Saygilar 😂😂😂
Extreme Fisting hakkinda düsünceleriniz nedir?
Saygilar 😂😂😂
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

videonun birinde elemanın biri kavanozun üstüne oturuyorken, kavanozun içeride kırılması sonucu şarıl şarıl kanlar akıyor ve cam parçalarını eliyle içeriden çıkarıyordu, cam parçaları birbirine sürtünürken şangır şungur sesler çıkıyordu. bulursam sana yollicam sende izle (: normal insanın yapacağı bişe değil bu.
Öööghhh istemem.. gördüm ona benzer bisey... igrenirim..
bir bayani görmüstüm ben, su ampul lerin büyügü patlamisti icinde.. iiiyyyy bak aklima gelince azer bülbül gibi titredim... dardayimmmm eyyyyy anneyyy anneyyy ahoo ahooo 🙈🙈🙈
Bunun doğru davranış biçimi olduğunu sanmıyorum. p*rno endüstrisinin ürettiği bir uç istek bence. İnsanın kendi bedenine zülm etmesi gibi geliyor bana.
Sen sarki paylas bize, Şarkı çok güzel romantikmiş. Gelincik ve gelincik tarlasına bayıldım 😊 Düşündüğüm şey bu nasıl tezat bir ruh hali dedim😊
P'rno indüstrisi üretmis olabilir ama cok amatörlerde var.. bana asiri geliyor.. tabiri caizse bknu cikarmak bu olsa gerek..
Son cümlende neyi kast ettin anlamadim :-)
Yani böyle romantik olabilen bir kadın, böyle bir şeyle nasıl ilgilenir diye düşünmüştüm ki, sen sevmediğini merak amaçlı sorduğunu belirttin.
Valla sırf merak, bu konularda çok meraklıyımdır.. yanı 14 yaşımdan beri böyle..
Masturbasyon falan yapmadım hiç o yaşta yanlış anlaşılmasın, ama hep ilgi duyardım :-)
Yapmaya veya yaptırmaya gelince yapmam yaptırmam çünkü midem bulanıyo..
Bakarken bile acı çekiyom 😂😂😂
Buradan link verip herkesi sasirtacaktim ama yasak oldugu icin vermiyorum. Bunlar tırıvırı canım. Benim icin asıl extreme olay bir vajinaya iki penisin girmesinden daha çok bir arka delige 3 tane kol gibi penisin ayni anda girip hatta bir de gidip gelebilmeleridir. Nasil yapmislarsa artik yapmislar
Tiriviri olan nedir?
Ama zaten Extreme bunu kapsiyorki? :-)
Anlamadim hangi acidan?
kanka niye hep bu tarz şeyler merak ediyosun bende bunu merak ettim bak şimdi :)
Her şey merakla başlar
Sırf merak ;-)
😊 sende koca çok birinin aklına gelir
@humanist_yaratik senin gibimi? Engelleyelim şurdan 😂😂 ergenler damladı..
Cevap
55Cevap
Dirseğe kadar ne yaaaa :D
işin b.. kunu çıkartmakta üstüne yok insanoğlu rahat durmuyor :)
iğrenç yaaa :D
dirseğe kadar alandan sonra normal penis alsa hissedermi ahahahah :D
otoyola döner :)
😂😂 normale dönüyor ama bencede biraz süpheli
Hakketden igrenc valla kusmam geldi 😂 Hele birde severim yazani gördükce icim kalkio.
tamam parmağımı sokmak hoşuma gider de komple elimi sokma gibi bir fantazim yok. he belki vajinaya olabilir bak düşününce biraz ilgimi çekti :D
Tabi izin verirse 😂
orası ayrı konu :D tek parmağa bile zor izin veriyor :D
Parmak başkada bu aşırı yanı.. resmen içine kafa sokan var😂
aman yok kalsın ne o öyle kazı çalışması gibi :D
Ay sesli güldüm hahahaha 😂😂😂😂
Bunu yapma kanka yaaa iğrenç midem ayaklandı vallaha 🌷🌷
😂😂😂😘🌹 midene kurban olsunlar senin emi
evet biliyorum bunu. google amcaya yaz. hotkingyjo diye bir kadın var tumblr da ve p*rno sitelerinde videoları var ben böyle bişey görmedim ayrıca birde prolapse denen bişey var ama onun ne olduğunu halen çözemedim. sanki vajinaya ait bir şeyi analdan çıkarıyor çünkü onu yaptığında vajinanın içi bomboş oluyor. biliyorsan söylesene bana o şey ne. aslında bende elimi kolumu oraya sokmak isterdim değişik birşey :D nasıl bir hissi var çok merak ediyorum.
? .
Prolapse varda :-)
Hangisini soruyorsun? Vajinalmı? Analmı?
1. prolapse ne
2. analı ne vajinalı ne
3. prolapse analdan çıkıyor (benim gördüğüm) ama vajinanı içi boş kalıyor tekrar içe girdiğinde vajina yerine geliyor
Senın dediğin içindeki birşeyi dışa çikarmak.
Mesela ele alırsak, Vajinadan Uterusu çıkarsak ( uterus çocuk yuvası olan yer) onu çıkarınca omurgayı görebiliyorsun ama çok iğrenç bu..
Anal prolapse bağırsağın yarısını dışarı çıkarmak oluyor.
Uterus çıkınca, elini analdan sokarsan yukarı doğru bastırırsan vajinanın açık olan yerinden görürsün.
Ay bunlar çok iğrenç ama...
iğrenç olmasına iğrençde merak ettik işte :D ben çıkan şeye penisini sokan gördüm ya nasıl bir manyaklıksa artık :D sağol ya merakım gitti en azından :D
Evet var yapanlar , hastalik o..
hayret esilesi birşey
birde ben şey gördüm. vajinanın dışan birşey koyuyorlar onu popalıyor ve vajinanın dudaklarını vakumluyor. birkaç dakika sonra çıkarıyor onu ve vajina devasa bir şekilde kabarıyor. bu kadına zarar veriyormu. çok denemek istediğim birşey bu gerçekten çok merak ediyorum. bilmiyorsan netten bak. pussy pumping yaz çıkar. tabi bazıları çok kötü duruyor ama bazıları çok tatlı duruyor
Bide omurgayi gösteren var icten.. onuda gör derim 😂Tam psikopat insanlar
onu nasil bulucam. sen bide 2. yazdıgima baksana
2 derken :-) anlamadım neyi kast ettiğini..
Fisting extreme yazarsan çıkar :-)
2. yazdiğım buydu.. birde ben şey gördüm. vajinanın dışan birşey koyuyorlar onu popalıyor ve vajinanın dudaklarını vakumluyor. birkaç dakika sonra çıkarıyor onu ve vajina devasa bir şekilde kabarıyor. bu kadına zarar veriyormu. çok denemek istediğim birşey bu gerçekten çok merak ediyorum. bilmiyorsan netten bak. pussy pumping yaz çıkar. tabi bazıları çok kötü duruyor ama bazıları çok tatlı duruyor
Sana cevap vermistim ama KizlarSoruyor mola verince cikmamis :-)
Vajina pumping, hic tavsiye etmem birde igrenc..
Dikkatli olunmassa yirtlma bile olabilir.
Nesini begeniosun anlamadim? Bence cok asiri derecede sinirlari zorlayan igrenclikler bunlar.
aynen dün bende deli oldum net çekmiyor sandım ilk başta meğer güncelleme varmış. artık ne güncellemeyse :D yani olaya tam hakim değilim ama güzel görünüyor. yırtılma olayını bilmiyordum ama. sadece biyerde okuduğuma göre klitoris büyüyebiliyirmuş :D sana bişey diyimmi.. en iyisi bildiğimiz ilişki sağlıklı, şehvetli :D
Evet ama o klitorisi büyük olanlarda iyce büyür yani cok belirgin olmayanlarda fazla belirgin olmaz :-)
Evet yirtilabilir.. kan biriniyor oraya ve kabariyor, fazla cekerse yirtilir.
Dudaklarda düsün.. kapakla vakumladigin zaman patlayabiliyor.
aynı şey göğüş içinde geçerli sanırım. Çünkü orayada vakum yapıyorlar
Orası hemen yırtılmaz ama sarkar yaptıkca..
ne değişik şeyler ya. akıl alcak gibi değil
bakalım birkaç seneye kadar neler çıkıcak
Daha çok şeyler varda burda paylaşılmıyo işte 😂
neler var söylesene merak ettim :D
deepthroat var mesela ilk gördüğümde ben şok falan oldum yani :D
Onlar hicbisey.. ben asirilikdan bahs ediyorum..
neler var mesela bilmediğim
En basitinden yedigini kusup yediren var :-)
yaaa onlar iğrenç.. bide 3 lezbiyen sıçıp ağızlarına alıp birbirlerinin ağzına tükürüyorlar saç baş her yer öğğğ :D başka neler var :D
Cinlilerde cok pis..!
Pvc den görünen klozet yapmislar ve kadin hem büyük hem kücügünü yapiyor ishal seklinde adamin agzinda hortum hepsini yiyor iciyor..
işin bokunu çıkarmışlar yaa :D
Birde se. x yaparken kadini döven var, yüzünü gözünü salyaya bulayarak dövüyo. Böyle seyleri ben hastalik olarak görüyorum.
Bazilari var adam bütün elini sokmus kadinin nerdese arkadan bagirsagi cikmis. Cok igrenc görünüyor.
Evet dövenleri izledim kadın mazaşits (acı çekerek zevk alan), adam sadist (açı çektirmekten zevk alan) BDSM kategorisine giriyor yüzü gözü salyala boğuluyor kusuyor falan. ben birde kadını kırbaçlayanı gördüm ama ne kırbaç bildiğin deri çatlıyor artık kan oturmuyor bildiğin kanıyor kabarıyor şişiyor elektrik veriyor göğüslerinden ıple bağlayıp sallandırıyor. o göğüsler nasıl kopmuyor patlamıyor hayret. elini ağzına sokan falan var
Hahahahahha sapik onlar ya 😂😂😂😂
sapıklıkta değil bu daha farklı birşey. o kadın daha sonra nasıl oturabiliyor üzerine onu çok merak ediyorum
Sapiklik bu baska birsey degil ayrica orda gördüklerinin yüzde 80% sahte ve yalan..!
Buna pisikolojik savas derler.
Nasıl sahte olabilir ki herşey kamera karşısında oluyor, psikolojik savaş derken, insanları bu yola sürüklemeye çalışmakmı. yani dünyanın düzenini bozmak
Kamara karsisinda kactane CUT var? Öyle düsünmek sacma olur. Perde arkasi baska :-)
Aynen öyle insanlari sapkinliga sürüklemek.
vay be. ne değişik şeyler var tuhaf
Mevzu derin :-) insanlari kölelestirmek ve aptallastirmak. Kimse buna inanmak istemesede bu böyle.
bunlar hep amerikanın oyunları :D
Nazi döneminden kalma :-)
Ama dahada geriye dayanır.. fıravuna kadar gider.
yok artık ya :D
Evet :-) araştır ve belgeselleri izle
siz bayağa herşeyi araştırıyorsunuz galiba bayağa bilgili bir kişisin. bende kendimi araştıran biri sanıyordum sizden çok geride kalmışım 😀
Sacma sapan show ve programmlar yerine Belgesel izleyip bol bol Dergi Kitap okursan :-) değişir..
aslında bende çok şey araştırırım. pc başında sürekli araştırma yaparım ama bilmediğim okadar şey varmış ki.
Pc de çoğu palavra.. pc de araştırmak için 40 görüşü gözden geçirip doğruyu bulman gerek..
zaten bir konu üzerinde çok yere bakarım ben. her duyduğuma inanmam
Aynen :-)
Mantık önemli bence..
kesinlikle öyle. illuminati yi araştırdınmı hiç
avrupa ve arap medeniyeti arasinda sikismis garip gencligimiz her turlu zevki tatmak icin genelde yunan adalarina gidip orda tatmin oluyorlar taninmamak ifsa olmamak icin. Rodos yaz aksamlari Turk gencliginin iliklerini kuruttuklari yerdir. gunduz ciplaklar kampi gece striptiz barlarda swing ortami.
yani herkezin icinde farkinda olmayip bastirilan duygulari vardir
Bana uzak konular ve bir o kadarda saçma şaşırmış insanlar 😁
Sacma macma yapiyorlar iste 😁
😂😂😂
Neden bahsettiğin konusunda en ufak bir fikrim bile yok.
Sen bakma ablacim 😂😂
sürekli daha fazlasını isteyip bokunu çıkarmak olsa gerek. üst düzey doyumsuzluk, dengesiz haz arayışı; başka açıklama bulamıyorum
Olabilir..
Evet bide aci verir insana ya.. kafalarimi güzel kokainmi cekiyorlar napiyorlar 🙄🙄
o tür bir şeyden sonra vücudun sonra geri toplanması da çok büyük sıkıntı. zaten eskisi gibi olamayacaktır. o yüzden alıştırarak yaparlarsa rahatsızlık verse de deli gibi acıtmayabilir sonuçta kimse ilk seferinde devasa şeyler alamaz zaten. bir de yaşattığı şey onlar için ne tür bir hazza denk geliyor bilmiyoruz. tabii ne olursa olsun gösteri dünyası bu, onlara özenip yapanlar neyse ama p. rnocuların öncesinde lokal anestezik veya kas gevşeticiler kullanıp kullanmadığını da bilmiyoruz
Zaten ben amatörler icin söylüyorum :-)
Ona bakarsan squirting denen sey yok ama herkes var saniyor :-) cünkü p'rnolara aldaniyorlar.
Dedigimi anlamadin ama neyse :-)
anladım anlamasına ama "profesyonel destek olmadan extreme fisting yapanların" canları o kadar yanmadan nasıl yaptıklarına bir tanım getirebilecek durumda değilim :D söz öylesineydi yani. yine de rektumun, anüsün ve hele ki çocuk doğuran vajinanın amatörlerce de esnetilebileceğini var saymak çok uç bir fikir değil
:-) benim amatörden kastim normal kendileri yapanlar yani P'orno tarzi degil. Dogaclama.
Ve proffesyöneldekiler gibi degil alt bölgeleri resmen tumör gibi disari dogru yara bere ;-) onu kast ettim.
Hahaha :) fisting tek gaylerde yaygin degil kadinlardada yaygin.. ben ama bu tarz seyleri anliyamiyorum.. zevk veriyormu bilmem.. bence ama bos :)
Bende tek gaylerde yaygin demedim :-)
Genelde onlarda yapan daha cok dedim ama simdi iyce bayanlarada yayildi.
Şarkıyı beğendim...
Bahsettiğin fantezi mi, çin işkencesi mi bilemedim ama bana çok iğrenç geldi..
Cin iskencesi bize göre ama adamlar zevkten 4 köse oluyor 😂🙈
Hahahhaa.. 5*10 kalas soksak kaç köşe olurlar acaba :DD
😂😂 yemin ediyorum çocuk yuvam acıdı 😂
Cocuk yuvasımı hahahahhaaa :D :D
İlk defa böyle bir hitap duydum :D :D
😂😂😂 valla ya resmen bicak saplanir gibi oluyo düsününce
:)) Bilirim o hissi..
Bizde halı saha maçında çocuk üretim tesisine top geldiğinde yaşıyoruz onu :D
😂😂 neseli günlerde vardi.. cissss cisss evladim ise ise 😂 Münir özkul
Aynen.. Millet sahada durumun nasıl olduğunu bildiğinden kalan adamların hepsi bir mücade bir akıl verme içerisinde. Git işe, topukların üzerinde zıpla. bir yardım, bir destek insanın gözleri yaşarıyor :))
😂😂 hadi bu yine distan..
ama icerdekini disari cikarmak nedir 😳
Ya onlar kafayı yemiş.. Normal insan işi değil :))
elim ayagim titriyo boyle bir zulm olmaz ya buna fantezi diyenin zevk diyenin ben aklinda şuphe ederim
Var ama zevk alanlar?
bende onu diyorum
:-) sapikligin derecesi yok bence
bu insanlığa insan ırkına hakarettir ben bir cok fantezi gordum inan bircogunuda yaşadm ama bu dehşet verici sen extreme fistingi sadece kol bacak sokmak olarak gorme icerğni bilseydin kusardın kol veya cisimler sokmak çivi çakmak en basit orneklerinden birisi
Biliyorum ama malum burda detaya inemedim siliyorlar sonra 😂
Bana bu köyde inek dogum yapamayinca koluna kadar sokup cikarirlar onu hatirlatio. Igrenc birsey.. hatta arkaya sokup icindeki pisligi cikarip yüzüne vücuduna spren yiyen bile var.. ay kuscam 😖😖😖😖😖😖😖
salo ya da salomun120 gununu izle
iğrenç otesi bir film ağlayarak kapattim inan insanlik bunu hak etmiyor ya.
Belki görmüsümdür
Sonra bir aratayim :-) yemin ediyorum cok igreniyorum ama merakim daha büyük..
gormussundr icinde sadizmden fistinge mazoşizmden fetişe her türlü pisliğin uygulandığı nazi donemindeki basi bosluktan yararlanilark kurulan sahte bir cumhuriyet
saden cumhuriyeti
Tamam sodom un 120 günü diyorsun solo diyince anlamadim :-)
sodom degil
"salo ya da salomun 120 gunu"
filmin adi bu şekilde
O film Sodom 120 günü.. biliyorum onu.. 1957 yilindan.. ama onun amaci baska..
yok canim ^salo ya da sodom ^
isim bu
Bende sodom diyorum zaten :-)
tovbest ya gugılla canim sen 😗😗
Anlamadim :-)
Alman fransiz ortak yapim bir film.. adida sodomun 120 günü :-) neden inat ediyosun hala?
Salò o le 120 giornate di Sodoma
al canim isim bu
:-) sodom evet.. hala aynisini diyosun..
sodom degil salo ya da sodom
:-) neyse tamam.
De get laa😭😭 kusacaktım yeminle. Ne manyaklar var tee allam yaa. Kedi ziken sapıktan daha sapık bunlara yeltenen. Düşman başına düşman başına 😭😭
Ahahahahaha 😂😂😂
Ay saçmalama.. falçata nedir..
El kadar spatula nedir yaa?
Ne işi var spatulanın orda. ahanda spatula
images-na.ssl-images-amazon.com/.../..._SY400_.jpg
😂 oyun oynama spatulayla falan
Hahahahhaha aklima ne geldi bak 😂😂
https://youtu.be/ti2pbEI5RmI
Ahahahha
Ben denemek istiyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum
Ben "oral" seks denen seye bile sicak bakan biri degilim, kaldiki bu tur egilimler sapiklik gostergesidir...
bir bdsm masteri olarak zaman zaman yaptığım uygulama. bana büyük keyif verdiği kesin.
Kime yapıyorsun?
Bende bir gay olarak sanalda tanistiklaeim buna cooookca merakliydi. İngilizcesini senden ogrendim ayol cok sagol bu arada :) . Aslinda cooooook guzel varya yapasim geliyo ama delik genislemesi en kotu soeun :(
ben en fazla vajinasına deodorant şişesi alan kız gördüm snapte. bunu herkes yapamaz.
Deodorantmi 😂😂
Aynen fransız bir kızdı. Bende şaşırmıştım. Reksona var ya. O şişe işte 😂
Ben bir siteye girmiştim orada türk gay ler vardı 😂😂 bana yazmışlardı analdan deodorant şişesi soksam izlemek istermisin diye 😂
Küfür edip gönderiodum 😂
ya işin en ilginç tarafı belkide 50'den fazla kızla görüştüm snapte ama 1-2 tanesi hariç kimse anal sevmiyordu. sadece ben söyleyince parmak ucunu sokanlar vardı :D
Anal seven insan yok pek.. coguda sirf sevgilisi istiyor diye yapiyo. Igrenc bence.
yani bence izlemek hoş ben snape devam edeyim :D
Et bakalım snapinde devam ;-)
teşekkürler :P
tanidigim vardi enrerasan seyler ama onun da kendilerine gore bir zevki var ;)
Bak bak bak 😂 Seni yere bakan yürek yakan
:) nee bir sapik sen misin :p
Beeehhh benim hiç işim olmaz böyle şeylerle.
şaka yapiyom benim de olmaz ama yadir gama. da
Yadirgamiyorum. Ama igrenc buluyom.
bana da olle geliyo ama milletin zevki :)
Canim banane milletin zevkinden? Ben merakimi giderim yeter. Bana biri öyle sey teklif etse ayrilirim.
:) sana edemezler ;)
Yani etseler :-) ben anal a bile karsiyim. Istemem.
anala ben de karsiyim hatta tiksini yom yani hersey tadin da olmali ;)
Cogu erkek bayiliyo ama
aynen ne zevk aliyolar anlama dim iyyyy :)
Ben yapmam böyle bir şeyi karşımdakine darma duman olur. Bu ne saçmalık. sen böyle bir şey ister miydin?
İstermiyim?
sonrasında ne olacağını bilmiyorsun sanırım. hiç bir şey hissetmezsin yani istiyorsan da niye istersin böyle bir şeyi merak ettim.
Ben istiyormuyum diyorum :-)
nerde bu anahtarlar yaaa, dip köşe ne varsa baktım
Masanin üstünde bak bakkk 😂😂
oha masada mı var içerde :)
😂😂 anahtar varda oda vardir 😂
hay maşallah diyor şaşkınlıkla susuyorum
Vajinal olanı anlarım da anal nedir ya. siz kadınlar analdan haz almazken , partnerinize bile zor verirken al ayak parmak sokmak da ne oluyo.
Analdan orgazm mı oluyonuz yoksa
Gay ya da biseksüel değilim. Strapona evet derim ama bu bana baya bir aşırı geliyor
bir veya gay ile alakasi yok bunun :-)
Biiiiii yazdim bir cikiyo bu nedir 😂😂
ben de kizlar cok yapiyor diye biliyodum 😀 ben de severim fistingi hele eli cikardiktan sonra olusan o boslukkk varyaaa deli ediyo beni 😀
Hıı hııı hadı şimdi donunu çek dersine çalış 😂
Bence mantıksız, çünkü zevkin sınırı yoktur, haliyle sonu da yoktur
Fisting... Biraz şaibeli benim için. Fantezi olarak denemeye değer.
p*rno sektörünün sonu yok. Bunlar çok saçma ve itici şeyler. İzlemem de merak ta etmem
tr de hersey sapıklıga dondugu için uzak durmak gerek
😂😂 bunuda yaparsalar tamamdir
emin ol yapan vardır
Bilmiyorum.. olabilir
tr de her şekilde insan oldugu için aa bunu yapan yoktur diyemiyorum artık
Dogrudur.. travesti sey yapan haci bile gördükten sonra hersey mümkün 😖😖
aynen cok haklısın
Şarkıngüzelmiş :) bu arada bana gerek yok extreme için
:-) olmasında zaten
Yapmam anlamında. Yapacak olsam vvajinal ona da kol, ayak gerekmiyo yeterli geliyo :)
buraya atmak isteyip atamadığın başka şeyleri özelden atsana merak ettim
kime diyorum ben
Ben kendime yapabiliyorum
fitilden başka bir şey sokmam dötüme :)
Bääh 😂😂😂
çok fena bir şey bence.
Fena derken iyimi yani?
Mk nasil bir azginlik sendeki ya. Sabah aksam miksem yine doymazsin.
Vah vah :-) kisiligini belli etme
Ne yaptın Hürmüz kurban olduğum
Noldu?
Hiim.. merakimi gideriyorum 🙊
abla sen niye beni azdiriyorsun surekli 😑
pis ayakli yengem benim
yenge coraplari kac gunluk oldu. d
Azicak ne var? :-)
yengecim coraplarini opup koklamk istyorum milletin icnde bana soylettrdiklerine bak :/
Coraplar giymiyom yalin ayak dolasirim ben 😜
yengem benmmm 🤗
Yaw nerden buluyon bunları böyle değişiksin
Degişikmi :-) niyeki
Tanri sonumuzu guzel kutsasin diyorum
Biz bu konuyu daha görmedik örtmenim..
Daha görmedigin cok sey var evladim 😛 Otur yerine sifir.
Parmaklatmaktansa sıfırı oturur yerim daha iyi :)
Bunun parmaklamakla alakası yok ama olsun.. hadi bakalım..
Oley oley oley :)
Videoda pozisyon olmalıydı 😂
hiç bir seksiliği yok
şehvetimizi köreltmeye mı geldık bu soruya boyle
Ciddi ciddi tırsmaya başladım senden 😂😂
O niye aaaa? 🙄🙄
:-) dedigime degil yaptigima bakiniz 😈
Baskalarinin ne düsündügü veya ne hakkinda süphelendigiyle ilgilenmiyorum :-)
Öyle olsa gizli olur yaparim yapacagimi..
Ciddiye almadimki? :-)
Bilemiyorummmmm :-)
Nasil insanlar bunlar yahu
Insanmi dedin? 😂
Ne diyeyim hayvan yapmaz bunu
neden ilgini çekti peki canikom
Benim ilgimi hersey ceker.
diyosun
ben kendime yapıyorum anal :)
Nasil yapiyosun peki? Acimiyomu?
yok daha neler
elmi bileğime kadar hyr alıstım:)
Vay arkadas vay o ne ya kola şişesi ya da miller sisesi sana viz gelir desene
Bir kere cıplak olarak elimi ön tarafa sokmustum
Sabahki sorudan mı etkilendin:)
Hangi soru? Anlamadım?
Kızın kuzeniyle hayali vardı ya:)
Yook hayir hic konuyla alakasi varmi? :-) sende yani.
Ben kimseden etkilenmem.
Hım demiştin ya sen bilek yedin mi diye.
orjinal hatunsun sen:)
😂😂 hiii onu diyorsun, yok zaten aklimdaydi bu konu, ama diger soruyu kapamayi bekliyordum..
Senle bir gece yaşayan hayatının en mutlu gecesini yaşar bence:)
bir keresinde kızın içine kendi kilodunu soktum :)
kahvem nerdeeeeeeeeeeee :D
yenı duyduk :)
🤔🤔🙄
Paylaşmayın şöyle şeyler ya
Can'ın mı cekıyo
Hayır iğrenç
Dıyosun z
Diyorum
IYı bakalaım Senın ıgrenmedıgın sey nedır
Adam akıllı sorular
Paylaşımda bişey yok iğrenilecek.. merak ettiğin için baktın üşenmeden 😛😛
😂😂
Videoyu açmadım bile arkadaşım laf sokmaya çalıştın ama basaramadın
Sadece gereksiz diyorum
Ay çok komikmiş kezolar siz gülün sapıklar
Sapık kelımesı yanlıs Bı kelıme
mesaj atsana bana
Niye atayım sapıklık yapasın küfür edesin diye mi
Video da sadece müzik vardı :-) saçmalamışsın..
Sen ne ınsanlarla karşılaşmışsın boyle bırak on yargılarını
Kusura bakmayın ya herkes kötü kötü yazıyor istemeyince küfür iftira insanlar böyle şeyleri okudukça daha da sapıklaşıyorlar gibi geliyor bama ondan
Gunahımı aldın sagol bıraz eksıldı sayende de oyle dusunme bak ben gulle geldım sen ates edıyon
mesaj beklıyorum atmıcan mı
Hayır iyi günler
Sagol sanada ıyı bak kendıne
yok daha neler. insan gibi skiş yapsalar olmaz
kapat. fısting mısting bozar bizi.
biz kütür kütürcüyüz
Lavman la bu
Bana uzak sey :)
Sana uzak seyyyy 🙈😂
Sen yakin ol :)
Tzihhhh hoslanmam :-)
Neyden hoslanmazsin:)
Fistingden😜
Oykkkk 😛
Banada oyyyk 😖😖
Hormonlar ic savas cikarmis 😆😂
Kimde 😛
Bende 😛
Gercekmi? :-)
Tabikide:)
😏😏😒😒😖😖
Noldu ya :)
Müzik güzelmiş
isim olmaz
ekstrem ney :)
Extrem yani uc nokta.. asiri..
:) Sınırları olmalı aşkın ve yapanların değerleri
video yu bile izlemedim iğreç
Videoda müzik vardi :-) harbi cok öküs insansiniz.. bunadar önyargili olmayin!!!
Bukadar.
ya düzgün konuşsana benle
ne bilim ne vardi iste igrendim ve izlemek istemedim
okadar
hem sensin öküs
Igrenmen icin birsey görmen lazim..! Görmeden nasil hayvan gibi igrendim diyosunuz?
Sen dogru konus bende konusayim.. konusamiyosan söyle insan gibi engel koyim.
yazmissin ya bisürü hayal edebiliyom
hürmüs ne dedimde doğru konuşmuycak
öküz diyen sen hayvan diyen sen doğru konuşmayan ben
Hayal etme
Ozaman.
Önce izle sonra konus. Asagdaki inek kariyla ayni kafadasin. Oda izlemeden mal
Mal konusmus. Canimi sıkıyosunuz böyle bilip
Bilmeden laf olsun diye yorum.
giyamam sana sıkmasen canini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?