Şu işin psikolojik etkisinden sıyrılabilen varsa gerçeği söyleyebilir mi?
İnsan sevdiği kişiyle birlikteyse bunları sorun eder mi?
İnsan sevdiği kişiyle birlikteyse bunları sorun eder mi?
tek bir faydası var
barcelona gibi düşün. pozisyon zenginliği yani..
büyük pebis zevk değil acı verir. ama çap dersen evet önemlidir.
onuda yağ enjekte yöntemi ile halledebiliyorsun. kadın oral sex esnasında bile boşalır.
bunları sorun etme. varsa erken boşalma sorunun çöz
boyut önemli diyenlerede kulak asma. hele lafını eden kadına sormayı unutma
vajina çapını hiç ölçmüş mü? bir vajinanın derinliği 8/12 cm arası değişir. bu da demek oluyorki 12 cm bile yeterlidir. dünya ortalaması 14 cm zaten. bunları sorun etme sakın.
her önüne gelenle yatan tecrübeli hatun elbette kimin ki ne kadar bilir. temiz bir kız bul ve onunla evlen
Hiç ilişki yaşamadım erken boşalma sorunu vardır büyük ihtimalle. Teşekkür ederim.
eger öyle bir şey yaşayacak olursan okey rotar kullan veya eczaneden 3 tl ye anestol pomad krem al
baş kısıma sür.30 dk bekle yıka iyice..30 dk garantin var. ama unutma.sevdiğin bir insanla yaşa..
tecrübeli kaşarlara! yanaşma
sana kim söyledi büyük şart diye. ya da büyük penisten dolayı ayrılan evlileri hiç mi duymadın.
sana bir soru soracağım bunun cevabını düşün sana yön verecek
bir yemeğin lezzetinde tecerenin ve içindeki kepçenini ölçüleri çok etkilimidir.
Açıkcası ilk defa şu an sizden duyuyorum. Etkili değildir fakat kapasitesi sınırlıdır.
organlar duygulara araçtır. cinsellik beyinde başlar beyinde biter. cinsel ilişkiyi zevkli kılan penis ya da vajina değildir. sevişmedir. sevişerek vücuttaki bir çok uyarı noktasından uyarmaktır. bir kadın ya da erkek hiç cinsel temasta bulunmadan öpüşerek bile orgazm olabilir. ayrıca vajina kanalı içinde zevk almayı sağlayan sinir ucu yoktur. klitoris ve perine bölgesindedir. bu nedenle boyun önemi yoktur. uzun olursa kadına acı verir rahime dayanır sorun yaşatır
E bayanlarımız bunları bilmiyor mu ki bizim kadar dert eder oldular? Anlam veremiyorum.
çoğu bilmiyor ki. kafadan sallıyor. burada bir gün bir tanesi dediki sevgiliminki 25 cm. bende dedim ki sevgilin eşek soyundan geliyor sanırım. dünyada şu ana kadar ölçülmüş en derin rahim afrikada çıkmış o da 18.8 cm. 25 cm imkansız. rahim, mide diafram bırakmaz. imkansız olan bir ölçü söylüyor. 15-16 cm bir kadının ortalama derinliği. ölçü konusunu boşver. sen sevişmeye bak. beğenmeyen gitsin eşekle yatsın. sen ne düşünüyorsun
Yani işin pratik kısmından ziyade psikolojik kısmıyla ilgileniyorlar. Ben de dahil tabi.
kadının ruhunu doyurmayın bilin 10 cm de olsa sorun etmez
Cevap
4Cevap
Hiç önemi yok aslında..
Sonuçta kısa da olsa vajinaya giriyor uzun kalın olsa da.
Giriyorsa kızlarda bunu sorun etmeye başladı.
Giriyorda*
için rahatlayacaksa benim bir arkadaşım ortalığı götürdü ufak sayılır onunki ama adam kaslı uzun boylu yakışıklı :D gören kızlar zaten orgasm oluyor.
Ne kadardı?
serçe parmağım kadar penisim olsa bile sağlıklı her kadını mutlu edeceğime eminim. bu işin boyla hiç ilgisi yok, rahat ol. tecrübe ve rahatlık önemli.
Hiç ilişki yaşadınız mı?
evet yaklaşık 20 kızla
Ne kadar boyutu? Bu yaşta konuştuğum konuya bak ya.
12
Uzunsa bağırtırsın kalınsa inletirsin derdi biri.Kim derdi hatırlayamadım.
gına geldi bu sorudan artık
Bende sıkıldım inanın. Sürekli zıt görüşler oluyor. Herkes işin psikolojik boyutunu düşünüyor.
boyut önemli
Hiç ilişki yaşadınız mı?
yoksa neden yorum yapma gereği duyayım;?
Çünkü insanımızın emin olmadığı konularda kesin konuşmak gibi garip özellikleri mevcut. Yaşayıp bu kanıya vardıysanız sorun yok.
hortumunda boyutu var, çiçek felan sulamaya yarıyor
bu eksileyenlerin hepsi küçük pipili :D
Boyu değil işlevi
Hep bu söylenir ama kızlarda sorun ediyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar