Sevgilimle birlikte oldum sonra ayrıldık ilerde ne yapacağım bilmiyorum kız olmadan evlenenler nasıl yaptınız anladımi eşiniz kız olmadığınızı . Ben çok pişmanım ve pişmanlığım hiçbirşeyi düzeltmiyor ne olur yardım edin bekaretin önemini yeni anladım ama çok geç malesef bir akıl verin ne olur kişiliksiz damgası yemek istemiyorum...
Cevabın nedir?
+1 yılBakire ol ya da olma, sana bunu soran biriyle evlenme. Hızla uzaklaş o adamdan. Böyle adamlar evlenilecek kız bakire olmalı der, ama bakir olmayı önemsemez. Asıl kişiliksiz olmak böyle tutarsız olmaktır. Bir insan istediği şeyin karşılığını vermelidir. Veremiyor musun? O zaman istemeyeceksin.
Ha bir de koyun gibi seçilecek kızlardan olma, kendini yetiştir, elin ekmek tutsun. Seçilen değil, seçen ol. Zaten o zaman düzgün insanlarla karşılaşırsın. Karakteri o zar parçasıyla değişemezsin. Rezil karakterli, cahilsen o zar gittiğinde de aynı insansın, varken de.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence bekareti önemseyen biriyle evlenme zaten geri kafalıdır seni anlamayacaktır ama diyelim ki evlenmek istedin çok seviyorsun filan. gayet hiç bişrşey yaşamamış gibi takılacaksın doktora gidip kızlık zarını tekrar diktirebilirsin oldukça basit bir ameliyat. her kızlık zarı kanamaz ilk ilişkinizde acıyormuş gibi yaparsın acemi gibi davranırsın benimki doğumla patlarmış ancak dersin. not: bu iğrenç planların yapılmasına neden olan toplumun kıt anlayışıdır. bizim kötülüğümüz değil.
29 Yorumla
Soran+1 yılDoktor denen birşey var götürür doğrusu o mü diye bilmek ister ayrıca sadıçlar ne olacak
Cevap sahibi+1 yılsadıç ne işe yarıyor? seni kolundan tutup hastaneye götürecek kadar şerefsizse bence bırak git zaten senin bedenin olm istediğini yaparsın. diktir çok istiyorsan en temizi.
Soran+1 yılBulundugum yerde imkansız
Cevap sahibi+1 yılönem vermeyen birini bul reşitsen daha büyük bir şehire gidip yaptır
Cevap sahibi+1 yılben öyle bişey yapmadım yapmayacağımda ben evleneceğim kişiye eskiden yaşadığım maceraları anlatabilmek isterim çevremde o tür insanlarda var olmadı yurtdışı akar zaten türk erkeklerinin kafa yapısı bana göre değil. allah sizin gibilerden de korusun benden bin adım uzakta olun
Cevap sahibi+1 yılben yardımcı olmak için dedim bence de diktirmesine gerek yok açıkça söylesin ama herkes bunu anlayacak kafa yapısında değil
- +1 yıl
Aynen oyle okadar cok diktimkimkizlik. anlayan olmadi ve evkendiler
seninle yuva kurmak isteyen bir insanı sakın kandırma diktirmekle veya yalan söyleyerek hayatını özgüvenini ve ekonomik gücünü kazan seni anlayan seni kabullenecek birisi olur hayatında hiç merak etme belki seni terk eden sana geri döner hemen vazgeçme bişeyden hayat mücade ile dolu dik dur ve yoluna devam et hiç üzülme bu da sana tecrübe olur hayatına girecek insanları daha iyi tanırsın çözersin
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatında 1231241820391823013 kez ilişkiye girmiş ve sanki güya ilkgünkü beyazlığıyla temizliğiyle görünüp evlenen kadınlar var :) Sen yapmışsın 1 kez bir daha yapma (diyecem ama o tadı aldın artık inşallah bir daha olmaz) evleneceğin kişiye anlat durumu anlayışla karşılayacaktır.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
27Cevap
+1 yılBen olsam bakire olmayan birisiyle birlikte olmak istemem tatmin etmesi zor olur diyen canım erkekler siz yatıp kalkın bu kız bişey yaptı diye kendini iğrenç hissetsin bende sevgilimle birlikte oldum ve en doğal hakkımdır bakire arıyosanız sizde seks yapmayın yapıp laf edecek varsa yallah köyüne
50 Yorumla
+1 yılTohum toprağa düşmüş yapacak birşey yok.
Akıl sonradan ah çekmek için değil önceden tedbir almak içindir.
Buna razı olacak insanı bul.Bu yok değil çok.Ama sana uyarlar mı onu bilemem...20 Yorumla
+1 yılEvlendiğin adama bunu söylemelisin. Açıkcası eşim benden önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış oksa onu arzulamam. Yani cinsel yönden beni çok zor etkiler
20 Yorumlaseni uyaranlara yobaz diyor muydun?yapma,günah veya bu doğru değil diyenlere?
32 Yorumla
Soran+1 yılKimse akıl vermek gereginde bulunmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak bu yaptığın yanlış bişey değil. eğer inancın varsa dinen de gerçekten pişmansan tövbe et Allah affedecektir. kendine bakireliği önemsemeyen bir erkek bulursun. zaten tahmin edersin karşındakinin görüşlerinden.
19 Yorumla
Soran+1 yılBuralarda öyle birileri yok malesef ve ALLAH pişmanlığımi çaresizliğimi görüyor biliyor
Cevap sahibi+1 yılnerelerde yaşıyorsun? öyle bir yerde asla mutlu olamazsın bir işin var mı bilmiyorum ama varsa bile kendine başka bir yerde daha medeni bir hayat kur mutlu ol.
Soran+1 yılOkumadım çalışmadım nasıl bir hayat kurabilirim ki
Cevap sahibi+1 yılbiyerlerden başlamalısın daha gençsin sen
Soran+1 yılAnnem yok babam yok amcamın eline bakiyorum anlayacağın kurtuluşum yok
Cevap sahibi+1 yılinanamıyorum neden böyle diyosun amcana bağlı olmak zorunda değilsin. amcan nasıl bir insanki seni tutuyo öyle? lütfen söyler misin
Soran+1 yılKardesinin emanetiyimişim
Cevap sahibi+1 yılbak oturt amcanı karşına ciddi ciddi konuş amca ben bir bireyim emanet neden oluyorum insanım ben de. kendi hayatını kurmak istediğini söyle. of ben ne diyorum ki ne desen kabül etmicek kesin. sen yinede konuş olmasa senin gibi bir durumda her ne kadar çok karşı olsamda kızlık zarı diktirmelisin. çevren bunu gerektiriyor. ben yerinde olsam kaçardım. annemin babamın bile baskısına sahiplenmesine dayanamıyorum ben. 2 sene sonra kendi hayatımı kurcam ve kimse bişey diyemez.
Cevap sahibi+1 yılayrıca amcanın tarafından bakarsak seni korumak istiyo ama sen bunu istemediğini söylemelisin tabi yaşın ve maddi imkanların uygun olduğunda. açıktan oku ve çalış. para biriktir senin ne kadar güçlü olduğunu görsün o zaman seni özgür bırakabilir.
+1 yılBoşver bekareti falan önemsiz şeyler bunlar önemli olan sevgi sevgi olduktan sonra gerisi boş herkes hata yapar önemli olan ders almak yani bu devirde zaten bakireliğe falan bakmak çok banel anladınmı insanın içi temiz olsun ☺️☺️
00 Yorumla- 00 Yorumla
büyük hatalardan birisini yapmışssın pişman olman güzelde keşke ilşkye girmeseydin sana doktor tavsiyesi tıbbi yardım al herşeyin sonu değil ulu orta yerde sölemek doğru değil buarada
018 Yorumla
Soran+1 yılTibbi yardım derken daha açık olursaniz. Lütfen
Soran+1 yılBen ağrı. Doğubeyazıtayım burda yapan var mı?
Soran+1 yılMalesef oralara gidemem :(
Soran+1 yılVar ama küçük yer duyulur
Soran+1 yılHayır malesef
Soran+1 yılİnanin yardıma çok ihtiyacım var soyleyemem kimseye anlayın beni
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
doktor ayağına kızı götürcen dmi,bırak kızım kimseye anlatmana gerek yok seni öyle kabul etmeyen erkekle işin olmasın diktirmek basit düşünce
Olan olmuş.Hatalardan ders çıkarmak lazım.Bundan sonra bekareti değilde sana gerçekten güven verecek insanlar üzerine düşün...
10 Yorumla
+1 yılBi mesleğinin olması çok önemli bunu da unutma ne yap et uyduruk da olsa bir üni oku işini eline al yoksa bu şartlarda seni anlıcak birini bulman çok zor
00 Yorumla
+1 yılZevki alirken dusunucektin bunlari. Bayram gectikten sonra g*tune yak kinayi derler o misal yazik etmissin. Her onunuze gelene seviyorum digene vermeyin .
00 YorumlaCinsellik konusunda 652 cevap paylaştı. ideallerine sarıl herşey bekaret değil.. suyunu çıkarma gerisi önemli değil..
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Açıklayacaksın tabi durumu hemen olmasada ilerleyen evrede bahsedeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaptalsin kizim salakmisin sana sana tavsiyem git ve intihar et artik bu hayattan hicbir beklentin olmasin gercekten olmasin seni alan erkek cok genis bir erkek olur ancak oda kullanir atar zaten , artik ortam malisin
06 Yorumla- +1 yıl
manyak mısın kızım sen içinde nasıl bir nefret oluşturmuşsun öyle ne kadar ağır konuşmuşsun kimse ortanın malı filan değil kimse de ileride bu kızı kullanıp atmayacak. medeni bir insan bulması yeterli ve bu zor birşey değil
Soran+1 yılİnşallah sen yaşadığımı. Yaşamazsın
Cevap sahibi+1 yılBen sadece dogrulari soyledim, sence hangi erkek boyle bir kizi kabul eder? Bunun medeniyetle hicbir alakasi yok. Alaka 0, bakire olmamak medeniyetse ben bilemiyecegim. Sen bir hayal dunyasindasin su an ve korkarim uyanisin cok aci olacak. Bence ilerde evlenmemesi daha mantikli en azindan onu oyle kabul edecek birini bulana kadar. Oyle birini bulmak neredeyse imkansiz zira bu ayibini her zamn yuzune vuracaktir :). Simdiden diger iliskileri dusunmek cok mantiksizca, yoluna yalniz dvam etmeye bk.
Cevap sahibi+1 yılBakiyorumda erkeklerin cogu onemli degil falan yazmis, sakin inanma onlara. Zaman geldiginde hicbiri kabul etmeyecektir, tavsan gibi bir kizdan digerine atlayan erkekler bile sana sirt cevirecek. Erkekler hayatinda olmadan yasamaya calis simdiden diger iliskilerini dusunmeyi birak, okumaya calis. Bu sartlarda birini bulma imkanin neredeyse 0.
Geç olmadan diktirmiş olsaydın keşke. Var öyle kabul eden ama biraz zor olsa gerek
01 Yorumla- +1 yıl
Bu be nim. isim okadar diktimkinkac kisi evlendiler sorunsuz
+1 yılnoluya yaa sanki cinayet işlemiş gibi yüklendiniz olabilir yapmıştır önemli olan bundan sonrası canım sen hiç sıkma canını büyütecek bişy yok
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen caresi var cunku bu durumda. olan. okadar kizin kizlini diktimki anlamazlar ve evkendiler
+1 yılson pişmanlık fayda etmiyor hiç bir zaman duyguların mantığının önüne geçmemeli her insan seviyor ama her insan aynı hataya düşmüyor kendi düşen ağlamaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz için rahatlasın
https://www.youtube.com/watch?v=jk1338idBAI10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl yapar bunu ? anlayamıyorum ... hem kızlığını bozup hemde nasıl terkeder seni ? .. sen onu terketmiş olmayasın ? ..
26 Yorumla
Soran+1 yılHayır yemin ederim ki ben ayrılmadım ben çok içe kapanik biriydim ilk ciktigim ilk konustugum ilkimnasıl ben bırakayım :(
Cevap sahibi+1 yılallah onun belasını versin üzülme canım benim olabilir ... bak ben hiçbir kızla yatmadım bugüne kadar .. ama senin iyi kalbini görürsem bekaretinin çok önemi olmaz benim için .. sakın üzülme yani .. herşeyin çaresi var.
Soran+1 yılMalesef bunun yok sırf kurtulmak için sığındım ama çok aptalmisim. :( geri geldiğim gün beni neyin bekledigini çok iyi biliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılya öyle umutsuz olma yani .. tek sen değilsinki bu durumda olan .. sakın kendini aşşağılanmış falan hissetme sen hala çok değerlisin kim olduğunu bilmiyorum ama öylesin .. çünkü bunu kendine dert edinebiliyosun... bekareti bozulduğu halde bunu hiç umursamayan kızlarda var ..
Soran+1 yılBenim ki istek zevk değildi sadece aptallık ama kimse bilmez kimse kabul etmez özellikle burda.,
Cevap sahibi+1 yılolur olur .. sen sıkma canını .. en olmadı diktirirsin dicem ama diktirmekte bence iyi birşey değil .. :/
Evlenirsin bişey olmaz, elbet seni anlayan biri çıkar, büyütmeyin bu olayı bu kadar, olan olmuş.
10 Yorumlabu kadar çok üzlmene değmez. evlenmeden 2 3 gün önce kızlık zarını diktirebilirsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılBi çarşaf mıyım ben ya :(
+1 yılOna göre birini bulursun seni olduğun gibi kabul edecek. Sıkıntı yaratma :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleyvah yandın, bakire olmayan kızla asla evlenmezler ki. ve anlaşılır. cinsel organı ittirdiğinde ordaki sertlik kalmaz çünkü.
00 Yorumla
+1 yılyapmissin bikere bir hata.
acik acik anlat bence ilerdeki kisiye00 Yorumla
+1 yılIleridecevlenecegin adama bunu soyleyeceksin o da kabul edecekse seni boyle kabul edecek
20 YorumlaOranın , hiç bir ahlaksal yapıya ait olmadığını bilen birini bulacaksın
10 Yorumla
+1 yılsalaklık etmıssın artık cok zor dıktır diyenlere de bakma anlaşılır rezıllıgınle kalırsın
00 Yorumlayaa yaaa seni aptal çek şimdi cezasını evlendiğin adam ananın evine postalasında seni gör
00 Yorumla
+1 yılben bu kızları anlayamadım anlayamam arkadaş acelenız ne evlenmeden göster ama elletme :D
00 Yorumla
+1 yılher kör satıcının bir topal alıcı olur. endişelenme.
00 Yorumladereyi görmeden paçayı sıvarsan böyle olur işte..
42 Yorumla- +1 yıl
Cuk oturmuş
ekle benı canım mesaj at ya da aynı şey benımde basımda ve konusabiliriz istersen
01 Yorumla- +1 yıl
Ciddiyseniz derdinizin dermani. olabilirim
yaptığının arkasında durmayı öğrenmelisin
20 YorumlaBenle evlen ben seni her türlü kabul ederim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmek hoşuna mi gidiyor
+1 yılBaşka hatalar yapma başka diyecek bişey yok
10 YorumlaEminim seni anlıyabilir cahillik diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılHastaneye git dikilebiliyor..
12 Yorumla- +1 yıl
Tecrübem yok benim dogru konuş duydum sadece
+1 yılBu soykediginde ciddiysen derdinin dermani benim
01 Yorumla- +1 yıl
Tabi samimiyswn
+1 yılanneniz yaşıyor mu merkaımdan soruyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemde babam da ben kucukken olmuş amcam bakıyor bana bakmak denirse
- +1 yıl
Allah rahmet etsin kızlık zarı dikliyor,her kadın doğumcu yapmıyor ama deneyin
Soran+1 yılDiktirimk maliyet ister . Malesef öyle bir şansım yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilin mi bıraktı sen mi bıraktın onu
13 Yorumla
Soran+1 yılO bıraktı beni
Cevap sahibi+1 yıltamam olan olmuş sen hayatını kurtar bir meslek sahibi ol ilerde seni anlayan biri karşına çıkacaktır
Soran+1 yılOkumuyorum ki meslek sahibi olayım
+1 yıldoktoro gidip diktirebilirsin kizlik zarini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bir saf bulacaksın ya da açıksözlü olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEkle beni..
02 Yorumla
Soran+1 yılİstekleri kapatmışsin
Cevap sahibi+1 yılAçtım.
+1 yılGuncelmi soru
00 Yorumla
Devamını Gör(29)