Asla bir erkekle yakınlaşması olmamış elini dahi tutmamış bir kıza sarılmak onunla olmak bir erkeğe ne hissettir. Şahsen ben böyleyim eşimi helali mi sabırla edebimle bekliyorum. Merak ettim acaba eşim ne düşünür bana daha çok bağlanır mı, neler hisseder
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet temiz bir kızsın bence eşin seni daha çok sever ve seninle daha çok mutlu olur. herşeyi onda göreceksin yaşayacaksın bu bir erkek için bence çok tatlı ve huzurlu bir zevktir. kız içinde karşısındaki erkeğin ilki olduğunu bilmek huzur vericidir.
216 Yorumla
Soran+1 yılinş canım
Cevap sahibi+1 yıliilk gece ve ilişki gecelerinde de utangaç olursun ilk başlarda bu eşinin hoşuna gider bence senin utangaç hallerin felan, bir de ilk ilişkiden yana korkun varsa ohoo tam erkeklerin sevdiği kız tipisin bence ;) sen de korkuyon mu canım sorması ayıp. ben de korkuyordum ama korktuğum kadar kötü olmadı çok şükür ;)
Soran+1 yılEvet çok utangaç biriyim aslında ilk gece başım hep önümde olur sanırım yine ilk gece korkum da var tabi. Senin nasıl geçti bahsettikleri kadar acı oluyor mu
Cevap sahibi+1 yılevet aynen bende utancımdan başımı kaldıramamıştım, onun yanında soyunamamıştım bile eşim çıkartmıştı benim kıyafetlerimi de. acıma konusuna gelince evet ilk girerken yani girmeye başladığında acıtmaya başladı biraz fena olmştum ama eşim anlayışlı davrandı devam etmedi, 4-5 kez denedi azar azar girdirerek alıştıra alıştıra az az derken sanırım tamamı girdi ama çok acayip bir histi, acıyordu ama çok hoşumada gitmişti. alışmam için hemen çıkartmamıştı ama dayanamamıştım fazla açıkçası. ilk sefer bu acıdan kaçış yok ama eşim mutluydu o an ve onun mutlu olduğunu görünce bende mutlu olmuştum ve bu yüzden o acıya da sabretmiştim ve bir süre sonra acı azaldı zevk vermeye başladı... kısaca böyle oldu ilk sefer.
Cevap sahibi+1 yılkorkutmadım umarım seni daha da anlattıklarımla ;)
Soran+1 yıluyumuşum canım korkutmadın anlattığın için teşekkür ederim vallahi aklımda çok soru var inş güzel geçer :)
Cevap sahibi+1 yılinş. bana sorabilirsin canım aklındaki soruları istersen?
Soran+1 yılaslında bir de ilk gece kanamasından da korkuyorum 2 arkadaşım evlendi kanamaları olmamış esnek zar varmış korkuyorum ya benim de kanamam olmazsa ya eşim benden şüphe ederse :( aslında ilk gece en çok bu korkum yüzünden kendimi kasıcam
Cevap sahibi+1 yılo da bir ihtimal tabiki ama yinede bence düşük bir ihtimal. illa kanamadı diye kızda problem var demek te yanlış ama gelde erkeklere bunu izah et, peşin hükümlüdürler. ama belki onun penisi kısa geldiği için kanama olmuyordur ne belli ki.. ama yine de sen çok korkma az da olsa kan geliyor az bişeyde görse erkek ytamamdır. ama ilk gece zaten loş ortamda olacaksınızdır muhtemelen görmez, bir de ıslanacaksın oldukça fazla oluyor ilk sefer içine gireceiği zaman felan. çok canım acıyor felan dersin hepsini sokmasına engel olursun kanama olmazsa da giremediği için kanamadı diye dşünür bence. ama sen çok kafaana takarsan takıntı haline gelir sende. Başka soracağın var sa soır canım
Soran+1 yılbir de ben ilk gece orgazm olmaya utanırım ya :) orgazm olabildim mi zevk aldın mı. Yine eşin ertesi gün istedi mi bir de 3 gün beklemek gerekiyor diyorlarmış
Cevap sahibi+1 yılutanmasına utanacaksın illaki ama zevk almaya başladın mı ve orgazma yaklaştıkça kendini kaybediyorsun hal ve hareketlerin değişiyor ama sen farkına varmıyorsun o an, orgazm o kadar çok yoğun bir duyguki bütün vücudun değişime uğruyor ve vücudunun her yerinde hissediyorsun, erkeklerdeki gibi değil genelde erkekler sadece peniste ve o bölgede hisseder bildiğim kadarıyla ama kızlarda çok daha geniş ve kendini kaybediyorsun.. ikinci olarakta eşininde ilk ilişkisi olacağı için o da senin kadar heyecanlı utangaç çekingen ve neyapacağını bilmez bir halde olacaktır, eğer mast yapmışsa bekarken vücudu yani penisi ona alışıyor çabuk boşaltmaya yani, ilk ilişkiye girincede o erkek fazla dayanamıyor yani boşalmasına engel olamıyor muhtemelen içine 5-6. girip çıkınca boşalacaktır, eşin yinede zevk alır ama sen daha orgazmın o suna bile ulaşamayabilrsin ilk gecede. ilk geceden sonra illa 3-4 gün beklemek şart değil bu senin durumuna bağlı canın acır kızlığın bozulunca kanama olur o yüzden beklenir
Soran+1 yılpeki ilk zamanlar çok istekli olunuyormuş hem erkek hem kadın peki utangaçlık çabuk geçiyor mu günde kaç defa oluyor ilk zamanlar
Cevap sahibi+1 yılo utangaçlıktan 3-4 ay kurtulamadım ben. istek oldukça fazla oluyor tam anlamıyla zevkini aldın mı artık hep canın istiyor, o kazığın içine girmesi çok bambaşka bir zevk, tabi eşinin sevdiğinin helalinin dokunuşları öpmesi sarılması hepsi ayrı ayrı zevk verir. ilk zamanlar genelde hep klasik pozisyonda oluyor ama 2-3 ay sonra değişik şekiller denemeye başlıyorsun. ilk gece yarım yamalak oldu bizim. sonraki gece de tam birleşme yine olmadı ama eşim zevk aldığını söyledi. 3. akşam biraz zorladı ve tam anlamıyla birleşme oldu, alışmam içinde hiç çıkartmadan bekletti içerdi, ancak ondan sonra zevk hissetmeye başladım. ilk hafta sonra artık tam anlamıyla ilişki yaşamaya başladık ve günde 3-4 kez oldu. 2 ay felan hergün yaptık nerdeyse ;) özellikle erkek tarafı çok istekli oluyor.. sen zaten isteklisin, eşinde istekli olursa sizde her gün yaparsınız 2-3-4.. ama biz şuanda haftada 3 kez yapıyoruz, her seferinde de peş peşe iki kez boşalıyor yani haftada 6 orgazm ;)
Cevap sahibi+1 yılsenin pozisyonlar konusunda fantezi veya hayalin var mı, hayal kurarmısın? bir de eşinin şeyi büyük mü olsun istiyorsun yoksa 13-14 cm bana yeter gibi düşüncelerin var mı, bende boydan çok kalın olması daha çok zevk verir sana, özellikle onun baş kısmının gövdesinden daha kalın olması seni zevkten uçurur... yani en azından bende öyle... ;)
Soran+1 yılAnladım. Daha çok misyoner hayal ediyorum ama değişik pozisyonlar da olabilir yan ya da onu uzanıp benim üstte olmam gibi. Penis durumuna gelince artık ne çıkarsa bahtımıza :) kalın olması kadına daha mı çok zevk veriyormuş bunu bilmiyordum :) Bir de oralı merak ediyorum acaba bahsedildiği kadar zevkli mi eşin yaptı mı ya da sen istedin mi. Ben baya merak ediyorum eşim istemese de ben istesem yanlış anlar mı
Cevap sahibi+1 yılmisafirlerim vardır giremedim bir kaç gün sonra da soruyu bulamadım kaldırılmış heralde sanmıştım ama burdaymış.. :) sorduklarına cevap vereyim canım, bahsettiğin yan yana nasıl bir pozisyon anlamadım yan yana yatıp sen nasıl üstte olacaksın? evet penisin kalın olması kadına daha güzel zevk verir ama bence penisin baş kısmının gövdesinden de kalın olması daha güzel zevk vermesi demektir, eşimde öyle ve ilk başta zor olsa da alışınca gerçekten çook zevk veriyor, bu yüzden bence baş kısmı çok önemli bazı erkeklerde yok denecek kadar ufacıcık olabiliyormuş.. oral konusunda da yapmak değil se sana yapılması sana çook zevk verir bundan emin ol, eşine yaparsan eşinde çok feci zevk alır, ben arada yapıyorum, ama eşim bana genelde her seferinde yapar, böyle sabırsız heyecan veren bir duygu biran önce çok feci zevk almak istiyorsun, çok farklı bir his oral yapılırken hissettiğim.. ;)
En İyi Cevaplar
+1 yılBiz de eşimle senin gibi düşünüp ona göre evlendik
9 yıl ve bix birbirimizi bakıp koklamaya doyamadık23 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel ya Allah inş bana da böyle bir evlilik yapmayı nasip etsin :(
- +1 yıl
Neden olmasın ki
Allah değil mi dua eden yok mu kabul edeyim diyen
geceleri kalk dua et herkes uyuyunca
gönülden inanap
evelAlllah inşallah karşına tertemiz eş çıkar
çıkmazsa bile Rabbim sana daha güzel bir güzellik dülünüyır demektir
Soran+1 yılamin inş canım
Cinsellik konusunda 404 cevap paylaştı. eşin çok şanslı bir adam seninle gurur duyacak böyle bir kadınla olmak erkeğin ruhunu okşar sana daha bağlı olacak inşallah güzel bir insan kıymetini değerini bilecek bir insan çıkar karşına umarım peki nasıl korusun kendini
09 Yorumla
Soran+1 yılAmin inş teşekkür ederim. Gerek dini inançlarım gerekse eşime temiz gitmek adına asla harama yaklaşmadım. Nefsime hakim biriyim.. Cinsel videolara bile bakmam
Soran+1 yılGerek kendim gerekse eşimi mutlu etmek için tabi araştıyorum öğrenmeyi çalışıyorum ama birşeyleri birlikle yaşayarak öğrenmek daha güzel olur sanırım. Cinsellikten uzak duran biriyim ama soğuk değilim
Soran+1 yılÜnv mezunu işi gücü olan biriyim
- +1 yıl
tüm dualarım mesajlarımda yazdıklarım hepsi samimiydi ben bu sitede soruların samimiyetine göre cevap yazmaya çalışıyorum soran kişi ne kadar samimiyse anlayabildiğim kadarıyla bende o derece samimi oluyorum iyi bir insansın iyi bir insanla karşılaşırsın umarım iyiler iyilerle beraber olsun en azından
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin inş
Türünün son örneği yaşın çok küçük gsliba erkek eli tutmayan kalmamış da
17 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yaşım 30 :)
Soran+1 yılciddiyim
Soran+1 yılöyle
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
37Cevap
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmelik olarak müzede beklesin derler
Gerçekten senin gibi vardır o hak eder22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşde bu ya bende senin gibiyim hic bir kızla cinsellik yaşamadım yaşamamda hiç bir kızla yanlış hic birşey yapmadım
Birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızı bekliyorum
Keşke senin gibi biri karşıma çıksa😔11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim amin inş
+1 yılbende senin gibiyim bakirim ve ilk sevgilim ilk sevgilisiyim ins evlenince guzel olur:)
21 Yorumla
Soran+1 yılinş
+1 yılAHH KEŞKE ÖYLE BİR SEVGİLİMİZ OLSA VEYA ÖYLE BİRİYLE EVLENSEK HİSSİ
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir erkek samimiyetine inanmaz bende inanamadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten öyleyim canım
sen dürüst ol eşine saygılı ol onu destekle manevi olarak yalan söyleme ona eğer akıllı bir adamsa sana tapar haşaaa... ama zeki değilse onun gibileri sen etkilemezsin kçı başı oynayanlar etkiler
19 Yorumla
Soran+1 yılAnladım aklı başında biri olmasaydım bu yaşıma kadar temiz kalabilirmiydim. Eşim benim başımın tacı olacak. Her konu da yanında olucam. Cinselliğe de soğuk biriyim gerek dini inançlarım gerekse eşime temiz gitmek adına hep böyle yaşadım onunla karşılaşınca kadar yaşamaya devam edicem
Soran+1 yılYanlış yazmışım cinselliğe soğuk biri değilim olacaktı. Gerek kendimi gerekse eşimi mutlu edebilmek adına araştıyorum öğrenmeye çalışıyorum ama herşeyi eşimle yaşayarak öğrenmek daha güzel olacak sanırım
Soran+1 yılŞimdilik yok ama cinsel videolara baktığımda huzursuz oluyorum kendimi iğrenç hissediyorum :( bir de günah göz zinası da olmuş oluyor
- +1 yıl
Güzelim bırak p*rno falan izleme
illa ki öğreneceksen mast yap kendini keşfet ama göz zinasıdırr p*rno ve haya perdesinin yıyırtılmasına neden olur
Soran+1 yılevet cinsel videolar izlemek istemiyorum göz zinası oluyor kendimi kötü hissediyorum
- +1 yıl
@bewildgirl illa p*rno izlemesine gerek yok erotik filmde izleyebilir mast yaparak kendini keşfedebilir bunda bir sakınca yok ama tecrübe farklı birşeydir deneyim farklı bişeydir tam olarak olmasada temel konuları öğrenir filmlerden
Lan bu yasina kadar tertemiz gelmiş ben eşin olsam merhabalasmadan önce duş alır hatta duştan sonra ellerimi yikardim ne deyim şimdi
10 Yorumlabeklemen kendi düşüncen öncelikle ama bu zamane insanlarına bakınca öndesin fazlaca farklı olur umarım beklediğin hayat
10 Yorumla
+1 yılMadem kategori cinsellik söyleyim ozaman ilk gece çok ateşli olur senin böyle olman eşini daha çok tahrik eder sende içindeki yılların birikimini patlatin ca çok güzel bir gece olur
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir eşim olsun bana yeter. Ne güzel onu üzmemek ve mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yaparım. Hatta reelde tanışmış olsam evlilik düşünmüyorum evlilik bile teklif ederim değer çünkü
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Çok mutlu olacagina eminim. Dusuncelerimiz ayni bende evlenecegim kisiyi bekliyorum ve dogru yoldayiz merak etme
20 Yorumla
+1 yılBöyle temiz kalmaya devam ruhen ve bedenen ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılaynen devam canım
- +1 yıl
insallh canımm :) <3
+1 yılkaraktere gore değişir. sen dogru olani yapiyosun ama yolundan şaşma
31 Yorumla
Soran+1 yılhayır asla
+1 yılne bilelim münnecim miyiz biz. ama şu kadarını söylim değer verdin diye değer göreceksin diye bir kaide yok
00 Yorumla
+1 yılEn buyuk mutlulugu yasatmis olur tabiki fazlasiyla guveni olur ve baglanir ama yasinda geciyo artik birini bulmazsan evde kalcan😄😄
05 Yorumla
Soran+1 yılkarşıma düzgün biri çıkarsa evlenirim inş
- +1 yıl
Ins cikar diyim. ama sende bir yandan arastir bulmaya calis o iyi birilerini gerci bu devirde zor ama iyi birini bulmak simdi bakiyom. cogu kiz iyisine kotusune bakmiyo baliklama daliyo
- +1 yıl
Ins bu sekil edebinle devam. edersin
Soran+1 yılOrası öyle de siz erkekler gerçekten bizim gibi bayanları görmüyorsunuz gözünüz , aklınız daha çok zevklerinize hitap edenler de oluyor sonra da nerede hata yaptım diyorsunuz
- +1 yıl
Ama bende senin dusunduklerini bayanlar icin dusunuyordum bu konuda daha cok bayanlar nerede hata yaptim diyor yapmacik tipleri tercih ettigi icin senin gibi bayanlar ender bulunuyo
+1 yılsana 1 kez daha aşık olur. Şahsen ben olurum.
50 Yorumlaönemli olan senin ne hissettiklerin,
13 Yorumla
Soran+1 yılilk erkek olarak sadece eşime sarılıp onun olduğum için gerçekten çok mutlu ve huzurlu olucam
Fazla namus bekçiliği ve duygusallık doğru kişiyi bulmanı zorlaştırır
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim icin onemli bir kriter degil. Belki bir anligina degerli hissederim kendimi bu kadad.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen edebinle beklemeye devam et, senin gibiler az kaldı
34 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim evet hep böyle olucam
Cevap sahibi+1 yılAma bu sanal dünyadan da uzak durmaya çalış, burası berbat bir yer
Soran+1 yılfarkındayım dikkat ediyorum
Cevap sahibi+1 yılİnan ki berbat, sana bunları yazan ben bile berbat birisiyim
+1 yılumarım size sizin gibi olan bir eş nasip olur^^
31 Yorumla
Soran+1 yılamin inş sağol canım
+1 yılIyide bilgin tercubende olmasi lazom
23 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum araştıyorum cinselliğe soğuk biri değilim
- +1 yıl
Soguksun demedim tercube
- +1 yıl
Yani ewlenince isteklerini cekinmeden karsilamak
Kıymet bilirse çok mutlu olur
11 Yorumla
Soran+1 yılinş
+1 yılBeyim ne der, soruları şimdiden başlamış
30 Yorumla
+1 yılSen nasılsan eşin de öyle olur inşallah
41 Yorumla
Soran+1 yılamin inş sağolun
Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. yaşa ve gör bilimez şeyler bunlar
10 YorumlaNeden bağlanmasın güzel bir his olur
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok iyi olur çokta güzel olur tamammı
10 YorumlaTam aldatılmaya müsait kadın :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılSüpersin.
113 Yorumla
- +1 yıl
kapalısın sanırım.
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
çok iyisin bence.
- +1 yıl
yaşın kaçtı?
Soran+1 yılyaş 30 oldu malesef
- +1 yıl
Olsun. Boy ve kilon nedir?
Soran+1 yılboyum 1.63 kilo 62 neden soruyorsunuz
- +1 yıl
Evlenme ihtimalin var sonuçta. Merak etmiştim ama kızdın sanırım.
Soran+1 yılhayır kızmadım doğru insanla karşılaşınca bende yuvamı kurucam inş
- +1 yıl
Çalışıyor musun ya da okul durumun nedir?
Soran+1 yılÜniv mezunu işi gücü olan biriyim
- +1 yıl
Süper bulman kolay bence.
+1 yılGüzel bişey öyle kıza temiz erkek şayıktor
20 Yorumla
+1 yılÇok güzel özel hissettirir
10 YorumlaBiraz erken boşalırım
10 Yorumla
+1 yılBende aynı senin gibiyim :)
12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Umarım herkes hakettiğini bulur :)
+1 yılÇok hoş hisseder.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir ömür swverim ya
14 Yorumla
Soran+1 yılinş
Cevap sahibi+1 yılKocan olacak olan erkek şanslı keşke tanışabilsek
Cevap sahibi+1 yılUmarım karşıma senin gibi bir kız çıkar neyse
+1 yılvalla bisey hissetmem 😁
00 YorumlaDaha ne olsun
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılçoh mutlu olur
10 Yorumla Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç bir şey
00 Yorumla
+1 yılEziktir
00 Yorumla
+1 yılEm em
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi