Eğer mümkün olsaydı kimi seks yaparken izlemek isterdiniz?
en yakın arkadaşımı, öğretmenimi, baldızımı/eniştemi, komşumu vs. vs.
en yakın arkadaşımı, öğretmenimi, baldızımı/eniştemi, komşumu vs. vs.
aşmısız! sex güzel şey kabul ediyorum.herşeyi kendi kabuğumda kendime partnerime özel yaşamak en sağlıklısı .nefis insanı körüklesede rüzgarına kapılıp kendi kişiliğini karakterini ezecek alçaltacak seviyeye düşürmesine izin vermemek lazım.nefis ister ama dur demeyi bilmelii.olmadık bişeyi yaşayıp kendinizi o şeyi yaşadıktan sonra değerlendirin.sonuçlarada biraz objektif olun bakalım neler çıkacak.
kim olursa olsun ama izlediğimi bilmemeleri gerekir. birde adam gibi sevişmeleri gerekir. bazen komşunu sevişme sesleri gelir kulak asarım. birde bir karşı komşum son günlerde perde kapalı ama gölgesiyle soyunduğunu, üstünü çıkartığını, sütyeni çıkarttığını vs. perdeye yansıtıyor. bende elden geldiğince takip ediyorum tabiiki
ya valla ben çok düşünürüm bazen abuk subuk insnaları isimlerini vermeyim ama çok ciddi durduklarından siyasileri acaba nası yapıyolar diye yada en olmadık akrabalardan bazılarını insanın aklına geliyo işte bazen.
bunu istemezdim de :) lady gaga olabilir
Cevap
9Cevap
bunu genelde herkes düşünmüş olabilir.önümde bir bilgisayar olsaydı dev ekran hd.kimin adını yazarsam onu izleyebilseydim derim.nefis sınır tanımaz .aklıma gelen herkesi banyoda yatakta soyunurken ,giyinirken ,sevişirken izlemek isterdim.:)))
İzlemek istemezdim direk katılmakdan yanayım :) Şöyle bi fıkrayla sonlandıralım :)
Tarkan bir gün kız arkadaşı ile sevişiyormuş kurdu ise odanın ortasına oturmuş onları izliyor, o arada bizans ordusu saldırmaya başlıyor.
Tarkan;
- "Atıl kurt" diye seslenir.
Kurt;
- "Tabi *mına *oyim hep atıl hiç katıl yok!".
Bu fıkra o karıkaturden cok daha oncesınden vardı arkadasım cem yılmaz karıkature cevırmıstır olay bu :) Herneyse benım demek ıstedıgımden kalkıp onu almıssın ne dıyeyım herkes bırbırıne celme pesınde hadı hoscakal :)
ben sana hoscakal dememe ragmen cevap verme geregı hıssettıgıne gore demekkı dokundrdgmz bısıler olmus elbet :) Ve veda kelımesınden snra uzattgna bakıcak olrsak biraz sözel ders calısmalısın galıba ve o hoscakaldan snra uzatıosan kım polemık ıcın cevaplıyor bellı :( Hadı abıcım hadı enerjını fazla harcama sen beyın bedava nasılsa tak bırını kullan haydı hoscakal
Eyvallah şahsi sitende guzelmıs ınceledım en kısa zamanda bırkac yazı yazıcam saygılar
Şirketten birkaç hatun var nasıl seviştiklerini merak ediyorum. Bir de lez arkadaş var daha doğrusu biseksüel onu merak ediyorum bir bayanla sevişirken.
normal hayatımda çok ciddi işini yapanları
ve komşularımı
izlemek değil de merak diyelim. bazen düşünüyorum nasıl sevişiyodur acaba diye çevremde bir erkek için.. bu sadece..
annemle babamı.beni nasıl dünyaya getirmişler görmek için :) ama geçti tabi şimdi izlemek istemem :)
çok yaşa emi. peki çocukken de aynı şeyi seyretmek istermiydin. yoksa anneni kıskanırmıydın.
şizofrenikdüşleri merak ediyorum ben...:))
O DEDİĞİN 16 YAŞINDA HABERİN VARMI ?YETİŞKİN ZANNETME .
Bu siteden birkaçtane kızı izlemek isterdim
Sevgilimi, .. (:
1.ci karttaki komşumu..
Seni.
şişmanları merak etmişimdir hep.
Ben de:) en çok da birleşebilmek için pozisyon arıyorlarmıdır acaba falan derim:))
kendimi :D
Is arkadasimi:))
hocamı ve ünlüleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar