+1 yılulan okuyunca zannetim ki atomu parçalıycaksın veya böyle fizik üstünde izafiyet teorisini felan en baştan tasarlıycan ulan sexs ulan sexs 1 saatlik en aptal hayvanın bile yaptığı olay yani ne bekliyorsun anlamıyorum niye bu kadar düşünüyorsun zaten tahminimce yatıcan kan verme pozisyonu adam üstünde çırpınıcak biticek bunu sen istersen yaz iste istersen kış iste fark etmez adam her dk istiycek zaten ilk sene hani bu tarz bir olaya bile kafa yoruyorsan bu kadar =D =D =D çok sıkıntı yaşarsın
215 Yorumla
Soran+1 yılYa ne alaka ben diyorum ki balayi icin ilk zamanlar icin hangi mevsim onemli bak sonucta yazin terk sikintisi varrr kişin da üşüme sikintisii yazin azdirmak daha kolay cunku acik giysiler giyilebiliyorrr ben bu acidan diyorum ne abarttiniz ya
- +1 yıl
ee kışında giyebilirsin giyimek zorundasın =D =D sen kışın evliyyken kocanın yanına kalın yünlü pijama üste kalın yün kazak girebilceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun =D =D
Soran+1 yılhala anlamak istedigin gibi anliyorsun ben daha birşey demiyorum. Seks 1 kereye mahsus birsey degil zaten. Ben ilk izlenimden bahsediyorum.
- +1 yıl
mübarek insan anlıyorum ama kış olsa da yaz olsa da siz evdesiniz ve sen eşine iyi bir izlenim vermek istiyorsan yazında kışın da sexsi bir elbise giyip açık giyinip evde gezebilirsin =D =D mevsim ne fark eder
Soran+1 yılKışın üşüme ve karamsar hava sorunsalı. Yazinda ter sorunsalı. Anliyormusun simdi. Ama yazin azdirmak daha kolayacik sacik giyilebilir.
- +1 yıl
salşaskad evde niye üşüyessin =D =D yanında sevdiğin biri varken neden karamsar olasın bence sen çok takıntılısın =D
Soran+1 yılAlakasi yok
- +1 yıl
sokakta yapıcak olsanızkabul zaten türbanlıyım diyorsun sadece ev içinde açık giyebilceksin ee kışın daha çok evdesiniz
Soran+1 yılSinema olabilir araba olabilir?
- +1 yıl
araba daysan dar bir tayt giyersin =P üstünde de uzun bişi giyip kapatırsın çözüm o kdar fazlaki sadece senin hayal gücün dar =P
Soran+1 yılHicte bile
- +1 yıl
sen türbanlısın zaten dışarda açık giyinemezsin bundan ötürü yaz kış dışarda kapalısın =P yani hiç sanmıyorum başında türban üstünde mini elbise sinemaya gideceğini =D
Soran+1 yılNe kadar duz mantiksin. Alttan tayt giyilir arabada yapilir veya sinema her neyse
- +1 yıl
ee tamam onu kışında yapabilirsin daha demin bende dedim onu =D =D illa bunları yapmak için yaz olmasına gerek yok sadece açık evde giyebilirsin yaz kış ev sıcak ddışarda yapmak isterseniz zaten yazından kışında kapalı giyinceksin sadece biraz ince giyersin ee araba varsa inceyle üşümezsin ee sinema zaten sıcak yani o yüzden sıkıntı etme yazı kışı =D =D düz mantık olan da sensin benim dediğimi anlamıyorsun =D =D
- +1 yıl
he açık ir kadın olursun yazın minilerle ev ve dışarda gezme imkanın olur o zaman mantıklı olurdu ama türbanlı bir insansan dışarının pek önemi yok
En İyi Cevaplar
+1 yılTamam da kış gelmeyecek mi? :D Yani yazın yaptın yaptın, artık kış boyu seks yok mu? :D Çok acayip. :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ha aşağıda okudum, ilk izlenim demişsin... Doğru yani yazın daha rahat oluyorsun kısa şeyler, tahrik unsurları gibi. Kışın da evdesin sonuçta, doğalgazlıdır ev, sıcacık olur evin içi yine giyilir yani açık şeyler...
Soran+1 yılYa şu soruyu adam gibi anlayan olmamis. Dilimde tüy bitti. Ben diyorum ki balayi hangi mevsimde iyi olur. Sonucta yazin ter sıkıntısı varr ama acik giysiler giyiliyor azdirmak daha kolay. Kişın da soguk oluyor hava karamsar oluyor hani ilk zamanlar icin hangi mevsim iyi bunu diyorummm
- +1 yıl
Anladım anladım şimdi, yorumlarına bakınca... Doğru o konuda. Zaten düğün yazın olur ya, kışın soğukta evlenmek saçma.
Soran+1 yılIste kisin mesela mevsimsel degisiklik oluyor bagisiklik sistemim falan dusuyor benim
Bence yazın kışın gelinlik giyenler çok usuyor düğüne abiye kıyafetle geliniyor hepsi yazlık herkes usur salonda ısıtıcı birsey olsa bile faydası yok sigara içenler açık havayı tercih eder zaten belki maddi durum da varsa kır dugunu veya açık havada bahceli bir düğün yeri de daha güzel olur..
14 Yorumla
Soran+1 yılBen seks icin diyorum mesela yazın terk sikintisi oluyor kisinda usunuyor ama yazin acik elbiselerle azdirmak kolay
Soran+1 yılO olacqk birsey zaten ben ilk izlenimden balayi dineminden bahsediyorum yaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
+1 yılilkbahar da evlenilir kışında seks yapılır düşünsene dışarısı buz gibi sende evinde sıcacık evinde gece saat 3 gibi seks yapıyosun sonra sarılıyosunuz ama ev sıcacık hoş yani
131 Yorumla
Soran+1 yılKisin iyi yani
- +1 yıl
tabiki düşünsene sencede güzel olmazmı
Soran+1 yılKisin benim vucudum mevsimsel değişiklige ugruyor karnim falan agriyor
- +1 yıl
mevsimsel değişiklik ne ilkkez duyuyorum
Soran+1 yılBen usudugum zaman karnim agriyor tyvalete zor cikiyorum
- +1 yıl
ama ev sıcacık diyorum
Soran+1 yılDisari da karamsar bir hava varsa nasil zevk alicaksin icin daralir
- +1 yıl
ne burcusun sen
Soran+1 yılTerazi
- +1 yıl
bana göre kötü
Soran+1 yılNe kotu
- +1 yıl
Terazi iyi sevişemez
Soran+1 yılYukselenim akrep 😉
- +1 yıl
Yükselen sevişmeyi etkilemez kendi burcumla bana göz dağı vermeye çalışma ;)
Soran+1 yılGayetde ateşli ve istekliyim 😉
- +1 yıl
Kedi kuyruğunu görmüş ne büyük pipim var demiş 😂
Soran+1 yılSana kendimi kanitlamak zorunda degilim ayrica terazi burclarini genelleyemezsin bu konuda
- +1 yıl
Teraziler iyi sevişemez ama romantik bir ortamda duygular olursa sevişebilir ben burçları iyi araştıran birisiyim tabi benim burcumun üstüne su döken varsa gelsin buyursun. 😂
Soran+1 yılHerkes ayni degil. Istisnalarda var.
- +1 yıl
Terazi kızları seksapalite değilde görüntü açısından güzel kızlardır. onun dışında pek bir şeyi dikkat çekmez.
Soran+1 yılHerkes bir degilll
- +1 yıl
Sen kimsin görsem seni mesaj atsana bana?
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Merak ediyorum
Soran+1 yılMerak et 😂
- +1 yıl
eee
Soran+1 yılKimseye resmimi atmam
- +1 yıl
Atma kullanıcı adını görmem kafi
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Yok birşey (!)
Soran+1 yılIyii
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yahu siz kızlar ne kadar detaycisiniz 😊😊Mevsimi bile düşünmüş.
17 Yorumla
Soran+1 yılIlk izlenim onemli😉 yazin ter sorunu var. Ama yazin azdirmak daha kolay. Ben bu acidan diyorum.
Soran+1 yılAşk kadiniyim ben 😂
Soran+1 yılAynen oyle detaylara onem veririm
Soran+1 yılEvet aynen 😉
+1 yılHer mevsim bu iş için uygun aslında. Aslolan evlenmeye karar vermeden iyi tanımak, aşık olmak, sevmek, güvenmektir. Gerisi her an güzel ve özel zaten...
10 Yorumla
+1 yılBence ne evlenilmeli ve ne seks yapilmali. Hepsi birbirinden zehir
12 Yorumla
Soran+1 yılNiyee
- +1 yıl
Gereksiz seyler
Rahat giyebilirim derken en son ne kastetdin? Kapali birisini ilk defa boyle gördüm ama guzel esini ve cinsel hayatini düşünüyor gayet guzel. birsey
129 Yorumla
Soran+1 yılYazın evde acik giyinicem. Mini etek tanga acik ve rahat olurum yani. Ama kisin usurum tayt vs bu sefer tercihim olur.
Soran+1 yılEvet kapaliyim. Iste yazin secenek cok samasirla bile gezilir evde. Ama kisin üşüme sorunsalı var.
Soran+1 yıl20.
Soran+1 yılE herhalde. Tayt jartiyer gecelik vs. Argo sozlu sevisme. Tahrik etme domalma dayama vs hepsi olacak sadece çamaşırla olmaz bu isler.
Soran+1 yılE bizde insaniz canim 😉 yılların azginligi hayal kuruyoruz isteklerimiz falan oluyor 😂
Soran+1 yılBen herseye hazirimda eş adayimi bekliyorum 😂 ama jartiyer dedigin nedir. Hepsinide giyerim yeter ki istesin eşim.
Soran+1 yılZevkler renkler tartisilmaz tabi her erkegin zevkide farkli belki esim olacak insan camasordan haz etmiycek bilemem yani.
Soran+1 yılAma ben sevmesini isterdim tanga giymeye bayilirimm
Soran+1 yılFizigime guveniyorum her erkegin istedigi tarzda vucudum. Azdirmak kolay olur 😉
Soran+1 yılSoylemem 😎
Soran+1 yılHatlarim dolgun biraz 😊
Soran+1 yılGizliden cik o zaman soyliyim 😀
Soran+1 yılBekle yaziyorum
Soran+1 yılNiye gizliden ciktin ya
Soran+1 yılYazicam acsana işim vardi yazamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKalorifer denen bir icat olmuş MÖ 3200 yılında sizin haberiniz yok sanırım günümüzde evler sıcak oluyor tabi balkonda şevişmeyi düşünmüyorsanız
12 Yorumla
Soran+1 yılHerkes anlamak istediği gibi anlamis. Yazin azdirmaj daha kolay arkadasiiiim
- +1 yıl
Arkadaşım senle evlenen zaten azmış durumda sen hiç üzme kendi o herdaim hazır :)
+1 yılBalayı için eylül-ekim ayları daha uygun olur. Ayrıca mayıs ayından 15 hazirana kadar olan dönem de uygun.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMart ayi hayatım kediler gibi miiiyaaavvvv miaaavvvv :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHahah
Cevap sahibi+1 yılKis soğuk yaz sıcak olur , terli terli tenin yapışır kanka ama ilk baharda oooffff deme gitsin :) kediler gibi şen şakrak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki yazın kışında bizimkilerde sıkıntı oluyor üşüyor 😂☺️
18 Yorumla
Soran+1 yılNasil sıkıntı oluyor 😂
Cevap sahibi+1 yılBüzüşüyorlar soğuktan 😂
Soran+1 yılHaha 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 büzüşük istemezsin dimi diri durması varken ☺️
Soran+1 yılBilmiyorum iste siz biliyorsunuz mevsimsel degisiklikler olabiliyor
Cevap sahibi+1 yılYaz iyi hem daha rahat gecelik veya kıyafet giyebilirsin hem ilişkide rahat olursunuz ☺️
Soran+1 yılHerkes anlamak istedigi gibi anlamis cok sinir oldum. Ben onem veriyorum. Sonucta ilk izlenim onemli. Yazin ter kokusu sıkıntısı var. Ama azdirmak yazin daha kolay
Cevap sahibi+1 yılYazın ter kokusu olur ama oda vs çok sıcaksa olur yazın tabiki tahrik etmek azdırmak kolay olur sexy gecelik giyersin
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılHer türlü laps larım yazını kışa çeviririm affetmem 😂 her mevsim olabilir bence
10 Yorumla
+1 yıltabiki kışın ter yok koku yok
şömine sıcak şarap falan10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaz kis farketmez. hararetini çıkarırız sıkıntı yok😄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılKışın sevişmeyi düşünmüyorsan o evlilik fazla sürmez.
05 Yorumla
Soran+1 yılAlakasi yok oyle degil benim dedigim ilk zamanlar onemli ilk izlenim. Sonucta yazin rahat giyinirim seksi giyinirim seks daha iyi yapilir. Kisin soguk falan oluyor
- +1 yıl
Sen yanıyorsun, soyunuk gez biraz.
Soran+1 yılYazın azdirmak daha kolay acik giysiler giyiliyor ben bu acidan diyorum.
- +1 yıl
Anlıyorum, başarılar.
Soran+1 yılTesekkurler
Sonbahar veya kısın evlenmeli
210 Yorumla
Soran+1 yılNiye peki
Soran+1 yılEvin icinde tabiki acik giyinirim
Soran+1 yılBalayinda disarda acilacakmiyim sacmalama
Soran+1 yılIcten tabi tanga giyerim
Soran+1 yılNeyden korkcam esime giyinirim tabi
+1 yılNe giymeyi düşünüyorsun
117 Yorumla
Soran+1 yılGecelik Tanga
- +1 yıl
Bence sadece tanga giy
- +1 yıl
Başka nelerin var
Soran+1 yılGecelik tanga ilk zamanlar icin ideal sonrada jartiyer
- +1 yıl
Daha değişik olsa ölçülerin nasıl
- +1 yıl
Her kadına tanga yakışmıyor
Soran+1 yılNe gibi degisik
- +1 yıl
Tkpp edermisin detaylı konuları konusunda
- +1 yıl
Utanılacak bir şey yok
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Utandınmı yoksa
Soran+1 yılKonusmak istemiyorum
- +1 yıl
Ölçülerin nasıl ona göre
Soran+1 yılSanane be
- +1 yıl
Tanga ile zevk olmaz canım
Soran+1 yılTangayla bitmiyor is zaten hepsini burda anlatacak degilim
- +1 yıl
Dantellimi
Seksin mevsimi mi var ilk defa duydum 😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. hiç evlenmemek en makbulü
10 Yorumlaben her zmn her yerde mikerim.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yazın daha iyi evin içinde don kinot gezilir😃
10 Yorumla
+1 yılseks icin en ideal kış :)
10 Yorumla
+1 yılniyet belli ilk bir ay ne olacaksa olacak sonra baş ağrıları
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle degil ya
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. valla bencede mayıs haziran ayı iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleylulde istiyorum ben
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızca evlendiğin gün mü sevişmeyi planlıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben ilk izlenim ilk zaman icin diyorum
- +1 yıl
Sevişmek için de belediye izni gerekmiyor, evlenmeden önce sevişebilirsin yani
Soran+1 yılO senin tercihin. Ben evlenmeden yapmam.
Bahar
10 Yorumla
+1 yılSonbahar
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
Sonbahar ı seviyorum o yüzden
ee yazın tabi ki.
10 Yorumla
+1 yılAbazan bakireler evlilik merakında :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe abazasi ya
- +1 yıl
Hı hım:)
+1 yılkış canım kış
10 Yorumlaİlkbaharda evlen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaz.
10 Yorumla En güzeli yazın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKışın daha güzel
10 Yorumla
+1 yılevliliği seks olrak gören bir kezomuz daha.
05 Yorumla
Soran+1 yılBu evliligin seks yönü! Yorum yapma o zaman !
- +1 yıl
yok öyle bir yön evlilik sevgidir huzurdur çocuktur yuvadır..
Soran+1 yılSeni yorumlardan ve bana yazdiklarindan taniyorum laga luga yapma bana
- +1 yıl
Kes lan seks isteyen evlenmez evlilik seks değildir kezbanım
Soran+1 yılBu evliligin seks yonu? Ben bu yonuyle ilgili soru sordum.
Sen evlenme 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılSorumu kimse anlatamamis.
+1 yılüşüyor um yaaa
00 Yorumla
+1 yılişte bir ergen daha
04 Yorumla- +1 yıl
Valla aynen ha
Soran+1 yıl@MaviŞeker3636 ne ergeni ya seks her mevsim yapılır zaten benim dedigim ilk evlenildiginde hangi mevsimde olmali diye
- +1 yıl
komik
- +1 yıl
Yaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem