Sevdiğiniz ile isteyerek ya da istemeyerek bir şekilde birlikte oldunuz ve artık bakire değil. Özellikle sorum erkeklere: Bundan sonra ne olacak. Nasıl yaklaşırsınız. Değişir misiniz? Kaçar mısınız? Öyle bırakır mısınız? Evlenir misiniz?Bakış açınızı merak ettim. Namus iki bacak arasında diyenlerde olacak tam tersi düşünenler de eminim 😂😂
Birlikte olduğunuz kıza bakış açınız değişir mi? Evlenir misin? Ortada mı bırakırsın?
Şimdi buradan anladığım tek şey bir erkek bir kadınla yatıyorsa evlenmelidir, kadın bunun için erkekle yatar ve erkek evlenmiyorsa ortada bırakmıştır.
Şimdi eğer beraber olurken erkek evleneceği vaadini vermiş ve hemen sonrasında vazgeçmiş değilse, kadına da "Beraber olursak evleniriz" falan gibi saçma bir şey demediyse şu mantık delilikten öte bir şeydir.
Benzeri bir olayın başımdan geçen şekli şöyledir ;
Bir kız arkadaşım vardı. Onun teklifi ile başlayan bir ilişkiydi. Gel zaman git zaman eve gelip film izlemeler dışarıda evde orda burda takılmalar derken süreç içerisinde sevisme ile başlayan cinsel birliktelik ile devam eden bir ilişkiye dönüştü herşey. İlk etapta bende istiyordum o kızın olmasını falan, sonra araya çeşitli tartışmalar nedeni ile soğukluklar girdi. Öyle 1 ay ara verip konuşmalar falan.. En kendimi onun yerine koydum ve tekrar konuşmak istedim, bu sefer biraz daha ciddi olup evlenmeyi falan düşündüm. Sonuçta bu kız ilk kez benimle birlikte oldu.. Geldi konuştuk ettik başka şeyler için planlar yaptık falan.. Sonra öğrendim ki kız benden sonra veya aynı zaman diliminde bilemiyorum.. kendi iş yerinde biriyle konuşmaya başlamış. bende yol verdim şu an hiç te umrumda değil yani :)
İsteyerek veya İstemeyerek bariz çetrefilli olmuş, kafa olsa zaten adam'da helali olan birisini evlenmeden önce bekaretini almaz. Evlenmeden olur diyenlerinizi duyar gibiyim. O yüzden kurtaj yasağı getirildi.. sahipsiz bir arkadaşım doğmasın diye. Sahiplenseydiniz zaten yasakta olmazdı 😉
Bekareti zerre önemsemem namusu iki bacak arasında sananlar örümcek kafadır ben sevdikten sonra önemli değil hem ben bakir değilim ki bu bencilliği yapamam ondan böyle bir şey isteyemem bakirsen istemeye hakkın var bakir olmayıp bunu yapan karaktersizdir
yani bunu hiç düşünmedimde evlenmicek olduğum birini bozmazdım bozduysamda evlenirdim. peki ben sana sorayım. kızlar erkekler ile maşalah herşey yapıyorlar ve erkek ona tekmeyi vuruyor ve terkediyor ve sen bu kızı kabul edermiydin yani evlenirmiydin? diyelim evlendin ve farkettin ya da düğünden 2 hafta önce doktora muayene ye gidince farkettin sen ne yapardın
Erkek dediğin ne olursa olsun ya helali ile evlenir. ya da yediği haltın sorumluluğunu alır evlenir. Ona da mı hayır. O zaman milletin hayatı ile hiç oynama otur oturduğun yere. Bu kadar basit.
Ya o erkeğine göre değişir mesela ben her kızı yatağıma almam yani.. Anca evlenilcek bir potansiyel görürsem.. Beni fiziksel olarak hepsi rahatlatabilir.. Ama kafamı rahat tutacak kadına ihtiyacım var
ona evlencez dedim tamam dedin lise ikiye gidiyordu bir gün okuldan erken almaya gittim oklda başka biriyle yiyisiyir akşam mesayiye benimle basliyirdu uyuz oldum ama seviyordum konuştum olmadı anlamıyordu ve yol verdim oda bir muhted sonra gitti hayatımdan benim suçluyum şimdi ondan sonra dikiş tutmadik zaten
dar goruslu olmadığını ogrendim en azından. Bu soruyu sorunca bazi sorunlular kiz olmadığımi çıkariyor ya da yaptiklari kotulukleri bok atarak bana kızıyorlar 😃
Herkesin hayatı kendine. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. İsteyen istediği gibi yaşar. Herkes namus bekçisi olmuş ama şurda iki lafa tav olmayacak adam sayısı çok az. Dar görüşlü olmama sebebim cinayet ayrımı yapmadan herkesin insan olduğunu kabullendiğimdendir.
cesur bir bayansınız cesur sorularınız gelen yorum lara cevaplarınız sorunuza tekrar gelirsek bir bayan dan her türlü faydalanıp ta giden erkeğe ben erkek demem
Sevmediğim kızsa evlenme mecburiyeti ve dayatmalar benim canımı sıkar. Bildiğin kendini kitlemeye çalışır. Çok uyuz hareketler. Seviyorsam zaten benimdir, gerek yok böyle şeylere.
kiz sirf bekaretinden kurtulmak icin benimle beraber olduysa evlenir miyim sence? olaylarin neden nasil gelistigine gore insanlarin tavirlari da degisir
Sonuçta o anı yaşarken kimse kafama zorla silah dayamadı kızcağızda çok güvendiği ve değer verdiği için en değerlisini benimle paylaşmış ortada bırakacak kadar şeref yoksunu olamam
Ama en doğrusu erkekler kedi gibidir Ciğeri aldimi yapacağını kestirmek zor Size tavsiye nefsinize hakim olun Ve gerdek gecesinden önce kızlık vermeyin Sevişmeyin Elizabet yastık cekyat koltuk kenarıyla idare edin
Akrep kızı soruna gelince hic bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızı bekliyorum.. Birgün evlenirsem evet evleneceğim kızı burakmıycam.. Herhangi bir kızın edebi namusuyla oynayıp burakcak kadar piicc değilim Napalım bazen vefa gizliden olmak lazım