Sormak istediğim neden kadınların açık giyince bakanlara abaza demesi.
Kızlar açık giyinince bakmak suç mu?
Sormak istediğim neden kadınların açık giyince bakanlara abaza demesi.
zaten sorun da burda basliyor. abaza kendini tutamayanlar insanlara soylenir. mesela bazi kizlar sokaktan gecen bir erkege bakip dursa, laf atsa ya da herhangi bir harekette bulunsa kizlara da abaza lakabi takan olur elbet. bu yuzden kendini tutmak, sevdigin insana kendini saklamak daha mantikli. ve kadinlar sirf sizin gibiler yuzunden kapanmak veya carsaf giymek zorunda degil. anlasilan siz bunu anlamayacaksiniz ama en sonunda ogreniceksiniz abaza olmamayi... 17 yasinda seksin tadini alabilmissin guzel ama bunu bir kiz yapsa yasamasina izin vermezler, buna da deginmek istedim. kadinlar sizin seks oyuncaginiz degil veya dunyaya erkekleri memnun etmek icin de gelmediler. o yuzden kendini tutamiyorsan bu etrafindaki kizlarin sucu degil senin sorunlarindan kaynaklaniyor.
Yeterince açıklayamadım mı kendimi? Her gelen laf atsalar harekette bulunsalar falan diyor. Ben taciz ederim demiyorum ki. Bakarım ve arzularım. Ama gidip de rahatsız etmem.
bu dediginize gore tam da dogru ve yerinde anlamisim ne demek istediginizi. eger bir kadini arzularsaniz ve kimsenin size bisey yapamayacaginizi, arzuladiginiz her anda ona sahip olbileceginizi hissederseniz tecavuz olayi da yasanabilir. cunku 17 yasimda bile duzenli bir seks hayatim vardi demissiniz, bu da tecavuz riskini arttiriyor. ustunuze alinmayin tabikide, tacizci veya tecavuzcu suclamasinda bulunmuyorum ama bir kadina o gozle bakmak bile ayip. boyle birseyi yapmamis olabilirsiniz veya hic yapmayacak da olabilirsiniz ama benim gorusum bu yonde.
Bizim için 2 erkek türü vardır arada bakan rahatsız etmeden diğeri ise direk rahatsızlık verdiğini bile bile bakan sen sence hangisisin
Bizler de ona buna bakıyoruz ama kimseye rahatsızlık vermiyoruz sonuçta insanız birilerinden etkilenmek doğaldır ama bir yerde durdurmayı bilmek gerek çünkü rahatsızlık verilir
Sosyal hayatta senin tabirinle açık giyinen ama literatürde şık ve çekici giyinen kadınlara karşı bunu hissetmenin yegane sebebi bir çok kadının çuval giyip gezmesinden kaynaklanır. Sözde konu komşuya uygun bir tarz oluyor. Çoğunluğun bu şekilde şık ve çekici giyime sahip olduğu bir ülkede genellikle bel altı düşüncelerin çalışmadığı söylenir. Ülkemizin cinselliğin afrikası olmasından da kaynaklanan bir bakış açısı.
Cinsellik her dakika düşünülmesi gereken bir durum değildir. Ancak milletlerde ne eksikse ona yoğunlaşırlar.
Bu cinselliğin afrika'sını da biz yaratmıyor muyuz abi?
Temeli inanç kökenli. Aslında bizler tarihte osmanlıya kadar en medeni ve güçlü milletlerden biriymişiz. Tarihimizde M. Ö.'ne dayanır. Kültürel zehirlenmeler bizi basit bir arap topluluğu olmaya itiyor. Ancak insanlara anlatamıyoruz.
Katılıyorum. Seks yapmak kirlenmekmiş, aşağılık bir şeymiş gibi algılanıyor kültürümüzde. Daha doğrusu zehirlenen kültürümüzde. Kadınlar bunun üzerinden aşağılanıyor. İsteklerini bile dile getirmeye çekiniyorlar. Erkekler olarak biz de yeteri kadar tatmin olamıyoruz. Kadınlar ulaşılmaz ve uzak kalıyor bizlere.
Kadınlar her toplumda biraz nazlıdır ancak sohbet ettiğinde bizler kadar özgür olabiliyorlar. Genellikle hafif de olsa ağırdan alırlar. Buna lafımız yok tabi ki. Ancak bizdeki gibi kezbanlaşmaya itilmemeliler. Bir yandan cinsel önemini sürekli yüceltiyorsun. Bir yandan da bunu yaparsan en aşağılık canlısın eşitsizlikleri ile kafaları karıştırılıyor. Erkek çocuğa göster bakim pipini derler, kız çocuğa aman onunla arkadaşlık etme, bunu giyme, şöyle gülme, kapa bacağını derler. Lan ikisi de insan, cinsiyet ayrımcılığını da daha çocukken işlemeye başlıyorlar.
Napıcaz peki? Bu hastalıklı toplumun hastalanmaya yüz tutmuş bireyleri olarak kafayı mı yiyeceğiz bu insanların içinde?
Yapacak bir şey yok. Afrika da doğmadığımız için şanslıyız diyebiliriz. Daha medeni bir ülke toplumunda doğmadığımız için üzgün olabiliriz. İyi bir maddiyat yaratarak dilediğin ülkede yaşayabilirsin ancak kendi insanın olmadan da (doğup, büyüdüğün, sevdiğin, saydığın, dostların vs) ne kadar mutlu olabilirsin, göreceli tabi.
Bizim gibi düşünenlerle özgür bir yaşantı ve gerçek sevgiyi tadabilirsin. Bu yöndeki karşı cinslere ulaşmayı denemelisin.
Allah kahretsin ki ulaşamıyorum. Ulaştıklarım da beni çekici bulmuyor.
Yaşın erken daha. Ben de o yaşlarda herşeye geç kaldığımı düşünürken bugün baktığımda bir çok konuda aşırı mesafe almışım ve uzaklaşmışım standarttan. Marjinaliteye yön tutmak istiyorsan biraz cesaret gerekli. Ya da herkes gibi görünerek, kazanımlar elde edebilirsin. Karşı cinsle yakınlaşmakta sorun çekiyorsan bu da biraz özgüvene bağlı. Belirli sabit hobilerin ya da ilgi alanların olmalı ki bu yönde tercih ettiğin mekandakilerle zamanla iletişim halinde olabilesin.
Kızlardan asla çekinmem abi. Gider okulda mesela pat diye oturabilir miyim der muhabbet etmeye çalışırım. Ama sallamıyorlar pek. Sebebini çözemedim.
Ciddi gelmiyorsundur belki. Ya da biraz ağır takılman da gerekiyor olabilir. Giyim tarzını değiştirebilirsin. Kadınlar sanıldığı gibi çok derin düşünmezler. Küçük nüanslardan kişi hakkında fikir sahibi olurlar ve pek de yanılmazlar. Bir de düşünce yapısını incelerler, kendilerinden bir parça bulabildikleri ile samimiyet hissine geçerler.
Özel mesaj atamıyorum abi sana.
Gizlilik ayarı varmış sanırım. Şimdi dener misin?
Açık saçık giyinmiş diyorsun tahrik okuyorsun falan peki bir tatil yerine gittiginde veya plaja gittiginde ordakiler çok daha açık seni aynı şekilde tahrik ediyormu bence etmiyor normal geliyor bu sana beyninin bir oyunu cinsel açlıgın afrikasıdır burası kafamıza itelenenlerin sonucudur bu
Cidden ediyor abi. Plajda daha istekli oluyorum.
Kusura bakmada ozaman var biraz abazalık kadını sadece cinsel obje olarak görüyorsun
Yoo abi 2 tane kız yazdı bu konudan sonra. Biri sabahtan beri hakaret ediyor ama ben derdimi anlatmaya çalışıyorum. Kadınlar cinsel obje değil insandır. Hele annelerimizi falan düşünürsek. Bize hayat veren onlar..
Ozaman kendine hakim olucaksın tahrik olmicaksin gözdür bakar ama tekrar onune donmek senin elinde
Cevap
6Cevap
Bu mantık bizim gibi toplumlarda yerleşik bir durum. Nasıl tatile gidince 2 gün sonra bikinili kadınlara bakmamaya başlıyorsak bütün kadınlar şort ve dekolteli gezse 3 gün sonra onlara da bakmayı bırakırız. Olay tamamen açlık ile alakalı bence
İyi de abi aç değilim ki. 3-5 ayrı kişiyle 50'den fazla beraber olmuşumdur şu zamana kadar. Ama seks sıradanlaşmıyor benim için. Atıyorum bacak gördüğümde yine ereksiyon oluyorum yani.
Senin ki ekstrem bir durum başkalarına rahatsızlık vermediğin sürece de sorun olacak bir şey değil
Yok be abi. İsterlerse çıplak dolaşsınlar gidip dokunma rahatsızlık verme hakkım tabi ki yok.
Birde bunu medeniyete bağlayanlar var. avrupada kız çıplak gezse bakılmazmış, bizim burda nöyleymişmiş. saçma bir mantık, hem teşhir ediyim hem kimse bakmasın. yok öyle bişey
bir bayan olarak boyle bir duruma haklisin derim yok soyleyincede ozgur olamicak miyiz dio ozgurlugun bile tadini kacirmak zorunda misinz sonra erkekler laf soyleyince yok mal yok abaza laf soyluosunz sizde istemem yan cebime koy demiosunz sanki
o kızlarda bunu ıstıo zaten
Sonra şikayet etmesinler ama.
İşte bu kafa otobüste şort giyen kadını tekmeliyor sana ne ne giyerse giyer senin tacizine uğramak için mi giyiyor onu abazalık sadece cinsellik yaşayınca geçmiyor
Abi 40 yaşında kocaman adamsın ama verdiğin şu cevap gerçekten şaşılası. Ben nerede taciz ederim demişim? Onu söyler misin?
Bence nickin gibi kafani bu sacma dusuncelerden arindirmalisin
Dekolte ve frikik hayranıyım görsellik hoşuma gidiyor
Suç bakanda değil açanda
mast yapmak düzenli cinsel ilişki mi ya
Okuduğunu anlayabildiğine emin misin?
körüm göz
Hayir suc degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar