3 gün üst üste mast yaptım ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum zarar mı verdim acab diye korkmaya başladım
Kızlar sizde de oluyor mu böyle
Kızlar sizde de oluyor mu böyle
Vücudunun temas ettiği sentetik iç çamaşırlarının yerine doğal maddelerden yapılmış pamuklu iç çamaşırları kullanmaya başla. Yapay ürünler tahriş edici özelliğe sahiptir. Vajina gibi hassas bir bölgenin tahriş olması vajinada yanma problemine neden olur. Kokulu, kimyasal içerikli kişisel temizlik ürünlerini bir kenara bırak. Doğal sabunlar ve hijyen ürünleri kullan. Vajina bölgesini günlük düzenli olarak yıka ve gün boyunca kuru tut. Kullandığın külot ve sütyenlere parfüm sıkmayı bırakmalısın. Çünkü parfümler de kimyasal içerir.
2-) Vajinada Yanma Problemine Karşı Yoğurt Kullan!
Yoğurt vajinal mantar ve vajinada yanma problemlerine karşı kadınlar tarafında uzun yıllardır kullanılan ve halk arasında da oldukça bilinen maddedir. Hemen herkesin buzdolabında kolayca bulunduğu için tercih edilir. Biz tembelliği severiz. Fakat bu tembellikten ziyade pratik zeka. Kolay ve etkili bir tedavi yöntemi. Bu yöntemi daha önce duymadıysan, ilgini oldukça çekmiş olmalı. Vajinada yanma tedavisi için yoğurt bir kaç farklı şekilde kullanılabilir. Fakat burada dikkat etmen gereken en önemli şey tatlandırılmamış yoğurt kullanmak. Çünkü tatlandırılmış yoğurt kullanırsan bakteriler sana bunun için teşekkür edecektir.
Teşekkürler
İç dudaklar oldukça hassas bir deri tabakasına sahip olduğu için zedelenmesi oldukça kolaydır.. krem sürebilirsin ve sıkı külot ile pantolon giyme..
Peki sağolun
Zarar vermişsindir ama basit bir zarar merak etme muhtemelen tahriş oldu sürekli yaptığın için 1-2 güne geçecektir.
Cevap
16Cevap
Tahriş etmiş olabilirsin belki. Birkaç gün mastürbasyon yapma geçer.
Evet bir süre ara ver
Tahriş etmişsin vajinanı
Biraz rahat bırak onu geçer
İki gün ara ver birseyin kalmaz
günah işleme kardeşim
Zina yapmadım ki
burda şu an insanları bnce hataya düşürebiliyosun? bn şimdi bütün kızlar istekli diye düşünüyorum başkasıda ögrenir her önüne gelene teklif edebilir ya da sevgili olupta kandırabilir dimi
Böyle düşünmemiştim
Allahın yolunda ilerle iraden güçlenir hataya düşmezsin
Peki
erkekler daha cok bilgili hahayyy😂😂
Birazcık yalat iyileşir
Seks yapsan nolur acaba
tahriş olmuştur
Elleme bi' süre 😂
Ara ver geçer
tariş olmus
Soğuk su torbası koy
Hor kullanma sende