1.65 boyunda 60 kilo bir bayanı sexte rahat kucağına alabilir mi ?
Sizin boyunuz kaç ve kaç kilo kadını kaldırabilirsiniz en fazla ?
Sizin boyunuz kaç ve kaç kilo kadını kaldırabilirsiniz en fazla ?
1.87 boyunda 83 kilo bir adam bir kızla istediği pozisyonlarda sex yapabilir ve rahatça kızı kucağına alabilir .kızın kilosu ne olursa olsun rahatsız olmaz .çok kilu olursa kız erkeği yırabilir .
ben 1.80 cm boyum .65 kilon 50 55 kilo kızı rahatça kucağıma alabilirim .
oha, kızlar nelerin hesabını yapıyomuş da haberimiz yokmuş
Cevap
27Cevap
Kucağına alır, masanın üstüne yatırır ve masanın üzerine ne varsa yere döker.Yetmez , kucağına alır ve duvara yaslar .
Zıplatır , alttan pompalamaya devam eder. Sende boynuna dolarsın kollarını ve kaslı vücuduna temas edersin.
O bu arada kalçalarını sıkmaya devam eder.
Müsait yerde inebilirmiyim.?
Yine daldık hayallere ,ineceğimiz yeri kaçırdık.
Rahatlıkla kaldırabilir ve her pozisyonda ilişkiye girebilir. Tabi biraz da erkeğin kas kütlesine bağlı boyu uzun kilosu vardır. Ama pof bir kalıbı vardır o zaman kaldırmakta zorlanabilir. Minyon bir yapısı vardır ama kas kütlesi sağlamdır rahatlıkla kaldırır hatta show bile yapar. Kasla alakalı bir durum, boy kilo ile değil...
83 kilo adam diyon da bu herif boksör mü arkadaş?
Belki de o kadar kilo sadece göbekte toplandı. Boksörlerin ağırlıklarına göre ayrılmasının nedeni vücudundaki yağ oranının çok düşük olması. Adamlar varsa yoksa kolları için yiyip içiyorlar.
Alması mesele değil, tutması mesele. =D Sırtını duvara yaslarsa tutar.
1,88 boyum var
86 kiloyum
65 kiloya kadar rahat kaldırırım sorun yok
Haltercileri düşün. link
Havaya atar yere düşmeden seni öper, ben öyle yapıyorum..
O zevk anında 65 - 70 kilo kaldırırım. Ayrıca zevk anında insan çok güçlü oluyor be ^^
am.na bile kor diyecektim ama çoktan yazan olmuş. alır bacım rahat rahat alır sen de kucaktayken rahat rahat alırsın ;)
kaldırması sorun değilde,penisinin üstüne kaldırdıgı yerden bırakırsa işte o zaman y.r.g yedin :)))))))))
benim boyum1.75 sevgilim .180 idi aıyordukucagına kolay kolay.
ala bilmesi lazım :) ben 1.78 84 kg ım ama ben spor yaptığım için 90 kilo da olsa kaldırım da 90kg biri ile sex yapmak istemem :)
Kucağına alır, zıplatır, kafanı tavana bile vurur :D
Ben 1.70 ve 70 kg yapıya sahibîm. Rekorum 1.73 boy ve 62 kg bir bayan. Ayakta kucağıma almıştım ve 5 dakika tutmuştum :) ama bayanın işi biliyor olması bunda bir etken tabîkî.
zaten boşuna demiyorum ben 165-155 arası hatun iyidir diye rahat rahat takılırsınız
benim boyum 1.69 kilom 65 70 kiloyu kucagıma aldım, merak etme o seni zıpplatır, kolay gele :)
1.80 ...elbette 60 kg da sorun olmz havada ilişki için...
194 boy 98 kilo ve senin kiloda bir hatun. kaldırırm tabi.
Onu gökyüzüne bile fırlatır. Hatta dünyanın çekim kuvvetinden ayrılır...
70 kiloya kadarr gideri var üstü olursa yorulurum:9 boy 175 kilo 70 oda rahat kaldırır
nelerin hesabini yapion sen ole :D
rahat kaldırır merak etme 1.80 85 kilo
1.80 100 kg sınır tanıyorum
.mına bile kor.çok rahat kaldırır.
o anda kilonun pek önemi olcağını sanmıyorum :))
ağır siklet çalışmıyorum :)
konu sex ise gerisi teferruattır :D
alır alır fiziki oalrak :D
kaldirrabilir ama tartabilirmi bilemem...;)
183, 65'e kadar kaldırırım
hoplatır bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar