İlişkinin ilk aylarında bakire olduğumu söyledim sorduğunda. Ciddi olmak istiyoeum seninle dediği için. İlişkimiz bir yılı 4 ay falan geçti beni ailesiyle tanıştırdı ve oda bende ilk defa sırılsıklam aşık olduk. Öperken bile fazla ileri gitmiyor ben istesemde evlenince olacağını bana zarar vermek istemediğini beklemem gerektiğini söylüyor. Sorun şu ki yalan söyledim. Bakire değilim ama korkumdan. Sırf benide diğer kızlar gibi görmesin karakterimi tanısın bakire olmamam ahlaksız veya kötü biri olduğumu göstermez diye kanıtlamak istedim. Ve aşık oldu karakterime tavırlarıma herşeyime hayranlıkla bakıyor. Bende aşık oldum tabi. Hergün artıyor aşkımız. Ama bakire olmadığımı en başta söyleseydim bu duryma gelmeyecektik çünkü beni ciddiye almicaktı. Şimdi ne yapacağım ben evliliğe gidiyoruz ve evlenemem değilim çünkü söylemeden mi ayrılığ gideyim hayatından söyleyerek mi? Ailesiyle tanıştım herşey harikaydı ama daha fazla kapılmak alışmak istemiyorum çünkü olmayacak olsa bile yüzüme vurur?
Cevabın nedir?
+1 yılBakire olup olmamanı sorması, sevmediğini gösterir. Zarına göre sevilmez bir kadın. Trajikomik gerçekten. ''Ciddi olmak istiyorum seninle' dediği için, söyledin? Yani ciddi olmayacak bakire olmasan? Bu nasıl mantık? Zar mı değerli kılıyor kadınları? Hey Allah'ım. Siz böyle yobazlara prim verdikçe, bu kişiler bitmeyecek işte. Yalnız kalsalar, kimse olmasa şunlarla...
Seven adam bekâretine bakmaz. Bakire olmasa da ciddi olurum ben birisiyle, evlenirim. Aşkı, sevgiyi de bozdular, genel kaide böyle.02 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende hayatıma ilk defa böyle bir adamla oldum çünkü kanıtlamak istedim bakire olmakla namusun alakası olmadığını. Ve şu an o karskterime aşık ama en başta söyleseydim karakterimi tanımadan direkt yapıtırıxaktı damgamı
- +1 yıl
O kim ki, yapıştırıyor damganı? Aptalın teki. Şöylelerini ciddiye almayın. Başından söyleseydin, olmazsa olmazdı biterdi hiç başlamadan; dimi? Yani yatağa atmak olmazdı amacı seni. Öyle olsaydı da hemen bitirirdin yine... Keşke korkmayıp söyleseydin. Gerçi bu tip bir şey söylenmemeli hiç. Geçmişi beni ırgalamaz kişinin. Ben, benden sonrasına bakarım. Bunu sormam, saçmalıktır bu konuyu konuşmak.
En İyi Cevaplar
+1 yılben eskiden bakireliğie önem verirdim sonra büyüdükçe kendimi geliştirdikçe gerçekten ordaki 1 2 damla kanla mı oluyor namus dedim ve yanıldığımı farkettim. bence bakirelik pardon namus beyinde olmalı. evli iken eşini aldatan yalan söyleyen o kadar çokki. ben dürüst olunduğu sürece sorun olacağını asla düşünmüyorum. sevdiğine bir başkası dokunmuş bu seni üzer ama geçmişi unuttun mu da herşey muhtşem ilerler
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama sorun şu ; bakire olmadığımı söylesem peşin hüküm verip basit biri görecekti ama şimdi karakterime tavırkaruma hayran ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kabul etse bike beni hakediyormu emin değilim aşığım deli gibi ama emin değilim
- +1 yıl
biraz başkası adına bu konuları aç benzerleri olsun baktın normal karşılıyor ben sana yalan söylemiştim de ve dürüst ol
Soran+1 yılKarşılamıyor benden önce çıok kızla olmuş geçici. Hiçbirine değer vermemiş. Sana dokunmadan aşık oldum ben bana naptım diyor ama bakire olmasaydım benide diğerleri gibi görüp değer vemicekti bu çok dokunuyor bana dedi iyiki bakiresin yoksa halim harao olurdu aşk acısından hergün içerdim evlenemediğim için seninle dedi
- +1 yıl
o zaman sana ayrılık yolu gözüküyor. öyle biri ile beraber olma bence. bakire değil zaten açık kapı birde ben becerip ayrılayım mantığı taşıyan birinden ne eş ne koca ne baba olur. bence iyi düşün ve ayrıl
Soran+1 yılEvet o zihniyette ama bana öyle değil işte aşık oldu kendini düzeltti fakat bakireyim diye karakterim düzgün danıyor halime tavrıma aşık ama bunun bakirelikle ilgisi olmadığını kavrayamıyor
- +1 yıl
ama bakire değilim de anında yatalım deyip ayrılacak bu sebeple ayrıl
Bence cok büyük bir hata yapmissin yalan söyleyerek. Seni sirf bakire oldugunu düsündügü icinmi seviyor neden ahlaksiz oldugunu düsünsünki cok sacma. Karakterini huyunu suyunu begenmiski seviyor asik olmus sana. Belki gercegi söyleseydinde sorun etmezdi😕
17 Yorumla
Soran+1 yılEderdi kendisi söyledi ilk başta onun için yaklaşmış bana bakmış hakim karakterim düzgün tavırlarım kobuşmalarım zekice aşık olmuş bakire olduğum içinde çok mutluymuş yoksa evlenemezmiş?
Soran+1 yılDiğer kızlara öyle yapmış hiç kimseyi sevmemiş sadece yatmış dokunmadan aşık oldum sana ben bana baptın diyor ama eğer bakire olmadığımı bilseydi tanımayacaktı hemen basit kız görecekti
- +1 yıl
Tamamda bakire degilsin diye sen simdi kötü birisimi oluyorsun? Hayir! Sen hala ayni kişin karakterinde huyun suyun tavrinda ayni. Tamam sevgilini anliyorum bakire kiz isteye bilir erkek icin önemli olabilir ama seni bu yüzden birakcaksa hata eder😕Bakire olmaman degilde belkide yalan söyledin bunca zaman daha cok kizabilir sana karsi güveni sarsila bilir.
Soran+1 yılAşığız ama beni haketmediğini düşünüyorum çünkü aynı dediğin gibi bakire olmasam huyum suyumu tanımadan direkt şeylik kız görüp yapmayınca ayrılacaktı. Ünimi başka şehre geçirip hiçbişi demeden gitmeyi planlıyorum seneye eylülde
Soran+1 yılHaketmiyor açıklamamamı. Çünkü bakire olmadığımı ilk baştan bilseydi o açıklamamı merak etmeyip hemen orsp damgası vuracaktı
Nasıl biri olduğunu bilmiyor musun sevgilinin? 1 yıl 4 ay olmuş bakireliği önemseyip önemsemeyecek biri olduğunu çoktan çözmen gerekirdi. Daha fazla uzatma yalanını da söyle. İleride başın ağrımasın.
12 Yorumla
Soran+1 yılBakireliği önemsiyor en baştada öyleydi.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılyalancının karakteri olmaz... kusura bakma. bakiresin değilsin diye br tartışma değil amacım ama yalanla inşa edilen temeller en ufak bir depremde sarsılır.. yıkılır... bu yaptığın çok büyük bir hata... hataların bedeli ödenmeden borç kapanmaz bilesin..
10 Yorumla Böyle güzel adamları 5 para etmez adamlar icin uzeceksiniz... Bana kalirsa soleme esnek falan filan dersin oda seni seviosa inanir sana artik vicdaninla falan sen hesaplasirsin sonucta niyetin yuva kurmaksa yapcak bise yok
00 Yorumlaİlk başta söylemen gerekirdi
Çok büyük bir konuda yalan söylemişsin ve aradan bu kadar zaman geçtiğine göre çok büyük sıkıntı seni bekliyor10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu ilişki fazla yürümez çünkü içinde yalan barındırıyor.
20 Yorumla "1 yildir yuzeysel sevisiyoruz" dusuncesine girerse sikinti :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılbir buçuk yıldır kandırıyorsun yazık değil mi karaktermiş
bakireliğini kaybederken aklın nerdeydi peki hediye ederken değmeyecek birine
?30 Yorumla
+1 yılCozumu var duzeltirsin ameliyat ile ama vicdanin buna nasil elvericek bilmiyorum yalan soylemeseydin seni kullanirdi diye mi dusunuyorsun?
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendisi söyledi hatta ilk zamanlar seni çok beğeniyordum onun için yaklaştım sana ama seni tanıyınca halini düşüncelerini şakalarını sesine aşık oldum dedi
- +1 yıl
Bence sen evlenene kadar bsy soyleme bir ameliyatta hallet o isi ve aska cinsellik girerse ask biter bunu unutma
Soran+1 yılYüzeysel sevişmeler yaşamayayım mı?
- +1 yıl
sadece dudak olsun gerisi gelirse kendini tutamazsin ve oda bunu cok ister olup biter ve bakire olmadigini anlar terk eder bu devirde bakire kiz bulmak cok zor o yuzden sana tapiyor bilmiyor ki taptigi put kirik
Soran+1 yılEvet. Ve karakterime gerçekten halime tavrıma aşık ama bakireyim diye öyle halim karakterim sanıyor halbuki bakire değilim ve o karakterime aşık
- +1 yıl
sen bakire olmadigin icin o sana ilgi gosterdi eger bakire olmadigini soyleseydin seninle birlikte olmak icin olur ondan otesi duygusal bisey bekleme seni bakire oldugunu dusunerek o karakterde seviyor bence hic uzatma bu yalani daha fazla yavas yavas ayrilmaya bak cunki bakire olmadigini ogrendiginde o seni birakicak
Ona bunu açıklamalisin Zaten bu şekilde evlensen bile ileride güven problemi olcak
10 Yorumla
+1 yılYalanlar üzerine mutluluk kurulmaz. Bence direk anlatmalıydın. Zor bir şey ama zorluğuna katlanman gerekirdi. Al karşına konuş. Seni sen olduğun için seven birisi ise kabul edecektir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen tavrını koyarsan yüzüne vuramaz ezdirme kendini
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama başka sorunda var beni hakettiğine emin değilim çünkü bakire olmadığımı bilse hemen yatıp ayrılmaya bakacaktı tanımaya çalışmicaktı hiç peşin hüküm vercekti karakterine bakmadan
Cevap sahibi+1 yılBu bahsettiğin en tiksindiğim erkek tipi bu karakterdekiler kadına zerre değer vermezler bence ayrıl. Ben bakireyim mesela en nefret ettiğim şey bakire/bakire olmayan kız ayrımı ve olmama rağmen böyle bir erkekle ilişkim olsa net bitiririm bana saygısı olmayan kişiyle işim olmaz çünkü. Bir hemcinsin olarak rica ediyorum senden sakin o mala ezdirme kendini o zardan daha değerlisin.
Soran+1 yılEvet bende ona bunu göstermek istedim zardan daha değerliyim ve karakterime aşık ona bakire olmasamda aşkı tattırdım bana değer verdirdim ama geri kafalı o
Cevap sahibi+1 yılBöyle adamla hayat geçmez yinede sen bilirsin sağlıklı düşün.
+1 yılYani sen diyorsun ki aslında seni değil bekaretini sevdi. O olmazsa biter. E bitsin zaten öyle ilişki.
02 Yorumla- +1 yıl
Ya cansın be ağabey. Böyle düşünceler görmek istiyorum. Bu kadar sığ olamaz bu toplumun insanları. Senin, benim gibiler çoğalmalı... Arkadaş bu kadınlar da bu kadar cahil olmasın yahu. Bakireyim diye övünüyor, zarının onu yücelttiğini sanıyor. Gerçekten sinirleniyorum böyle sorularda.
- +1 yıl
@Bugraaltas Aynen kardeşim.
+1 yılbilmesin onu adet li bir gününe denk getir bence seviyorsanız eğer
12 Yorumla
Soran+1 yılBilde benden vazgeçer o ve ben öyle bir adamla evlenmek istemiyorum kırıyor gururymy.
- +1 yıl
ozaman biran önce döncen fazla gitmeden
+1 yılbekaretini kaybetme gerekçen sevdiğinle olmasımıydı
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Peki ne kadar sürdü
Gizli Üye(36-45)+1 yılNE olursa olsun söyle. Bunu bilmeye hakkı var çünkü. Evlenince öğrenmesi büyük felaketler doğurabilir kendini ezdirmeden doğru bir konuşmayla anlatabilirsin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeden ayrılmayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBence söyle belki o da bakir değildir? Bakir olmayan biri bakire istemeye hakkı yok. Cesaretini toplar konuş aşıksınız yazık etme şansını dene bence
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılO sorun ortadan kalkar kalkmasına da güven sadakat konusunu napıcaz kanka
20 Yorumla
+1 yılsevdikden sonra kabul edebilir ama gercegi soylemen lazim nere kadar kacicaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle namusunu peşkeş çekip sonra namuslu rolüne yatanların Allah belasınıı versin umarım basar tekmeyi sana
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılgerçi oda pisliğinn tekiymiş git diktir evlen anasını satayım
Yalancinin mumu yatsiya kadar yanar diye bo$una dememil$ler.
16 Yorumla
Soran+1 yılKötü olan ben değilim beni tanımadan direkt bacım damgası vurmasın önce karakterimi görsün diye yaptım
Soran+1 yılOna karakterin bakireliğe bakmadığını kanıtlamak istedim ve kanıtladım bana aşık karakterime hayran.
Soran+1 yılKaraktersiz ve ahkam kesen sensin sorumu terket terbiyesiz.
Söylemeden terk etme mutlaka söyle
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılÜniyi başka şehre alıp sessizce hiçbişi demeden gitmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGecmisindeki sorun tek kisiylemi yasadin yoksa birden fazla kisiylemi yaptin?
10 YorumlaBırak bakiredir bilsin...
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz. Sırf seks yaptım diye karakterimi anılarımızı ciddiye almicaktı eğer bilseydi. Bu çok koyuyor
- +1 yıl
Hata sende... bacaklarının arasındaki zara senden çok önem veren biri ile birlikte olmasaydın o zaman. Benim bu tip şeyler umrumda olmaz. Hayatım boyunca hiç bir partnerime bakire misin diye sormamışımdır... çok bakire ile birlikte oldum ve çok bakire olmayanla birlikte oldum. Kimsenin geçmişine dair tek bir soru sormadım...
Soran+1 yılEvet ama aşık oldum ve düşüncesinin yanlışlığını kanıtlamak için oldum. bir anda aşık olduk. Karakterime hayran ama bakire değilim bunu görmesini istiyordum görecek aka devamı olmaz artık bunun
+1 yılyalan hıcbıseyı kurtarmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılÖnce bir okurmusun lütfen canım ihtiyacım var akla
- +1 yıl
e tamam herseyı anlat ona nereye kadar saklayabılırsınkı
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum anlatmadan ama aşığım doğru aşkum o herşeyim o
- +1 yıl
aşıksan nıye ayrılmak ıstıyosun ya
- +1 yıl
belkı senı böylede kabul eder
Soran+1 yılAma dokunuyor eğer bildeydi baştan peşin hüküm verip basit görecekti ağırıma gidiyor
soylesende senden vazgecemeyecek
09 Yorumla
Soran+1 yılGeçer. Geçmese bile yüzüme vurur. Bana dokunan şey bakire bilmese beni sevmeyip peşin hüküm verip kullanmak isteyecekti sadece
Soran+1 yılBeni hak etmediğini düşünüyorum bakire değilim diye basit görecekti bu güzel zamanlara gelemicektik bilseydi değer vermicekti bana
Soran+1 yılMalesef işte aşık oldum çok güzwl el üstünde tutuyor ve bir kere gelen aşklardan eminim buna ama geri kafalı
Soran+1 yılNeden
+1 yılAdetli olfuğun bir gün ilişkiye gir
00 Yorumla
+1 yılYalanla hayat kurulmaz
10 Yorumla
+1 yılkaç kişiyle birlikte oldun peki?
12 Yorumla
Soran+1 yıl1 :(
- +1 yıl
umarım hakenden biriymiştir
ve ilerde önüne çıkmaz
dert etme diğer mevzuyuda
+1 yılİşin zor valla
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok zor kaldım be yapacağımı bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar aşıkken ayrılamazsınız ama
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok çok aşığız bir huçuk yıl oldu yaptığı eomantikler herşey hala aynı. Gitme dediğim yere gitmez çok istese bile ama bitmesi lazım. Bakire değilim dedeydim peşin hüküm verip tanımadan beni basit kız görecekti
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. soylediginde bu is patlayacak muhtemelen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle en kisa zamanda.
00 Yorumla kurtaramaz ayrılır senden sımdıden soyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Gerçeği söyle
00 Yorumla
+1 yılkızlıgı kıme verdın
10 Yorumladiktir
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sahtekarlık yapmak istemiyorum bana aşık neden bakirelik yüzünden beni bırakacak çok dokunuyor bu
Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı. Yobaz onu bırak
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı