Kayinvalide veya anne- baba evde iken...

Beraber olmaya çekinen ve rahat olamayan evli Ks sakinleri, nasıl rahat hareket ediyorsunuz? Veya nasıl oluyor davranışlarınız? Bende sıfıra iniyor, her an anlayacaklar duygusu ile. Bu da eşimin bana gönül koymasına yol açıyor. Uyumuyorlar da gece iki ye kadar.

Sesimiz çıkmasın diye yavan olmak zorunda kalıyor, sınırlı ve uzun süremiyor akıl çünkü evdekilerde. Bu da bize uymuyor. Ama ne yapabilirim, anlamamaları imkansız odalar yan yana bize geldiklerinde :( Hele kayınım öğrenci bize geldiğinde tatilde, tüm tatilini bizde geçiriyor ve çok sıkıntılı oluyor bu bizim açımızdan. Abisi diyemiyor da bir şey. Geriliyor.

Yalnız kalabilsek çok daha farklı olacak ki oluyor ama büyükler sağ olsun buna olanak vermiyorlar. Ben ne yapabilirim ki? Sizlerin bu tarz tecrübeleriniz oldu mu?

Teşekkürler.
Kayinvalide veya anne- baba evde iken...
Cevapla