Anladığım kadarıyla erkekleri kullanmaya çalışıyorlar :)
BMW'nin kızlar üstündeki etkisi nedir?
Anladığım kadarıyla erkekleri kullanmaya çalışıyorlar :)
valla 2002-2012 arası bmw kullandım, kızlar senin kültürüne, kalitene, oturup kalkmana, sosyal statüne, iş vs gibi parametrelerine bkarlar..ben ilk defa senden duydum şimdi kızların bmwye baktıgını..belki alt muhitlerde dedigin gibidir bilemicem..kızına göre degişir tabi..1.80 lik 110 cm bacak boylu, full solaryumlu bi hatun istiosan bmw cok yetersiz kalabilir..ama dedigim gibi piyasa karılarının dışında kimse senin bmwne veya arabana bkmaz..baska öselliklerini ön plana cıkarmayı dene..
bmw'yi beğenmiyorum, yani bir arabaya o kadar para ayırabilecek olsam bile bmw almam. giulietta alırım veya klasik bir model. tanıdığım zevkine güvendiğim kadınlar da bmw'ye kro arabası diyor genelde.
e30 veya e36 kasaysa artık bişeye benzemiyor onlar ama yenileri baya güzel
Güzel bir araba gördüğümde araba ilgimi çeker ama çoğu zaman içindekine bakmam bile. Elbette bir erkekle sırf arabası için çıkan kızlar vardır ama öyleleriyle beraber olmayı isteyeceğinizi sanmıyorum. Bir de kişi duruşuyla ve tavırlarıyla etkilemeli karşısındakini arabayla ya da parayla etkilemeye çalışmak kişiliğine güvenmeyenlerin yapacağı şeylerdir bence.
İyide zaten bu arabaları kullananların amacı kızlarla ileriyi düşünme olmadığı için sorun yok :)
Araba hastalığı var bende zaten:))
Cevap
4Cevap
Arabayı bana verecekse etkisi olur .
Taksiye binmekten başka farkı yok yoksa :))
Erkekler ergen kızları anca arabalarıyla kandırır yoksa kişiliği olmayan birnin
veya insanlıkla alakası olmayan birinin uçağı olsa ne olacak ki ?
Bir gün seni gezdirir yarın başkasını öyle adam olmaz olsun.
Kızın amacı kullanmaksa çok etkılenır .
Ama düzgün bir ilişkı isteyen insanın ölçüsü ne araba nede başka bir maddi kaygıdır.
Yemişim BMW'yi..
Klasik ayrı bir olay zaten :)
ne salakça birşeydir araban varsa ben de varım demek.malesefki böyle kızlar var üniversite yıllarımda bir arkadaşım vardı kızlar aşık oldum çocuğun bmw si var derdi..ıyy aklıma geldi iğrendim şimdi
ünide 4 yıl boyunca arabam vardı ama tek bi kızla cıktım okuldan çok şeymi kaçırdım:))
araba takıntım yoktur zaten benimde henüz arabam yok karşımdakinin de olmasa olur :) ve ben eski arabaları çok severim bmw çok itici
öyle bir etki yok varsa da o etkiyle beraber olmak istemezsiniz heralde :)
Hava atıyım derken genelde kötü bitio :)
aynen öyle kullanırlar benim için arabayı kullanan erkek yakışıklı değilse hiç bişey ifade etmiyor
Karşı cinse para bende imajı verir. Günümüz ekonomisinde kızların büyük çoğunluğu için bu çok büyük bir anlam ifade eder.
benimde BMW var, nolmus yaniii:D isterse altinda Ferrari olsun, hoslanmadiysam istemem.
doğan görünümlü şahini bile olsa yeter. öyle de bi severim erkekleri kullanmayı.
kardeşim bende var bmw 320i full yazılım m sport egzozundan jantına kadar full dolu çok şükür tipimde iyi fiziğimde hergün farklı bir kız mesaj atıyor herşey ortada
Onun arabasindan bana ne, ben kendime bakarim. Onun altinda degil, benim altimda olmali araba.
audi tercihimdir..bmw en sevmediğim araba...erkek ilgimi çekmez..audi q7 çeker.
Sürücüsü değil benim ilgimi araba çeker ..
benim gözüm yuksekte degil volkswagen yeterli
volkswagen marka mı ya hele türkiyede alıncak araba değil :)
gözün hiç yüksekte değilmiş porsche dio ya :)
Ben bmw hastasıyım yaa..
Hoş araba ama bir etkileşme yok.
ne alaka yahu
Bmw candır.
yeaa be my wife:DD
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar