Tavsiyeniz var mı arkadaşlar ben ilişkiyle de mastla da boşalamayan biriyim
bu konuda tavsiyede bulunurmusunuz
bu konuda tavsiyede bulunurmusunuz
Bilinçaltında cinselliğe karşı olumsuz düşüncelerin var ve bilinç altına devamlı sana orgamz olamıyacaksın diye telkinde bulunuyor.
Bundan kurtulmak bilinçaltına bunun zevkli bir şey olduğunu ispat etmen lazım yani mast ile yoğun orgazm olman lazım. Bunuda amcak çok etkili mast teknikleri ile sağlarsın 😊😊
Anlatın diye yazdım boşuna mı
Tabii istersen bahsederim ama seni uyarayım normal masttın en az 5 katı daha zevkli
E bahset o halde
Önce hatayı anlatayım mastta yapİlan hata yani uzun bir yazı
Elle, yastıkla , duş başlığı ya , sürtünerek yani kontrol sende olursa orgamz olman imkansız. Nasıl bir durum olur dersen
orgazm anına çok yaklaşıyorsun ve orgazm olmak üzereyken Olamayıp sadece ıslanmadan ile yetiniyorsun. istek de doğal olarak artıyor. Şöyle düşün önüne bir adet çok sevdiğin tatlıdan küçük parça koyuyorlar. sen onu yiyince canın daha fazla yemek ister. Yani kendini doyurmak lazım.
Orgazm olmak için kontrolun sende olmaması lazım. Eğer elle yaparsan yani kontrol sende olursa tam orgazm olmak üzere iken beynin elinin vajina dan çekilmesi emreder ve eş çekilir orgazm oldugunu zannedersin. İstek azalacağına caha da artar. Günde 5-6-7-8-9 kez yaparsın ama istek daha da artar.
Peki ne yapman lazım. Kontrol sende olmamalı yani mast da titreşimli bir yatdımcı bir alet kullanman lazım. Neler olabilir
dış fırçası
masaj aleti
epilatör
Şarjlı traş makinası
Pilli traş pıçağı
Eski bir telefon
Hangisi var😆😊
Masaj Aleti aldık bunun için
yine de boşalamadım
Kullandığın teknik hatalı. Hatalı teknik ile boşalman imkansız zaten. Sana bir teknik önereyim
Öner bakalım
Masta orgazm olman için kontrol sende olmamali. Bunun için masaj aletini kullanacağız.😊😊
Masaj aletinin vajinanın uç kısmını klistorisine gelecek. orta kısmı ise vajinanın dudaklarının arasına gelecek sekıldı yerlestir.😊😊 Vajina dudaklarını ayir ve ortasına yerlestir. 😊😊
Kısaca ucu klistorise orta kismi ise vajina dudaklarina gelecek.😊 Titremeyi hissetmen lazım klistriste. Masaj aletini sabitlemek için kilodunu üste kadar çekeceksin bacak arana yastık koy ve bacaklarını kapatıp orda sabit durmasını sağlıyorsun. 😊yani masaj aleti vajina ile yastık arasında sıkışacak. Kipirmadaman durması lazım. Titreşimi klistorisi titretmek için kullanacağız. 😊
Anladın san devam edecegim😊😊
Masaj aletini yerleştirecek ve o şekilde çalıştıracaksin. 😊😊Burada kural vajinaya dokunmak yok ama kesinlikle. Vajinayi alet halledecek. 😊Vajinaya en az 20 dakika dokunmadan durmaN lazım. bu kadar dayanman lazım. muthiş zevk alman için. 😊😊
Peki arkani oksamak tan zevk alirmisin.😊😊😊😊
Daha bitmedi
Vibratör daha kolay diye duydum ilişki de psikolojik faktör ve partner faktörü var
Vibratorle bosalirsin
Vibrator gerceginden guzel
Tavsiyede bulun o zaman nasıl bir şey alıyım
Cevap
18Cevap
Mast yapma boşver. Benim penis sertleşiyor inmiyor. Sendede sürekli yapma isteği gelir. Boşver.
demekki iyi bir işçilik yapamamış sana, işçilik iyi olacak güzelim bak nasıl boşalırsın o zaman
Masaj aleti varsa onunla dene derim
Var da boşalamadım
Yani ne diyeyim ki
Ne biliyim ya varsa bildiğin Paylaş
surtun bir yere
Benim vibratörüm var titreşimli yurtdışından almıştım onun boşaltamayacağı kimse yoktur
Gerçeğini tercih ediyorum.
Geröeğiyle olmuyo napıyım
aynen gerçeği hiçbir şeyin yerini tutmaz katılıyorum
Yumurta çırpmak için kullanmıyor heralde millet.
ön sevişme yapmyor musunuz
Tabii ki yapıyoruz
neden olamıyorsun ki partnerin çaba göstermiyor mu bunun için ya da psikolojik mi ki
Amma çok vibratör kullanıcı erkek var 😝
Sen aktif olmayı dene belki o zaman boşalırsın
ben 4 Aydır boşalmıyorum
Ugrasma oyle seylerle gel aramıza katıl
neler var neler daha. tavsiyeye gerek yok
Sen odaklanamıyorsun veya işi bilmiyorsun
neye karar verdin? aldın mı vibratör
Ben varim
Sıkıntıya düşmüş soru soruyorum nasıl cevap veriyorsun ya
Ciddiyim bende ne var
bu yaşta
Evet bu yaşta ama hiç olmuyo