Lucy filmini izlemiştim çok güzeldi.
2. si çekilmiş ama bir türlü bulamadım, sadece fragmanını buldum. Nasıl bulucam?
2. si çekilmiş ama bir türlü bulamadım, sadece fragmanını buldum. Nasıl bulucam?
Bende dört gözle bekliyorum o lucy 2 yi.
Geçen bakındım internetten hala çıkmamış, aradım hoolwood u hani nerde bu film, neden tamamlayamadınız hala çekimleri diyip bastım fırçayı yapımcıya.
" abla affet geciktik biraz, mokunu yiyim kızma en çok birkaç aya yetiştirecez dedi"
Baktım yalvarıyor, dayanamadım, "tamam lann kızmıcam ama birdaha böyle gecikmeyin" dedim.
MESELA YANİ :D
Şaka bir yana birkaç aya kadar piyasaya çıkacak diye biliyorum :)
Daha vizyona girmedi ki
Bu sitelerin hazırladığı çeşitli filmlerden kopyaladıkları çakma fragman.
Bu fragman haberi yalan! Ekran görüntüleri Johnny Depp'in benzer şekilde öldükten sonra bilgisayara belleğinin yüklenmesini konu alan bir filmden alınmış daha doğrusu çalınmış. Ayrıca fragmanları bu şekilde tek bağımsız kısa görüntüler olmaz!
Zaten filmin devamına dair herhangi bir durum olsa dünyaya en az filmin kendisi kadar büyük şekilde lansmanını yaparlar.
O yüzden boşuna arama filmi...
Devamı çekilebilir de ama bu tür fragman haberleri hep kandırmaca olarak kullanan tipler var onlar yapıyor bunu. Gülmüyor yapanlar falan bu tür işler yapmıyor yani. Sen de üç beş görüntüyü alıp üst üste versen ve bir filmin fragmanı gibi göstersen millet ona da kalabilir. O yüzden fragmanın yalan olup olmadığına dikkat etmek lazım ki zaten bu paylaştığın da çok bariz fragman yalanı olduğu. Sadece görüntü var, konuşma yok, arka fonda filme dair bazı dikkat çekici sözler sarf eden klasik konuşmalar falan yok. Eh görüntüler de çalıntı zaten. O yüzden bir süre daha beklemen lazım. Film önümüzdeki senenin ortalarından önce çıkmaz çekilse bile...
Lıcy 2 henüz çıkmadı.
Çekimleri tamamlanmak üzereymiş ya da tamamlanmış ama henüz galası yapılmadı.
Çok değil bir iki ay içinde çıkar
Rica ederim
Cevap
11Cevap
bu fragman Lucy değil izledim bu filmi lucy2 çıkmadı daha bende Bekliyorum
daha sinemaya çıkmadı nasıl izlemeyi düşünüyorsun :D
cakma bir fragman bu. johnny dep filminden sahneler
Ne zaman vizyona girdiki bende ilkini çok beğenmiştim
Aaaaaa filmin ikincisi mi çekilmiş? :)
yok ki bulasin. yalan haber
Yahu bu fragmandaki lucy 2 değilki evrim filmi.
Belkide 2017 yılında çıkacaktır.
Onun 2. si cikmadi daha
Cikmadi diyorum ya yalan mi aticam cikmaaadiii 😂😂
Cikmismi ki
Çekimleri devam ediyor
sinemaya düşerse gidersin
O film daha çok yeni zor bulursun
Vizyona girmeden nasıl izleyeceksin
Müslümanlığa karşı yapılmış bir film
internetten
Ne diyorsunuz siz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?