Yurtta kalıyorken bir kız arkadaşımla çok iyi anlaşıyordum , yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Bir gece çok uzun sürmeden öpüştük olay kapandı aradan 1 ay geçtikten sonra yatakhane boştu ve saatlerce seviştik. Üstümüzü çıkarmadık ama öpüşmekten dudaklarımız şişti :) boyunlarımız kıpkırmızı oldu. Erkek arkadaşım bana çok körü davrandığı için erkeklerden soğdum ama gene beğeniyorum erkeklerden nefret etmiyorum, şimdi lez p*rnoları izledikçe arkadaşım aklıma geliyor ve kalbim hıphızlı atmaya başlıyor. Benim durumum ne? Rica ederim dalga geçmeyin.
Cevabın nedir?
kim olduğunu biliyorum ama açık etmicem :)
şimdi sen biraz da yaşın gereği bazı şeyleri daha çok cinsel yönüyle algılıyorsun lakin eşcinsellik ya da biseksüellik temelde duygu yoğunluğuyla bağlantılı bir yönelimdir. bu bahsettiğin arkadaşına karşı duygusal anlamda bir takım hisler beslemiyorsan, ilgin sadece cinsel istek boyutundaysa bu seni eşcinsel ya da biseksüel yapmaz, sadece açık görüşlü ve yeni şeyler denemeye hevesli bir heteroseksüel yapar, bu bir :)
ikincisi, erkeklerden soğuduğun için kadınlara yönelme fikri yanlış. eğer erkek arkadaşlarınla mutlu ve sağlıklı bir ilişki kurabiliyorsan, duygusal ve cinsel anlamda tatmini yakalayabiliyorsan o zaman heteroseksüel ilişkilere yönelmeni tavsiye ederim. Zira eşcinsel bir bireyin hayatını daim ettirmesi özellikle ülkemiz şartlarında hiç de kolay değil. Eğer ki biseksüel eğilimin olduğunu düşünüyorsan, yani iki cinse de ilgi duyuyorsan duygusal ve cinsel anlamda, tercih hakkın var demektir ki bu durumda erkekleri tercih etmen hayatının devamı için daha kolay olacaktır senin adına.
Herhangi bir şekilde seni yargıladığım için söylemiyorum. Benim de zamanında hep erkek arkadaşlarım oldu. Ama ben erkeklerden umduğumu bulamadığım için kadınlara yönelmedim :) Erkeklerle olan ilişkilerimde hep birşeylerin eksik olduğu hissi vardı ve bağlanamadım hiç bir zaman. Hiç bir ilişkim de senin eski ilişkin gibi 3.5 yıl sürmedi :)
Dolayısıyla ben hala sende umut olduğunu düşünüyorum. Yol yakınken bunu bir heves haline getirme ve erkeklerle birlikteliği denemeye devam et bence. Eğer şu an kız arkadaşıma karşı hissettiğim şeyleri daha önce bir erkeğe karşı hissedebilmiş olsaydım ben de öyle yapardım.
Emin ol bu bütün eşcinseller için geçerli.
Ama diğer yandan, ben oda arkadaşıma daha önce erkeklere karşı hissetmediğim boyutta duygular besliyorum ve gerçekten onunla ortak bir gelecek hayal edebiliyorum diyorsan o vakit o ilişkini de kesinlikle sürdürmeye çabalamanı tavsiye ederim. Eşcinsel olduğunu sanmıyorum ama bu son seçenek doğrultusunda biseksüel olma ihtimalin var.
Dikkat etmen gereken tek nokta şu ki, hiçbirşey sadece iki bacak arasından ibaret değil. Muhakkak ki cinsel istek de belli oran da duygu yoğunluğuyla alakalı lakin sen yine de libidondan çok kalbinin sesini dinleyerek kendini tanımaya çalış. Bu şekilde içinde bulunduğun ilişkinin de hangi istikamette gittiğini daha iyi anlayabilirsin. Aşk beraberinde sevişmeyi getirir ama sevişmek beraberinde aşkı getirmez. Abla tavsiyelerim bu kadar :)510 Yorumla- +1 yıl
okumadım hacı durumumuz yoktu :/
- +1 yıl
seni ilgilendirmez! in kibarcası oldu sanki ://////
- +1 yıl
Abla sen biliyon işi ya :D:D:D
Soran+1 yılSana bunu özeldende sormakla doğru bir seçim yaptığıma eminim , tavsiyelerini göz önünde bulunduracağım , açık etmediğin içinde sağol :D
Sen gerçek anlamda gelecek düşünüyorsun yani?
Soran+1 yıl@berkkcann iyi misin? Bana karşı derdin ne? Git artık ya tamam Kezbanım ben sen çok iyisin hadi git
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bu eşcinsellik ve biseksüllik durumunu doğuştan geliyo sanırdım. seni yadırgamıyorum ama daha fazla kızlara yönelmeden vazzgeç derim çok günah. ayrıca bilen yanıtlayabilirmi eşcinsellik doğuştanmı gelir çözümü varmıdır
310 Yorumla
Soran+1 yılDoğuştan değil , hayat şartlarından kaynaklanıyor cinsel tercihler..
Bende sadece 1 arkadaşımla böylemin bir çok kızla değil
Cevap sahibi+1 yılbuna bir çözüm var mıpeki
- +1 yıl
Bilenden bilimsel yanıt : ( kimse ucuz laf eklemeye kalkmasın banlarım ) eşcnsellik bir hastalık olarak kabul edilmiyor. Soran ve arkadaşı sadece zaman ve mekanda yakınlıktan dolayı yanlış da anlaşılmayacağı güveni ile sadece karşılıklı mast yapmış , o da belden yukarı. Birşey olmaz, sadece hatıra olarak kalır ikisinin de aklında. Etiketlemeyin aklınızca lütfen
Cevap sahibi+1 yılhmm tesekkurler
Soran+1 yıl@cems34 hay elini öpeyim :D
- +1 yıl
Estağfurullah soran :) konuyu abartmanın anlamı yok , bir yere kayma falan da olmaz , değil yurtlarda , evlerde de yani okumayan kısımda da ,yani her kesimde buna benzer şeyler olur , bir çeşit şamatadır aslında , genelde güzel ve zevkli bir anı olarak kalır. Hepsi hepsi bu ; soran ...
Soran+1 yılEvet @cems34 açıkladı bana diyecek söz bırakmadı , iyi kide bırakmadın hacı yoruldum yaza yaza :D
Soran+1 yıl@cems34 ne dedi? Oda aynı açıklamayı yaptı
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylemene gerek yoktu aslında erkeklerden nefret ettiğini zaten lezbiyenlik burdan geliyor bunu biliyorum .Zararı olmadığı için lezbiyenliğe karşı değilim ama lezbiyenlik psikolik bir sorundur ve bir takım sorunlardan kaynaklı olarak gelişir.İnsanın doğasında karşı cinse ilgi vardır.Bir erkek sana bağırıyorsa ve kötü davranıyorsa mantıklı olan hemen o ilişkiyi bitirmektir.Siz Türk kızlarının en büyük cahilliği burdadır.Şimdi yine biraz daha iyi bu durum ; eski cahiller ise çok büyük kavgalardan sonra bile ayrılmıyor halbuki kafası zerre kadar bassa mutsuz bir hayatı neden çekeyim diye düşünse nerdeeee.Bir de Türk kızlarının flörtte yakışıklı erkek seçme hastalığı da bu sorunların en başında geliyor .Yani çok büyük şeylere sebep oluyor .Çok derin bir konu sadece bunu deyip geçiyorum şuan.Toparlayacak olursam dediğim gibi sevişmenin hiçbir türlüsüne karşı değilim sonuçta güzel bir şey.İki taraf da mutlu gayet tatlı ve hoş bir şey.
013 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin iyiside var kötüsüde var fakat çoğu kişi ben iç güzelliğine bakarım der , dışını beğenmediği insanın içinide merak etmez. Kız kezban yakışıklı erkek arıyor :D Buda ayrı bir konu ama erkeklerinde bir çoğu kızlardan farklı değil.
Cevap sahibi+1 yılBu konuda sana zerre kadar katılmıyorum ! Türk erkekleri dünya erkeklerine göre çok daha yakışıklılar bunu gözlemlerimle gördüm ve Türk kızları da genel de çirkinler dünya daki diğer kızlara göre.Hem de Türk erkeklerinin yanında çirkin olan çok kız gördüm ben.Ayrıca şuana kadar ettiğim bütün tekliflerde red yedim .Bu konularda master yaptım ben.Türk kızı hiç sevmiyorum ben de .Okul bitince Rusyaya gidicem direk neden Rusya diceksin ; ben biliceğimi biliyorum sen merak etme.
Cevap sahibi+1 yılTürk kızlarının bu konudaki fikirleri çok acımasızdır.Yakışıklılık yoksa flörtte yoktur.Ama ben ne kaslı , yakışıklı erkeklerin yanında 130 kiloluk kız bile gördüm inan bana .Neler gördüm neler.Defalarca gördüm.Yüzlerce kere gördüm erkek yakışıklı kız da hakikaten tip yok suratı kaskatı , sivilceli , boy kısa vs vs .Tam tersi durumu ise milyonda bir gördüm hayatımda iki kere falan görmüşümdür türk flörtlerinde .Ama erkekler bakmıyor tipe o kadar .Ben çirkin kızdan da red yedim aşık olmuştum.
Cevap sahibi+1 yılBu konuda sizin düzelmeniz gerekir bence.Hayatım boyunca bu yüzden hiçbir kızla çıkamadım Türkiye de .Çünkü gerçekten çok yakışıklı değilim .Ortalama bir tipim var .30 dan fazla red edildim.Ve psikolojim bozuldu.Çare Rusya direnberkkcann :D asdasdasdasd Dediğim gibi Gerçekten Türk kızı sevmiyorum.Türk kızlarının çoğu mal gibi oluyor yahu.Bu yüzden bakıyorlar tipe zaten neler görüyorum ya şu zamanlarda tek tek yazsam ohoooo . Kafayı yedirttiler bana.Bir de romantizm beklemiyorlar mı bitiyorum.
Soran+1 yılBence her ikiside aynı , kızlara göre erkekler seçicidir , erkeklere göre kızlar tartışmanın lüzumu yok. Ben kendimden sorumluyum , evet çok seçiciyim :D
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle aynı değillllll inan bana benden daha objektifini bulamazsın.Forumlarda yazana bakma bile .Ben daha çirkin olupta güzel bir kızla çıkan bir tane çift görmedim bile.Herşey belli ki zaten tartışmaya zaten gerek yok.Gerçek benim dediğim.Sen seçicisin bense değilim seçici.Benim baktığım şey duygu , hisler , kültür , espritüellik ve davranış.Teklif ettiğim çirkin kızları bir görsen onlar bile yakışıklı erkek arıyordu beni red ettiler beğenmedikleri için .Bana mahaal okuma bu yüzden.
Soran+1 yılKonuşmalarından sezdim , sen çirkin bir erkeksin.
- +1 yıl
hee türk erkekleri çok yakışıklı sorma ondan benim okulumdaki bütün kızlar taş gibi.
Cevap sahibi+1 yılhayır soran çirkin değilim orta derece de bir tipim var .Bazen kendimi yakışıklı da buluyorum bakımlı olmama istinaden.Ama tipsiz olsam olacak ki . Tipsizim say sorun yok yani benim açımdan. @ limakarmen cümlende devriklik ve anlatım bozukluğu var . Ama yine de şunu belirtiyim senin güzel zannettiğin kızlar çirkin benden demesi . Suratı normal kızlara güzel diyorsan erkeklerin hepsi yakışıklı o zaman.Git bak bakalım yabancı kızların cildine suratına sonra kendinize.Bİr de erkekleri kıyasla.
Soran+1 yılBu oğlanımız tipsiz , kız bulamıyor topuda Türk kızlarına atıyor :D
Ben bunu sezdim , sezgilerim kuvvetlidir. Yabancı kızları seçmene şaşırmadım , tip olmayınca kuyruk acısı kıyamam :/ Hayatın acımasız gerçekleri
Cevap sahibi+1 yılBak bir konuda çok büyük yanılıyorsun .Evet tipim olsa bu sorunu çekmiycektim.Türk kızlarının gerçek yüzünü göremiycektim belki de .Ama tip kişinin elinde olan bir şey değil.Doğuştan gelen bir şey.Kişi kendi tipine karar vermez.Doğmadan önce aa ben Kıvanç tatlıtuğ olayım ya demez.Kuyruk acısıda Kezbanların dediği bir şey.Her neyse diyeceğim o ki yabancılar kültürlü olduğu ve gelişmiş olduğu için tip gibi nitelik içermeyen bir şeye bakmıyorlar sizin gibi.Bu da benim onları seçmemi ve flört kurmam
Cevap sahibi+1 yılı sağlıyor.Bu gayet doğal ve normal bir şey.Türk kızları tipe çok bakıyor.Bu kadar bakmaları yanlış ve onların hatasu .Bu durumu benim hatam gibi göstermen hiç doğru değil inan bana .Neyse boşa konuşuyor gibiyim.Anlamadığına eminim.Son cümlendeki mantıksızlık içeren bir cmleyi kuran biri bu dediklerimi de anlamaz.Kendimi yormaya değmez bile.
Soran+1 yılYazdığın dkkadan itibaren Türk kızlarına hep bir laf atmalar var. Bırakta her türlü laf söyleyeyim yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kız kıza sevişmeni hiç tavsiye bile etmem . Bir soruda demişsin gay olmak iğrenç geliyor bea diye .Aslında lezbiyenlik de aynı iğrençlikte .Biz lezbiyenliği sevmemize rağmen saygı dyalım diyoruz .Sen gay liğe saygı duymuyorsun.Heteroseksüelim bu arada ama yine de hem gayliğe hem de lezbiyenliğe saygı duyuyorum ve sana şunu öneriyorum : erkeklerle sevişmeyi dene.Bir erkeğin kötü olması tüm erkekleri kötü yapmaz.Ben binlerce Türk kızından nefret ediyorum yine de tüm türk kızlarından nefret etmiyorum ama sen düşün halimi. Ne salak kızlar tanıdım ben ne kezbanlar tanıdım delirttiler beni.
211 Yorumla
Soran+1 yılBen gayliğe saygı duymuyorum demedim 2 erkeğin cinsellik yaşaması kızlarınkinden daha kötü geliyor dedim anlayan anladı, bir erkekle seviştim zaten ağzıma etti , diğerlerine güvenim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılanlayan anladı diyordun ben de anladım ama sen anlamadın.Ben de sana diyorum ki .İkisi de aynı iğrençlikte lezbiyenlikte aynı .Sana tatlı geliyor ama aslında çok iğrenç senin haberin yok.Ağzıma etti demişsin bu çok üzücü bir başlangıç olmuş sana .Ne diyeyim bu onun odunluğu.Ama biraz da hak vermen lazım erkeklere.Senin gibi sevişmeye istekli olan kaç kız var ki . Hal böyle olunca erkekler de tecrübesiz oluyorlar .Ama yine de birazcık film izleyen biri p*rno izleyen biri ilk defasında bile
Cevap sahibi+1 yıliyi yapabilir bu işi.Neden hemen trip attın ki .Anlayan anladı diye . Çok yanlışş cümleleri seçiyorsun bence.Ben zaten seni anladım.Sen beni anlamadın. :D
Soran+1 yılBir erkekle insan sadece seksi istemiyor hacı bunun ayrımını yap öyle gel :)
Cevap sahibi+1 yılHacı ne ya üffffff :P
Soran+1 yılAğız alışkanlığı :D
Cevap sahibi+1 yılAğzını boşalıyım da düzelsin bütün o saçma kouşmaların ! Hacı , abaza mal mal cevaplar !
Soran+1 yılErkek işte , cevap klasik. Saygılar
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok sen kendi hatalarını görmeyi bir dene bence.Bu sana söylediklerimi başka kızlara hiç demedim.Sen salak bir kız olduğun ve hakikaten çok kezbanca konuştuğun için dedim.Bak seni gördüm mü hiç hayır .Sadece konuşmlarından ne bok olduğunu anladım. link aklın varsa oku bu kitabı biraz olsun düzelmene yardımcı olacak. Özellikle şu abaza kelimesini lügatından at.Senin gibi kızların soyunun tükenmesini istiyorum bu ülkede artık. Lütfen oku rica
Soran+1 yılBelki normalde başkayım? Başka bir kimliğe büründüm , ne biliyorsun da yorum yapıyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılyav he he :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
40Cevap
+1 yılbir anlık sevişmeisteğinizi bastırmaya çalışma ihtiyacı duymuş olabilirsiniz .her zaman bu şeklde ilşkiler yaşamaya çalışan bir insan değildsin aslında .ama sizin için zevkli anlar olduğu gerçek .cinsel arzunuzu bastırma imkanınız olmuş ve yaşanmış bitmiş .kadın bedeninden etkileniyor olabilirsin .hatta o anları tekrar yaşamak isteyebilirsin .ama erkeklere olan ilgin bitmedii için her zaman kadın lar ile cinsel arzıularını bastırma ihtiacı duymassın .
06 Yorumla
Soran+1 yılBen kadınlarla sevişmekten falan hoşlanmam ki zaten , bir o arkadaşıma hayranım her zor anımda oldu , hiç yalnız bırakmadı.
- +1 yıl
anladım sadece bu kız arkadaşınla anlık bir ilşki yaşadığını .dediğim gibi .anlık bir duygu oldu bence sizin sevişmeniz .sizler hem cinsinise duygularınızı daha yakın ve sıcak hissettirebiliyorsunuz .sizin aranızda geçende bole bit durum karmaşık bir duygu ifadesi aslında .sizde kendinize sorduğunuz olmuştur .nasıl olduda bole yapabildik diye .
Soran+1 yılErkeklerle kızlar farklıdır. Erkekler daha odunlukla sevgisini arkadaşına belli eder kızlar daha samimi eder. İlla sevişmek gerekmiyor , kızların hemen hemen hepsi birbirlerine aşkım bitanem diye hitap eder.
- +1 yıl
haklısın .yorumuna katılıyorum .cevabımda yanlış yok dimi .beni yanlış anlamadınız .
Soran+1 yılYok yok doğru anladım ben seni :)
- +1 yıl
sağolasın .
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim bir arkadaşım da var bu şekilde bişi yaşayan. benimle yatmak istedi ama biz iyi arkadaşız bu yüzden aramız bozulmasın istedim. o anlatır arada bana öyle. tatlı bişi bence. hatta yaptığı kızla da tanıştım. aramız iyidir. kiminle takıldığına göre değişir.
018 Yorumla
Soran+1 yılSende gaylik eğilimi var hacı
Cevap sahibi+1 yılyok o ara sevgilim vardıonu aldatmak istemedim ama maalesef sevgilim buna değmezmiş. bilmem en azından arkadaşımı kaybetmedim de mi.
Soran+1 yılSevgilin olmasa yapcaktın.
Cevap sahibi+1 yılyani kendim istemesem bile sadece onu kırmamak için bile yapardım.
Soran+1 yılErkek erkeğe tiksinç geliyor be :/
Cevap sahibi+1 yılerkek erkeğe değil bee. bahsettiğim arkadaşım kız.
Soran+1 yılHaaaa ben başından beri yanlış anlamışım :DF:DS:Dd::
Cevap sahibi+1 yılaynen. kadınlar her zaman değerli şeylerdir. bakmayın erkeklerin böyle abuk sabuk konuştuğuna. ben her zaman kadınların varlığına ihtiyaç duyarım.
Soran+1 yılKadın önemlidir ama kıymet bilene
Cevap sahibi+1 yılkıymet bilmeyen her daim yalnız kalırak bedelini öder zaten.
Soran+1 yılKadın olsun erkek olsun haklısın.
Cevap sahibi+1 yılben bir de fazla duygusalmışım herhalde. bu da bana kaybettiriyor. başak burcunun genel özelliğiymiş ama duygusallık.
Soran+1 yılAman be maço ol biraz duygusallık kadınlara özel
Cevap sahibi+1 yılya maçoluk duygusallıktan bağımsız bir kavram. ben çok kabadayı geçinen ama hüngür hüngür ağlayan adam biliyorum. kastettiğim feminen duygusallık değil. biraz arabesk duygusallık.
Soran+1 yılOoo , o zaman sen duygusal birini zor bulursun be hacı
Cevap sahibi+1 yılbilmiyom ki bea nasıl olcak bu işler. napsam, nasıl davransam bilemiyom.
Soran+1 yılDuygusallığı yerine göre sakla , sert ol
Cevap sahibi+1 yılçok cool görünüyom normalde. tanıyan göründüğünden çok farklısın diyo. gizliyosam kendimi demek ki. neyse başını ağrıttım senin de.
Heyecanlandıran şeyler güzeldir, aslında tekrardan hissedebildiğine göre seninki hevesten de kurtulmuş oluyor. Bir kızla duygusal bağlamda ilişkiye sokabilirsin kendini, gelecek düşünürsen.
11 Yorumla
Soran+1 yılGelecek düşünmüyorum be anlıktı
+1 yılhanımefendii yasadıklarfınızz gayet normall her kadının içinde vardırr bu ama yasamaya cesaret edemezz sizz etmişsinizz ne mutlu hayatınızda unutamayacagınızz birr tecrübee olmuss bence hiç sıkıntı yapmayın
02 Yorumla
Soran+1 yılYapmıyorum ki zaten gamsızım ben :D
- +1 yıl
nee mutlu sana
Gizli Üye(30-35)+1 yılher erkek öyle değil ki sevgiyi hakedecek iyi niyetli düzgün erkekelrde var bu yaptığın seni anormal yapabilir ve bir ömür boyu aykırı yaşamak zorunda kalabilirsin yol yakınken vazgec bu saçma şeyden
27 Yorumla
Soran+1 yılO erkek benim karşıma çıkmıyor anneeem
Cevap sahibi+1 yılbenimde (:
hep öküzler çıktı açıkçası ama kızla sevişmekte olmaz yani (:
Soran+1 yıl1 kızla be oda benim gelmişim geçmişim geleceğim sırdaşım her bir şeyim , anlık oluyor biliyon mu hacı ne olduğunun farkında olmadan gelişiyor olaylar :D
Soran+1 yılSaygılar :D
ne farkeder erkek kız devam sevişin yalayın ne varsa aranıza birde erkek alın arada daha manyak olur hem birbirinizi yalarsınız hem erkeği destekliyorum seni devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılErkek isteyen yok hacı desteğin için sağolasın eksik olma :D
Senin içinde çarşı pazar karışmış açıkçası..lez olsan olmuyor..olsan olmaz.dil sussa haim bey dudakların durmaz...çok karışık bu işler çok :)
013 Yorumla
Soran+1 yılasdfhsksjsjkds :D:FDsS:D
Soran+1 yılHe valla :D
Soran+1 yılGörüşüyoruz tabii ki ama uzağız gene yurtta olcaz kışın
Soran+1 yılKız yurtlarında adı lez değil bunların her yerde farklıdır ; cik , fış gibi :D
Soran+1 yılYo devam falan değil o dostuma sırdaşıma her bir şeyime özel
Soran+1 yılOlabilir fırsat olursa neden olmasın :D
Soran+1 yılAtarım tabii ölürüm la ona :D
Erkekleri yakışıklı falan bulurum ama şuan sevgili olmak falan uzak olsun , 2 gün oldu o itten ayrılalı daha çok yeni
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman zaman böyle cinsel yönelimde sapmalar olur bence aklından geçen bütün farklı zevkleri tatmalı insan ve sonunda bir karar vermeli ben hangisinden daha çok haz alıyorum diye ve o yolda ilerlemeli ondan sonra ben yadırgamıyorum seni o yüzden :)
08 Yorumla
Soran+1 yılDenemiş gibisin :)
Cevap sahibi+1 yılYok sizin ruhunuzu iyi biliyorum o yüzden :)) Hem erkekler denerse onun sonu başka yerlere gidiyor bir daha tam erkek olamıyor sizinki gibi değil, allah korusun ya hayali bile kötü duymamış olayım bu söylediğini :D
Soran+1 yılAhaha :D ama erkeklerin öpüşmesi bile iğrenç ya kızlarda bu daha tatlı duruyor :D
Cevap sahibi+1 yılEvet sizi izlemek de güzel oluyor o çıkan öpüşme sesleri falan acayip tahrik edici oluyor ya gecenin bir yarısında tahrik etme bizi bak aklım nerelere kaydı bir kaza çıkacak sonra :D
Soran+1 yılO senin abazanlığın dostum ;D
Soran+1 yılErkek deyip geçiyorum
Cevap sahibi+1 yılSen abaza görmemişsin hiç hayatında anlaşılan görsen şu iki lafımla hemen abaza yaftasını yapıştırmazdın, gayet normal biriyim kadınsız da değilim çok şükür elimi sallasam ellisi var sen git abaza diye her gün kadınsızlıktan elini sikenlere ve kadınlara kızlara sarkanlara söyle bu lafı :))
Gayleri severim. Onlar sayesinde kızlarla olasılığım artıyor.
Ama lezler... I ıh... Onlar da olasılığımı düşürüyor.07 Yorumla
Soran+1 yılKendi çıkarına yani :D
Soran+1 yılKoptum mantığa bak ya :D:FD::SD:
Soran+1 yılSex diyosun başka bir şey demiyosun kısaca :D
Soran+1 yılEyvallah hafız :D
Cinselliği hem cinsinle yaşaman ona olan güveninden geliyor. Günü geldiğinde asıl cinselliği bir erkekle yaşadığında sende gayet normal bir bayan olduğunu farkedeceksin. Merak etme olur böyle şeyler
10 YorumlaSenin durumun iyi böyle giderse sakal bıyık çıkmaya başlar testesteron artar ve ses kalınlaşmaya başlar klitoristede büyüme olur var mıbelirtiler
010 Yorumla
Soran+1 yılYo gayet güzelim :)
Soran+1 yılValla lan :/
Soran+1 yılEbesi diyelim la zaten hayatın sillesini yemiş bide bizden yesin :D
Soran+1 yılNe bilirim bir anormallik var ama çözemedim herkes küfür ediyor :/
Soran+1 yılBende ediyorum la arada girmesin girmesin :/
+1 yılHiç sevmediğim daha ileri gitmim bir durum :) Kişiye göre değişir tabi ama aklıma bile getirmek istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldogruysa eger erkekszlıkten onlara soguklugndan cınsel aclıgını boyle kapatyrsn ama bnce cok ıgrenc yaa :D uf cok fena erkegın yerını tutarmı yaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılTutar tutar , erkeksizlikten falanda değiş yani elimi sallasam ellisi ;D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimle çıkar mısın? Hem o oda arkadışını da getir 3'lü sevişelim. Hem erkekle hem kızla ama oda arkadaşınında tadına bakarım baştan söylemedi deme :D
121 Yorumla
Soran+1 yılAbaza delected.
- +1 yıl
Abaza demen çok yanlış işte bak.Espiriye espri değilse de her neyse espiritüel cevap vermen lazım .Siz Türk kızlarının en büyük hatalarından biri bu . Neden abazalık olsun ki partner aramak.O da sana şimdi oros.pu dese hoşuna gider mi gitmez.Aynı şey.Bu abaza lafını yabancı kızlar hiç söylemiyor .Siz bu yüzden erkekleri size olduğundan daha kötü davranmasına sebep oluyorsunuz !
Cevap sahibi+1 yılGerizekalı daha kullanmaya çalıştığı şeyin bile doğrusunun ne olduğunu bilmiyor. Delected ne Allah aşkına hiç bilmiyorsan bir google'a yaz da detected mi diye sorsun sana. Bu saatten sonra değil ikiniz 10 kişi gelseniz sizde s.ke sürülecek akıl yokmuş bunu anladım :D berkkcann profili açık yapmadım espiriyi anlayamayacağını önceden sezmiştim. Seni de tebirik ederim tek çırpıda anladın espiriyi ;-)
Soran+1 yılSen niye benim lafımı espri olarak anlamıyorsun?
Her lafımın sonuna ' :D ' işareti koymak mı gerekiyor?
İlk gülmüşsün sonra savunmuşsun, psikolojik sorunların mı var? :/
Cevap sahibi+1 yılo sana değil benim cevabıma gülmüş sen daha onu bile anlamamışsın :D
Cevap sahibi+1 yılŞimdi niye kızlara yöneldiğini anladım. Seni böyle hangi erkek ne yapsın :D
- +1 yıl
Kardeşim bu kızın salak olduğunu ben en başından anladım.Ağır kezban bu kız.Hacı macı diyor.Garip garip şeyler söylüyor her cevabını okudum bu kızın .Boşver kardeşim ben anladım bu ülkede çok farklı kızlar var Cahili de var akıllısı da böyle kezbanı da .Takmamayı öğrenmemiz lazım.Ben artık he deyip geçiyorum.Yabancı ülkeye gidicem zaten sırf bu kızlar yüzünden ben de .
Soran+1 yılTanımadan yargılamaya devam et sen ;)
O yorum yapanda her yorumun altında başka konuşuyor. Bi bak öyle konuş :D
Soran+1 yılBundan sonra her böyle cevaba erkek işte deyip geçme kararı aldım. Senin gözünde salak , Kezban vs olmam umrumda değil.
Erkek işte..
Cevap sahibi+1 yılBak hayatına birisini almışsın ciddi birşey yaşamışsın ve sonu hüsran olmuş evet seni anlıyorum. Benim de uzun süreli ilişkim dün tamamen bitti. Ben de onu geleceğim yapmıştım onunla tanışdığımda bakire bile değildi ve bana herşeyi anlattı ben de sevdim hayatta yapmam dediğim bir şeydi ona rağmen yaptıklarımı göremedi ve bitti. Ama ben senin gibi geçmişe takılmadım önüme bakıyorum cinsellik sorularında böyle konuşup kafamı deşarj ediyorum. Ama bir başka erkeği düşünmedim. Allah da yaşatmasın.
Cevap sahibi+1 yılBen seni doğru anladım sorun yok ;-)
Soran+1 yılGizli , kimseyi tanımadan yargılama sakın belki ben normalde tahmin edemeyeceğin kadar başkayım konuşmalarım daha farklı burda kimliğimi tamamıyla gizleme çabasındayım. Yada ben bir erkeğim :D Olamaz mı? Bunları düşünmeden sadece gördüğünüz kadarıyla yargılıyorsunuz.
Kız - erkek ilişkisine gelince de , bütün kızlara bakınca bir şey hissetmiyorum bir arkadaşımla oldu.
Eski erkek arkadaşımdan senin tahmin edemeyeceğin darbeler yedim , kimseyi tanımadan yargılama yargılama yargılama.
Cevap sahibi+1 yılBen seni yargılamıyorum zaten anladığımı söyledim. Tamam espirisini yaptık takıldık falan ama şimdi ciddi konuşuyorum. Ben de senine oturup karşılıklı samimi samimi konuşup derdini dinleyip sana yardımcı olmak isterim, eminim kötü şeyler de yaşamış olabilirsin asla bunları eleştirmiyorum ama yine de erkeklere sırtını dönme. Birisi değerini bilemedi diye diğerleri de bilmeyecek diye bir şey yok.
Soran+1 yılDönmedim ki zaten
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman gizli olmasaydık eklerdim seni muhabbet ederdik şu yaşadıklarını gerçekten dinlemek isterdim. Bana mı daha çok kazık atmış yoksa sana mı? Benim de burada verdiğim cevap espirisine tabiki normal de böyle birisi de değilim. Aynen senin de dediğin gibi.
Soran+1 yılKapatacağım zaten bu hesabı , aç gizliliğini
Cevap sahibi+1 yılKapacaksan sen aç gizliliği. Ama istersen dur gizliliği açmayayım da sana özel bir tane e-posta adresi vereyim oraya yaz konuşalım. böylece ikimizde deşifre olmayız di mi :-) Hangisi uyar ?
+1 yılŞimdi sen erkek arkadaşını aldatmış mı oluyorsun? Yani ne oluyor sizin psikolojinizde olaylar. Ay pardon psikoloji dedim? Psikoloji bile yok. Yani iğrenç ve rezilsiniz yemin ediyorum midemi bulandırdın
00 Yorumlahoşlantı olmuş olabilir neticede bir merak ilği uyandı ve bayanlar zarar vermeden sevişiyorlar sende sert sevmiyorsun sanırım erkek sektte acımasızdır.. belkide değişim olabilir geçicide olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sert severim
+1 yılbiseksüelsin azgın bir erkek bul en kısa zamanda yat onla az bastırsın biseksuelligini normal hale gelmeni saglar en azından
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilim yeteri kadar azgındı
- +1 yıl
hmm
abi hiç mi erkek yok ya erkekler abazalıktan ölürken siz birbirinize mi sardınız naptınız...yuh diyorum ya
012 Yorumla
Soran+1 yılErkekler ruhsuz oluyor
Soran+1 yılBir kişi oldu o bir kişide ağzıma , hayatıma sçtı sktirolup gitti
Soran+1 yılHadi lan ordan beni tanımadan konuşma
Soran+1 yılSusma hakkımı kullanıyorum.
Soran+1 yılEximin konusu olunca deli oluyorum sinirleniyorum ondan :/
Soran+1 yılPekiii
Arkadaşım lezbiyenliğe doğru gidiyosun.Bi müddet sonra kızlar daha fazla ilgini çekecek.
05 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden yüzümüz gülmeyince
Soran+1 yılBen kızları tercih etmiyorum ki , tercih meselesi diyorsun
Soran+1 yılTmm
+1 yılBiseksüel olabilirsin. Başka kadınlarıdda okşiayıp sevmek istiyormusun . Münferit bir durumda olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece arkadaşımla istiyorum
- +1 yıl
Gerçekten ilginç peki onun durumuda senle aynımı? Ama heralde biraz biseksüelsin
+1 yılerkek arkadasından çok mu uzak kaldın uzun süre sevişme yaşamayınca boyle duruma kaldın sanırım ama onemlı olan senın hosuna gıdıp gıtmemesı
08 Yorumla
Soran+1 yılYo uzak kalmadım , 2 gün önce onlaydım bu olay olduğu zaman ama erkek arkadaş falan kalmadı şimdi
- +1 yıl
Ayrildinmi ki
Soran+1 yılAyrıldım 2 gün önce çekemedim daha fazla
- +1 yıl
Onun birazda olsun bunalimini yasiyo olblrsin ve o an sana arkadsinla sevismek o yuzden tatli gelmis olblr
Soran+1 yılBu olay olduğunda o mal hayatımdaydı
- +1 yıl
bigün sonra cevap verdin tekrarladın mı bir dha pki?
Soran+1 yıl2-3 kere olmuştu oda benim hayatımdaydı haberi yok :D
- +1 yıl
lezz oldun desene :)
+1 yıltam ortadasın ya erkeklerin tarafına gececen ya da bayanların tarafına karar senin hislerinde
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm
biseksüel olabilirsin sorun yok hepimize yetersin ;)
08 Yorumla
Soran+1 yılHe iyi o zaman ya :D
Soran+1 yılÇüş yavaş gel
Soran+1 yılHa şöyle :D
Soran+1 yılEksik kalsın.
+1 yılErkeklerin seni uzecegini dusunup duygularini orda bastirmaya calisiyorsun bence haksizmiyim?
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamamazlıktan geleceğim , sevgilimden ayrılalı 2 gün oldu :)
- +1 yıl
Pekte uzgun degilsin :)) ne kadar suredir beraberdiniz
Soran+1 yılNe olcam ya , 3.5 senemi verdim ona intiharlar mı etmedim karşısında ayaklarına kapanıp mı yalvarmadım bitmesin diye , psikolojik destekler mi görmedim daha neler neler.. O ne yaptı? Defalarca aldattı kötü günümde gitti iyi günümde geldi. Buda can bir yere kadar aşk bittiiiiii özgürlük huhuuuuuuu :D
Soran+1 yılOlur olur ben buraya kimseyi eklemem :D
- +1 yıl
Neden..
Soran+1 yılTakıntı
Sanirim bir seksuelsin erkek arkadasin seni mutlu etmemis egilim degismis heralde
05 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşımın amk 3.5 senemi boşu boşuna skti
Soran+1 yılHemde me hayvan i*ne ya :D
Soran+1 yılHiç nerden çıktıysa adi
+1 yıldeğişik deneyimler süper olur ilk olarak sende sanırım onu yaşıyorsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvettt çok seviyorum arkadaşımı ya erkek arkadaşımın köpeği olmuştum o kurtardı beni
- +1 yıl
iyi olmuş kız salla sevişin daha güvenli ;)
Soran+1 yılHe valla :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaygı duyuyorum. Hayat senin hayatın kafana göre yaşa.
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiseksüelsin. bu kızlara erkeklerden daha çok yakışıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim düşüncemdensin panpa , erkeklerde iğrenç geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılözelden bir şey sormam mümkün mü?
Soran+1 yılIı ııh.
Cevap sahibi+1 yılnasıl istersen
Gizli Üye(36-45)+1 yılevleneceğin erkek senin ilişkilerine saygı duysun yeter
06 Yorumla
Soran+1 yılOna söyleyeceğimi kim demiş :D
Soran+1 yılBenim hayatımda 1 erkek oldu, o erkeği geleceğim yapmak istedim herkese dediğim gibi ağzıma etti, ilerde evlendiğim kişiye eskiyle alakalı bir şey anlatmayacağım. Yaşanmamış , sütten çıkmış ak kaşık gibi gideceğim :D
Bu günah mı? Hayır değil, çünkü erkekler her ne kadar geçmişe bakmam derse de içinde hep bir işte kalır.
Soran+1 yılNasıl suç değil öh
Cevap sahibi+1 yılanlatmak zorunda değilsin tabiki ama senin gibi biriyle evlenmek isteyen çok erkek olur heyecan verirsin sen eşine,senin gibi birini bulmak ne mümkün
lezle olmuşsun sen :)
12 Yorumla
Soran+1 yılLez değil o
+1 yılBen de aynısının erkek versiyonunu yaşadım, hatta yurtta. Bişey olduğu yok ama, gerçekten yuvarlanıp gidiyo yani.
07 Yorumla
Soran+1 yılErkek erkeğe daha tiksinç geliyor :/
Soran+1 yılGay misin yani :D
- +1 yıl
Hayır, değilim. Bi ismi olması da gerekmiyo, herhangi bir erkek falan da ilgimi çekmedi zaten bir daha, bunun adı niye bir eğilim olsun? Sadece bir arkadaşımla öpüştüm, seviştim ve geçmişte kaldı. Sadece bu. Şu an ise normal bir erkeğim.
Soran+1 yılTuhaf bir erkeğin kendi cinsiyle öpüşmesi, kızlarda bu daha hoş görünüyor.
- +1 yıl
Görselliğe oynamaya niyetli de değildik zaten.
Soran+1 yılHı , görüşüyor musunuz?
- +1 yıl
Evet.
O kalp fazla dayanmaz kriz yakındır.
118 Yorumla
Soran+1 yılHacı kalbimi bilmemde şu resmini gördükten sonra midem harbi kriz geçirdi amk :D
Soran+1 yılHe he ondan :D
Soran+1 yılSanırım kamyoncusun :/
Soran+1 yılYok yok şu ettiğin kırocan lafları kamyoncular ederde :/ Üzüldüm he
Soran+1 yılBi laf vardır çok uygunsuz ama yeri gelmişken söylemeden geçemem. Öyle yoruma böyle cevap yani öyle g.te böyle y.. Bak açıkça yazmadım :D
- +1 yıl
yazık umarm birgn normle dönerler
- +1 yıl
anlamak için 3 kere okudum yani diyim sen anla :D
- +1 yıl
belli oluyo
Soran+1 yılHadi bir erkek uyarır da şu uyaran kızlara uyuzum abi 4 4lükmüş gibi bir hava veriyorlar , Kezban delected.
- +1 yıl
sensin kezban anaya bak ama doğru sen kezban değil başka birşey oluyordun
çivi çiviyi söker sana insan gibi bir erkek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılBir müddet lazım değil şoku atlatmam lazım :D
Ben de lezbiyenim sen gibi.
13 Yorumla
Soran+1 yılGay :)
Soran+1 yılNormalsin tamam anladık :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bikızla öpüşmek istiyorum
61 Yorumla
Soran+1 yılÖpüş anam çekinme , daha duygulu oluyor ;D
Biseksüelsin daha ne soruyorsun? :)
04 Yorumla
Soran+1 yılSorduk işte :D
Soran+1 yılVar ki sorduk :)
Erkek dururken bir kizi opecegime...
11 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konuşma
Gizli Üye(30-35)+1 yılbisex mi oldun şimdi...
36 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim soruyoruz işte :D
Cevap sahibi+1 yılkızla öpüşmek iyidir :D daha zevkli, değil mi
Soran+1 yılEvet , daha duygulu biliyon mu gı :D
Soran+1 yılAtom07 sktir git muhabbetimize dahil olma
Gizlicim oldu evet , sende mi bir kızla öpüştün
Cevap sahibi+1 yılevet canım , erkeklerden alamadığın hissi alıyorsun
Soran+1 yılNasıl uzun muydu?
biseksüel desek denk getirmiş olurmuyuz..
010 Yorumla
Soran+1 yılSoruyorum işte bende :D
Soran+1 yılHmm olabilir ama ben her kadına kıza bunu hissetmiyorum bir bu arkadaşıma
Soran+1 yılGörüşüyoruz da şuan benden çooookkk uzakta yavrum ya nasılda özledim 14 Haziran'da doğum günümdü sürprizler yaptı bana o şerefsiz it adi eski sevgilim kutlamadı bile
Soran+1 yılValla isteyen istediğini söylesin ama ben ne geçmişte bir erkek arkadaşım olduğunu nede böyle bir olay yaşadığımı anlatmam evlendiğim kişiye ..
Soran+1 yılHe görüşmeyi kesmemde bu şekilde devam etmem
Nerde o kz smdi? KYK'da mı kalıyosunz :p
04 Yorumla
Soran+1 yılHala arkadaşım , sene başında yurttayız yani :D
Soran+1 yılEdirne'de okuyoruz :)
farklılıklar zenginliklerimizdir.
02 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklıymışsın ;)
+1 yılsiz neden bunlara maruz kalıyorsunuz ?
06 Yorumla
Soran+1 yılYurtta kalan kızların çoğunda bu durum mevcut
- +1 yıl
ciddimisin ee evde kalan kızlarda en az 3 kişi kalıyor onlarda da var mıdır bu ?
Soran+1 yılOf tabii ki var ya kuran kursuna giden kızlarda bile var her ortamda kaldım biliyorum yok diyen yalan söylüyor
- +1 yıl
ne diyim aşk seni kurtarır belki ya da bu hislerin esiri olmaya devam edersin , YİNEDE SEN BİLİRSİN , HERKES KENDİNDEN SORUMLU O KADAR
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tamam arkdaş iyi geceler sana istersen ekleyebilirsin .
Gizli Üye(36-45)+1 yılkeşke bende ypabilsem tadını çıkar :)
12 Yorumla
Soran+1 yılKeşke niye diyorsun yap :)
+1 yılsaatlercemi dudağiniz vakum olmuştur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılŞişti şişti :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılTükürmek istiyorum. Ptüüüü :P'''
02 Yorumla
Soran+1 yılYarabbi şükür :D
Cevap sahibi+1 yılOhaa :)
Niye ayrıldın?
01 Yorumla
Soran+1 yıl3.5 senemi verdim ona intiharlar mı etmedim karşısında ayaklarına kapanıp mı yalvarmadım bitmesin diye , psikolojik destekler mi görmedim daha neler neler.. O ne yaptı? Defalarca aldattı kötü günümde gitti iyi günümde geldi. Buda can bir yere kadar aşk bittiiiiii
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen lez olma yolunda hızlı adımlarla ilerliyorsun.
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılKendine acil erkek bul
Gizli Üye(30-35)+1 yılzevk aldın mı peki
37 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılbende denemiştim , sevg. de vardı ondan bile daha zevkliydi
Soran+1 yılKızlar birbirlerini anlıyorlar o yüzden güzel oluyor. :)
Cevap sahibi+1 yılyanii :)) üstlerinizi çıkarmışmıydınız :))
Soran+1 yılÇıkarmadık ama fırsat olsa çıkarırdık çok seviyorum onu ya , sizin nasıl oldu :)
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen :))
Cevap sahibi+1 yıldevam ediyormusnuz :)
iyi de kim kime...
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ve kız arkadaşım. Soruyu okuduğuna eminsin mi? :D
Soran+1 yılNeymiş o açı :D
Soran+1 yılHe ilerlemez ama hadi diyelim ilerledi sperm bankaları var :D evl�tlıklar var :D
Soran+1 yılBıyık bırakırız birimiz :D
kesin erkeksın...
04 Yorumla
Soran+1 yılBeni görsen bu lafına pişman olurdun ;)
Soran+1 yılHmm
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem