Evlenmeden olmaz diyenleri anlamıyorum. Vücudunu görmediğiniz performansını bilmediğiniz bir insanla nasıl evlenmeyi düşünüyorsunuz? Adam belki yetersiz belki iktidarsız belki teletabi çıktı, ya da evlenmeden olmaz diyen erkekler için sorayım kadın bakire olduğu için yatakta ne yapacağını bilmiyor oral bile yapamıyorsunuz, napacaksınız boşanacak mısınız?
Senin mantigina gore şöyle oluyor. Evlenecegin kiz seni bulana kadar 3 5 belkide daha fazla kisiyle takildi begenmedi sonra senle denedi tm bu olur dedi. Evlenip evinin kadini olucak sence ne kadar mantikli :)
Kardeş bu ülkede deneme yapan kızların adı o*ospuya çıkıyor. 😀
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben hiç bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızı bekliyorum.. Evleneceğim kızda benim gibi tertemiz olcak.. Cinselligi beraber öğreniriz ikimizde
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hadi herkes sevissin belki oglanci belki lez kendini kesfedene kadar...
aklı sadece cinsellikte olan insanlar işte sizin gibi dusunuyor o adamın eli ekmek tutuyor mu iyi bir koca baba olur mu sadık olur mu bunlar daha önemli
Ben objeleştirmiyorum. Nasıl evleneceğin adamın ailesini, kardeşini, arkadaşlarını, karakterini tanıyorsan biliyorsan evlenmeden önce, bunları da bilmen gerekir
En İyi Cevaplar