yargılayın sürtük dedim diye hadi niye diyorum biliyormusunuz bize ettiği küfürü aşağılamayı o kendini kullanan arkadaşlarına edemeyen bir çapsız olduğu için sanal sex cam show yaparken yakaladığım için üstelik bukişileri kendi facebookuna ekleyip sevgilim dediği için sürekli ama sürekli yalan söyleyidiği için ..bu akşamda saat 8 de çıktı aradık kafedeyim fal baktırıyorum sonra arıyoruz açmıyor 10 kere aradık açmıyor telefonu sessizee almış niye sessize aldık diyorum"siktirgit diyo bende saldırdım oda bana saldıdı annem gitmişti aramaya sokakta annemi umursamamış kızları otobüs durağına götürmüş annemde bakmışki otobüs durağına gidiyor gitmiş "nereye gidiyon diye saçını çekmiş " evde bağıra bağıra konuşuyor komşular toplandı kapıları çarpıyor ..artık utanıyorum apartmandan çıkarken ya..siz benim yerimde olsaydınız napardınız deli olucam ya babam desen dengesizin teki gelmesin eve diyordu demin küfürler ediyordu şimdide anneme kızıyor niye saçını çektin diye o babam varya beni nasıl sıkardı pikniğe gittim diye bana öyle bir yafta yapıştırdıki iftiralar atmıştı ..şimdide kızkardeşime rahat davranıyor ölmek ya da bu evden gitmek istiyorum bu evdekiler yaşam enerjimi emiyor resmen ..siz napardınız yerimde olsaydınız ha napardınız?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin ol güzel kardeşim... bak öncelikli olarak şunu iyi bilin ''kişinin düşünceleri hayatına (yaşantısına) hayatıda düşüncelerine sirayet eder..''. yani yanlış anlama ama ailenizde biraz sıkıntı var ... kız kardeşinde çok ciddi bir ahlaki yozlaşma var.. önce bunun nedenini bulmanız lazım... çevresi mi yoksa aileden kaynaklı mı ? Doğru yaşamak için doğru düşünmeliyiz ya da doğru düşünmek için doğruyu yaşamalıyız.. bu iki yönlü bir ok gibi düşün birbirinden beslenen durumlar yani.. öncelikle doğru yaşamalıyız.. peki nasıl ? ailenizde dini yaşantı ne boyutta ? rabbani mi yoksa şeytani bir yaşantı mı var ? yani evde içki var mı ya da benzeri haram şeyler... evdekiler günde 1 vakit bile olsa namaz kılmıyor mu ? Allahın rahmeti ve bereketi ne durumda eviniz için ?yani şu durumda benim yapacağım yorum cinsi şeytanlar kol geziyor sizin evde kısaca evinizin huzurunu kaçırıyor...
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır evde içki yok eskiden babam namaz kılardı ama artık kılmıyor annem sürekli dua okur zaten ..Allah2a o kadar çok yalvardımki ama o sanki duymuyor ..ağzıma gram içki almadım şu yaşıma kadar ama bıktım yani ..inancımda zayıfladı yani ne biliyim onca iğrenç yaşantısı olan insanlar huzurlular ama bizim gibi normal bir ailede huzur yok .. yani evde alkol olsa alıp dibini bulurum dedim ya gitmek istiyorum ama neriye giderim bilmiyorum kardşim olacak pislikte ne hali varsa görsün
Cevap sahibi+1 yılhayır hayır gitmek çözüm değil.. bak kardeşin çok genç ve cahil yani bilmiyorum gerçekten zor ama onu bir şekilde yola getirmelisin ileride acısını duymak daha kötü olur... kardeşin alkol sigara hatta uyusturucuya bile bulaşabilir..ve mümkünse biraz maneviyata yönelin.. ben kendi yaşantımdan bildiğim için maneviyat konusunda ısrar ediyorum ... kardeşin için hep birlijte dua edin ... ve onu terk etmeyin onu hatalarına rağmen sevecek olan sadc sizsiniz dışarısı çok acımasız yazık ederler kardeşine
Soran+1 yılbilmiyorum depresyondayım bikaç yıldır ve bunun sebeplerinden biride o hergün kavga yalan rezillik ben kendimi kaybettim bulmadan ona yardım etmek istemiyorum artık bide bişey diyince kalbini kıran sözler söylüyor öyle böyle diğil kardeşmi düşmanmı belli değilbu yüzden geçtim ben ondan bu saniyeden sonra yaşayıp öğrensin artık kendi yaşamımla uğraşmak isttiyorum ki bu kız 4 yıldır böyle ben 4 yıldır bunalımdayım
Cevap sahibi+1 yılsen kaç yaşındasın eğitim durumu ne iş vs imkanın var mı yani kendi yolunu çizme vaktin geldi mi ?
Soran+1 yılgeldi ama gücüm yok 21 yaşındayım kaygı sosyafobi fikir değişiklikleri aşırı uyku sürekli ağlamaklı olmak burdan nereye ne şekilde giderim bilmiyorum ya da gitmelimiyim annem babam kavga eder bu kız gelir kavga çıkartır okulda birine sinirlenir gelir sana terslenir moral bozar cidden bıktım sence büyük şehirlerden birine çalışmaya falan gitsemmi bikaç aylığına çokmu mantıksız bu
Cevap sahibi+1 yılmantıksız.. bir kaç aylığına çalışmak da neymiş? sen gerçekten temiz efendi bir kız isen karşına çıkan ilk fırsatta bence evlen ... çünkü kardeşinin bu yanlış tutum ve davranışları ne yazıkkı senide etkileyecek sanada biraz leke gelecek en azından dışardan bakanlar aynı kefeye koyacak senide.. eğer evlenilebilecek uyumlu iyi birsini bulursan evlen kendinede daha fazla yazık etme... kardeşinide Allah islah etsin...
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. sabretmelisin.okuyup hayatını kurtarana kadar sabretmelisin.seni senden başkası kurtaramaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok çok sağol
Soran+1 yıldesteğin için
Kız kardeşinin ergenlık cagimi.Arkadaşim kızkardeşin nekadar kötüde davransa sana terslesede onun yanlış yoldan gıtmesine izin verme herzamn takipte ol. Vede sakin birşekilde davranmaya caliş*git diyosada 5 dk konuşma sonra yanına gıt konuş emın olkı o olsa şimdi kendini yanlız hissettigini söylerdi ve bunun için öyle hırcın oldgunu öyle kendını başka şeylrle oyalamaya calıştıgını söylerdi sen onun ablasısın ona en yakın snin olman gerekr.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyi davranmayı çok denedim ama beni hep salak yerine koydu konuşmak işe yaramaz o kaşarla onun bildiği bir dil varya onla konuşuyorum öyle anlıyo anca herşeyi denedim emin ol
+1 yıltipik ergenlık hareketleri.senin kardeş baya abartmış.babanın bir kere sahip çıması lazım.dedin babam dengesiz.ozaman akrabalardan birini bul gözünü iyice bir korkutun bir şekilde tamamen yapmaın çok zor azda olsa düzeltmeye çalışın şu ergenlık denen illet geçene kadar sonra yavaş yavaş oturacaktır zaten.ama bu şekilde devam ederse ya sonun evlenmek isticek yda zorunda kalacak.yada çık daha kötü şeylere bulaşıcak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
21Cevap
+1 yılYaşadığınız yer ve aile yapınızdan anladığım kadarıyla bekarete önem veriyorsunuz ama anlamadığım nokta sizin içinizde bu kız bu hale nasıl geldi.Biraz öz eleştiri yapmanın yararı olur bence çok sıktınız kızı ve ters tepki gösterdi.Seninde "babam bana böyle yaptı ona yapmadı" gibi düşüncelerle kin beslemen doğru değil.Zaman geçtikçe insanlar bazı şeyleri aşıyor...
12 Yorumla
Soran+1 yılya konu ben yapamadım değil bu kız uçtu gitti iyiliklede olmuyor kötülüklede bekaret konusuna gelince biz umursasak nolucak ilerde evleniceği adama bunu açıklayan kendisi olucak ama ortalık hasta dolu Allah korusun anlatabiliyormuyum korkuyoruz ama kardeşim "siktiringidin " diye tepki verince kendimi kaybediyorum yahu bide bu kız kendi kızınız kardeşiniz olsa napardınız öyle düşünün
- +1 yıl
İleride kocasına hesabını verecek kişi kendisi.Bu saatten sonra karakterinide değiştiremezsiniz en iyisi iyi geçinmeye bakın.Biraz anlayışlı davranın sıkmamaya çalışın ben burada böyle konuşuyorum ama başıma gelse napardım onuda bilmiyorum :) Kısacası gençtir gidin bir doktorla veya psikologla görüşün bu durumları yaşayıp bir daha ömrü boyunca görüşmeyen aileler var.Bence sende bu kadar kafana takmamalısın herşey olacağına varır.Onun iyiliğini düşünüyorsun ama en çok yıprananda sen olmuşsun...
+1 yılsen çok dolmuşsun yahu başını koyup ağlayabileceğin bir arkadaş sevgili lazım hiç olmadı bir hafta evden uzaklaş nebilim tatile çık
12 Yorumla
Soran+1 yılhemde nası doluyum intihara 1 var yani ..bu arada evet bende gitmeyi planlıyorum zaten
- +1 yıl
kaç uzaklaş ama aklından silmelisin rahatlaman için yoksa tatilinde berbat olur
zor bir durum. ama yaşam enerjini emmesi durumunu iyi anlıyorum. çok can sıkıcı. evde ailede huzursuz bir durum olunca ben evden dışarı atardım kendimi. evdekilerin uyuduğu saatte uyanık durup uyanık olduğu saatlerde uyurdum ya da dışarı çıkardım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılaaynen uyu düzenimi niye düzelttiysem güya düzenli bir hayatım olsun diye şimdi hatırladım neden öğlenleri ve akşamları uyuyupta geceleri uyandığımı
Gizli Üye(30-35)+1 yılo kadar yazmışlarda hacı öyle rahat bırakınlarla falan olmaz kuzenim de böyleydi rahat davrandılar kız o* oldu çıktı başımıza yok öyle bir hikaye söz ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
14 Yorumla
Soran+1 yılnooldu ki ona ?
Cevap sahibi+1 yılanasıyla babası ayrıydı buda dışarda aradı mutluluğu gitti itin birinde buldu birlikte oldu adamdan bir yol olmayınca ortalık malı oldu çıktı ailesi en başta sıkıydu sonrada rahat bıraktılar olan oldu
Soran+1 yıldünya ne kadar iğrenç bir yer
Cevap sahibi+1 yılkesinlikle
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanırım anne babanın görevini yapmadığı veya yapamadığı için o göreve siz soyunmuşsunuz. Bir abla olarak sorumluluk almak çok güzel. keşke ailedeki herkes sizin kadar duyarlı olsa. zor bir durum Allah yardımcınız olsun
20 Yorumlamaalesef bütün aile dengeyi kaybetmişsiniz..
birlikte bir yerlere gidin bence... ortam değişsin derim...
böyle giderse kardeşinde kısa zamanda eve gelmeyecek...birilerinin kapatması olacak...04 Yorumla
Soran+1 yıloda sorun babam acaip pintinin tekidir ayıptır söylemesi 5 lira için kavga ettiğini gördüm pikniğe girerken 5 lira verip giricen alana ama babam kadına saldırdı küfür etti hiç unutmuyorum rezil olmuştuk nyese yine uzattım durum bu yani uzaklaşmalıyım ama nasıl tek başıma ne yapabilirimki
Soran+1 yılniye herkes bunu diyor anlamış değilim!
- +1 yıl
özelliklerini bilmiyorum..çalışıyormusun ya da iyi bir diploman var mıbilmediğimden daha çok genel konuştum..
eğer ayaklarının üzerinde durma gücün varsa ailenle durduğun hata..hemen ayrıl derim...
-uzaklaşmalıyım ama nasıl tek başıma ne yapabilirimki-diye yazdığın için bende öylesi bir çözüm ürettim.neticede bizler öneride bulunuyoruz..yada seninle sohbet ederek sıkıntını paylaşıyoruz..söylediklerimizi yapmak zorunda değilsin..karar her zaman senin...
Bence kızkardeşinin böyle olmasnn sebebi en baştan ilgilenmediniz belki. Yani kimlerle takılıo arkadaşları kimler. Yani butn suc onda olmayabilir. Sizn aile ortamında o iliskileri ii kurmassanız oda disariya gider arkadaslari nasilsa ole davranir.
07 Yorumla
Soran+1 yılilgilendik igilendik ya en başından beri ilgilendik gençliğimde benimde salaklıklarım oldu ama bu kadar değildi ya üstelik benimkiler yapmadığım şeylerle beni itham etmişlerdi hiç sevgilim olmamıştı benim babam iftira atmıştı bunu bir oğlanıın kucağında cafede gördüm diye hiç unutmuyorum babamın o iftirasını babam sayesinde sevmediğim 2 insanla laf olsun diye 14 yaşında sevgili oldum dersleri boşverdim ama sonra kendime kötülük yaptığımı anladım ama kardeşime heryolu denedim aklı başına gelmiyor
Soran+1 yılkuzenleri hiç sevmiyorum soğuk tipler bide dedikoducular o yüzden kuzenlerle takılmıyoruz arkadaş ortamı demişken ortaokulun son sınıfındada böyleydi lise 1 dede sınıf değiştirdi ordada ortamı hep değişti yani tabikide arkadaşlık ortamı oluyor aramızda ama o benle arkadaşş falan olmak istemiyor bana kaç kere yalan söyledi niye böyle yapıyosun deyin boş boş bakıyor bişey söylesene diye bağırıyorum ne söylememi bekliyosun ya diyor yani ben artık Allah'a havale ediyorum Allah ıslah etsin diyorum
Soran+1 yılkendisi gibi ama bazıları iyi kişiler ..geliyor anlatıyor o gerizekalı şöyle yaptı şu kadar kişiyle çıkıyor diye arkadaşlarınnı anlatıyor bende ozaman " esende bunların aynısını yapıosun o kadar kınıyosun madem niye sende yapıosun"diyorum küsüp gidiyo tersliyor falan şöyle bişey sevgilisi olsunda nasıl olursa olsun illa sevgilisi falan olacak yavşıyan 2gün önce nette buna yavşıyan herifn teki bakıyorum 2gün sonra sevgilisi olmuş aşkısı olmuş hayır adamlada mesajları buldum hep cinsellikle ilgili
+1 yılöfff kısa metraj filmin içine girdim zor çıktım bu olanlar gerçek mi
13 Yorumla
Soran+1 yılevet daha yazarımda kimse okumazki bu ilk değil evdeki hır gür genelede bu sürtük yüzünden çıkar
- +1 yıl
yaz bakalım okurum ben eksileyen kim bu arada ?
Soran+1 yılben değilim
Sakin sakin sakin... Kız kardeşine öyle deme. Bir an önce evden uzaklaşmak üzere kendine yön ver ve hayatını devam ettir.
02 Yorumla
Soran+1 yılankaraya veya diğer büyük şehirler bikaç aylığına çalışmaya gidiyim diyorum ks dede sordum kız başına napıcan dediler çok mu mantıksız sence
Şimdi buna buradan ne dersek yanlış anlaşılır, özelden eklersen fikirleri dahat alırsın ve daha ciddi alırsın...
00 YorumlaKardeşin kaç yaşında? Bu kadar hayatına karışma bence ve ailenden biraz uzak dur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl17-18 ya saat ona gelicek etraf tenha telide sessize almış açmıyor sen naparsın ki dediğim gibi güvenilecek bir kız değil
+1 yılkolay yoldan geçinmeye çalışıyor herhalde onun gibi düşünenlerin sonunu göster. kardeşindir gerekirse fazla hırpalamadan döv sonra iş işten geçip kendi kendini dövmesinden iyidir
00 YorumlaAllah yardımcınız olsun. Daha 17 yaşında demişsin. Evlendirmekte çözüm değil
00 Yorumla
+1 yılKız kardeşin özgür ruhlu birisi asla istediğiniz gibi olamaz...
00 Yorumlaaile olarak bunalımdasınız... biraz uzaklaşmak köye felan gitmek ii gelebilr.
00 Yorumlayaaa karışma kızın hayatına durduk yere düşman edeceksiniz kendinizi...
312 Yorumla
Soran+1 yılya ne düşmanı ya sen okumadınmı yazıyı
Soran+1 yıliyi kızın olursa sen oturttur wabcamin önüne free free takılırsınız ailecek ok ?;)
Soran+1 yılbiz bugüne kadar hiçbir baskı kurmadık ama bunlara normal diyorsan bir ruh hastalıklarına görün ya da git şap al bu kadr sapkınlık olmaz ya yuh
Soran+1 yılaynen öyle olacaktı beyniniz uçkurunuza kaçmış sizin
- +1 yıl
Öyle falan olmayacaktı hatta anormal bile karşılanmayacaktı ... bak şu sözümü bir kağıda yaz bir yer sakla 15 sene sonra açarsın ve kağıda aynen şunları yaz... herifin biri internette kardeşin hayatta senden çok daha başarılı olacak senden çok ama çok daha iyi yerlere gelecek demişti benimse sıradan bir hayat süreceğimi kocama bağlı bir yaşamım olacağını söylemişti inanmamıştım... ama hayat inasana neler gösteriyor ayenen herifin dediği çıktı ...diyeceksin
Soran+1 yılçok ama çok komiksin netten kız arayan biri eli s*kinde bana hayat dersi vermeye çalışıyor git bu duş al suyun altına girde kendine gel yallah
Soran+1 yılseni Allah'a havale ediyorum senin gibi hanzolarla konuşulmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaban anladığım kadarıyla ayrımcılık yapıyor. Allah yardımcınız olsun.
00 Yorumlaallah yardımcınız olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunu nasıl normal karşıladılar biraz dengesizlik var heralde kızkardeşin doğru yolda değil
00 YorumlaOhohoho!
Noluyo lan :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşinle sen kaç yaşındasınız ki
03 Yorumla
Soran+1 yılben 22 o 18
Cevap sahibi+1 yılergenliğe yeni mi girdi diyecektim ama kardeşinin yolu yol değil anlaşılan
Soran+1 yılaynen 14 yaşından beri böyle hayatımızı cehenneme çevirdi pislik
+1 yılbence evlendir onu kurtul
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesin kac yasinda?
012 Yorumla
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yılOkudum asagida. Kiz daha ergenlikten cikmamis rahat birakin cok skmayin kizi neyin yanlis neyin dogru oldugunu kendi ögrensin. Kardesine senin yapamadigin seyler icin yargilama. Onun hayati nede olsa. Disarda annenin öyle yapmasi da cok utanc verici ben yerin dibine girerdim gidip inadina yapardim herseyi. Böyle düsünün birazda. Hep ben yapamadim o niye yapiyor demeyin. Babanda iyi yapiyor ne karisacak adam. Annende biraz sakin davransin yoksa ben size söyliyim olay daha kötü seylere gider..
Soran+1 yılhadi ya ne rahat bir millet olmuşuz ya
Cevap sahibi+1 yılafedersin hangi sehirde yasiyorsun ? Kizin hayatina niye müdahale ediyorsunuz. Karismayin lütfen. Kizlar bu yüzden kaciyor gidiyor o* oluyor. Artik siz bence bir piskologa gitmeniz gerek ailecek. Annen Baban sen Kardesin harbi kafayi siyirmissiniz. Yuh yani ben kiz kardesime asla sürtük demem. Bende ablayim birde.
Soran+1 yılyok ya anlamıyorsun sen beyaz bayrak " cahillerle tartışmaya girme ben hiç kazanamadım" çok doğru bir laf .. saldım çayıra mevla kayıra ha .. sen yazıyı okumdaın heralde
Cevap sahibi+1 yılbak canim ben cok akilli bir insanim cahil felan da degilim o laf sana gecerli. kardesine karsi cool davran aranizi birtürlü düzeltin kardessiniz siz sanki su köseden bir arkadasindan bahsediyorsun sanki. Annene de aciklama yap. Sen direk ne oldugunu gidip annene anlatiyorsun herhalde kardesinde sana güvenmiyor. Hem ne isterse yapsin yani görmeseydin nolcakti diye düsün? Gizli gizli yapacakti. tabi ipleri elden birakmamak gerek. genc kiz yani arkadaslari olcak herhaldee...
Soran+1 yılne ne yaptıysa hiçbirini anlatmadım ama söz istedim birdaha yapmıycaksın diye o da tamam söz dedi ve bu 3 kere daha oldu sonra bam! işte benim patlama noktam bende ne var ne yoksa anlattım annem ona rağmen bişey yapmadı sadece telefonunu aldı kardeşim kendini yırttı telefonunu aldı diye hem suçlu hem güçlü yani durum bu anlatabildimmi
Cevap sahibi+1 yıltelefonunu alcak da nolcak baska yollar bulacak. kardesini karsina al konusmayi dene.
Soran+1 yılkız soyadı yazılı facebookuna o biçim herifleri facesine ekliyor diyorum artık soyadımı kullanmaktan çekiniyorum hele o kıla dışarı çıkmaya çok çekiniyorum konuştum cool davrandım herşeyi ama herşeyi denedim serbest bıraktık daha beter oldu herşeyi ama herşeyi denedik son raddeye geldik herkes bana ılımlı davran diyor
Cevap sahibi+1 yılya bak bu ergenlik 20 li yaslara kadar uzamis durumda. okuyormu kiz kardesin?
Soran+1 yıllisede
Cevap sahibi+1 yılnormaldir ya o yaslarda öyle durumlar ergenlik cinsellik merak herseyi yaparlar birak bosver ne hali varsa görsün. kiz kardesin de öyle internettekilere cam acip soyunmamasini söyle nedenlerini söyle ne dogurabilir diye. ben kardesime mesela anlattim internet olayini, karsindaki kisiyle hicbirzaman güvenme diye seni birgün kameraya cekip p*rno sitelerine koyar dedim.
azmıs ona koca lazım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. o yoldan çıkalı çok olmuş galiba
00 YorumlaUmuyorum cabuk evlenip kurtulursun ne diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiriyle işbirliği yap kamerada ders olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlendirin bu 18 liği başınıza iş açacal
00 Yorumlakardeşin kaç yaşında
02 Yorumla
Soran+1 yıl17-18
+1 yılüfff okuyamıycam bu saatte
05 Yorumla
Soran+1 yılokuma o zaman rahatsızmısın
- +1 yıl
Kes
Soran+1 yılsen kes tadını kaçırma mal
- +1 yıl
Bence srtk olan kız kardeşin değil SENSİN.
Soran+1 yıl%100 ağır liseli detected
+1 yılokumak bile yorucu
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri