Sürtük kızkardeşim yine olay çıkardı !!

yargılayın sürtük dedim diye hadi niye diyorum biliyormusunuz bize ettiği küfürü aşağılamayı o kendini kullanan arkadaşlarına edemeyen bir çapsız olduğu için sanal sex cam show yaparken yakaladığım için üstelik bukişileri kendi facebookuna ekleyip sevgilim dediği için sürekli ama sürekli yalan söyleyidiği için ..bu akşamda saat 8 de çıktı aradık kafedeyim fal baktırıyorum sonra arıyoruz açmıyor 10 kere aradık açmıyor telefonu sessizee almış niye sessize aldık diyorum"siktirgit diyo bende saldırdım oda bana saldıdı annem gitmişti aramaya sokakta annemi umursamamış kızları otobüs durağına götürmüş annemde bakmışki otobüs durağına gidiyor gitmiş "nereye gidiyon diye saçını çekmiş " evde bağıra bağıra konuşuyor komşular toplandı kapıları çarpıyor ..artık utanıyorum apartmandan çıkarken ya..siz benim yerimde olsaydınız napardınız deli olucam ya babam desen dengesizin teki gelmesin eve diyordu demin küfürler ediyordu şimdide anneme kızıyor niye saçını çektin diye o babam varya beni nasıl sıkardı pikniğe gittim diye bana öyle bir yafta yapıştırdıki iftiralar atmıştı ..şimdide kızkardeşime rahat davranıyor ölmek ya da bu evden gitmek istiyorum bu evdekiler yaşam enerjimi emiyor resmen ..siz napardınız yerimde olsaydınız ha napardınız?
Sürtük kızkardeşim yine olay çıkardı !!