Yaklaşık 2 aydır seks öncelikli takıldığım kafa dengi biriyle ilişkim var ve ben onu azdırmak için buluşmadan önce fantezi içerikli azgın fotoğraflarımı atarım sıklıkla. Çok da emek veririm hani özel kıyafetler, pozlar vs. genelde de sonucunda ateşli sevişmeler yaşarız. ama gecen haftadan beri attığım fotoğraflara tepki vermiyor, fiillerim, cümlelerim yetmiyor ve beni arzulamıyor. Bir kadın için çok kırıcı bir durum, reddedilmek, hem de sekste yani. Sıkmamak için de konuşamıyorum açıkçası kırgınım da. Derdi nedir sizce? ya da ne yapmamı önerirsiniz?
Sh ah bna neden denk gelmyosunki oyle okuze den gelyosun bna gel satlerce oral yapyim masaj yapyim seni ucuraym deflarca orgzm yasatayim sana ozele mesaj at bna bn seni kuzu gbi yprmmmmm
Muhtemelen birine aşık olmuştur ya da beklediği kişi hayatına girmiştir. Fazla üstüne gitme işi düşünce mesaj atar zaten. Ya da başka birini bul kendine
Bayan inan benim yaşadım cinsel tercübeyi yaşamamışsınızdır. Sizin ateşli olmaktan kastınız buysa eğer iyi bir hayal gücüne sahipsiniz. Ateşli benim gibi olur yerine göre takilır yatakta yeteneğini marifetini sergiler. Sosyal bir ortamda dile getirmesi sanki hiç cinselik yaşamamış ve hep bir hayal kurgusu içinde içinde yaşıyor iznenimi veriyorsunuz. Kusura bakmayın güzel bir hayel.😊
En İyi Cevaplar