Sütyen göğüs sağlığı ve sırt ağrılarını önlemek açısından faydalı bir giysidir. Görsel olarak sarkmaları önler.
Bu hanımların tuzu kuru, onlar biraz sarksa yarın şak, doktora git, bir ameliyat dikleştir doldurt, kullan modundalar. Üstelik gel beni ye şeklinde de ortalıkta dolanıyorlar. Bilmiyorum böyle giyinsek erkekler bizleri rahat bırakmaz. :) zaten çok güzeller baksanıza.
Bu resimdekiler güzel. Aksini söyleyen ya kördür ya da yalancı. Erkekler için hava hoş tabi ama kadınların buna olumsuz tepki vereceklerini tahmin etmek zor değil. Her kadının göğüsleri böyle dolgun, dik ve güzel değil ki. O yüzden bu modanın rağbet göreceğini pek sanmıyorum. Belki genç kızlar arasında geçici bir heves olabilir.
bakın 50 sene diyorum! yalnızca 50 sene sonra çıplaklık gelecek ve bunu 'modernlik' olarak görecekler. karşı çıkanlara bu zamandaki gibi yobaz damgası vuracaklar.
bu ulke bunu kaldırmaz.. şort gıyen kadına tekme attılar ama bır sure sonra bu ulkenın seçilmişleri tarafından bu ulkenın meclısınde ; tecavuze uğrayan kuçuk yaştakı kız çocuklarının evlendırılmesı konusunda oylama yapıldı... bir yanı namus bekçisi diğer yanı neydiği belirsiz bu ülke memeyi keser pıçakla
En İyi Cevaplar