Erkekler sorum size......?
disari bosalmakla vajinanin icine bosalmak arasinda fark varmi vajinaya bosalmak daha mi guzel
disari bosalmakla vajinanin icine bosalmak arasinda fark varmi vajinaya bosalmak daha mi guzel
Bu soruyu kendin için mi sordun erkek arkadasının ifadeleri yuzunden mi sordun ?
Her şekilde onun için daha bir zevk ama senin icin de kallavi risk demek. Bunu senden isteyenin de amacının sen olmadığını sanırım soylemek bile gereksiz. Bu onu senle kalmaya ikna edecek bir fedakarlık değil,bu arkadaş teorisi doğru ise yaptığı sadece seni ikna edip ... . derim ...
Yok kendin için soruyorsan , ilerisi için mesela evlilikte senin tekrar istenmene yol acacak cok onemli bir nedendir.
Kışın yorganın altından soğuk odaya çıkar gibi oluyo dışarı boşalınca
Yorum yapan bütün erkekler de birer vajinaya boşalmış yani. HELAL SİZE ASLANLARIM
Cevap
24Cevap
içe boşalmak daha zevkli tabi. hele en kötüsü içinde iken tam boşalmaya yakın çıkarıp dışa boşalmak. o an orgazma olan odaklanma bozuluyor. dışa boşalma telaşına düşüyor insan. ve tam orgazm yaşanmıyor. biyolojik orgazm oluyor.
Çok fark var.Ben kadının içine ta derinlerine boşalmak isterim.Kadının içine boşalmak daha zevklidir.
evlenmiş boşanmış biri olarak vajinada çok ama çok daha güzel ben kasılıp boşalırken partnerimde oan aldığı zevki hreryerinden sesi beden hareketi ve kasılmalarını hissedip görüyorum dışarı boşalmak güzel değil
Vajinaya boşalmak tüm meni bitene kadar paha biçilemez bir duygudur.Dışarı boşalmak yarım bırakıyor bu zevki çok yarım hemde
kondom varsa vajina ya yoksa direkt dısarı :) kimseyi yetim bırakmak istemem :)
kesinlikle farklı. dışarı boşaldığında ritmi de bırakıyorsun zaten. diğer türlü hem ritmi sonuna kadar götürüyorsun, hem de yuvada kalmanın huzuru var.
vajinaya boşalml tabiki daha güzel, ilişkinin en heyacanlı zevkli anı boşalma esnasıdır ve bu vajina içerisinde sürtünme olmadımı zevk yarım kamış olur
sen nasıl normal penisi silikon penise değişiyorsan normalınden daha cok zevk alıyorsan bu da öyle bişiy.
hiç bir fark yok zevk konusunda
psikolojik olarak olabilir vajinaya boşalmak hamile kalması içinse iyi hissettirir hamile kalmasını istemiyorsa kötü hissettirir orası psikolojik olarak değişkenlik gösterebilir
Valla pek bir farkı yok ama vajinaya boşalmak daha kolay :D Ya imdi kim çıkarıcak zaten 1 saatir üstünde adam. İnsaf :D
içeri boşalmak daha zevklidir, orgazm süresini arttırır ve içeriden çıkmadan 2. yi duraksamadan yapma şansı verir.
bizden yana, fiziksel olarak hiçbir fark yok ancak biri daha temiz :)
Alınan zevk aynı bana göre akışına bırakmak lazım böyle olayları.
Vajinaya boşalmak çççççoooook güzellllll içine sıcak 🔥 🔥 akıp süzülüyor
Dışarı boşalırsa zevk için içeri olursa soy için diye tanımlarım ben.
... mina ziciyim kelimesi burdan mi türedi ki🤣🤣 aklımda deli sorular😂
9 ay 10 günlük bir fark var sadece arasında :)
İçe boşalmak zevkin doruğu
elini sıcak sudan soğuk suya soktuğunda ne oluyorsa öyle oluyor..
O an ki ruh halinize bağlı
vajinaya boşalmanın yeri ayrı
Bardağa boşalırım ben
bak gördün mü bunları not al kız.Herkes başka yerlere boşalıyor.Hatta benim bir arkadaşım vardı düdüklü tencere manyağıydı
hamıle kalırsın bırınde
içeri girip çıkarken boşalmak daha güzel
evet daha güzel
suratına...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar