Ve bu kızı nerede gorunce tepki veriyor bakıor..
Bir erkek sevmediği hoşlanmadığı kıza bakar mı?
Ve bu kızı nerede gorunce tepki veriyor bakıor..
bir bu kız sen misin
iki adam mı ciddi düşünüyor yoksa kız mı
üç iyi kızsa motor değilse neden terkediyor gerizekalı mı bu
dört kızda dingil mi ki ciddi düşündüğü adam yawsak ve hala ona umut besliyor bakıyorsa hiç umursamasın
neyi kaybettiğini anlasın
evet bu kız benim 3 yıl onu uzkatan plotanık sevdim 900 şiir yazdım... ilk eşi evlıyken aldattı 5yıldır ayrı ben ona duygualırmı bellie ttim sevgılı gibi olduk terketti iyim yatılcka kız değilim evlenmeyi düşünmuyormus dıye et avcısıymış ama onu bılsenız tanısanız ağır baslı arkadaslaım şaşırdı uçana kacana gidecek turden cok bunalım yasattı şükür hala neden bakıyor benı gordugu yerde tepki verıyor terketti motor olmadıgım için...
bu motorluk senin için kötü birşeyse sen kazanç olarak bak kendine bence yoksa aşık insanın sevdiğiyle özel şeyler paylaşması motorluk değildir ... onun zihniyeti yolunu şaşırmış merak etme illa ki biri gelir kıymetini bilir şimdilik sadece sessizce aşkın acısını çekeceksin...
evet öyle yapıyorum ben o zihniyetini kaçırmış bana göre değil Allah korsun seviyorum ama nıyetım cidid eflemekti benım farklı olduğunu görucek ama onun niyeti bozuk hayırlısı herşeyin beni gördüğü yerde tepkı verıp bakmadı ve 3yıl tesaduflerle akrşılastık sevdım içima cıyor geçeçecek hersey o beni iyi diye terketti kendi gibi kötülere laık olsun.
türkiyeden birini bul en azından burda hala avrupalaşmamış zihniyet de var aşka değer veren
yok değil aslında..
kadınlar erkekleri anlamak istemiyorlar..
zannediyorlar ki somurtan ve ağır abla olan kadınların herkes tarafından beğenileceğini düşünerek yanılıyorlar..
oysaki çoğu erkek çılgın kadınlardan ve deli dolu yaşayan bayanlardan hoşlanır...
ben deli dolu cocuk ruhluyum konuyu anlamamışındır ağır başlı somurtkan ınsanları kimse sevmez.
benim ıstedıdıklerım farklı yalnızım buna şükür...
öyle ama olsun yanlısk kötu olsada guzel... hiç olmazsa canın yanmıyor...
Cevap
9Cevap
google translate ile mi ceviri yapıyorsun. bu ne bicim anlatım böyle :D bilmiyon mu sen türkce konusmak sen olmak yabancı bayan :D
türkçemle dalga geçmeyin ben türküm ama 27 yıldır fransada yaşıyorum...
simdi adam evlenmiş bosanmıs karısı bunu aldatmıs evliyken. bir kız var baska (galiba bu sensin :D ) bu kız bunu 3 yıldır seviyor ve duygularından adamın haberi var. düzeyli yaklasıyor fakat evliligi düsünmüyor. sebebi aldatılmıs olması olabilir diye düsünüyorsun sen ? ama adam evlilik olmadan kızla cinsellik düsünüyor bakıyor ki kız böyle bir kız degil.. evlenmeden olmaz bu iş. adam kızdan ayrılıyor. ama adam kızla karsılasınca sürekli muhattap oluyor. ? bunu mu demek istedin ve nedenini mi soruyorsun.?
evet aynen bu benı görünce bakıyor tepki veriyor.Ben iyi kızım dıye yatılcka kız değilim terketti ben güzel birisiyim ama anlayamaıd svegimi evlıykene eşi tarafınedena aldatıldı dedıgın gibi ben ona 900 şiir yazdım
evet dedğiniz gibi sanırım ama sevmiyorum şükür içim çok yandı ama facesini kırdım gözumle gördüm herşeyi bana yaklaşıp konuşmaya çalışırsa yüzüne tükürürüm... bana bakmasını istemıyorum bir gün anlıycak gecektende.
nasıl anladım ama aferin bana di mi almancılar icinde büyüdüm ben :D :D dedigim gibi durum senin onu sevdigini bildiginden acaba kandırır da yataga atar mıyım diye sürekli sana bakıyor falan... güzel kızım diyorsun bence bunları kafana takma güzel insanlar var her yerde onları tanımaya calıs seni anlayacak insanları tanımaya calıs.
Bunedena sonra öyle yapıyorum vivdanım rahat elimden geleni yaptım o anlayamadı baksın öyle uzaktan evet beni anladın gerçektende. O benim kalbimi herseyimi öldürdü .baksın öyle...kaybetti
teşekkür ederim sezen aksu severim kolay olmadı çektiğim şeyler 8ay bitti nefes alıyorum .şarkı için teşekkür.
evde kalmak başka evlenmek için evlenılmez evlenmek 2 kişinin mantıgı kalbı aklı bulusması hersey ınsnaalr için hayırlısı zloyrum
insanını yaratılışı geregi karşı cins daima ilgisini çeker. yatılacak olması veya olmaması bir şeyi degiştirmez. peki erkekler sizin hiç ilginizi çekmedi mi hiç bir erkeğe bakmadınızmı? yüzsüzlük olarak değerlendirmeyin lütfen
Şahsen ben sevmediğim kizin yüzüne bakmam .
bni terketti ve bakıyor beni sevıyormu diyorsunuz?
Bakabilir yani bu normaldir . Merak eder erkek ''benden sonra nasil oldu. ne durumda şu an. koydu bu durum ona. daha da güzelleşti mi?" gibisinden bakabilir yani . Merak eder erkek , kontrol etmek ister . Karşisina güzel bir kiz çikarsa unutur seni , fakat kismeti kapanirsa yine sana dönebilir. Sana tavsiyem: bunu araştir ve kimsesizlikten dolayi mi sana geri dönmüş? ona göre hamle yap . Hadi iyi geceler.
ne dion ne demeye çalışıyorsun anlamıyorum
yatılcak kızsa dibine bile vurur herseyin
cinsel amaçli bakiyo olabilir...
hic bişe anlamadım
ayıp çok ayıp
Çok karışık.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar