boş yere gözden geçirdiler
o kadar insan görüş paylaşamadı
haz uzun sürseydi kalbimiz ve sinir sistemimiz çok daha fazlasına dayanamaz o yüzden kısa sürüyor yani bir nevi vücut kendini koruma altına alıyor biz erkeklerde durum böyle kadınlar arka arkaya daha fazla orgazm olabilyorlar ve o seri orgazmlardan sonra belki sana da olmuştur elin ayağın tutmaz oluyor
Partnerinki hemen sönmese o his uzun sürer mi sizde?
evet
O zaman şanslıyım :D Bakirim mast yapıp boşaldıktan sonra uzun süre kalkık kalıyor :)
Kim istemez ki ben yaşamak isterim uzunca ama sağolsunlar bazı erkekler izin vermiyor.
@brksakal böyle erkek bulmak zor sayısal loto gibi yalan mı sence.
Cevap
31Cevap
o zaman kimse yataktan çıkmazdı en fazla 20 sn ve yorucu kı mıllet işine gcüne sabah gidebilsin :D
evet isteriz tabi ama maalesef fizyolojik olarak bünyemiz buna izin vermiyor :)
Arkadasinin ereksiyon problemi var heralde. Yoksa bosaldiktan sonra inmez 3-4 dakika.
tam adamına rastladın bebegım gecen bı hatunu bosalttım 2 gun gecti sabah aradı benı hala bosalıyorum dıyor :)
Bayan orgazmını yani 10 saniye dediğiniz o anı 2 dakika yai 120 saniyeye çıkartmanın mümkün olduğu bir cihaz üzerinde çalışılıyor.
şu an 90 saniyeye çıkarılabiliyor
evet biz isteriz de alet boşalında boynunu büküyor :)
bana birisi yaşatabilirse uzun uzun bende ona yaşatırım sorun yok
Yaşamak isterim ama o zevke nekadar dayanabilirim bilmiyorum. Sen nekadar süre dayanabilirsin
30dk abartı olur o anın tadı kalmaz ve o sıvılar kurur testereye oturmus bıgı olursun. ama.1-2 dk surebilir.
Partnerini değiştir kanka benimkisi 3 boşalma dan sonra iniyor sonra sevişerek tekrar tekrar kaldırıyoruz
Kornetin dibindeki çikilotada iyimiş
Zirvede uzun sure firtinaya karsi durmak kolay degil :) biraz tecrube biraz irade
kız bıldıgın dogaya kafa tutuyor kardeş:)
senin boşalmayla ne alip veremedigin var 😏
Sonuç: Kalp krizi, ölüm. :D
Öyle birşeye hiçbir bünye dayanmaz
o haz için her gece sevişebilirim
güzel olan her şey her zaman ki gibi imkansız
Ne bekliyorsun yahu sende 😏 cum shoot mu?
Kim istemez ki, onun tadı bambaşka...
Öyle bir sihirrli değnek yok
Vücuttaki su yetmez 30 dakkaya :)
Öyle bişey olsa kalp krizinden giderdin :D
Gergedanların orgazmı 45 dakika sürüyormuş
Partnerin mi bosaliyor 30 saniyede
e yani
ahahahahaha haklısın
bencede neden :/
Bitmez o
Çok kolay ki
1 dakka olsun yeter