Penis uzvunun kökünden kesilmesi veya caydırıcı ceza verilmesi hakkaniyet değil midir?

Tecavüz almış başını gidiyor, sapıklık her yerde kol geziyor. Erkeklerin bu kadar gözlerini ahlaksızlığa, ahlaksızlıktan da öte asla olmaması gereken noktalara dikmesini kaldıramıyor yüreğim.
Erkek Allah tarafından kavvam (ailenin ve kavminin koruyucusu ve kollayacısı) olarak yaratılmıştır. Asli görevini unutarak haram ve ahlaksızlık işlerde, kutsal olan bedene zorla sahip olmak da neyin nesi, neyin kafası? Erkek milletinin akıllanacaklarına inanmıyorum ve bu sebeple caydırıcı bir ceza beklentim var. Bu öyle bir ceza olmalı ki, yıllar yılı unutmamalı ve bir daha bedene zorla sahip olamamalı...
Çözüm hadım edilmesi değil, hadım edilmesinde organ kaybı ve buna bağlı acısı olmuyor. Mesele caydırıcılıkla beraber acı çekip cümle aleme ibretlik vesika olmasıdır. Penisini ölene değin kaybetmesi...
Buna göre;
Penis uzvunun kökünden kesilmesi veya caydırıcı ceza verilmesi hakkaniyet değil midir?
Penisi kesilmeli ve hapis cezası olmalı.
Penisi kesilmemeli, hapis cezası yeterli.
Mağdur ailenin isteğine göre cezalandırılmalı.
Ne olursa olsun yetmez, idam edilmelidir.
Fikrim yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Konu toplumsal bir suç ama şu sistemin otomatik Cinsellik kategorisine getirmesine anlamıyorum.
Yine atar yaptım iyi mi?
Şu sitede sinirlenmeyeceğim bir gün yok sanırım!
Lannn!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Bu sorunun en iyi görüşünü siteye bıraktım.