Lise 1 e kadar böyle bir şey yoktu.. Lise 1 de İngilizce öğrrtemenimiz vardı.. nedense İngilizce hocalarımdda hep güzel seksiydi.. İngilizce hocası hep etek giyerdi.. bazen ten çorabı bazen çıplak bazen de siyah çorap.. bir gün beni sözlüye kaldırdı.. o günde siyah çorap giymiş.. etek çok kısa olmasada oturunca baya kısalmış.. bacaklarını görüm.. bacakları da kalın ve güzeldi..35 yaşlarındaydı o zaman.. ve o sözlüde ben bende değildim artık.. ne cevap verdim hatırlmadım eve gelince.. acayip etkilendim.. bacaklarından.. lise 1 den öncede bacak gördüm ama bu kadar etkilenmemiştim.. sonra anladım ki asıl etkileyen bacak değil çorapmış.
. o günden sonra hep siyah çorap a karşı zaafım var.. mesela bir kız çırılçıplak olsa bir kız da sadece siyah çorap giyse siyah çorplı daha çok etkiliyor... bu zaafımı sanki moda tasarımcıları bliyomuş gibi beni çıldırtacak siyah çorap çeşitleri yapıyorlar.. : )
ve hep birlikte olduğum kıza siyah çorap giydirmeye çalışıyorum kızlar da soruyor doğal olarak neden siyah.. neden ten değil.. ya da neden çorap diye bilmiyorum diyorum.. bu ölene kadar sürer mi acaba? biter mi bu zaaf : )
Güncellemeler
+1 yıl
Bu Siyah Çorap Fantazim Biter mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Benim sevgiliminde siyah çorap fantezisi var
giyiyor musun?
Giyiyorum 😀
.. feci tahrik edici..!
Yeap 💋
şanslıymış.. son kıza giydiremiyorum : )
Bacakların siyah çorapta çok srksi gözüküyor gibi iltifatlat et bacağına
ettim..: ) inadına yapıyor.. çorapsız yapıyoruz.. şimdiye kadar ki en güzel bacakla popo da bu kızda : ) giyse daha da zevk alcam... ama foto gönderiyor.. fiyorum fotda gönderiyosun.. yanıma niye çorapla gelmiyon diye gülüyo : )
İnadına gidiyo demekki yellos 😀 Hadi az daha azim o zaman başarabilirsin 😅
senin gbi olsa.. : ) aslında şimdiye kadar giymemesi daha da heycanlandırdı biraz da.. tirp yapınca istediğimi yapıyor.. giyse üfff.. sabaha kadar yolu var : )
Fetişin siyah çorap diyorum da kızıyor hahahah
mm ona mı diyosun? * jartiyeri sevmiyorum yarım olanları sevmiyorum.. böyle bele kadar hatta fotofdaki gibi vücudu kaplıcak sonra ben ilerleyen dakikalarda kendim çıkarcam onu ya da yırtcam : )
Yırtmak hahahaha bu da bilindik 😅 Benimkide öyle
tüh etkilendim şimdi baya yarına kadar nasıl sabredecem : ) bu da mı aynı ama bu aynı değildir.. ben balık etlileri daha seksi bulurum.. bu aynı değildir : )
Balık etliyim 😅 Aynı malesef 😅
: ) son bir şey kaldı.. o da aynıysa pes.. : ) ten olrakta beyaz tenlileri severim..
Beyaz 😅😅😅😅 balla siz kanka olun bence 😅😅😅
: ) :) .. cinsel fantazilerimiz birebir aynımış : ).. yabancıya gitmemişsin : ) : ) : )
😂😂 canımı özledim ya Hadi gidiyimde buluşma teklif ediyim hadi başarılar sana da 😀
o da benim gibi ağzının tadını biliyor.. seni kaçırmamış.. ; )
Teşekkürler :)...
sağol.. sana da.. ben de benim inatçıya mesaj attım çorap giy sana süprizim var dedim... yarın dükkanda hot dakikalar ; )...
Dükkanımız olsa keşke ya mekanımız yok olsa ne fantastik şeyler göstercem benimkinede
tahmin edebiliyorum.. balık etlisin.. beyaz tenlisin.. ve siyah çorap giyceksin.. neler neler yaşatırsın.. tam istediğim gibi.. mekan sıkıntı olur bazen evet ; ) arabada olabilir.. benim dükkan yokken arabada sevişiyoduk..: ) o da ayrı bir fantezi..
Arabamızda yok 🙄
senin iş kötü o zaman.. ben bu akşam senin vucuduna benzeyen o inatçı kız la olucam : ) süprizim var dedim umarım giyer..
Bitmez tatlım
: ).. şimdilik bitmesinde sakınca yok zaten.. daha çok zevk alıyorum..
geçmez sanırım