Beni kınayan aşalıyan yorumlarınızın bana faydası yok yaptığımın farkındayım bazı şeyleri yaşamadan hata olduğunu fark edemiyor insan 4 yıldır beraberiz şu an askerde 1 ay önce biriyle tek gecelik ilişkim oldu duygusallık değildi sadece cinsel istek tavan yapmıştı nişanlımın olmayışı izne gelmemesi beni bu hataya sürükledi maalesef bir geceyi bir daha görmiyeceğim birinin yanında geçirdim bir aydır ağlıyorum uyku uyuyamıyorum nasıl unuturum ne yapmam lazım nişanlım yakında gelecek yüzüne nasıl bakıcam ayrılık imkansız gelince düğün var seviyorum da çok sadece içimi dökmek istedim 😔
Cevabın nedir?
+1 yılBir insanın sevgisine ihanet etmenin kabul edilebilir hiçbir bahanesin olamaz. Yaptığın şey gerçekten üzücü okduğumda bu hatayı yapmış olmana gerçekten üzüldüm. Ama o adam için daha çok üzgünüm. Onun hakettiği kişi sen olamazsın. Böyle yapılmayacak hataları yaptığınızda ne kadar değersizleştiğinizi anlıyorsunuz. Elinizden kayan bir hayat bir gelecek oluyor. Hemde 10 dakikalık bir zevk için yaptığınız bir aptallık yüzünden... Gerçekten üzücü. Bunları yazarken kullandığım sözleri sizi aşağılamak için falan kullanmadım. Gerçekten durum bu. Bu kadar alçalıyor insan bu kadar alçaklaşıyor. 10 dakikalık bir zevki mutlu bir evliliğe tercih ettiğinizde ne olduğunuzu görüyorsunuz. Dürtülerinize engel olmak yapacağınız en büyük insanlık olurdu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılokadar cok sey yazmak geciyorki icimde ama kelime bulamiyorum. aynisini bende yasadim aldatildim. hayatim zehir oldu verdigim emek gecen seneler. azicik krakter sahibiysen o gencden ayril. o nobet yerinde seninle yuva kurmak icin ahh ahh diyip ic gecirerek hayaller kurarken sen baskasinin altinda ohh ohh diye zevk cigliklari at yaziklar olsun. ama sunu anladim sizin gibiler kapi aralaginda bile verir. ne halt yiyosaniz yiyin ama can yakmayin artik kimseye seviyorum asigim ayaklari yapmayin.
70 Yorumla
Hayatta herşeyin bedeli olur ben inanırım. Muhakkak sende aldatilirsin. Yani söylemenin bir anlamı yok bu saatten sonra ayrıca birkereligine olduğuna da inanmam ya neyse.
Ayrıca kadınlar duygusaldir sevmediğin bir adamla nasıl yattın hayretler içindeyim kadının nefsi farklı olur erkekten.
Erkek yapıp ortaya çıkınca bir hata yaptım oluyor aynısı senin için de geçerli hatalar birdaha tekrarlamamak icindir00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuZum ilk defa yapmışsın pişman olmuşsun bitti fazla takma merak etme ilk yapan sen değilsin bende aldattım yaşadım bitti o an yaşanması gerekiyodu bitti 1aydır kendini üzdüğün yeter boşver hayatta daha neler yaşayacak göreceksin İnan bunlar hiçbişey kalacak
Aldatılmaktan iyidir aldatmışsın boşver cidden bitmiş gitmiş21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
60Cevap
Pembislerin yorumları okudum da buram buram iki yüzlülük akıyor. Burada aynı tarzda bir erkek , nişanlımı aldattım dese birçoğu sövüp sayardı. Fakat aldatan bayan olunca , boşver 1 nereden birşey olmaz sakin söyleme , hatta en uygun dönemde yani askerde aldatmışsın, aldatmak aldatılmaktan iyidir diyenler var. Umarım benzer olay başlarına gelir , ilahi adalete inanıyoruz...
Sana gelecek olursak ya direk ayrıl ya da itiraf et sonucuna beraber katlanın , Ayni durumda sen de olsan gizli kalmasını enayi yerine konmayı istemezdin20 YorumlaUlan yazık ya. Çocuk gitsin vatan görevini yapsın, ailesinin, sevgilisinin hasretini çeksin sende git başkalarıyla fingirdeş.
Senin IP numaranı bulup kim olduğunu öğrenicem sonra sevgilini bulup ona söylicem o çocuk bunu haketmedi50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hemen bu gün şimdi ondan ayrılmalısın. Sana verilenleri nişanlının ailesine iade et. Onlar da sana iade etsinler. Ayrılma nedenini söylememelisin. Söylersen başın belaya girebilir. Canından olabilirsin. Ve asla kimse ile evlenmeye kalkma. Evlendiğinde de cinsel isteğin tavan yaptığında kocan olmadığında kesin aldatırsın kocanı. Dediğim gibi en kısa zamanda mümkünse bu gün ayrılmalısın nişanlından.
115 Yorumla- +1 yıl
Demin söyle ayrıl diyordunuz ama. Ne kadar güzel bir birlikteliği olursa olsun herkesin muhakkak bir sırrı vardır bu da bir gerek. Film değil ben film olarak görmüyorum. Kız için kötü olabilir çünkü nişanlısı aldattığı kişi kaşar iyimisin bilemeyiz ama eğer kötüyse onu düşünür durur artık. Yani allah cezasını vermiş olur. Kız şıllık burda cevap versene o kadar şey yazdık sinsi sinsi okuyormysun
- +1 yıl
@Haberver Soruyu soran şu an kukumav kuşu gibi düşünüp duruyor acaba ne yapsam diye. Yazdıklarımızdan kafası karmakarışık şu an. Sonuçta nişanlısına söylememeli. Ama diğer taraftan aldattığı kişi bununla tekrar yatmak isteyebilir. Nişanlına söylerim diye tehdiy eder tekrar yatar bununla. İşi hiç de kolay değil soran için.
Soran+1 yıl@Haberver şıllık derken aynaya mı baktın
Soran+1 yıl@Haberver seni görünce bakmaya gerek kalmadı
Soran+1 yıl@Haberver haha destek vermiş o kdar şıllıksın ki lafı yiyince hakaret etmeye başladın
inan okurken üzüldm allahım ya o cocuk ne cekıyor sen napıyorsun offf offfff off bir Yrk için degermi bunu yapmanıza o senle yatan adam ztn arkadaslarına anlatıcak kızın birini düşürdüm gece attım yataga diyecek off kızım ya:S
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların yorumlarını okuyor musunuz? Ne kadar karaktersizler. Sürekli erkekler aldatıyor diye ağlananlar. Aslında kendileri aldatıyor. Bu yürüyen peynirleri sevmeyin acımayın benden söylemesi. Alayı zik delisi motor olmuş. Evinizden çıktıgınız gibi o eve baska erkek giricek. Şunlara bak ya.
50 Yorumla
+1 yılEn yakın kız arkadaşını nişanlını tavlayıp bir gece geçirmesi için görevlendir. Bu şekilde durumu eşitlemiş olursunuz. Ama kıza neden böyle bir şey yaptığını söyleme. Başka bir şey uydur. Senin ne yaptığını kimse bilmesin. Nişanlına da açıklama yapma bu mevzuda. Büyük olasılıkla nişan mişan kalmaz ortada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendinizi affetmeniz hiç önemli değil.. Nişanlınıza söylemeniz lazım dürüstçe onun affetmesi lazım.. Evlilik % 100 güven üzerine kurulur.. Ve üstelik şu an askerde. zorluklara göğüs geriyor.. Bizim sizi aşağılamamız lazım sizin kendinizi aşağılamanız gerekli bu durumda.. İğneyi başkasına çuvaldızı kendinize batırın lütfen..
00 Yorumla demek yarın öbürgün evlendiginiz zaman uzun seyahatlar yapan bir eşin olursa cinsel istegin teven yaptıgında ne yapacagını şaşırıp önüne gelenle yatacaksın çook yanlış bir tutum kızım ihtiyaçları karşılamanın 99 şekli var en basiti mast. sana hayır demeyen istedigin kadar ihtiyacını giderecek bir yöntem yapsaydınya çocugu aldatana kadar neyse bizze b. ok yemek düşer seni vidanınla başbaşa bırakmak lazım
10 Yorumla
+1 yılOlan olmuş ve pişmansında. Bence Allah'tan af dile ve böyle bir hata yapma artık. İnsanız sonuçta ve şeytana uyuyoruz kuşkusuz. Evet hayat devam ediyor ve çokta üzülme artık. Yoksa tamamen konturolünü kaybeder belkide tamamen onla bunla yapmaya başlarsın suçluluğun etkisi ile kendini cezalandırmak adına. Evet geçti gitti ve bence bir daha da olmaz. Mutlu olmaya bak ve bir daha sevdiğin için yaşa...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz degildin o halde nisanlin bu durumu anlamaz ama acik acik soyliceksin onur boyu bu vicdanla yasayamazsin gelince ya Nisan atilir ya da kabullrnir ksbullenirsede yuzune vurur.. 2dakikalik zevk icin omur boyu pismanlik yasicaksin.. Gunahida cabasi.. ben her seyi goze alarak soylerdim.. asker psikolojisinde beni beklyemedin mi olur baya tartismaya kavgaya aileye kadar gider konu.. isin zor Allah yardim etsin
10 Yorumla
+1 yılde git söyle nisanlina adami aldatma gidip yatiyo bide gelmis burda kendimi nasil affederim diyo kendini affetme bir zahmet nisanlinada acidim yazik snn gibi biri tarafindan aldatilmis olacak ve evlenecek
10 Yorumlaİhanetin affı olmaz, bazen siteye iyi ki üye olmuşum mu diyorum keşke üye olmasamıydım diyorum emin değilim. Meğer etrafımızda ne insanlar varmışta onları bu site sayesinde böyle görüyoruz, anlıyoruz kimseye güven olmayacağıın.
00 YorumlaO çocuğun yerinde olmak istemezdim.. Hayatının en büyük kazığını yemiş.
50 Yorumla
+1 yılSana sadece şunu diyeyim; "tek gecelikmiş, bir şey olmaz, çaktırma" diyen insanlar, senden daha beter durumda. Senin affın belki olur da onların ki asla. Ne biçim bir devirdeyiz arkadaş.
10 YorumlaNisanlin bakiremi zannediyor seni eger bakire zannediyorsa bence ayrilmalisin yok bakire degilim onun ile yasadim ve ayrilmam imkansiz diyorsan aglamayacaksin cunku kendi dusun aglamaz derler
00 Yorumla
+1 yıl
+1 yılsen nefsine söz geçiremedin aldattın oda nefsine söz geçiremeyip seni vursa şimdi bu suç mu oluyor yani
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bari ayrılıp yapsaydın benim eski nişanlımda bu şekilde hayatımı mikti ayrılsaydın bari ayrılıp ne yaparsan yapsaydın eski o... nişanlım yüzünden 5 yıldır psikolojik tedavi görüyorum ne sevgiye ne aşka inancım kalmadı aşkının da sevgininde mk
20 Yorumla
+1 yılbişey olmaz yaa olur böyle şeyler delimisin takma kafanı tek gecelikmiş hem bidaha yapmazsın tövbe et yeter
21 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bu kadar rahatsın ya
Bu olaydan sonra askere gidenin ta...:):) Kkşe yapmasaydın bundan sonra geleceğini etklemesin bu olay.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğa yazık etmişsin heleki asker miş ayrıl bitir bence haksızlık yapma çocuğa kendine saygın yok çocuğada saygın yokmuş bare ailesine evliliğe saygın olsun ne yaparsan yap değişmeyecek o yapmış olduğun iğrençlik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun açıklanabilir bir faydası yokki bizden açıklama istiyorsun? ben nişanlının yerinde olsam + bu yaptığını öğrensem seni eşek sudan gelene kadar... anladın sen..
10 YorumlaOlan olmuş artık. Sıkma canını çok. Herkes hata yapabilir.
00 YorumlaBu tip kızlar yüzünden cümle aleme ana avrat sövesim geliyor!
Laaaaaaaaan!!!00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHande sen misin? Sakin söyleme zaten valla cinayet olur , tercihini yap ya bu olayı unut onunla mutlu olmaya çalış ya da ayrıl
10 Yorumla
+1 yılKötü bir durum pişmanda olmuşssunuz belliki vicdanlıda bir insansınız ama olan olmuş artık hatanında farkındasınız önemli olan tekrarlamamak başka yapıcak bişe yok gibi görünüyor :(
00 YorumlaHer insan yapar böyle bir hata sadece kimseye söyleme ALLAH tan af dile
00 Yorumla
+1 yılYazık gerçekten yazık... Karakter sahibi olmalı insan biraz...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki nişanlınla hiç cinsellik yaşadın mu ya da o nişanlınmu ilkindi
03 Yorumla
Soran+1 yılyşadım
Cevap sahibi+1 yılDers olsun sana bidaha yapma
Soran+1 yıltabi
+1 yılÖğrenince o da seni hiç affetmeyecek ve senden nefret edecek.
10 Yorumla
+1 yılpeki bu gecelik iliskide birlikte oldunuzmu yoksasadece görüsmemi oldu
00 YorumlaHayatta istemediğim tek şeydir şu an o çocuğun yerinde olmak.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibisi başa gelmesin. Evliliğe karşıyım işte senin gibiler yüzünden.
00 Yorumla
+1 yılgit bir daha aldat nede olsa bir defa yapan bir daha yapar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. olmuş bitmiş. şemsiyeyi açmanın manası yok. he bakireliğini almıştır yapacak bir şey yok. o da olmadı, trollemeye ne gerek var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo yapmış olsa affedermiydin?
hele birde askerdeyken aldatmışsın.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki değer miydi keşke nefsine hakim olsaydın nişanlınla ilişki yaşadın mı
13 Yorumla
Soran+1 yılyaşamıştım :(
Cevap sahibi+1 yılO zaman unut gitsin geçmiş bitmiş geleceğe bak ama bir asla yapma son olsun
Soran+1 yılyapmam bir daha
+1 yıltove edıp kalbınde bır sır kalıp gıdecek allaha sıhın tovbe et
00 Yorumla
+1 yılBence kötü bir seks olmuş, zevk de almamışsın. Pişmanlığın bundan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah senin gibilerin belasınıı vesin geberr beter ol
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikilen amin davası olmaz. Olmuş bitmiş kapat konuyu unut sende.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsus kımse duymasın herkes gibi senınde bır sırrın var artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerde ise aldatmak için en doğru zaman zaten. Çok çaktırma sadece :)
29 Yorumla- +1 yıl
Sağol ya
Soran+1 yıldoğru zaman derken :(
- +1 yıl
askerde diye aldatmak olmaz ama neyse
- +1 yıl
Çüş ya.
- +1 yıl
tecrube konuşuyor
- +1 yıl
@çapkın696969 var bişry belli
- +1 yıl
@ciğerkûşem
bencede cok basıte alıyor
ve zamanını bılıyor - +1 yıl
Yok artık zihniyete bak
- +1 yıl
bir kaşar dha umarim nisanlisida önüne gelene cakiyodur carsi izninde
+1 yılBknz: Bekarlık neden sultanlıktır?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep erkekler mi aldatacak aferin sana
08 Yorumla
Soran+1 yıldiğer erkeklerden banane ki
Cevap sahibi+1 yılBoşver iyi yapmışsın
- +1 yıl
adam gitmis vatan gorevini yapmaya buda gelmis aferin dio kaşar ya
Cevap sahibi+1 yıl@takintiliprens6025 hah miktir
- +1 yıl
kaşar babanada caktirdinmi
Cevap sahibi+1 yıl@takintiliprens6025 uza lnn
Soran+1 yılbir bayana kşar denmez terbiyesiz
- +1 yıl
bayanda terbiye diye bişi kalmamid ama kasar deyince terbiyesiz oluyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmamış giibi hayatına bakıcaksn kimseye söyleme sakın.
14 Yorumla
Soran+1 yılsöyleyemem :(
- +1 yıl
bakirelige onem vermzmi nisanlin
Cevap sahibi+1 yılNisanlisiylada yatio zaten ne alakasi var
- +1 yıl
e o zaman skinti yok ha nisanlisi ha ebesinin...
+1 yılSende kendini affedersen eğer ağır karaktersizsin
20 Yorumla
+1 yılnışanlın senı bozup oylemı gıttı askere
00 Yorumla
+1 yılAyrıl kendini kirletmişsin çocuğu kirletme bari
00 Yorumla
+1 yılbak zevkine kizim nisanlis pasifmis demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakireligin falan gitmedi demi
10 YorumlaBekaretini onamı verdin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO adamla birlikte olurken bakire miydin peki?
10 YorumlaYardim ederim guvenmen lazim
00 Yorumla
+1 yılAffedemezsin. Nasil affederki bir insan kendini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. o adamın yüzüne nasıl bakmayı planlıyorsun peki?
00 Yorumlasanki vermeye bitecek madem istiyon ver gitsin
00 Yorumlaevlenince de yaparsın belli
00 YorumlaTövbe et af dile Allah tan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dök içini panpa
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Büyük bir hata yaptım nişanlımı aldattım kendimi nasıl affederim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler