Masturbasyon yapmali miyim?

Namaza basladim biraz oldu, vicdanen dogru bulmuyorum ama kendimi ozellikle bugun kotu hissediyorum. Ruyamda bile bana masturbasyon yapildigini gordum bu gece.. Surekli aklimda. Sizce ne yapmaliyim? Video izlemem de yanlis ama, aklimdan da cikmiyor..
Güncellemeler
+1 yıl
Yanlislar yaptim, sevgilim oldu.. Kzligimi korusam da dogru davranmadim ama yine de tovbe ettim. Vicdanim geregi de kimseyle evlilik dusunmuyorum artik o defteri kapattim. bir omur napicam bilmiyorm.. Simdi boyle bir istek olusmasi cok canimi skiyor. Ustelik ruyama girmeye basladi. Simdi masturbasyon yaparsam tekrar istemez miyim, tovbem bosa gitmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlenemem. Evlenecegim kisiye haksizlik olur. Bazi seyleri yasadim, kafam calismadi yaptim. Simdi baskasina anlatamam o yuzden evlenmicem de.
Masturbasyon yapmali miyim?
Cevapla