Tesetturluyum evliyim calismak icin hep duzgun edepli yerleri sectim bu yerde oyleydi adam beni korurdu kollardi sonra bir gun bana gozlerin guzel dedi sonrada bu is yerinden cik dedi ben sana asik oldum emanete ihanet edemem dedi ben ara sonkez dedim konustuk filan su an bir iliskimiz var birlikte de olduk ama esimden gormedigim degeri goruyorum esim ilgisiz biri o da evli ama seni seviyorum diyor sizce ortaya cikar mi hep agliyorum birakamiyorum da
Cevabın nedir?
+1 yılBaşınıza türbanı takıp şeriat isteriz diye haykırır laikliğe lanet yağdırırsınız ama kocanı aldatıp zina yaparsın. Sanki Allah görmüyor kulun göremediğini. Şeriat olsa sana nasıl bir ceza verirlerdi biliyor musun? Kocanı aldattığın halde hala nefes alabiliyorsan hayattaysan bunu Cumhuriyete ve laiklige borçlusun. Allah affetsin. Soruya gelince Tavsiyem kocandan boşanmandır. Sevmediğin ilgi duymadığın biriyle hayat yürümez.
4101 Yorumla- +1 yıl
laiklik allahın hukmunden dahamı üstün onu mu demek istiyorsun
- +1 yıl
Şeriatın olmadığına şükür mü etsin şimdi? Ne anlayalım bu yorumdan. Laik olan evliler vicdanında zinayı serbest mi yaşıyor.
- +1 yıl
@Expendable yeminle cehalet diz boyu bu ülkede ne olacak bu halımız kardeş laik olunca mübah oluyor galiba
- +1 yıl
@roveşata01 Hayır onu demek istemiyorum. Şeriat isteyen insanların günahkar yaşayıp şeriat istemesi tezatına karşı olduğumu söylüyorum. Toplumlar dinin ahlaki getirileri ile yaşayabilirler ama devletler din ile yönetilemezler. Bugün şeriat isteyen kadın zina yapıyor, dar kıyafetler giyebiliyor, ölüm ve ya acı cezalara maruz kalmıyor, seçebiliyor, seçilebiliyor, her makama konuma gelebiliyor. Bunu ona şeriat vermiyor. Cumhuriyet veriyor. Atatürk'e küfür eden bir kadın, bu ülkede bir kadının Başbakan bile olabildiğini unutmamalı. Laiklik ve insana insan olduğu için değer veren bir yapı. Erkek egemenliginin hakim olmadığı bir toplum. Anlatabilir muyum. Insan dinini her şekilde yaşayabilir. Laik olan bir kadın namaz kılabiliyor mu kılıyor. Oruç tutabiliyor mu tutabiliyor. Hacca gidebiliyor mu gidebiliyor. Allaha kurana peygambere meleklere ahirete inanabiliyor mu inanabiliyor. Bir de bunların yanında insanca yaşama topluma kazandirilma secme secilme hakkına erisebiliyor mu erisiyor.
- +1 yıl
Oyleyse laikligin nesi kötü.
- +1 yıl
@roveşata01 laik olunca mubah olmuyor ben sadece seriat isteyenlerle aradaki tezati anlatmaya çalıştım. Iyi okuyun anlayamiyorsaniz cevap vermeyin
- +1 yıl
İnsanın inancı ve siyasi görüşünden önce "vicdan"ı olmalı. Şimdi biri edepsizlik yaptı diye bütün başörtülüleri yargılayamayız. ya da bütün açıklar zaten yaşıyor diyemeyiz. Bu bizim vicdansızlığımız olur. Bu vatandaş günaha girdi diye inançla alakalı yorum yapmak saçma. Ayrıca ne biliyorsun ki bu kişi laik değil ya da laiklik karşıtı? Bunlar başörtüsünü tarz ve aksesuar niyetine kullanan kişiler. Eğer din istiyor takmamak haram deseydi, derecesi daha büyük bir haram olan zinadan kaçardı.
- +1 yıl
@Expendable ama ben seriat isteyip de bunları yapanlardan bahsettim genel konusmuyorum. Namusuyla yasayan kimseye bir lafım yok ki.
- +1 yıl
ben laik bir ülkede şükret şeriat olsaydı recm olurdun o kısma şaştım
- +1 yıl
Benim tepkimde ona işte, şeriat istediğini ne biliyorsun bu arkadaşın?
Şeriat istese ilk kendi boynuna gider.
Efendimiz S. A. V. recm uygulattığında kadının biri kendi itiraf ettiği için uygulatmıştır. Yoksa hiç kimsenin idamına ferman vermemiştir. Kadın ben zina ettim diye defalarca öldürülmek istediğini yoksa vicdanının onu rahatsız ettiğini defalarca deklare ettiği için uygulattı. Şimdi bu arkadaş böyle bir şey istermiydi? O şeriat isterim diyenler böyle bir şey yapıp şeriat istemezler emin ol. Onlar kendilerine güvenmese isteriz demezler. Bizde evli insanlarla konuşuyoruz arkadaşlık ediyoruz. Ama hiç kimseyle ilişki yaşamıyoruz. Nikahımıza zarar vermiyoruz nefsimize sahip çıkıyoruz bunu kendimiz yapıyoruz şeriat değil ya da laiklik değil.
- +1 yıl
@roveşata01 evet haksız mıyım? Kadın bir hata yaptı büyük bir hata evet. Bunun cezası ölüm mü olmalı yani. Erkek aldatınca çapkın, kadın aldatınca bacım. Oh ne güzel. Hiçbir din adaletsizligi insan ayrımını ve ölümü emretmez. Bizim sevmedigimiz yahudilerde tevratta bile oldurmeyeceksin diyor. Şeriat rejimiyle yaşayan bir ülkenin iktidarı mı bu ölüm cezasını verecek yani kadına. Örneğin iran.
- +1 yıl
O öldürmeyeceksin diyen köpekler çoluğun çocuğun üstüne misket bombası yağdırıyor.
Üzüldüm şimdi ki sana laf anlatmaya çalışıyormuşum. Şerri kanun bilseydin erkeğinde idam olacağını bilirdin. Kuran kimseye çapkın demez bunu unutma... - +1 yıl
@Expendable bir kadını ölüm cezasından kurtaran da aynı peygamberimiz. Siz olayları ve ayetleri kendinize göre yorumluyorsunuz. Kadına hiçbir değer vermiyorsunuz. Namus insanin beyninde olacak. O zaman erkek de öldürülsün aldatinca. Neden öldürmüyorlar.
- +1 yıl
@Expendable ay tamam sizinle tartışmak istemiyorum. Öldürün birbirinizi rahatlayın.
- +1 yıl
Kardeş okumadan yazıyorsun sanırım... Kadınlarımız bizim başımızın tacıdır. Anamız bacımız eşlerimizdir. Bİzim herşeyimizdir onlar. Biz kimsenin ölmesini ya da öldürülmesi gerektiğini söylemiyoruz. Kanun varsa o uygulanır o kadar.
- +1 yıl
Aşk olsun katil ettin şimdi bizi :)
- +1 yıl
@Expendable tamam şu açıdan bak. tamamen misal veriyorum yanlış anlama. Sen şimdi şeriat savunan birisin ya. Ailenden bir kadın böyle bir günah işlese öldürecek misin veya şeriat uygulayan devletin onu öldürmesini seyredecek misin?
- +1 yıl
Bak kardeş, o benim ailemden çıkmış başkasının helali olmuştur. Ben değil ona kocası karar verir. Anladın mı?
- +1 yıl
@Expendable :) ama dusunceniz oyle
- +1 yıl
Benim eşim beni aldatsa bundan benim haberim olsa o işi devlete bırakmam :)
Bunu yaşamadan önce benden ayrılmak istese hay hay derim.
Ama bacım anam gelinim biri yaşamışsa kocaları karar verir.
Benden ayrılsın istediğini yaşasın. Ben varken yaparsa elimden kurtulamaz. - +1 yıl
@Expendable eşin kanını taşımıyor belki kiyarsin bacın bekar olsa ve yapsa kıyabilcek misin veya evliyse kocasının kıymasına göz yumabilcek misin?
- +1 yıl
Evliyse bizden çıkmıştır zaten. Bekarken yaparsa ve zevkine göre önüne gelenle bu işi yapıyorsa elimden geleni yaparım, döverim. Ama öldürmem bu benim tekelimde değil.
Şeriatte bekarlara recm yoktur. Kuran sadece sopa cezası veriyor. Öldürme evli olanların suçunun cezasıdır. - +1 yıl
@Expendable iyi ben bekarım şeriat gelirse sopayla yırtıcam yani :) :)
- +1 yıl
Şimdi birşey derdim de :)
Ben yırtamam ama - +1 yıl
@Expendable ayrıca bulunduğu ılden sürgün edilir
- +1 yıl
sopa da kolay ya hz ömer 70 sopayı atarken oğlu öldü bunu biliyormuydun
- +1 yıl
o bir adettir. yani insanlarin gozunde kucuk dustugu icin unutulsun surekli yuzune vurulmasin diye.
- +1 yıl
Sizin gibi seriati Allahin emirlerini yasaklarini sadece kulaktan dolma seylerle bildigini! sanan inanmayi birak inan kisiye saygi bile duymayi beceremeyen sozde! laik insanlar bu kadar iste. Islamiyette bir kadinin ya da bir erkegin zina dan olmesi icin zina esnasinda 2 erkegin gormesi gerek. Arabaya bindigini opustugunu degil tam olarak zina anini. Bunu gormek ne kadar zor tahmin edilir. Yani oyle filmlerden izledigin gibi degildir seriat. Bir kisinin canina kiymakta bu kadar basit degildir islamiyette. Ayrica bir acik kadin genelevde calisiyor diye butun acik kadinlar yargilanamadigi gibi bir kapali kadin icin de islamiyeti inanan kisileri yargilayamazsin. Islamiyeti bilmeden öğrenmeden cahilce laiklik propagandasi yaparken rezil olmaktan bikmadiniz mi merak ediyorum. Komik duruma düşüyorsunuz...
- +1 yıl
@özlemmms sen değersizleştirilmiş bir birey olmaya razıysan birşey diyemeyiz doğru. Bu senin kararın. Türban bütün günahları örtecek ya rahat olun. Biz ne konuşuyoruz sen ne söylüyorsun. İyi bir konusmacı olabilmen için önce iyi bir dinleyici olman gerekir. Okuyup anlamadan yorum yapma lütfen. Bırakın soru sahibi cevap verecekse versin.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Yazdığın cümlelerden senin iyi bir dinleyici iyi bir konusmaci olmayi birak kendi cumlelerinin bile arkasinda duramayan kisilikte oldugunu anlayabiliyoruz. Konuşmamız soru uzerine degil senin yapmaya calistigin yorum üzerine (!) Iyi bir dinleyici olduğum icin islamiyet hakkindaki uydurma sozlerine goz yummuyorum.. Bahsettigin camur atmaya calisip beceremedigin konu hakkinda fikir sahibi olmadığın için konuyu değiştirmeye farkli noktalara cekmeye cabalamissin ama olmamış! Başörtüsünün gunahlari kapatacağını söyluyorsun. Bu cumle klişe olarak koseye sıkışınca basvurdugunuz cümle ki konunun bununla ilgisi yok. Ayrica islamiyette böyle biseyde yok. Bu dinden once ozendiginiz avrupa da kadinin ahvalini ve itibarsizlastirilmisligini arastirmadigin cok asikar. Islamiyet kadını emanet olarak görmüş ve bircok hadiste kadinlara naif davranilmasini emredecek kadar kadina deger vermis bir dindir.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Islamiyeti ve insanlarin inanclarini ağzınıza almadan önce bir araştırın ki konuşmanız bir ise yarasin. ya da bir konuda tartisabilecek kadar fikir sahibi değilseniz yalan yanlış cumlelerle insanlarin inanclarina saygisizlik etmeyin. Ikinci seferde dustugunuz komik durum üzücü..
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Şükür yaram yok. Inancimin geregi yasiyorum. Ataistede mecusiyede budistede kemalistede saygim var. Senin gibi komur beyinlilere degil (!) Sen misin genelleme yapmayan "başınızi kapatip seriat isteriz diye haykirirsiniz" daha ne kadar genelleme yapacaksin. Lafiniza karşılık bulunca koseye sıkışıp iki cumle edemezsiniz. Farkindaysan islamiyet hakkinda lafa girdin ama konu hakkinda soylediklerime agzini acamayip konuyu cevirmeye calistin. Çünkü hic bilgin olmadigi konuda laf soylemeye calisip beceremedin. Nefes alabiliyorsan laiklige borclusun ne demek. Siz sozde laikler yillardir bunu dilinize pelesenk edersiniz sadece yazik size. Iskilipli atif hocayi nefes almaktan men eden zihniyeti sorarim? Laiklik hakkinda aydinlik hakkinda bilgin bile yok. Kulaktan dolmasin sadece. Ilmi tartisma yapamiyosun. Ona buna acimayi birakip oku derim. Zira laf carpmaya ve yermeye calistigin islamiyetin ilk emridir!!! Daha fazla rezil olma.. ;)
- +1 yıl
Ayyni ceza aldatan evliverkek icinde gecerli ne alaka cinsiyet ayirimi yapmaz
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Farkindaysan ben kemalizmin bir inanc olduğunu soylemedim. Sen sozde kemalizmi savundugun icin bu kelimeyi ornek verdim bu bir. Ikincisi ben tarihimi de dinimi de senden de feristahindanda iyi bilirim zira işim bu..! Üçüncüsü Iskilipli atif hoca milli mucadele de sadece sapka takmadigi icin idam edilmistir. Hani laiklik olmasaydi nefes alamazdin diye cahilce bir cumle kurdun ya :) iste senin savundugun sistemde insan cani birak zina gibi agir bir olayi sapka takmamak gibi basit bir mesele kadar ucuzzz. Sadece sapka inkilabi icin kac cana kiyilmis o mahkemelerde bir bak istersen. Senin cahilligin ilk yorumda islamiyete soyledigin o yalan cumleye verdigim cevaba tek bir karsilik bulamamandan ve lafi degistirmenden belli :) Bir benim yazilarima birde kendininkine bak vasifsizligin cok asikar :) Sana aciyorum zira islamiyete saygi duymaktan yoksun ve tarihini google dan bakip yazacak kadar cahilsin :)
- +1 yıl
@özlemmms bana bak bana laf ebeliği yapma yok inançtan bahsetmemiş de falan filan. Cahil kezban seni sen yazmadin mi ateist budist kemalist vs diye. Inancla düşünceyi aynı cümlede siralayan swn değil miydin? Komik laf cambazliklarinla kendini kültürlü mü gostermeye çalışıyorsun. Mustafa Kemal işini yarım bırakmış ki senin gibiler türemiş. Zihniyetsiz, kültürsüz, cahil kezban. Iskilipli hocaymis da niye asilmis da vs senin bugün çok biliyorum dediğin dinimizin tüccarlıgını yapan adamlardan bahsetme bana. Muhtemelen düne kadar fetonun peşinde hoca efendi diye gezenlerden biriydin. O savunduğun hocalarda o zamanlarin fetoları işte. Mustafa Kemal soylarını kurutsaymis keşke zamanında da bugün bu zihniyetler olmasaymis. Sen ne tarih, ne din, ne kültür olarak benden vasifli olamazsin. Basım kapalı değil diye bu konulari bilmediğimi mi düşünüyorsun. Asıl vasifsiz sensin. Şimdi git kumunda oyna ve sus.
- +1 yıl
- +1 yıl
@huzsuzvedetatli Bak simdi cahil bebegim. Ben dokuz eylul universitesi ilahiyat fakultesi mezunuyum. Yuksek lisansimi avrupa islam universitesinde dinler tarihi uzerine yaptim. Senin din ve tarih hakkinda kulaktan dolma bilgin benim ilkokul ogrencilerine ogrettigim seyler ;) Ilerledikce cahilligin belli oluyor ve tartisabilecegim biri olmadigini anliyorum. Ama senin sacmaliklarina guldukce cevap verme istegim artiyor. Bir cumlede uc dort kelimeyi ayni anda zikretmek onunda din olduğunu dusunmek anlamina gelmez ki sizin bu kafayla kemalizmi ne kadar dinsellestirtiginizi goruyoruz :) Kemalizm savunucusu sig cahiller olarak o ağzınıza sakiz ettiginiz cumhuriyet kuruldugundan beri son 70 yilda yapabildiğiniz tek sey ilimsiz bilgisiz belgesiz konusmaya çalışmak. Mustafa kemal benim gibilerin de kökünü kurutsaymista bu zihniyetler olmasaymis :) dini savunmak bu kadar agir geliyorsa sana yuzde sekseni islamiyete saygili olan ulkede bu saygısızlığı yapmayacaksin
- +1 yıl
arkadaslar yetsin artik bosverin kendi haline.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Ayrica islamiyet hakkinda recm hakkinda yalan yanlis bilmeden konusmayacaksin. Milletin dinine inancına saygili olacaksin. Tesetturlu biri bir hata yaptimi onu dine baglamayacaksin. Tamam mi cahil cocuk. Bu ulkede milletin dinine saygi duyamiyorsan 50 yildir kapisinda kopek oldugunuz batiya defolup gideceksin. Siz komur beyinli sozde kemalist cahiller elinize din kitabi tarih kitabi almadan google dan ahkam kesmeyi ogrenirsiniz. Ama boyle rezil olur kuculursunuz. Dinime inancima saygisizlik yapan dinim hakkinda yalan bilgi paylasan herkesle mucadele ettim bu zamana kadar. Hayatimda fotu dedigin kurumun tek lokma ekmegini yemedim ne okulunun ne dershanesinin kapisindan gecmesim sukur. Bilegimin hakkiyla geldim oldugum yere. Senin gibi klavye kemalistlerine agzinin payini vermek icin ;) @rovaşata1 teşekkür ederim
- +1 yıl
- +1 yıl
@roveşata01 tesekkur ederim
- +1 yıl
@Expendable bence de kendi haline birakmaliyiz hatta karantinaya almaliyiz bunu kuduz saçar maazallah
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli iyi oku hala komik duruma dusuyosun kendi haline birak serken beni kasdetmedi :) Ezik bir kadin hicbir zaman olmadim. Meslegim inancim ve kulturum var sukurler olsun. İzmir gibi sozde kemalist bir sehirde universite okuyup senin gibi bircok komur beyinliyle tartistim. Avrupada keza. Kendimi de gayet guzel ispatladim ki sende sysmak zorunda kaldin ce basta soyledigin cumleleri savunamayip uzerini kapatmaya calistin :) Sana tavsiyem islamiyet öcü degildir. Cocuga bioe kusu oldu diye taziyeye giden peygamberin ummetinden bu kadar korkmayin. Islamiyetin kurallarindan k. kerim in kurallarindan bu kadar korkmayin. Vesselam ;) @roveşata01 selamlar kardesim
- +1 yıl
- +1 yıl
engelleyin birbirinizi bitsin gitsin
- +1 yıl
@Expendable haklısın böyle bir yobaz cahil bunu hak ediyor aslında
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Basitlesiyorsun :) Bahsettigim batının cariyesi olmazdim. Tam aksine yillarca elimden alinmis inanclarim alinmazdi kesilen puanlarim kesilmezdi. Hala konuyu kendi tarafina cekmeye calisiyorsun :) Kendi cahilligini örtbas etmeye calisiyorsun. Ben seninle milli mucadele icin tartismaya baslamadim bebegim. Islamiyet hakkinda recm hakkinda islamiyette olmayan uydurma cumleler kurdugun icin basladim. 😘 P. efendimizin on kusur gobek seceresi 1500 kusur yildir biliniyorda Senin ardinda durdugun kemalizmin basindakinin dedesi ninesi 90 senede neden bilinmiyor sence ;) bunu bir dusun istersen. Kim kimin cariyesi olmus kimin anasi babasi soyu sopu belli degilmis :) Bu arada ben sana agzinin payini veren kisiyim :) Aldigim diplomalar beni hem bilgili hem kulturlu hem inancli hemde senin gibi komur zihniyetlilere agzinin payini verecek kadar ilim sahibi yapti şükür ;)))
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Hayatimda kimseye yalakalik yapmadim şükür. İnandığım islamiyet yobazlik degil erdemdir. Bununla gurur duyuyorum. Farkindaysan yorumlara dahil olan kimse sana hak vermedi. Zira saygısızlığın affi yok. Son sözüm Islamiyeti yasamak ya da inanmak zorunda degilsin ama insanlarin inanclarina saygi gostermek zorundasin... Vesselam
- +1 yıl
@özlemmms ben islamiyete saygılıyım çok şükür müslamanım da sadece senin gibi yobaz değilim. Sizin gibi pedofilik sapkınlardan da asla olmam. Sakın inkar etme bir torba kömüre oyunu sattığın kişilerin önerdiği pedofilik yasaları da destekleyen bir kişiliksin. Senin karakterinizi çok kolay analiz edebiliyorum. Madem diplomanla konuşuyorsun ben de akademisyenim sosyoloji üzerine. Neyse değerli vaktimi değersiz karakterine fazlasıyla harcadım. Senden ricam saçma sapan şeyler yazıp durma cevap vermek zorunda bırakma beni. Hepinize iyi geceler.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Demek sana destrk veren birine tesekkur edecek kadar da saygili degilmissin. Bunu ogrendik. Zira dine saygi gostermeyen kisilere nasil gostersin dimi :) Bak komur beyinli O oy satan dedigin insanlari o hale getiren sizin kemalist partilerinizdi zamaninda tamam mi. Unutma bunu canim 😘 Batirdiginiz ulkenin halleri bunlar asgari ucreti 350 lira yapan kemalist zihniyetin kalintilari. Ayrica ayni mesahda seni de etiketledim. Cevap vermene engel bir durum yok yani cahil cocugum ;)
- +1 yıl
@huysuzvedetatli senin egitimine asla inanmiyorum. Zira egitimli bir insan bu kadar basit bu kadar cahilce konusamaz :) kemalist ve dine saygili cok arkadasim tanıdığım var. Sen soruya yorum olarak direk basortuyu ve seriati karistirarak saygini gosterdin. Pedofili senin kendini savunmak icin ortaya attigin hakli cikma çabalarından biri. Yazik sana :) Sadece yazikkkk gülüyorum. Akademisyen olmadığın o kadar belli ki. Zira cok yetersizsin bebegim. Cumle uslubundan belli oluyor. Egitimin altinda ezilmemek icin simdi de yalana basvuruyorsun bu hic hos degil. Ikincisi sen yazdikca sacmaliklarina cevap vermeye devam edecegim. Dinimin senin gibi sapkin saygisiz islamiyeti yasayan insanlara pedofili hastalığını isnat edecek komure oy satarsınız diye kucumseyecek kadar zavalli insanlarin agzina sakiz olmasina asla izin vermem sonuna kadar da cevap veririm. Hoş sana cevap vermek hic zor olmuyor. Cunku cahilliklerine sadece gülüyorum ;)))))
- +1 yıl
@özlemmms ekonomiden de ne kadar anladığın belli. Bahsettiğin dönemdeki asgari ücretle geçim sağlanabiliyordu. Asgari ücret 350 tl iken ortalama kiralar 70-100 tl civarındaydı. Yaklaşık 25 gr altına tekabül ediyordu. Bugün övündüğünüz asgari ücret ile ortalama bir evin kirası ancak ödenebiliyor. Altın olarak değeri ise 10 gr kadar ancak ediyor. 15 yilda Asgari ücreti %400 yükseltip hayatı %1000 pahalılaştıran kapitalist zihniyetin tohumusun sen.
- +1 yıl
@özlemmms seninle cumhurbaşkanı gibi diploma tartışmasına girmeyecegim. Senin aldığın diploma ve verdiğin eğitim; ülkeye yepyeni yobazlar kazandırmaktan başka bir işe yaramıyor. Kendini eğitimci olarak görüyorsun ama o kadar cahilsin ki; ne yazımdan imladan anlıyorsun, ne iki cümleyi bir araya getirebiliyorsun, ne ekonomiden anlıyorsun, ne de siyasetten. Bildiğin tek şey iyi yalamak. Medya gibisin bebeğim. Seyredenin çok, öğrenenin yok.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Bak cahil komur beyinli cocuk. Once islamiyette olmayan biseyi varmis gibi gosterip kucuk dustun sonra akademisyenim diye yalan soyledin sonra bu ulkedeki muslumanlara pedofili gibi igrenc bir hastaligi isnat ettin simdi de siyasete bulasip burdan yermeye calisiyorsun. Bak zavalli cocuk bu ulkede bu sekilde igrenc seylerle sucladigin halk bu ulkenin en az yuzde 50 si. Ki bbp saadet inancini yasayan ulkuculeri de sayarsak yuzde 75 80 i. Tekrar soyluyorum bastaki islamiyette attigin sucu unutturmak icin bu caban. Senin savunduğun sistemde halk siviyagi princi unu karneyle alirdi bebegim. Avrupaya kole olup agzini acamazdiniz. Diplomatik anlamda yerle birdiniz. Bati trakya da ve diger yerlerde kalan türklerin egitim hakki dahi yoktu. Cenazeler morglarda aylarca kalirdi. Hastaneye gidebilmek icin sabah 5 te kuyruga girerdin. Fakir ailenin kitap defter parasi o yetiyordu dedigin asgari ucretin yarisiyki ki asgari ucretle 3 cocugu okutamamis bir babanin cocuguyum
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Ben diplomamlada cumlelerimde de bilgimi ispat ettim. Sen surekli kivirarak hakli cikma cabasina girdin. Bak zavalli cocuk karanliga kufredecegine kalkta mum yak derler. Burda google dan tarih arastiracagina eline kitap alip adam akilli tarih oku. 90 yildir neden sol iktidarlar hizla oy kaybediyor bunu bir dusun araştır tamam mi ;) Ama bu ulkenin insanlarina camur atmadan yap bunu. Herseyden once koyunde gecim mucadelesi veren inancini yasayip belli partiye oy veren teyzeye nineye saygili olmasini kucumsememeyi ogren. Faydan yoksa koydeki vatandasa kucumseyemezsin komure oy satan diyemezsin. Bunlari yap sonra gel benimle tartis ki basit kalma karşımda ;) Somut biseyler yapin artik. bir icraat bir kurulus bir basari gosterin sonra konuşun ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@özlemmms tanımama gerek yok. Konusmalarindan kişiliğini analiz edebiliyorum. Ben sana ozelden zeytin dalı uzatıyorum sense son yorumu benim yazmamı hazmedemeyecegini illa ki bir sey daha yazıp uste cikman gerektiğini ima ediyorsun. Bu nedir biliyor musun. Sende aşağılık kompleksi var. ego tavan yapmış.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Evet ayni seyi soyluyorum. Dinimde olmayan birseyi dinime isnat eden islamiyete dil uzatan inancli insanlari kucumseyen hic kimseye karsi susmam. Bu ego degil savunmadir bunu ogrenmen gerek. Inanclarimi dinimi bu konuda bilgi sahibi olmadan konusmaya calisan herkese karsi savunurum. Susmam susulmasini da hos karsilamam. Zira bugün komure oy satan diyebiliyorsan o kesim sesini cikartamadigi icindir. Dinime ve inanclarima saygi gostermeyen hic kimseden zeytin dali beklemiyorum!!!
- +1 yıl
@özlemmms madem haksızlık ve yanlışlar karşısında susmayan dindar bir insansın söyle bakalım kuranda yazan kamu malını calmanin hırsızlığın kul hakkı yemenin adaletsizligin cezası ne? Bunları bile. bile o görüşün peşinden koşup oy vermenin bedeli ne? Nerde insanlığın nerde dini duyguların? Sizin dindarlığınız menfaatiniz yürüdüğü kadar canım.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Bak cahil cocuk bak komur beyinli. Sende zerre kadar anlama kapasitesi yok. Hala siyasetten giriyosun :) Inan artik komikligi biraktim rezilliktesin. Ben hayatinda ak partiye oy vermeyen bir insanim. Siyasi olarak sag kesimi savunan herkes sizin kafanizdaki boceklerle dusundugunuz gibi ak partili degildir. Ben yorumlarimda ak partinin mukemmelligini degil sol partilerin rezilligini savunuyorum. Hoş ulkede calma cirpma sizde hat safhadadir. Zira pakistandan gelen 1. dunya savasi yardimlarinda halk acliktan kirilirken paranin yarisindan coguyla is bankasi kurdurup bunu belli bir parti ye bağışlayan kimdi iyi bilirsin ;) Sen cok zeki bir insansan bu ulkedeki halkin yuzde 70 ine komure oy satan pedofili hastani demenin islamiyette olmayan biseyi kafandan uydurmanin cevabini ver. Birak siyasetle kurtulma çabalarını. Zira sizin siyaset geçmişiniz de calmaya ornek coktur.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli 24. hukumetten 61. hukumete kadar IMF den milyarlarca dolar borc alip ulkeye bir çivi cakmayan dedem degildi ;) Hos bu kafayla size gersey mubah. Konu siyasetse bugun ulkeyi elinize alsaniz tine borc birakip kacarsiniz ki zamaninda cok kacmisliginiz var ;) Zira konu siyaset degil. Senin inanan insanlari islamiyeti kucumsemen cahil bebegim... ;)
- +1 yıl
@özlemmms sanırım senin algı mekanizman iki lop etten oluşan bir organdan geçiyor. Ben neden pedofili dediğimi çok iyi biliyorsun. Bahsettigim kanun tasarısıydı. Ülkenin yüzde 70i bunu destekledi mi sence ki benim lafım yüzde 70e saygısızlık oluyor. Kime oy verdiğin kimseyi ilgilendirmez ama zihniyetin aynı olduktan sonra ne fark eder.
- +1 yıl
@özlemmms imfye borç bitmiş ok. Bununla mı kandirdilar seni. Imfye bitti baska yerlere başladı. Senin cari açıktan ve dış Borçtan haberin var mi? Aralık sonuna kadar ülkenin dışarı ödemesi gereken kısa vadeli borç miktarindan haberin var mı? Nasıl olsun ki o koca toton ekonomiden ne anlar ki.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Saygisizligin sadece halka degil sapiklikta var demek ki benimle bel alti konusma. Sen mi akademisyensin yalanci olmakla birlikte terbiyesizsinde tartismayi bel alti vurunca hakli mi olacaksin bebegim :) Gülüyorum sana zavalli. Bugun dunyanin super gucu dedign amerikanin dahi milyrlarca dolar borcu var. Rusya keza ama bunu dusunmezsin tabi turkiyeyi kotuleyemezsin yoksa. Ekonomiden anlayan sen misin dış borcu takip eden sen google dan copy paste yapmaktan baska ekonomi bilmiyorsun cahil cocuk. Yasa tasarisini ulkenin yuzde 70 i desteklemediyse pedofili damgasini yapistirmak daha buyuk bir zavallilik. Farkindaysan islamiye attigin camurla basladin hala siyasetten kivirmaya calisiyorsun. Soyledigim seylere cevap veremeyip her mesajinda konuyu siyasete baglasam nasil yirtarim diye dusunuyorsun. Yirtamazsin bebegim ;) Zira komure oy satan demekle halkin yuzde 50 sini kucuk dusurdn. Islamiyette olmayan biseyi bir yerinden sallamakla inananlari kucuk dusurdun.
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Köşeye sıkışınca siyaset naralari atmayı cok iyi bilirsiniz. Sen son 14 yilin kotuluklerini sayacagina ondan oncesinin iyiliklerini say. Cumhurbaskani basbakana kitap firlatirdi senin savundugun zamanlarda. bir yerleriyle gulerdi millet :) siz buna aliskinsiniz o yuzden zorunuza gidiyor sanirim. Konuyu kovirmaktan ve siyasetle yirtma cabalarindan vazgec artik. Bu ulkenin inanclarina saygisizlik yapamazsin. Laiklik olmasa nefes alamazdin diyemezsin sen. Kadinin yaptigi sucu vasindaki ortuye baglayip diger kapalilari icine alacak cumleler kuramazsin. Sen kimsin ki inancini yasayan insana baskasinin sucunu yukluyorsun. Bunlara cevap ver sen kivirmadan bebegim. :) Siyaseti google dan bakip kopyalamadan büyüyünce konusursun ;)
- +1 yıl
@özlemmms ay çok özür dilerim bel altıymış. İncilerin mi döküldü prenses. Sen ruh hastası mısın kızım dünden beri etmediğin hakaret ve egoistlik kalmadı. Ben edince mi ruhuna dokundu. Siyasetin s'sini bilmiyorsun aptalca konuşup benim canımı sıkma. Sen ne cüretle bana yalancı dersin. Yalan senin damarlarından fışkırıyor. Haddini bil çirkef.
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Ben siyasetten anlamadigim icin bu tartisma basladigindan beri tebrik mesajlari aliyorum bebegim ;) Bel alti konusacak olsam sana kufredenlerin ekran resmini alip gonderirim sana ;) Ilmimi bilgimi ve inancimi gayet guzel savunuyorum şükür. Siyaset bilgimde fazla ki senin agzinin payini verip kucuk dusurebiliyorum. Bu ulkede sag ne zaman sustuysa siz kendinizi bisey zannedip kucuk dusurmeye calistiniz. Kalkip bir hayriniz sokunmaz ancak ulkeyi kaosa suruklersiniz bos naralar atarsiniz. Bu yuzden mesajlarinda rezil oldun zaten. Bu ulkeye kazandirdiginiz hic birsey yok. Sadece bos yalan cumleleriniz var ;) Bak komur beyinli insanlar artik bunlari yemiyor. Basortusu yuzunden okumaktan engellediginiz puanini kirip unersite kapisindan sokmadiginiz herkes simdi degisti. O yuzden boyle mors edecek nesil yetisti ;) Oyle agziniza helen sozu soyleyemezsiniz artik bu dine insanlara. Haddinizi bileceksiniz. is it understood ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Evet bebegim ayni o cahilligi yaptin. Simdi de ustunu kapatiyorsun. Esini aldatan bir bayana "turbani takip seriat isteriz diye haykirirsiniz" ne demek ;) komik cahil. Sen kadini ne kadar takiyorsun da seriat istedigini soyluyorsun. Tanimadigin insana bu cumleyi kurarsan kapalilari kasdetmis olursun. Onunla kalmayip ardindan laiklik olmasaydi nefes alamazdin filan diye rezilligini tescilledin. Bak ulkenin yuz karasi kendi ulkesine dusman yetismis cahil senin terbiyesizligin kendi karakterini gosterir o yuzden hic takmiyorum bile. Ama benim dinimi başını orten hemcinslerimi o pis agzina yalan yanlis alamazsin. Sonra böyle rezil olup nerden yirtsam diye kivirmaya calisirsin ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Ozelden attigin mesaja verdigim cevabin aynisini soyluyorum. Dinimle inancimla ve halkin belli bir kesimiyle ilgili yalan yanlis konusan insanin sozlerini asla karsiliksiz birakmam sen yazdikca her yazdigina seve seve gulumseyerek cevap verecegim ;) çünkü konu benim dinim hakkinda uydurma söz kapalilara soylenen çirkinlik. Kurdugun kelimeleri bil mukabele iade ediyorum cahil cocuk :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Sen havliyosun sanırım. Karsinda da kendi cinsinden oldugunu dusunuyosun. Zira arifin fikri neyse zikri odur :) Bu basit laf carptirmalarina takilacak biri degilim ben zavalli ;) Milli mucadele karşıtligi top tufekle olur bir sapkayla degil. Cahilsin siye bu yuzden soyluyorum milli mucadele degil sapka inkilabindan dolayi asilan insanlari savundum ben. Islamiyete zinadan dolayi camur atarken insan caninin sapkadan gittigini soyledim. Sende bu ayrimi yapabilecek zihniyet yok. Zira objektif olamazsiniz siz. At gozluklerinizden kurtulamazsiniz. O yuzden bu ulkeye yarariniz yok zaten. Ulkeyi pesinden surukleyecek dahileriniz yok. Sadece boyle klavye laikligi yapan zavallilariniz var ;)
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli hahahahaahah sen akademisyenim diye sallamistin dimi. Halinden belli. Bak cahil akademisyen oldugun univin adini ver benim her univde tanidigim vardir. Eger sende bu basit sokak agziyla akademisyensen bende burda özür diliycem senden :))))) seni nasil akademisyen yapmislar yaaaaa. Ilkokul cocugu :)))
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Hahahaahah :))) yok cahil cocuk ozelden univ adini yaz yeter. Ama yapamazsin cunku yalan soyledin. Islamiyet hakkinda soyledigin gibi. Bak zavalli bu ulkede kimsenin isledigi bir hatayi basindaki ortuyle bacagindaki miniyle bagdastirmaya hakkin yok tamam mi. Her kesime saygi duymak zorundasin. Icinden kin bile beslesen disindan saygi gostermelisin. Hoşgörü dinidir beğenmediğin islam :) Bak sonra boyle kucuk dusuyosun iste bebegiiiimm yazik degil mi sanaaaa ;) . Insanlarin inanclarina dil uzatmamayi ogrenmelisin artik :))))))
- +1 yıl
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Herkes senin islamiyet sevgini gordu:))) mensubu oldugun din hakkinda bilgin bile yok o kadar cahilsin. Bak bebegim islamiyette ne vardir biliyomusun ibadet yapmayabilirsin ama hafife alip dalga gecip uydurma sozler soylersen bunlar elfazi kufurdendir. Dinden cikarsin mazallah ;) dikkat et tamam mi. Ayrica ben dedigin her yola varim sen bana akademisyen oldugunu ispat et yeter. Boyle yalanlarla meslek grubunu da kucuk dusurme ;) ayipppp cok ayippp :)
- +1 yıl
@özlemmms saçma sapan konuşmayı keser misin artık benim dine karşı bir saygısızlığım yok. Sözlerimi çarpıtma. Eğer yanlış birsey dediysem birilerini kirdiysam tek tek o kişilerden ozur dilerim. Bundan gocunmam. Burda herkesin huzurunda ozur diliyorum. Ama senden değil dinini malzeme etmeyen gerçek dindar inançlı insanlardan ozur diliyorum. Ayrıca meslegimi yalan atacak olsaydım inan başka bir meslek söylerdim. Seninle aynı olmazdım. Ben gereken ozrumu yaptım simdi sen de ettiğin hakaretler icin dile ve susalım ikimiz de. Hadi dediğin gibi olsun son cümleyi sen yazmak istiyordun buyur sen yaz. Iki kelime yeterli. "Özür dilerim"
- +1 yıl
@huysuzvedetatli Sen benden özür dilemedin. Saygisizlik yaptigin insanlardan ozur diledin. Zira ben halkin hic bir kesimine saygisiz olmadim sadece sana gerekenleri soyledim kisisel olarak ozur dilemiuorum senin dilemedigin gibi. Meslek olarak hala yalan soyledigine eminim. Zira hic inandiriciligin yok. Ama hatani anlaman guzel bisry buda bir erdemdir...
- +1 yıl
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle yaparsınız ama biri de size laf attığında bir şey dediğinde aslan kesilirsiniz çevrenizde olsa böyle bir şey kınarsınız kötülersiniz.. Kocana yazık gerçekten umarım yaşattığın şeyleri o da sana yaşatır üzgünüm.
32 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum yanlis oldugunu hayatimda ilk defa boyle bir sey yasiyorum cok uzgunum sadece duygusal bir sey bu
- +1 yıl
helal olsun , aynen böyle. bir erkek görse edebinden namusundan yolunu çevirir. ama 4 duvar içinde milletinkini yer.
+1 yılhiç inandırıcı değilsin. ama eğer gerçekse yazıklar olsun. çocuğun yoksa kocandan çocuk yapma. ilgi alaka romantik şeylere hayat şans tanımıyor.
siz kalender olamazsınız , anaannelerinizin babaanneleriniz boku olamazsını boku.
tövbe et ve bırak zaaflarına yenik düşme. adamın rızkını bir şerefsize verme. ya da onun ekmeğini yeme.32 Yorumla- +1 yıl
allahına kurban reis
- +1 yıl
@roveşata01 allahımıza kurban...
+1 yılYanlışmı anlıyorum tesettürlü kapalı bir bayansın evlisin ve patronunlamı sevişiyorsun? Sen nasıl iğrenç birisisin böyle. Timsah gözyaşların geri getiriyormu herşeyi? Eşinin iki eli yakanda olacak diğer dünyada.. Kadın erkek fark etmez aldatmak en hafif tabiri ile "şerefsizlik" tir!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
62Cevap
+1 yılhic bir sey gizli kalmaz sikiiiiiisinnnnn gönlü sakat düsünceleri kirli insanlarsınız.
onun esi yerine koy kendini diyecegim ya da kocan ile empati kur. diyecegim nafile
umarım hakkınız ne ise onu verir hayat. bence bir sonu yok olayın sonunda sadece zikilennnn olarak kalırsın erkegin bir kaybı olmaz ozur diler barısır. kadın olarak sen ise zikilen olarak namın yurur durur yalnız kalırsın. bir bakmıssın onune gelen tarafından zıkilen biri olarak ortalık malıııı olursun10 Yorumla
+1 yılahhh ah şeriat olsaydı bu ülkede recm uygulansa görürdük ibreti alemleri yapma ayrıl ALLAH seni sınıyor ve sen kaybediyorsun !
30 YorumlaMadem eşinle mutlu değilsin neden boşanmıyorsun?
Ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez, kimse de yaşattığını yaşamadan ölmez. Üzüldüm sizin adınıza inşallah doğru yolu bulursunuz...32 Yorumla
Soran+1 yılAmin canm Amin ama bosanamam ki ailem istemez cikmazdayim
Sizin gibiler o kadar iğrençsiniz ki insanlığımdan utanıyorum
40 Yorumla
+1 yılİslama göre evli kadının zinası recmdir. Tüm inançlarda ve inançsızlıkta yaptığın şey karaktersizliktir. Doğrusu eşinle mutlu değilsen eşinden boşanmandı. Ondan sonra hür bir kadın olarak başkasıyla nihaklanabilirdin. İslama göre kadın çok ciddi sebepler olmadığı müddetçe eşinden boşanamaz. Eşinden resmi olarak boşansan bile dini olarak eşin nikahını düşürmezse ölene kadar zina etmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılbu sorudan kadınların evli olsa hatta tesettürlü dinine bağlı olsa dahi güvenilmeyecek karakterde olduğunu ve aynı zamanda her zaman ilişkiye flörte açık olduğunu bunun ve bu tarz kadınlar yüzünden erkeklerin yıpratıldığını görmüş ve öğrenmiş oluyoruz.
00 YorumlaBir kadına demiyorum bir insana yakışmayan davranışlar içindesin bence bir an önce ya boşanmalısın ya da bu patronundan ayrılmalısın
30 YorumlaVay anasını, bir "gözlerin güzel" lafıyla millet neler yapıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
kadın benim sesim güzel diye yazıldı bana bir gün azmış bunlar dostum.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYanlış yapıyorsun kardeş böyle gitmez. O ilişkinin devamı ikinizi de mutlu etmeyecek. Ama evliliğin çekilir gibi değilse bitir tekrar evlen gençsin daha.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİyi düşün kararını ver. İkinci evlilik de kolay olmayabilir ama düşün, istişare et nasıl gerekiyorsa öyle yap. Boşuna günaha girmeye, gizli iş yapmaya gerek yok. Nikahlı diye ve nikah diye bişey var
"Tesettürlüyüm" diye başlaman hiç doğru değil. Tesettür olunca ne oluyor? Bunu merak ettim doğrusu. Yaşadığın şeye gelince, madem seviyorsunuz birbirinizi, boşanın. Bu kadar basit biliyor musunuz...
10 Yorumlabugün patrona kaçarsın yarın patronla birlikteyken kalfayla yatarsın kalfa işten çıkar çırak büyür onla yatarsın bu ne lan umumi tuvaletmisin sen?
20 YorumlaBence sen ortaya cikmadan git bosan ilgi gormuyonuz diye kariyi kocayi aldatiyorsunuz kendinize gelin ya bu dunya bukadarmi batkin duruma geldi agla bence gulunecek bir halin bile yok senin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. demekki neymiş,
saçı başı kapatmadan önce, kalbi nefsi kapatmak gerekiyormuş..
Motorun tesettürlüsü, tesettürsüzü olmaz,
motor motordur10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 716 cevap paylaştı.
+1 yılTesettürlü kadın eşittir namuslu kadın diye düşünenlere gelsin bu soru
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTe5settürlüsün kapalısın ama kocandan başka bir erkek seni karısı yaptı seni beceriyor öyle mi?
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocanın değilde diğer erkeğin mi karısı oldun? Eşin öğrense ne yapar başka bir erkeğin seni becerdiğini?
Soran+1 yıloldurur kesinlikle oldurur
Cevap sahibi+1 yılAşk anlamında mı birliktelik yaşıyorsun yoksa diğer adamla hem aşk hemde o adam seni beceriyor mu?
Soran+1 yılhem ask hem birliktelik
Cevap sahibi+1 yılPeki gerçekten türbanlısın? Kapalı tesettürlü bayan'mısın? Ayrıca oral anal vajinal hangisini yaşıyorsun samimi olarak merak ettim artniyet yok.
Tesettürlüler senim yüzünden damga yiyecek şimdi. Allah ıslah etsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni ben çekip çıkaranın geleceğini geçmişini skym mk kaşarı faişe olup çkmşn millete mendil tutuyosun onla işin btncede kocanın yatağına griyosun dmi ulan miğdemi bulandırıyosunuz sizin kşiliniz karaktrinizin mk bn
00 YorumlaÜstü minare altı ker. hane super boyle devam DA:SDASD
10 YorumlaYani ya trollsun ya da ağır or*spu. Bu tarz muhabbetleri yaşayın yaşayın da hayatınızda ki insanı skmekten vazgeçin.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun adam siker geçer dönüp arkasınada bakmaz yani
10 Yorumla Tesettürlüyüm demen burda bir algı yaratmak bence tamamiyle bir trolsün
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyleler yüzünden evlilikten soğudum. Azıcık ilgi gördüklerinde g. ötleri başları ayrı oynuyor.
00 Yorumla
+1 yılSen ayrıl kocandan seni gibi bir belayı hak edecek bir günah işlediğini düşünmüyorum.
00 YorumlaÇok yanlış yoldasın. Evli olmadan neyse
Oadamla evlenseniz kocanızdan farkının olmadığını görürsünüz. Biz böyleyiz. Elin kadını kızı bize bal gelir
Alınca da beğenmeyiz.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah affetsin.. dinde evli ciftlerin zinSini arastir tovbe et.. Adam ilgisizligini anlamis
Olacak ki seni ilgiyle yataga atabilmis..00 Yorumla
+1 yılTroll yapicam diye tesetturlu kadinlari harcama bence arada
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTrollsun troll olmasan kapali olup olmadigini yazmazdin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılfahişeliğin açığı kapalısı olmaz diyorum bu dunyada recm olmaassan ahirette cezanı çekersin tövbe et boşan adama yazık olmasın
10 Yorumla
+1 yıldemek ki neymiş. Namus tesettürle olmuyomuş
60 Yorumla
+1 yılVah vah
Patron olasım geldi
Bu fakirlikle bana veren yok00 Yorumla
+1 yılfantezi dunyana köpekler işesin
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDevam et ama aşık olma zevkini yasa. Ben olsam Zevkimi yaşarım. Ama kocamida bırakmam
10 Yorumlaillaki ortaya çıkacaktır ne kadar devam edecek ki böyle?
10 YorumlaAllah yardımcın olsun ama bence kocana daha fazla yanlış yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTesettürun namusla alakası olmadığını anlıyoruz ahlaksiz
20 Yorumla
+1 yılIşığınız en fazla yatsıya kadar.
41 Yorumla- +1 yıl
aynen oyle , hiç birşey gizli kalmaz. gerçeklerin her zaman ortaya çıkma gibi kötü bir huyu vardır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakmalısın kapali. birisin duyulursa hic iyi okmaz senin icin
00 YorumlaDiyecek bisey birakmadin ki
30 YorumlaO zaman ikinizde ayrılın ve birbirinizle evlenin
10 Yorumla
+1 yıloha patronunamı verdin
10 Yorumlanerde mutluysan orda ol
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Yazıklar olsun sana
40 YorumlaYanlış 👎 yoldasın bu sevdadan vazgeç
20 Yorumla
+1 yılÇıkar tabiki hayatını karartma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir biz bulamadık mk
20 YorumlaDiyecek laf söz bitti
20 Yorumla
+1 yılAllah sonunuzu hayır etsin.
00 Yorumla
+1 yılcok buyuk hata yapmissiniz
00 YorumlaYatakta hangisi daha iyi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aldın ilginin tadını bırakamazsın daha
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖzele gel az akıl vereyim sana.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasil gelcem ki
Soran+1 yılgizlisin
Cevap sahibi+1 yılŞimdi gel.
Soran+1 yıl9tamam takip attim
Cevap sahibi+1 yılEe yazmıyorsun?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılveren razıysa bıze soz dusmez
00 Yorumla
+1 yıltebrikler. nur topu gibi günahınız oldu :D
10 Yorumlane kadar ileri gittiniz
00 Yorumla
+1 yıltroll
00 YorumlaBanane
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbır elın yağda bır elın balda.
00 Yorumla
+1 yılZevkineee bakkk
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. yakışır
10 Yorumla
+1 yıldikkat hep dikkat ;)
10 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi