Daha 2 yil bile olmadi evleneli. Kocam sürekli çalışıyor. Cevirmenlik yapiyor ve evde çalışıyor. Bende hazır evdeyken biraz ilgi bekliyorum. İşten erken gelmeye calisiyorum. Ilk evlendigimizde her sey cok güzeldi. Bende bir değişiklik olmadi. Cocuk yok. Hala güzel ic çamaşırları giyiyorum. Ama o artik bunlari umursamiyor gibi. 4 5 aydir epey değişiklik var tavirlarinda. Evden cikmiyor fazla. Surekli kahve içip masadan kalkmiyor. Yemek de fazla yemiyor. Bana da ilgisi azaldi. Haftada bir ancak beraber oluyoruz. oda benim israrimla. Kocami hayata ve yataga dondurmem lazim. Doktora da gitmek isteyecegini sanmiyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılYatakta kusursuz bir eş için: Mutlu huzurlu sağlıklı bir hayatınız olacak, iş hayatı aile ve eş dost çevresi güzel olmalı ki kafasına bir şey takmasın. ya da tüm sorunlara ragmen vurdumduymaz olmalı, hayırlısı deyip gerisi gelmeli. Bunları birbirine karıştırmadığında mutluluk gelecektir. İnsan kafasına bir şeyi takarsa yediği yemekten bile zevk almaz var gerisini sen düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılEv aldik borçlarımız var. Bunu kafaya takiyor. Ben ona göre daha rahat bir insanim. Ama onu rahatlatmayi basaramiyorum.
- +1 yıl
Borcsuz hayat mı olur:) Genel ruh yapısıyla alakalı bir şey.. Eşini rahatlatmak senin görevin ama eşin de buna açık olmalı.. Evlilik uzun bir maraton huyunuzu suyunuzu öğrenemedinizse önünüzde zaman bol
En İyi Cevaplar
bir süre sen kendini geri çek evde seksi giyin güzel kokular sur ateşli ol ama ona Yüz verme isterse olmaz de bir süre böyle yap sonra yaparsınız
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyorum zaten ama ben üzerine gidince çekici olmuyor onun için. Bundan sonra bende istekli davranmam.
+1 yılWelcome to EVLİLİK 😅😂 biseyi yok canm benim aldatmiyo da seni de hala srviyodur bence esin sadece özüne dönmüş
25 Yorumla
Soran+1 yılEğer evden cikmasa aldatiyor muki derim yani. Niye böyle oluyorlar ya cidden duzelmeyecek mi artik? Bebek bile yapmadik
- +1 yıl
Zamanla bir rutininiz olur merak etme. Ama ilk zamanlardaki heyecan zor. Bazen haftada bir bazen iki haftada bir.. Değişir. Tavsiyem eşinden çok arkadasymis gbi davran. En azından daha güzel vakit geçirmenizi saglarsn
Soran+1 yıl40 yasindan sonra olsa bu dedigin anlarim. Of deliricem ya yirmili yaslarda da bu olmaz ki.
- +1 yıl
Ay çok gıcık olduğum bir söz ama erkekler gerçekten bir sure sonra "her gün ayni pilav yenmez" moduna giriyo
Soran+1 yılOnlar her gun pilav yiyiyorda biz ne yiyoruz? Haftalik menu falan sunmuyorlar onlar da bize? 😭
+1 yılKonuşmayı dene üzülüyorum de kırılıyorum de yumuşak dille yaklaş canm
21 Yorumla
Soran+1 yılBir kac kere söyledim. Nedenini bende bilmiyorum dedi. O günü kurtarıyor bu konuyu açtığım zaman ama ertesi gun yine ayni.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
41Cevap
Aktarlardan istek artırıcı al kocanın yemeğine kahvesine falan gizlice koy bir erkek olduğunu hatırlar burdaki seviyesiz yorumları mazur görün beyin mahrumu hepsi :)
19 Yorumla- +1 yıl
Yani bu mantıkta sen cok yapıyorsun galiba sunu unutma hiç bir zaman bir insanı kendi ihtiyaçların için kullanamazsın belki bir rahatsızlığı var? Beyin mahrumu hepsi demek ne
- +1 yıl
@Mustafa1983. Bey efendi yorumlarda ziyadesi ile kocani bırak fuckbody bul yazan arkadaş var sence hanfendinin sorununun cevabı bu mudur?
- +1 yıl
Tabiki değil ama burda herkez kendi fikrini yazıyor dalga geçenlerde var burda önemli olan soruyu soran arkadaş kimi dikkate alıcak o önemli sen ya da ben ne dersek diyelim
- +1 yıl
@Mustafa1983. Bence bunu yazan arkadaşlarım niyetini ikimiz de biliyoruz hani şey olsa tamam diycem ışte sevgilimle ilişkiye girdik sonra yüzüme bakmadı napayim orda pek karışmam ama bu evli bir Hanfendi ve reel bir sorunu var biraz ciddiyet biraz saygı hak ediyor
Soran+1 yılAy cidden Öyle bir sey yapsam mi bilemedim. Ogrense kizabilir belki.
- +1 yıl
Direk konuşsan neden böyle yaptığını bir rahatsızlığı olabilir
Soran+1 yılTamam ben bunu da deneyecegim. Teşekkür ederim bilgi için.
haftada bir iyidir. konu seks bile olsa özlemek iyidir. coşkuyu arttırır. rakamlara takılmayın o anda ne kadar zevk alıyorsunuz ona bakın. her gün çikolata yeseniz mutlaka bir gün sıkılırsınız.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaftada bir az geliyor bana. Eskiden haftada 4 kez falan beraber oluyorduk. Acaba yatak odasinda değişiklik falan yapsam işe yarar mi ki?
+1 yılAklınıza hemen yanlış şeyler gelmesin iş yoğunluğu ya da kafasına takılan işle alakalı şeyler onu bu durumaa sokabilir bu size değer vermediği anlamına gelmez.
22 Yorumla
Soran+1 yılBorclarimiz var onunla alakali olabilir mi ki? Kafasına takiyor çünkü
- +1 yıl
Elbette olabilir insan kafayı başka şeyle meşgul ettiği zaman aklına seks gelmiyor öncekle kafasın rahat olması lazım borçlardan kurtulunca eski renkli hayatınıza geri dönersiniz şimdi sen ona biraz manevi destek ol..
+1 yılİşler yoğundur sürekli ilişki de sıkar işerli halledip dışarı gezmeye ikna et kafası dağılsın bunları da konus ona da anlat
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz 1 aylik evli degiliz 2 yil oldu. Sürekli ilişki zaten olmaz benim de zamanim yok. Isten kalan butun vaktimi ona harciyorum ben. Bekledigim biraz ilgi o kadar.
- +1 yıl
Olabilir ilişki monotonlaşmıştır yani de birlikte bişeyler yapın ilgi istiyorum diye karsına cıkma birlikte yapalım de o zaman zaten ister istemez seninle ilgilenecektir
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. depresyonda sanırım. oksijen alımı az. beslenme kötü. kafein takviyesi yüksek. Uykusu nasıl? Stresli mi? Sıkıntıları var mı?
16 Yorumla
Soran+1 yılUykuda az. Gec yatip erken kalkıyor
Soran+1 yılEsim tercüman. Masa başı çalışıyor. Herhangi bir aldatma şüphesi içinde değilim.
Benim de aklima depresyon olaylari geliyor ama o kadar da büyük bir seh degildir diye düşünüyorum. Sence bir doktora görülmeli miyiz?- +1 yıl
Aldatma şüphen yoksa depresyon sebebini bulmak gerekli. Bu durumlardan önceki hali nasıldı? nasıl bu duruma geldi? Ne kadar zamandır donuk? Doktora gitmeyi kabul etmeyecektir. Her depresifin klasik direnişidir. önce biraz rahatlamasını sağlaman lazım. Mentalinde ne var o çok önemli.
Soran+1 yılPsikolog bir arkadasim var. Ona danisayim o zaman. En azindan nasil bir yol izlemem gerektiğini bana anlatır.
Teşekkür ederim ciddi bir şekilde bana yardımcı oldunuz.🙏🙏
2 yıl olmuş artık o ilk günleri bulamazsın bazen bir hafta bile beraber olmazsiniz bazen bütün hafta yaparsınız
16 Yorumla
Soran+1 yılBaslarda cok istekli adamin bu hale gelmesi cok şaşırtıcı degil mi? Ben öyle olsun istemiyorum ama :(
Soran+1 yılNeden iste? Bende onu anlamaya çalışıyorum.
Soran+1 yılO da veremiyor ki. Bilmiyorum diyor.
pesss ya bu kadarda işkolik olunmaz ki benim eşim gelip bana hadi yapalım diyecek ben isteksiz olacam imkansız bişey
16 Yorumla
Soran+1 yılBu söylediğini unutma, değişme sakin
Soran+1 yılDemek ki bir taraf ilgili olunca digeri umursamiyor mu ne artik. Bende bundan sonra üzerine dusmemeye karar verdim. Olacağına varsin artik.
Soran+1 yılNe zamandir sana karsi böyle? Evlendiginizden beri mi?
- +1 yıl
evliliğimizin 5. ayından itibaren başladı bu şekilde devam ediyor , sevgiliyken nişanlıyken daha tutkuluyduk hemen hemen her gün yapmak istiyoduk cinselliği cinsellik dışındada sürekli beraber vakit geçirmek istiyorduk bende bişi değişmedi ama o gün geçtikçe hissizleşmeye başladı kendini düşünür oldu. Benim zorumla yeniliyo içiliyo benim zorumla yatağa giriliyor
onun dikkatini çekecek şekilde bir kaç kez mast yap p*rno izle napıyon derse senin yapacağın yok kendim işimi görüyorum felan de başkası olabilir mi
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dersem cok kırmış olurum onu. Ama mast falan yapsam belki hosuna gidebilir.
Başkası olma ihtimali yok. Evden cikmiyor ki
+1 yılÜstüne düşme rahat bırak ilginin dişarı kaydığını düşünsün
12 Yorumla
Soran+1 yılErkekler böyle düşündüğü zaman kadini terk eder.
- +1 yıl
Yok daha neler
+1 yılişin zor başka yöntemler denemelisin. aseksüel olabilir mi?
15 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz. Eskiden böyle degildi.
- +1 yıl
hmm bu durumlarda uçuk şeyler denenebilir aslında. işe yaradıgına şahit oldugum durumlar var
Soran+1 yılSoyler misin
Soran+1 yılNe ile alakali oldugunu soyle de
- +1 yıl
farklı psikolojik oyun ve fanteziler
+1 yılsorunları olabilir anlatmasını sağla. ya da seni artık beğenmiyor bunaltiyor olabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılBunaltacak bir sey yapmiyorum ki. Aramiz iyi.
- +1 yıl
o zaman iş ya da başka sorunları var. aranız iyide arzu noldu?
Soran+1 yılAh bir bilsem. Bende degisen bir sey yok. Ben hala arzuluyorum onu
- +1 yıl
onda var işte yakında sende çok azgin olcan mast vs şeyler yapcan daha kötü olacak.
Soran+1 yılYok canim insanin iradesi diye bir sey var.
- +1 yıl
emin misin her gün azginsin haftada bir doyuyosun azgin olunca napiyon?
+1 yılöyleyken giyin güzelce git kucagına otur hemen sonra seviş
12 Yorumla
Soran+1 yılBir kac kere onu yaptim zaten. Ama ben çalışırken beni bolmemeye calis falan diyor.
- +1 yıl
ona deki seni istiyorum ve benimle olcaksın işin benbir çiçegim beni sula diceksin bak o sırada neler oluyo gögüslerini kullan hiçbi erkek hayır demez
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoktorluk bır durum yok.
her şey ıç çamaşırı ılede olmuyor
azdırmak fantazıler mekan zaman bır çok etken bışeylerı düzeltır12 Yorumla
Soran+1 yılOndan bir adim goremeyince bende tedirgin oluyorum acaba hoslanmaz mi diye
Cevap sahibi+1 yıldırek bışeylerle başlama önce dıkkatını çek bak bakalım görmeye azmaya başlıyormu
Allah yarrımcın olsun işin çok zoöyke günler geçmez
123 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıkıntı yaptim iyice bu konuyu
Soran+1 yılEvet öyle. Zaten evlilikten bir beklentin kalmazsa evliligin anlamida kalmiyor. O yüzden israr etmeye devam ediyordum bende
Soran+1 yılÖyle dediğim zaman yapiyor. Ama bende her gun böyle demek istemiyorum. İsteksizliği bitsin diye çözüm ariyorum iste.
Soran+1 yılSen çok fenasin 😂 ben böyle soylesem ne yapar merak ettim.
Soran+1 yılEsiniz epey sabırlı nazar degmesin. Benim eşim böyle bir şey dese kapı yi gösterirdim 😧😂 daha nazik bir yol olmali
Soran+1 yılAnladim. O söyleyecek bir lafim yok.
Yok iş başında o yine çalışıyor.
Soran+1 yılHayir teşekkür ederim. Ozel mesaj kullanmiyorum.
Soran+1 yılKonuşacak bir sey kaldi mi :)
Soran+1 yılMevzu bitti gibi oldu ya ondan dedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardimci oldun ama simdi ben çıkıyorum. Belki baska bir soruda karsilasiriz. :) 👋👋
Ne erkeler var kaninin vajinasinda ski eksik etmeyeceksin bide elinden para gozu dışarı kaymasin die ama senin esin seni aldatma olasılığı var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkafasını dağıtması lazım dışa çıkın gezini yemek falan yiyin bun ikna et onu
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın. Birlikte pek vakit geciremiyoruz. Buna ikna edersem güzel olur. Sürekli çalışıyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılbunalıma girmiş belli
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatiyor olabilir daha 2 yil olmadan böyle olamaz...
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatmasi olanaksiz. Evden cikmiyor. Evde internet bile yok.
Cevap sahibi+1 yılClve yap biraz kadinlik yap
Goster ama verme bir sure sana ulasamasin
26 Yorumla
Soran+1 yılGöster ama verme mi 😂 iyice isteksizlesirse ne olcak
Soran+1 yılBeklemek de hic kolay degil biliyor musun. Ama mecbur bekleyecem artik :/
Soran+1 yılOlmeyin canim siz 😂 evli olunca değişiyor canim biraz isler 😬
işi var adamın rahastsız etme git kendin yap
16 Yorumla
Soran+1 yılKendim mi yapayim?
Soran+1 yılEvliyken yapmak gidişatı negatif etkiler.
Soran+1 yılSizi anlamakta zorluk çekiyorum. Her neyse
+1 yılSen evde yokken masa altinda 31'e takilmasin sakin :'(
00 Yorumla
+1 yılÇalıştığı için yorgun hissediyodur yoktur bişeyi merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBeslenme şeklini değişsin öncelikle.
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden cok mu etkiler?
- +1 yıl
Hareketsiz olması ve kahve içmesi zaten isteği öldürür.
- +1 yıl
Evet. Mutlaka dışarı çıksın ya da evde spor yapsın.
Soran+1 yılSabah yürüyüşüne çıkmaya ikna etmeliyim. Ben her sabah yürüyorum
- +1 yıl
evde de hareket yapsın.
Soran+1 yılYap deyince yapivermiyor ki ışte
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende yapma ilgilenme bakalım o zaman napıcak
14 Yorumla
Soran+1 yılIyice içine kapanir diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılKapanmaz merak etme sen ilgilenme o zaman o ilgilenmeye başlar
Soran+1 yılO zaman biraz öyle deneyim. Bende merak ettim ne yapacağını.
Cevap sahibi+1 yılEmin ol işe yarar
Pozisyonlarını değiştirerek ilgisini üzerine çekmeye çalış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocanin ve senin yasin kaç
23 Yorumla
Soran+1 yılKocam 29 ben 25
Cevap sahibi+1 yılonun cevresinde ilgisini senden daha fazla ceken bir kadin olabilir..
Soran+1 yılAdam evden cikmiyor diyorum ya. Benden baska kadin gördüğü yok ki
Tüm benliğinle dişiliğini kullan
14 Yorumla
Soran+1 yılBen elimden geleni yapmaya varim ama bir kadinda erkek istekli olsun istiyor. Hep ben hep ben olmaz ki.
Soran+1 yılAlakasi yok. Ben hic degismedim ki. Evlendigimiz gibiyim. Beni begendigini biliyorum. Son 4 ayda bütün zevkleri degismis olamaz herhalde.
+1 yılohoo çoktan başka bşrşnş bulmuş babafingolıyordur onu! sen de kendine birini bulmalısın!
01 Yorumla
Soran+1 yılSacma yorumlara ihtiyacim oldugu icin o kadar seyi yazmadim. Teşekkürler yinede.
Monotonluktan farklı şeyler dene
12 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenı cekıcı bulmuyor mu ne
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle gibi davraniyor. Gecen erotik bir film izledik eskiden oyle sahnelerde operdi falan simdi etkilenmiyor bile.
Cevap sahibi+1 yılo kolay azdıralım gecede 3 atsın sana ne dersın
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlişki sayısı dışında problem yok
11 Yorumla
Soran+1 yılBen istekli olmasam o kadar bile olamayacak.
+1 yılklasik çalışan eşi anlamyan kadın itemleri
04 Yorumla
Soran+1 yılÇalışan esi anlamayan derken? Bende çalışıyorum ve bu adam yıllardır çalışıyor. Esler arasindaki ilgi azalmasiyla bunun alakasi nedir?
- +1 yıl
O zaman boyle davranmaman gerek bence
Soran+1 yılNasil davranmaliyim?
- +1 yıl
Belki bir sikintisi vardir. Ona oncelik ver
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni boynuzluyor bence
12 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir sey degil bu.
Cevap sahibi+1 yılsen yinede dikkat et
+1 yılNe alaksı var yaaa standart evlilik işte
04 Yorumla
Soran+1 yılEvli misiniz? Bence hayır
- +1 yıl
Türk kadınlarının tamamına göre hayır... ama öyle bir şey değil evlilik
Soran+1 yılEvli olmayan birinden evlilik dinleyecek degiliz oyle degii mi?
- +1 yıl
Neyse yorum yapmak istemiyorum bu konuda
Gizli Üye(25-29)+1 yılne kırık ne çıkık, bıkık bıkık
14 Yorumla
Soran+1 yılBikacak ne var? 25 yaşındayım daha ben.
Cevap sahibi+1 yılo bıkmış güzelim. renk kat biraz cinsel hayatınıza.
Soran+1 yılBen her türlü seye açığım zaten. Yeni fikirlerle gitsem hoşuna gider mi emin misin?
Cevap sahibi+1 yılGitmezse anla ki başkasıyla yatıyor
+1 yılAldatıyor olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılAldatma yok.
- +1 yıl
Bilemem
+1 yılİlaç ver
111 Yorumla
Soran+1 yılAzdirici ilaclardan mi
- +1 yıl
ezîdî misin? merak ettim fotoğrafından
- +1 yıl
Evet axdırıcı
- +1 yıl
daha doğrusu zerdüşt müsün?
- +1 yıl
@digitalmen evet.
- +1 yıl
seninle tanışmak istiyorum bu mümkün mü? yanlış anlaşılmasın bunun üzerine konuşmak istiyorum
- +1 yıl
@digitalmen maalesef bana islamı anlatacak hatta zorla kabul ettirmek isteyen kesimlerle konuşmak istemiyorum
- +1 yıl
ne islamı ya ben ateistim zaten aksine ben senden bilgi almak istiyorum
- +1 yıl
@digitalmen aaa o zaman iyi
Soran+1 yılOzele gecerseniz iyi olur.
- +1 yıl
Mesaj attım zaten canım
Tık yok mu artık
16 Yorumla
Soran+1 yılBeraber olurken sorun olmuyor. cinsellikte sorun yok ama istekli degil.
Soran+1 yılAynen iste bende bunu söylüyorum. Hem bizim usandiracak bir evliligimizde yok. Öyle kavga etmem trip atmam. Adam genc daha. Böyle olmasinin nedeni ne anlamiyorum :(
Soran+1 yılIyice kopup gidelim o zaman.
+1 yılsenin işinde zor yaa
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet kac haftadir kafamdan cikmiyor bu durum.
- +1 yıl
en deli zamanlarndasin al karsina konussana
Soran+1 yılDenedim. Ama hayatim cok çalışıyorum biliyorsun bla bla bla. Psikolojisi bozuk gibi davraniyor.
- +1 yıl
senin de işin zor tabii :) :)
fuckbody bul kendine bitane kocan bitmiş bildiğin :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bos laflar bunlar ya.
+1 yılAyrıl
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum kocami niye ayrilayim
- +1 yıl
Allah mutlu etsin
+1 yılişin zor
10 Yorumla
+1 yılAdami dışarı çıkart beynine oksijen çıksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılpara sıkıntısı var mı
00 Yorumla İşi bitmiş kocanın. Ayvayı yedin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde karım isteksiz
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılKendisi hemsire nobet tutuyor yoruluyor
Soran+1 yılHer gun nöbet tutuyor degil ya. Tutmadigi gunler yapin.
Cevap sahibi+1 yılBana yetmiyor
Cevap sahibi+1 yılKeşke eşim de senin gibi olsa
+1 yıldisarida ara sende
02 Yorumla
Soran+1 yılBeyin bedava.
- +1 yıl
hahahahah neyse allah yardimcin olsun isin zor
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi