Normalde hep erkek ister kadın istemez ama ben çok istiyorum daha önce anal yaptığımız için biliyorum çok acımıyor kesinlikle bakire değilim sadece analı fantezi olarak görüyorum bir tek böyle düşünen ben miyim?
Cevabın nedir?
+1 yılSeni kınamak veya yargılamak istemiyorum ama ben hiç yapmadığım halde anal seks bana çok iğrenç ve kadını aşağılayan bir fantezi olarak geliyor karşı taraf zevk alırken ben neden acı çekeyim? senin gibi düşünen kadın sayısı çok az ve sizin sapkın olduğunuzu düşünüyorum çünkü bakire değilsin bakire olsan neyse onlar çünkü gerçek seksin neolduklarını bilmedikleri için anal normal geliyor ama sana normal gelmesi tuhaf... yanlış bişey istiyo ve tercih ediyosun
617 Yorumla- +1 yıl
ağzına sağlık hiç bo.. k yolu yapılır mı ne kadar iğrençççç
Soran+1 yılŞöyle birşey söyleyeyim anal seks acı vermiyor hatta sıfır acı. Acı çeksem neden isteyeyim? Mazoşist değilim. Gerekildiği gibi yapılınca acı falan olmuyor erkeklerin olduğu kadar kadınlarında fantezisi olabilir bu.
- +1 yıl
@sessizce33 çok çok iğrenç birşey bir laf var hak yolu varken b*k yolu niye? erkekler istiyor diye kendimi böylesine iğrenç bir şekilde aşağılayamam ben parayla tutan bir kadın değilim her türlü hizmet edeyim Allah arkadaşa akıl fikir versin
- +1 yıl
bunu fantazi oalrak gören erkek adam değildir bunu fantazi, olarak gören kadın kadın değildir dinimizde bile yeri yok bunun sen erkeğin penisini mi yalarsın bo.. k yolunu mu yalar mesela öyle düşün
- +1 yıl
ama işte böyle düşünmüyorlar bak bide kendini savunmuş yorumda :D zihniyet nereye gidiyor allah her organı işlevini vermiş mesela
Soran+1 yıl@sessizce33 ya kardeşim biz bunu köleyiz amaçlı istemiyoruz ki kaldı ki erkek arkadaşım bana bunu yapalım diye asla ısrar etmez erkeğin penisinide yalarım orasınıda yalarım bu iğrenç değil gerekli temizlik yapıldıktan sonra vücudunun her yerini yalarım
- +1 yıl
ben sana bişey demiyorum sen çığır atlamışsın yarın bo.. k yolunu boşaldığı gibi ağzının içine boşalmasıda sana normal gelir o zaman
- +1 yıl
gay arkadaşlarım var hepsi acıyla karışık zevk aldığını söylüyor ki erkeklerin zevk noktası anüsünde kadınların değil...
- +1 yıl
@sessizce33 dışkılamak için yaratılan bir organı pis bir şeye alet edemem yaratıcı bana seks yapmam için vajina vermiş afedersin tutup sopa gibi bişey göt*me girince zevk alamam
- +1 yıl
onu işte bu soruyu soran vatandaşa sölemek gerek :D
- +1 yıl
erkekler o fanteziyi yaparken seni kadın olarak görmüyolar ama 1000 tane erkeğe sor hepsinden aynı cevabı alırsın anal se*s isteyen bir erkek kadınının aldığı zevki düşünmeyen canını düşünmeyen bir erkektir seni anca yatakta kullanıyodur bunun başka bir açıklaması yok cahil değiliz neyin neldugunu biliyoruz oral seks farklı birşey sağlığa zararlı değil ama senin bahsettiğin se*s yüzünden mahallede tuvaletini tutamayan herkese rezil olan doktordan azar yiyen abla tanıyorum ben neyin davasını yapıyosun?
- +1 yıl
anlamazzzzzzzzzz anlamazzzzz :D almış bir kere kendince zevkini işte onun için vazgeçilmez olmuş belli ki ona giren alet çok büyük değilmiş canı yanmamış :D büyüğü olsa görürdüm onu
- +1 yıl
@sessizce33 valla büyük küçük bilmem si*ilmiş g*tün davası olmaz hesabı boşa konuşuyoruz sanırım
- +1 yıl
aynen öle:) zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya demk ki zevk noktası başka :D
- +1 yıl
@sessizce33 aynen öyle..
- +1 yıl
@sessizce33 arkadaşlarım hariç özelden kimse ile konuşmuyorum üzgünüm
- +1 yıl
bizde arkadaş olabilirz :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır değilsin aramıza hoşgeldin:) ben yaklaşık 4 yıldır düzenli yapıyoru anal orgazım bile yaşıyorum sana öyle diim:)
89 Yorumla- +1 yıl
budur ya! :)
- +1 yıl
@masumcocuk34 Muhteşem.
- +1 yıl
Gizli üye muhteşem.
Cevap sahibi+1 yıltşk:)
- +1 yıl
Rica bazen bende anal ilişkim yok ama ellerim ile dokunmadan fışkırtabiliyorum. 👍🏿
Cevap sahibi+1 yılhahhahahha
- +1 yıl
Ciddiyetlik önemli gülünecek bir şey yok !
- +1 yıl
ilerde tuvaletini tutamayip altina S*çtiginda gorursun :)
Cevap sahibi+1 yılyok öyle bişey canım doktor arkadaşım var kaslar birbirini tamamlıyor ve öyle tutamama gibi birşey imkansız dedi öyle hiç bir hasta gelmedi bugüne kadar bana dedi buna nediceksin
+1 yılYok, çok var da düşünen; uygulamaya korkarlar... :D Hani bir günah boyutu var, bir de acı konusu. :D Yani kadın ya da erkek, korkuyor çoğu yapamıyor sakat biraz. Zevk alma sebebi, dar olmasından ötürü. Ama yaptıkça genişletirsiniz oradaki kasları, dışkıyı tutamaya sebebiyet verir bu da zamanla. Sık sık çok yaptıkça artık vajinaya döner neredeyse orası...
12 Yorumla
Soran+1 yılSık sık yapılmaz ayda yılda bir kere. Ayrıca daha önce yaptığım için biliyorum acımıyor kardeşim vajinadan bile daha az acısı gerekildiği gibi yapılınca acı olmuyor ki erkekde hayvan değilse acı olmaz
- +1 yıl
Orası öyle doğru ama, hiçbir zararı yok denemez. Muhakkak yaptıkça bir değişim olacak orada. Normal, doğal halini kaybedecek. Bu da sıkıntı yaratabilir sonra, bazı hastalıklara yol açabilir. Vajina genişlemişse, penis ince gelirse, ondan az zevk alırsın. Yoksa tercih etmeyin derim analı.
Valla şahsen ilerde bnde eşimden bunu isteyebilirm ama ne tepki verir merak ediom özellikle kendim bir ayak fetişisti oldugum için ön sevişme ve bir bayanın hwryerinden zewk alma isteğim en üst düzey umarım kendime göre bir eş bulabilirm gerçi bir çoğunuz ayaklarını öptürmeye karsi ama oda ayrı bir tat benm için ilişkide sexin bastacıdır
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
58Cevap
+1 yılgayet normalsin esas sorunlu olanlar analı sadece erkeğin zevk adığı erkeği elinde tutmak için mecburiyetten yapılan kadının acı çektiği zevk almadığı bir şey sananlar.
21 Yorumla- +1 yıl
EİC için teşekkürler canım..
+1 yılTek sen degilsindir cok vardır ama açıklamaya çekiniyordur.
511 Yorumla- +1 yıl
@SoMeDaYS sana ne be :)
- +1 yıl
göğüslerin güzel miş desem bu iltifat mı olur acaba taciz mi :)))
- +1 yıl
@SoMeDaYS :))) güldürme be bişi dedim gittim ben ben sen miyim ki salça olayım kızlara benim ;) ben işin makarasındayım
- +1 yıl
@SoMeDaYS sen soldan mı kalktın bilader senlik bir durum yok burada her kesin ağzı var pardon eli var istediğini yazar.. rahatsız olan rahatsızım der olur biter
- +1 yıl
@SoMeDaYS :)))) eyw. bilader sende
- +1 yıl
Psikopatlar :)
Ey ahali koşuuunnnn abazalar 1. göreviniz alta yorum yazın mesaj kutusunu mesaj bombardımanına tutun saldırın kızlar sizde boş durmayın alta anal açıtıyo yapma manyak salak tuvaletınızı tutamazsınız gıbı yorumlar yazın :)
10 Yorumla
+1 yılşehvet uğruna yakma kendini dinin yasak ettiği ters ilişki doğru değil
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılyoo analı deneyip hoşuna giden kadınlar var senin gibi. normal bir durum yani fantazi olarak bunu istiyo olman
00 Yorumla zaten alşkınsın belli sen istedikten sonra bulursunu dikili taşı endişen niye anlamadım?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen yaptım. Bir kere fazla bastırdık acıdı. Onun dışında güzeldi ve ben zevk aldım
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil acimadi ya. Ben oyle bir aci gormedim hayatimda. Ilk analimda bayilayazdim
31 Yorumla- +1 yıl
Ee acidida neden yptin o zmn 😂
+1 yılŞey yoluna giden bir ilişki türü.
80 Yorumla
+1 yılDenk geliyor bazende öyle olan hatunlar, anala geçecek vakit bırakmıyor ki, çok fazla istekli olduklarından uyuya kalıyoruz :)
00 Yorumla
+1 yılHayır değilsin. herkesin türlü türlü fantezisi var sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbiz de partnerimle fantezi ve farklılık için ara sıra anal yapıyoruz ve halimizden memnununuz, senin de istediğin gibi bazen o diyor hadi yapalım diye. Millet vajinal gibi anal yapınca acı olarak algılanıyor toplumda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnal . Penis oraya nasıl girerya hic cinsellik vs yaşamadım merak ediyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılsenin gibisi çok nadir bulunur sıcak ve dar bir yer süper oluyor
01 Yorumla- +1 yıl
senin gibini arıyorum bulsam ihya olur bende yaşarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılharam olan çoğu şey tatlı gelir. nefsinin esiri olma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben hemcinsimle denedim ilk seferde biraz acidi sonras guzeldi😳
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgerekli hijyene ve kurallara uyduktan sonra beden de senin zevkte kimseyi alakadar etmez
10 Yorumlaaynı fikirdeyiz canım normalsin
52 Yorumla- +1 yıl
Bencede cok normal ve buyuk bir haz
Bir tek sen değilsin. Daha niceleri var senin gibi. Rahat ol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda bir kez anal yaptım tövbe ettim yapmayın iğrençlikten öte bişey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo alakası yok isteyebilirsin zevk meselesi cınımm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha önceki partnerimin çığlıklarından dolayı yarıda bırakmıştım ne demek acımıyor.
10 Yorumlayerinde olsam istemezdim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Neden denedin mi hiç
Valla süzme canımsın o zaman ne diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılPis pişkin işte, yazık sana vay haline vay
30 Yorumla
+1 yılAyda yılda bir iyidir :)
00 Yorumla
+1 yılHak yolu b*k yolu iliskisi bu daha cok. d. d
10 YorumlaMal senin mülk senin. Niye garip olsun 😀
00 Yorumlaşeyimi boka vuramam ben
30 YorumlaBdsm severler derneği
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle düşünenler de var. Çok değiller ama.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İsteyene hayır denmez
00 YorumlaZevk alıyomusun anal yapılırken boşalabiliyonmu
00 Yorumla
+1 yılNormal ama acılı olur ilk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYakında bez baglamak zorunda kalacaksın.
109 Yorumla- +1 yıl
Yürürken bırakır gider mi diyosun
- +1 yıl
yahu bu kadar mı cahil bu toplum yaa bir canım ortaya bir laf atar hadi 1000 canım da buna inansın ona da razıyım ama 1000 değil 1 milyon hatta 10 milyon beyinsiz buna inanıyor. normal anal seksin zararlı olmadığını bu gün düğnya tıp literatürü bile kabul ediyor bu neyin kafası yaa
Soran+1 yıl@REDHOTLİNE07-4 anlamazlar onlar boşver
- +1 yıl
Tamam arkadaşım yapın siz devam edin boru gibi olunca bir bakarsınız d
- +1 yıl
çok doğru demişsin kardeşim bu insanların 10 sene sonra donuna s*çtıklarında ah ne güzel zevk aldım diyebilceklermi merak ediyorum sana bana eksi verenlerde aynı b*ku yiyenler
- +1 yıl
@BlackGirl94 Evet, tam da böyle... Anlamazlar, lafımızı dinleyip vaz mı geçecekler? Boş ver...
- +1 yıl
@Bugraaltas sapkın olduklarını düşünüyorum Allah akıl fikir versin ben günahından korkmam ben sağlığımı psikolojimi düşünürüm işim gücüm yok g*tüme şey sokucam tövbe estafurullah...
- +1 yıl
@BlackGirl94 Aynen ben de o açıdan bakıyorum, günah boyutu ayrı bir şey. Sağlıksız bir kere. Ama insanoğlu işte, her şeyi deneyecek illa; canı çekiyor. Sınır yok.
- +1 yıl
@Bugraaltas bugun yediğin hurmalar yarın gelir gö*ünü tırmalar :D
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Git ver o zaman
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Sen gibi düşünenler de vardır
00 Yorumla
+1 yılacıyı seviyorsun demek ki 😏
00 Yorumlaİsteyebilirsiniz normal
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen teksin dir yani kızlardan
00 YorumlaYoo analdan yapanlar anormalmi oluyor ozaman
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBize denk gelmez boyle isteyen
00 YorumlaVay anasını satim kadın arkadan azmış
10 Yorumla
+1 yılBendeistiyorum amakalin die reddeiliyorum hep
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. hayır senin gibi düşünen çok
00 Yorumla
+1 yılYok değilsin ama sen azmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinle mi yapıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir. Ama bence iğrenç.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yıldelik geniş ise devam et
00 Yorumla
+1 yılAnal bir kizla yptim ben sen kac yasindasin
00 Yorumla
+1 yılAnormal değil normalsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. sen bilirsin
00 Yorumla
+1 yılAnal mı ıykkk
10 YorumlaBen erkek olduğum halde istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an onu bile yapabilecek halde istekliyim
00 Yorumla