Kızlar, Bu Siyah Çorap Fantazim Biter mi?

Lise 1 e kadar böyle bir şey yoktu.. Lise 1 de İngilizce öğrrtemenimiz vardı.. nedense İngilizce hocalarımdda hep güzel seksiydi.. İngilizce hocası hep etek giyerdi.. bazen ten çorabı bazen çıplak bazen de siyah çorap.. bir gün beni sözlüye kaldırdı.. o günde siyah çorap giymiş.. etek çok kısa olmasada oturunca baya kısalmış.. bacaklarını görüm.. bacakları da kalın ve güzeldi..35 yaşlarındaydı o zaman.. ve o sözlüde ben bende değildim artık.. ne cevap verdim hatırlmadım eve gelince.. acayip etkilendim.. bacaklarından.. lise 1 den öncede bacak gördüm ama bu kadar etkilenmemiştim.. sonra anladım ki asıl etkileyen bacak değil çorapmış.

. o günden sonra hep siyah çorap a karşı zaafım var.. mesela bir kız çırılçıplak olsa bir kız da sadece siyah çorap giyse siyah çorplı daha çok etkiliyor... bu zaafımı sanki moda tasarımcıları bliyomuş gibi beni çıldırtacak siyah çorap çeşitleri yapıyorlar.. : )

ve hep birlikte olduğum kıza siyah çorap giydirmeye çalışıyorum kızlar da soruyor doğal olarak neden siyah.. neden ten değil.. ya da neden çorap diye bilmiyorum diyorum.. bu ölene kadar sürer mi acaba? biter mi bu zaaf : )

Güncellemeler
+1 yıl
Bu Siyah Çorap Fantazim Biter mi