Ama yapınca çok suçlu hissediyorum. tövbemde samimi değilim gibi geliyor. yapmayınca da çok depresif oluyorum. Affolmak istiyorum ama nefsim :/ napmalıyım ben? of!
Cevabın nedir?
bende birakacagima dair kendime soz veriyorum ama sozumu tutamiyorum her gece elim oraya gidiyor. bende birden durduramayacagimi anladim o yuzden azaltmaya baslayacagim. mesela ben her gece yapiyordum. ama artik bir gece uapiyorum bir gece yapmiyorum. 2 hafta boyle devam ettirdikten sonra 2 gun arasi yapacagim sonea 3 4 derken tamamen birakacagim. sigara gibi dusun birden birakamasin yavas yavas
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben sigarayı aniden bıraktım. Yapmayınca sen de depresif oluyor musun? Yapınca özgüven geliyor mu? Ben 2 günde bir yapıyordum. Sonra bırakmaya çalıştım olmuyor. Arada yapınca da çok kötü hissediyorum ezik gibi.
- +1 yıl
Arkadaş bu mastürbasyon kimseye bir zararın yok neden bu kadar kasıyorsun 😄
Soran+1 yıl@büyükdüşün zina yaptığım için tövbe ettim çünkü cinsel olarak tatmin olmak tövbemi samimiyetsiz yapar diye endişeleniyorum sonuçta zevk alıyorum yaparken
En İyi Cevaplar
Zinayla mast. aynı şey değil ve boşuna vicdan yapmana gerek yok, mast. yaparsan zina yapmazsın, bir şekilde rahatlaman lazım ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılBenim fikrim de buydu. Ne zaman mükemmele yöneldim depresif oldum pişmanlık duydum ezik hissettim yapınca kendimi
Soran+1 yılYani bırakınca
Soran+1 yılrica ederim
+1 yılZina yaptim demekle ne demek istediginiz pek acik degil. filili zinaya dusme korkusu varsa onu yapmamak icin masturbasyona izin verilmistir. Mustehcen nesriyat seyretmeyin ve okumayin tahrik olmamaya calisin.
12 Yorumla
Soran+1 yılZina yani cinsel ilişkiye girdim. O halde sadece o an bir erkekle münasabete girme ihtimali varsa mı yapılmalıdır
- +1 yıl
Evet.
+1 yılmast yapabilirsin ama zina yapma kendini kocana sakla
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptım artık
- +1 yıl
1 kere yapmışsın pişman ol ve tövbe et sonra evlenene kadar tekrarını yapma. hem günah hemde allah göstermesin hamile kalsan ailen öğrense çevren duysa ne olur bunu düşün. hem ilk hamilelikte çocuk aldırdığında %80 oranında anne olma ihtimalin azalıyor bu riske girme derim. tamam seks çok güzel birşey ama en doğru insanla yapılmalıdır.
Soran+1 yılÇok haklısınız ben tövbe ettim dediğiniz gibi inşallah kabul olur :)
- +1 yıl
inşallah kabul olur. burda en önemli unsur pişman olarak içten tövbe etmendir. mast yapma ise diyemem ama asla içine birşey sokarak yapma çünkü her içine giren şey vajinanı genişletir ve ilerde eşinle mutlu olamazsın. bir bakarsın adam dört dörtlük mülkemmel aşık olmuşsun şeyi 12 cm ama sen 20 beklersin sonra hayal kırıklığı olur ikiniz içinde bu yüzden mastı yaparkende dikkatli yap. sana tavsiyem içine birşey sokma. estetiğini bozacak sert haraketler yapma yeter.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
63Cevap
Mast zina degil, bedenen ve ruhen senin boşalmaya ihtiyacın var ve bunu yapmak zorundasın hormonların seni buna zorluyo, kendini kasma her ihtiyac duydugunda yap ve kendi bedenini ve ruhunu rahatlat
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğil biliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. mast. yapmakla zina etmek arasında çok büyük fark var bikere biri büyük günah diğeri haram ama zina etme tehlikesi olduğunda helaldir zaten yani zina etmkle mast. arasında kalırsan..
05 Yorumla
Soran+1 yılYaptığım kişi mast yapmakla sevişmek arasında fark yok deyip beynime girdi. Tövbe etmiş sayılmıyormuşum öyle.
Soran+1 yılHaklısın ama herkeste o düşünce yok ki :(
Bencilce hareket ediyorlar.
Soran+1 yılBenim hayatımı maf etti be ölü gibi hissediyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaten mast yaptıktan sonra gusul abdestini aliyorsan bunun günahı olmuyor mi boş yere tövbe etme günaha girersin
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamışsın
- +1 yıl
Nasıl yani yanlış ne
+1 yılMastürbasyon da mı zina bu müslümanlıkta? Yakında nefes almak da günah olucak
16 Yorumla
Soran+1 yılZina demiyoruz hanımefendi zina ettikten sonra masturbasyon yapınca sanki zinadan pişmanlık duymuyor gibi olur muyum demek istedim
Soran+1 yıl@HsYnJr arasında kalınmadığında vücudun ihtiyacı olduğunda napmak gerek? Çok depresif hissediyorum yapınca ruhen kendime gelmiş gibi oluyorum. Kafam netleşiyor.
Soran+1 yıl@HsYnJr inşallah teşekkür ederim yorumların için iyi geldi
+1 yılMastürbasyon yapmak günah midir? Sebep? İnsan kendisine dokunamaz mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır günah mıdır diye sormuyorum zina yaptıktan sonra tövbe ettim ama nefsim istiyor yaptığım zinadan pişman değilmişim gibi olur muyum demek istedim
bir an önce evlenmeye bak
bu cinsel ilişkiyle savaşmak zor
evlenene kadar mast yapabilirsin
bu senin doğal ihtiyacın00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılzina ile mast ayrı şeyler zaten. sen zinaya tövbe etmişsin. mast yapmana engel olan ne?
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel olarak zevk alacağım için tövbemde samimi değilim gibi geliyor ve ben ilişkimden zevk almamıştım mast den alıyorum. Zinanın mantığını mı anlamalıyım sizce? Günah olmasının amacını?
- +1 yıl
sen gusül abdestini aldığın sürece mast günah değil. sen zinaya tövbe etmişsin sonuçta. zina başka bir durum, mast başka.
+1 yılTanri diye birsey yok zaten. Korkma. Vicdanin rahatsa devam.
02 Yorumla
Soran+1 yılRahat değil bence var
- +1 yıl
Nah var.
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boş yere gereksiz yere canını sıkıyorsun. Günah falan değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Soran+1 yılNasıl bu kadar eminsiniz
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zina ile mast aynı değildir. Zina yapma ama mast. yap yoksa sonunda yine zinaya düşersin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık haline getirmek doğru olmaz sadece değil mi benim durumumda
+1 yılBoşver masturbasyonu bacım ya, gerçeğini yap sen. Gene tövbe edersin olur biter.
00 Yorumla
+1 yılBabana söyle seni evlenirsin evladım
Baba piston aşağı iniyor de00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. önce sakin olmalısın. mast günah değil. zina meselesi çok farklı.
02 Yorumla
Soran+1 yılZinadan tövbe ettim mastrb bunu samimiyetsiz kılar mı bunu merak ediyorum bağımsız mı düşünmeliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke zina yapmasaydın tövbe et erkeklere yakınlaşma evlenene kadar artık o tadı aldığın için yakınlaşmicam desende daha kolay yaklaşırsın çünkü tanklarının yıktın ve o işi yapıp zevk aldın dayanmak için daha çok çaba sarf etmelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerle değil tek erkekle. Ben istemiyorum dedim defalarca ortam yaratmış olduğum için zorla gelişen bir olaydı sonrasında birkaç kez daha yaptık. Her defasında çok pişman oldum. Psikolojim bozulacak kadar. Ben de istemezdim yaşamak. Çok üzgünüm. İlla erkek diye zorlanmıyorum o kadar alışmadım zaten iyiki.. Masturbasyon için zorlanıyorum ilişki ihtiyacım oluyor bu şekilde gidermek istiyorum ama sanki pişman değilmiş gibi olur muyum diye tereddüt ediyorum dinen.
Cevap sahibi+1 yılCanım ama iliskiye girdiği için senin için en azindan bana göre daha zor işin çünkü ben hayal ediyorum sen yaşadın bunu. Günah olurmu bilemem mast yapmak zaten yanlış bir davranış dinen de ahlaki olarak ta, ama sorarsan sen yapıyormusun diye ne yazikki evet yapıyorum iliskiye girmekten daha iyidir diye avutuyor insan kendini
Soran+1 yılEvet evlenene kadar idare edecez mecburen tam tövbe ancak o zaman olur
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabiki zina zaten büyük günah biliyorsun allah affetsin tövbe eden tüm günahları affolmus gibidir denir, mast yapmakta zor olsada napalim
+1 yılsana moral verebilir miyim bilmiyorum ama bir denemek istiyorum. konuşmak ister misin belki biraz açılırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılİyi konuşalım da sapıtmıcaksan
- +1 yıl
bekliyorum merak etme sapıtmam
- +1 yıl
bekliyorum yazacak mısın
+1 yıliyide sen daha kotu seyler olmasin die arada mast sart. oda olmazsa millet acikta birbirine atlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAtlayasımın gelmişliği olmuştu
- +1 yıl
ciddi olamazsin :)
Yap gitsin. Yapmayınca hem agresif olursun hem sürekli aklında olur. Daha kötü
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok agresifim ve depresif
Gizli Üye(30-35)+1 yılmast in. bence gunahi yok onuda yapmasak hep zina mi yapacaksin.. zina olayının hesabi ayri zaten
23 Yorumla
Soran+1 yılZina tövbesinin kabulü için pişman olup bırakmak kafi midir sizce
Cevap sahibi+1 yılzinanin. tovbesini ancak alaha veririz.. benim de böyle 1 hatam oldu. kandirildim ama sonucta nisanlimda olsa zina yaptim bir daha yapmadim
Cevap sahibi+1 yılmast. icin günah oldugunu dusunmedim. kadın da erkek de yapabilir
+1 yılnekadar ıyı yapmış
mast yap zına yapma
çok azdıysan
ama kendı kendını azdırıp mast yapma00 Yorumla
+1 yılTekrar zinaya bulaşmadan en kısa zamanda evlenmeye bak
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğim biriyle evlenemrm ki aşık olmam lazım
+1 yılzina yapmamak için mastürbasyon yaparsan günah olmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama nefsin çok ihtiyacı oluyor bazen
- +1 yıl
sizdede döl gibi bişey geliyormu mast. yapınca.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇözüm var
sakinleştirici.. denedim psikolojik bişe. .00 YorumlaMast zina değildir vücudun ihtiyacıdır yapabilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılZina değil biliyorum ama samimiyetsiz olmaktan çekiniyorum
+1 yılAra sira sadece duygularini bastrimak icin yaparsan gunah degil. Ama surekli zevk icin yaparsan gunah. Bu 2 ayrimi iyice kavramalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkendini bazen rahat birakman lazm ki daha fazla azginligin önüne gecmen icinn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsanın aklına girdimi bir kere baş etmesi zor oluyor. Seni anlıyorum. Bende aynı şeyleri yaşıyorum. Şu an bile? Ya sen şu an için?
04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an içinini boşver. Kendimi tutmam mı gerekir
Cevap sahibi+1 yılTutamıyorsun ki , geldimi akması laIm? Değil mi?
Soran+1 yılTutmasam çok kötü hissediyorum ama son zamanlarda :/ önceden normal olarak bakıyordum hiç düşünmüyordum. Bu da haram hiç günaha girmiyim diye düşündüm sonra çok üzülmeye başladım. Yapmasam da depresyona giriyorum.
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya, o rahatlama isteği insanın aklına girdimi zaten bazı yerler hafifden ıslanıyor. Sonra ister istemez okşuyosun sonrası çıldırtıyoe insanı
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast yapmayı dene ya da şimdi yap sonra evlenince günahların af olması için hep dua et namaz kıl
02 Yorumla
Soran+1 yılAma yarına çıkacağımızın garantisi yokki ve nasip bulup evleneceğimin de
Cevap sahibi+1 yıltabiki yok garantimiz aynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılDiyanetten haber geldi sol elle yaparsan bişey olmaz diyolar mış
00 YorumlaTövbe neya orta cagdami yasiyoruz
00 Yorumla
+1 yılgerçekten bilmiyor musun ne yapacağını?
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
+1 yılBiz. Ne yapalim gunahini mi cikaralim
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
nasıl?
Soran+1 yılBilmiyorum sen bul
- +1 yıl
ben ateistim en iyisi sen de ateist ol boyle sorunlarin kalmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek parmakla yapınca öyle sayılmıyomuş ama yeter mi bilemem 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. bence zinadan iyidir yapmalısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDua et abdest al namaz kıl iyi gelir
13 Yorumla
Soran+1 yılNamaz kılmıyorum o yüzden belki de bu kadar zorlanmam
Cevap sahibi+1 yılKıl işte ozaman bir kez bile kılsan iyi gekir
Soran+1 yılEvet haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılnamaza da başladın mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır :/ belki de ondan nefsim zorlanıyor
Cevap sahibi+1 yılözelden yazayım mı sorun yoksa..
Soran+1 yılYaz ya da ben yazayım sen nicjini söyle ben söylersem başka msjlar gelir bir sürü
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkayım
+1 yılyaz bana uyudun mu yazz :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çay demle iç harareti alır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendini oyala başka bir şeyle
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzülüyorum psikolojim bozuldu hayatım bitmiş gibi geliyor kötü hissediyorum
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Yapmaya devam olur öyle arada
00 Yorumla
+1 yılYapacak tek birşey var
02 Yorumla
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
Boşalman lazım yoksa olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılzina yaptim derken kastin nedir?
04 Yorumla
Soran+1 yılZina işte cinsel ilişki
Cevap sahibi+1 yılTamam. Diyecek bişeyim yok. Konuşursam ağır olacak çünkü
Soran+1 yılBilmediğiniz yerlerde bilmediğiniz şeyler var
Cevap sahibi+1 yılbilmedigimiz seyleri anlatin o vakit. sevgilinizin altinda yattiginizi mi soyleyeceksiniz?
+1 yılOnu yapabilirsin, serbest.
00 Yorumla
+1 yılmalesef icindeki hormonlar durmamis
10 Yorumla... tövbe tutmazmış derlerdi doğru demişler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMecbur mastürbasyon yapmak..
Onun şeyi olmaz
.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. O zinaya girmiyor Canin istiyorsa yap gitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAma tövbem samimiyetsiz olmaz mı sence? Üzülmem için şeytan mı vesvese veriyor?
Soran+1 yılZina yaptım diye evlenilmeye layık değil miyim sence. Bu yüzden beni terk eder mi ilerideki sevgilim?
+1 yılkilitorisine ban yapıstır
00 Yorumlaİhtiyacını gidermek için yap ozaman.
00 Yorumlaee yap ne olacak hormon bu boşuna verilmemiş
00 Yorumla
+1 yılİyi bir trol
02 Yorumla
Soran+1 yılNesi trol ya
- +1 yıl
Bırak bu ayakları velet...
Gizli Üye(36-45)+1 yılnamaza başla terket herseyı
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanabilir miyim erkek gibi uykuda boşalma yaşayıp rahatlayamıyoruz ya mükemmeli ararken tekrar zinaya düşersem? Yanlış mı düşünüyorum?
Cevap sahibi+1 yılevet
+1 yılYani o kadar da gunahi olmasa gerek
00 Yorumlaalışık g.. t de tuman durmaz
00 Yorumla
+1 yılkarar senin nasıl istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUlan birinin altına gir gir tövbe et ohh mis
06 Yorumla
Soran+1 yılPişman oldum. bir kere yaptım diye hep yapsam daha mı iyi?
Cevap sahibi+1 yılUlan nedense hep bir kere yapıyorsunuz buna kadir bile inanmaz yürü git ya :D
Soran+1 yılSanane ya neyse ne
Cevap sahibi+1 yılUlan birde hiç anlayamadım 1 defa yapıp pişman olmak nedir ya olacaksan neden yapıyorsun :D
Soran+1 yılÇok uzun mevzu sende onu anlayacak derinlik yok
Cevap sahibi+1 yılSen anlat özetiyle gerekirse marinas çukurundan bile daha derine inebiliyorum merak etme sen :D
+1 yılYanacaksın. Kafir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok moral verdin sağol
Evlennn
04 Yorumla
Soran+1 yılŞartlar uygun değil
Soran+1 yılOkul bitmeli
+1 yılevlen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılevlen
02 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil evlilik aşk anlaşmak daha öğrenciyim ben okul bitmedi
- +1 yıl
sevgili lazım sana o zaman 😀
+1 yılYap yap 😂
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Zina yaptım. Tövbe ettim. Ama canım masturbasyon yapmak istiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler