+1 yılBence ben yaklaşmayınca işine gelir duşta falan mast yapar
Soran+1 yılBen evlendiğim halde yapıyorum zaten çok sinir bozucu
- +1 yıl
iyi de bu adamın canı mı istemiyor yoksa sizi mi istemiyor? canı isteyince elbet size yanaşacak. ama eğer sizi beğenmiyor sizi istemiyorsa o zaman niye evlendi bu adam sizinle?
- +1 yıl
ben de yapıyorum maalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yıl31 de bile 2 posta atiyorum ben evlenincede degisecegini sanmam
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzorunlu gibi goruyor yapsada bitsek gibisin gözünde galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yıldemekki vucudun ona etkileyici gelmio gelseydi 4 5 de olur veya onun penisde iş yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. hızlı giden atın gübresi seyrek olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo biz 3-4 falan yapıyoruz 3 senelik evliyiz.
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma yoksa bir de yeterli olur.
00 Yorumla Çok kötü.. kaç günde bir yapıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılEn az iki posta atıyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler