kızların sağlam dalga gördüğünde nasıl baktığını temsil eder
Sevgili azgın kız panpalarım?
kızların sağlam dalga gördüğünde nasıl baktığını temsil eder
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
22 yaşındayken, ilk ciddi ve uzun ilişkimdi, 6 aydır beraberdik ilk yaptıgımızda... benim öğrenci evimde biraz ileriye gittik ama birleşme yaşamamıştık.. günlerce düşündüm.. şimdi zar var diye bakiremiyim ben? diye.. bir sonra ki yakınlaşmamızda o yapmak istememişti, bukadarının kendisine yettiğini söylemişti, ben istiyorum diye direttim... pek acımadı ama zevkide cok hissedemedim ilk seferde
Anladım panpa
Bak böyle düşünmüş olman bir çok kız ın yapamadığı şey hayatımın yanlış ayrı ama dürüst olabiliyorsun bunu takdir ederim başka bir soruda daral yaptım bir kaç kere masum û oynarsam anlamaz dimi diyor bir kız arkadaş bide bakireyim imiş öyle iddia ediyor onun yanında seni bir tık öne koyarım sırf dürüstsün diye
Sevgilimin evinde oldu ot gibi uzandım sadece 😄😄😄😄
panpa yani ot gibi uzanmaktan kastın tecrübesizlikten mi yoksa zevk almadığından mı ve şuandamı aynı
Ot bicme makinasi ilemi yapti
Tecrübesizlikten
Atrik tecrubelisin
anladım panpa iyi eğlenceler dilerim bol zevk almalı olanından
@samanalevi342 bilmiyorum ama isteksizim
@doanylmz yok
evet kızlar szide soru
Cevap
1Cevap
at çiftliğinde bir ahırda oldu
at ilemi yoksa human mı
human
bir an heycanlandım gözümün önünde canlandı kusura bakma hakkını helal et panpa kaç yaşındayken oldu ve at çiftliği ne alaka panpa ya
yokluktan oldu estagfurullah kanks şaşrmakta haklsn üni de bir at ciftlğnde oldu ev bulamioduk otele de para yoktu yokluktan terk edilmis bir at ciftlğnin ahirinda yaptk tabi bn uzanamadn yerler hp saman kalintisiydi o oturdu bn de üstne oturdum çk acimisti ama manyak maceraydi yani
egzotik ortam saman samanlık iki gönül vs vs iyi yapmışsın panpa :D
aynen yeşillik oldu
sonra ayrıldınmı panpa çocuktan
ddm bn at miyim tükirim senin ahirina böyle skş olmz olsun kapiyi cektm geldm panpa
panpa türkün anayasısında 3 madde vardır at avrat pusat at ve avrat tamamda sen ayrıldın diye kıskançlıktan bıçaklamasın seni dkdjdkdjkdjd
silahi yoktu üçleme olamadi bn de o yüzden biraktm aşfphbl
hayırlısı olsun panpa ne diyeyim daha iyisi seninle olsun
amin inşş yalnz sohbt efsaneydi👏👏👏
tesekkür ettm✌
ne demek panpa trollük haricinde iyi muhabbetim vardır en kültürlüsünüde alaya alırım en cahilinide can sıkıntısı ne yapalım
belli zaten böyle devam et dostum 👍👍
. d. d. d.
😉😉😉😉
Ot gibi biçtimi seni 😊
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar