Eşim hem çok duygusal hem de çabuk sinirlenen biri

Ben ise oldukça hassa birisiyim. Eşime de sakin ve ılımlı yaklaşırım genellikle. Genel anlamda herkese diyebilirim böyle sabırlı ve sakin yaklaşımım.

Eşim çok çabuk gözleri dolan biri olmasına rağmen o oranda da ani fevri çıkışları olabiliyor özellikle aç olduğunda. Hemen ardından gönlümü alsa da ben kırılıyorum. Çünkü o kadar özen gösterirken ve sinirlenmesine zemin hazırlamadığım halde neden böyle yapıyor diye kırılıyorum. Aileden gelen kodlar mıdır bilemedim. Anne ve babası sürekli tartışan ve sesli konuşan insanlar, özellikle annesi oldukça dominant.

Bana ''seninle evlendikten sonra sakinleştim'' diyor ama yine de bu fevri çıkışlarına engel olamıyor. Her ne kadar özür dilese de. Kalp bir kere kırılıyor.

Cinsellikte neden soruyorum? Çünkü sinirli olduğunda yatakta bile olsak istemiyorum beraber olmak ve o an buz gibi oluyorum. Ne kadar düzeltmeye çalışsa da olmuyor, olamıyor. Sırf bu yüzden ayrılmak istedim kabul etmedi. Ben bekarken evimizde hiç ses yüksekliği olmazdı bile. Alışmamışım tatsızlığa. Onların ev hayatı ise bizimkinin tam tersi:( Eşim beraber olduğumuz anda bile eğer ki sert konuşsun anında soğuyorum. Bitirmek istiyorum. Defalarca dediğim halde anladım ki bu onun karakteri. Hem tartışmayı sevmeyen hem de ani fevri sinirlenen biri. Üstelik ben ona çok hafif sesimi yükseltsem ki (genelde olmaz) ''dayanamıyorum yapma bana öyle'' diye gözleri dolan biri. Böyle düşünmekte haksız mıyım? Erkekler genellikle fevri çıkışlar yapar mı?

Lütfen samimi cevaplar gelsin. Üzüntümü paylaştım sizlerle, fikirlerinize çok ihtiyacım var.

Teşekkürler şimdiden.
Eşim hem çok duygusal hem de çabuk sinirlenen biri