Bak biraderim.
Bu ülkede üniversitede okuyan veya okumuş kızların % 90'ını ya motor, ya da önden arkadan vuruk.
Namuslu kız yok artık.
Onun için acımayın şunlara. Yerinde olsam tekmeyi basardım münasip yerine.
Yabancı uyruklu hanımefendi arayın, tavsiyem.517 Yorumla
Soran+1 yılbasıcam zaten abi sağol değerli görüşün için haklısın
Soran+1 yılbir zahmet şu yaw he herifleride eksile abi bak seni bakire olmayan süt dilimleri eksiliyor
Soran+1 yılhele aşağıdaki salak böylelerini Allah alsın şu dünyadan abi kıza bak bakire olmayı önemsemiyor Bilmiyorki Allah kıskançtır en büyük günah budur kadınlara
- +1 yıl
Ne erkek ne kız evlenmeden zinaya harama yaklaşmalı.
Ancak öyle kızlar var ki, tiksintiyi geçtim midem bulanıyor.
Sen ahlakından ve duruşundan ödün verme.
Seni çok iyi anlıyorum, çünkü birebir aynı duyguyu zamanında ben de yaşadım. Çok acı koyuyor. Allah'a yönel. O kuluna yeter, sabrını koru.
Soran+1 yılvalla abi ne kadar haklı şeyler yazıyosan o kadar eksi yiyorsun yazıklar olsun böylelerine
Soran+1 yılaynen doğru söylüyosun değerli abim babamda halime üzülüyor gidip onunda yanına gönlünü alayım sağolasın
Soran+1 yılgüzel söz babanada saygılar abim yaşıyosa ellerinden öperim öldüyse rabbim rahmet eylesin
- +1 yıl
Allah başımızdan eksik etmesin, çatı gibiler. Yokluğundan önce değerlerini bilmeyi nasip etsin herkese.
Senin yerine öperim inşallah.
:)
Ama Allah'tan umut kesme ve bakir kal. O sana senin istediğin şekilde tertemiz bir hanım nasip edecek. Ben inanıyorum.
Allah razı olsun kardeşim, ben de babanın ellerinden öperim.
Soran+1 yılsağol iyi dileklerin için abim babam ömrü boyunca it kopuk kovaladı bir binbaşı maaşıyla dördümüzü büyüttü hala da derdimizi çekiyo babadan öte dağmı vardır be
Soran+1 yılaleykümselam abi aynen öyle
- +1 yıl
Kur'an-ı Kerim ahlakı bir ve son kez daha dünyaya hükmedecek Ahiretten evvel.
İnşallah biz temiz kalabilmeyi başaranlardan olacağız.
Peygamber Efendimiz ne diyordu Hz. Ebubekir (R. A.)' e:
"La Tahzen. İnnallahe Meana"
Üzülme. Allah C. C. bizimle.
Sen de üzülme, Allah hepimizi görüyor ve bizimle.
Soran+1 yılAllahıma sığınıyorum artık zaten abi elim kolum bağlı
En İyi Cevaplar
+1 yılkardeş özelden döner misin sana bazı şeyler söyleyeceğim ama kadın kısmının duymasını istemiyorum ilerde başkaları da yanmasın diye
24 Yorumla
Soran+1 yılyok kardeşim görünmek istemiyorum kimselere yaz buradan ben seni dibine kadar savunurum sen yaz
- +1 yıl
ondan değil birader sunduğun seçeneğe şöyleyse böyle yap diyeceğim kadın milleti görecek bakire olmayanda bakacak "aa bak şu konuda şöyle söylemişlerdi bakire olmasamda affettiririm kendimi" diye numara yapacak ayıktın mı?
Soran+1 yılneyse kardeş boşver değerli zamanını önemli şeylere harca bende öyle yapacam sağol görüşün içinde değmiyo çok sevince onu anladım
- +1 yıl
Allah kolaylık versin...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkasını da seversin herşeyin bir bedeli var ödesin.. Evlendiğinde karım olan bu kadın kimin ilkiydi diye düşğnüp duracaksan bitir.
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşünürüm tabi ben kimseyle yatmadıysam yatanıda istemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmicen belli ki ayrıl.
Ahını alma bari
Ayrıca dürüst olmuş anal yapıp söylemese daha mı iyiydi. Bakire mi olacaktı.412 Yorumla
Soran+1 yılyok ya gitsin başkasının altına yatsın gelsin ben onu kendi tertemiz çocuklarıma anne yapayım ayrı sıkma canını anal yapıp yapmadığı anlaşılır
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin bekaret zihindedir ayrıl bence böyle düşünüyorsan işini bitirip ayrılınca sen de temiz olmican ilerde karına çocuklarına karşı. Haksızlık etme ayrıl
Soran+1 yılben bekaretin zihinde olmadığını düşünüyorum bedenide zihni kontrol ediyor bu da ne demek zihnide bekar değil demek neyse yazıcam bitti diye yine de sağol
Cevap sahibi+1 yılEn doğrusu. Umarım kendin gibi biriyle mutlu olursun üzülme
Soran+1 yılinan çok zor
Cevap sahibi+1 yılDua et anlıyorum seni ona kötülük yapıp bıraksaydın o ahla hayatının devamında da mutlu olamayabilirdin yakışmazdı sana. Sabret dua et zamana bırak
Soran+1 yılya aşağıda dangalagın tekide bekareti takma diyor noldu bu ülkeye nereye sürükleniyor ölmeyecekmiş gibi yaşıyolar nasıl takmayayım bekareti
Cevap sahibi+1 yılHerkesin görüşü kendine. Saygı duymak lazım. Eğer sen bakirsen öyle bir kız istemen çok normal saygı duyulcak bişi. Ama önüne gelen kızla yat sonra bakire istiyorum de orda çirkinleşiyor iş
Soran+1 yılo kadar şerefsiz değilim kimseye dokunmam dokunulmamış isterim
Cevap sahibi+1 yılBu normal bişi o yüzden saygı duyuyorum öbür türlü olsa böyle konuşmazdım seninle. Kendin gibi biriyle evlenmek istiyorsun normal
Soran+1 yılpeki teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılsevgini bir zar parcasi yikip yokediyorsa senden asik masik olmaz zaten.. kiza da yazik etme.. ayrilin zaten kiz kurtulmus olur.. onu gercekten kalbi icin seven birisiyle karsilastirsin allah.. senin gibilerden de uzak tutsun.. simdi olmasa ilerde zaten ayrilirsin bu kafayla..
90 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardes benimde aynı sey basıma gelmişti yıllar önce, tabi sonra ayrıldım, ayrıldıktan sonra benimde cinsel ilişkilerim oldu farklı insanlarla şimdiki tecrubemle onu tanısaydım belki ayrılmazdım ama bende o zaman bakirdim. Sonradan yaptıgımın sacma oldugunu anladım insan olsun, dürüst olsun, menfaatçi olmasın bunlar daha onemli.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllütfen şu bekaret denen şeyi artık tabu olmaktan çıkaralım. benim nişanlımda bakire değil ama ben onla evleneceğim benden önce ilişki yaşamış anlaşamamışlar ayrılmış. bu bayanın yaşama ve mutlu bir yuva kurma hakkı yok mu. bende bakir değilim oda bakire değil ikimizde insan olarak eşitiz
123 Yorumla
Soran+1 yılkardeşş sen iyi okumadan yazdın galiba ben bakirim kız hem ilk sevgilim neyden bahsediyon heralde biliyoz bakir olmasam bakire isteme hakkım olmadıgımı
Cevap sahibi+1 yıltamam anladım ama bekaret dediğin bir zar ve bir kaç damla kan. eğer o kızı seviyorsan bunu sorun etmeyeceksin
Soran+1 yılartık nefret ediyom kardeş
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen ve senin gibiler ağır karaktersiz-siniz. Kimin altına yattıysa nasıl aşağılayıcı bir tabirdir ya. Sen bakirsin eyvallah zina yapmamışsın ama bunları düşünen kalbin o kadar siyah o kadar gaddar ki. Yorum yapmaya bile değmez senin gibileri. Bu zihniyetin devam etsin. Temiz kız alırsın mutlu mesut olacak misin bakalım. Senin tabirinle "Kimsenin altına yatmamış diye" o insan iyilik timsali olamaz.
719 Yorumla
Soran+1 yılyiyorsa gizlenme a-mk malı sende sik-şrken yorgun düşenlerdensin belli s-iktir git sokmayayım kafana da a-mınada insanı çirkinliğe sürüklemeyin lan derdimizi yanıyoz aptal
Cevap sahibi+1 yılSenin sert dediğin buysa... Beyin yoksunu git de terbiyeni takin
Soran+1 yılasıl sen takın lan kuranda yazana uymayana terbiyemi sunacam defol
Cevap sahibi+1 yılSen kur-an ina bak. Bakmaya da devam et. Yazdıklarımı iyi oku. Zina yapmamış diye iyilik timsali mi olacak? Zina yapmamış diye melek mi olacak? Sen zina yapmamışsın eyvallah tebrikler ama düzgün bir insan olmayı becerememişsin. Vicdan sahibi değilsin. Git de aynada bak kendine ben daha önce hiç hata yaptim mi diye.
Soran+1 yılgayet düzgün bir insanım tanısan böyle demezdin sen cinnet anımda böyle üstüme geldiğin için bastırdığın için hakaret yedin neyse yazma artık
Cevap sahibi+1 yılSen yazmaya bile degmezdin zaten de bakma ben de duramadım. Sessiz kalsaydım cinneti o zaman görürdüm
Soran+1 yıliyi hadi s-g
Cevap sahibi+1 yılSiz verisi n gibilerin zihniyeti. Hepiniz eksileyin a-m-k kaç yazar.
Cevap sahibi+1 yılSiz ve sizin gibilerin zihniyetiiiiiii
Soran+1 yılişte bir geniş mezhepli genelev karısı daha konuşuyor beyler aldırmadan serice eksileyin
Cevap sahibi+1 yılGenelev senin zihniyetinse eğer benden uzak olsun.
Soran+1 yılsana heryer genelev
Cevap sahibi+1 yılBenim dunyam sen gibilerden uzak merak etme. Sen yoksan genel ev de yoktur. Kendini yüceltme. Ruhun beş para etmez çünkü.
Soran+1 yıllan hadi gitzorlayacam g-tünden :D
Cevap sahibi+1 yılSenin düzgünlüğün de bu kadar işte. Şeref yoksunu.
Soran+1 yıl. cd. d. d. d. d. d
Cevap sahibi+1 yılHe Sensin sensin.
Soran+1 yıl. d. d. d. d. d
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardes bakirsen ve bakire deglse ayril ve bsy yapma herkesten farkin olsa belki baskasi olsa yapar ama sen yapma ayril simdiden dert ediyrsan zaten evlenip mutlu olmasn
18 Yorumla
Soran+1 yılbakirim kardeş ayrılcam eyv
Cevap sahibi+1 yılKeske boyle olmasaydj ama bazi hatalarn telafisi cok zor telafisi olmaz cok iyi anlyrm seni insl. Cok aci cekmez cbk unutrsn
Soran+1 yılpişman değilim dedi itiraf ettiğinde şimdide pişmanım size geliyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılIlk pisman deglm mi dedi ve simdimi pisman olmus... kardes uzatma bitir daha bunun ustune konuslck bsy yok
Soran+1 yılaynen öyle bro senin gibi anlayışlılar kalmadı
Cevap sahibi+1 yılBoswer be kardes zaten bizim gibilern basina zaten boyle olaylar geliyor bizde p. iç olsaydk her onumze geledi tikseydik bize patlak kizlar gelmzdi
Soran+1 yılaynen öyle kardeşim gecen güzel olsun kusurabakma değerli zamanını aldıgım için
Cevap sahibi+1 yılEywlh kardes senjnde... ne demk herzman yardmci oldysk ne mutlu
+1 yılsen ne pislik bir insansın ya sevdiğini iddia ettiğin kişi hakkında işimi göreyim gibi laflar söyleyebiliyorsun fakat o biriyle yatınca suçlu mu oluyor yok öyle bir dünya, ayrılman kız için ödül olur
95 Yorumla
Soran+1 yıloluyor tabi yaw he karı kız pişman değilim diyor pişman olsa acıyıcam belki kızmıcam ama değilim dedi şimdi yalvarıyor bu arada işimi görcem demedim yapayımmı dedim hadi uza
- +1 yıl
5 dakika önce ne yazdığından haberi bile olmayan, iki cümle kurmaktan aciz birisin
Soran+1 yılama seni d-omaltacak biriyim
- +1 yıl
ahah al işte seviyeni belli etmekte gecikmedin, bakir olduğundan dolayı muhtemelen onu yargılama hakkını kendinde görüyorsun ama düşüncelerin ilk gördüğün dişinin üstüne atlayabilecek potansiyelin olduğunu gösteriyor
Soran+1 yıldüşünceyle uygulamak farklı şeydir salak kız her erkek düşündüğünü yapsaydı günde 500 tecavüz vakası olurdu hadi eyv
Dostum o kiz senden once baska insanlarla beraber olurken senin varligindan bile haberdar degildi. Senin bakir olman da sorun degil. Benim esim de benden daha tecrubeliydi evlendigimizde. Dunya tersine donmedi.
63 Yorumla
Soran+1 yılvalla abi sen öyle hırçın hırçın konuşmadıgın için ağır konuşmicam ama benim mezhebim geniş değil ben kuranda yazana uyuyorsam karşımdakide uysun isterim kısa ve öz anlamışsındır umarım
Soran+1 yılsana da
+1 yılBekaretini nasıl kaybettiğine bağlı olarak tartışmaya açık
20 Yorumla
+1 yılÖyle kızların direk söylemesi lazım, fahişeler. Çok üzüldüm kardeşim. İnsanın duygularıyla oynuyorlar. Benim kaldırabileceğim bir şey değil.
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğil zaten kardeşim ayrıldım pişmanmıyım hayır bu nefret denen şeyin anlık birşey olduguna inanmazdım inandım artık nefret ediyorum ondan
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim de bakir değil ben bakireyim bende ayrılacam evlilik düşünmüyorum kim bilir kaç kişiyle yattı
61 Yorumla
Soran+1 yılyani davul bile dengi dengine
+1 yılevlenmeyi düşünmüyorsan ayrilacaksin tabiki. unutma sen kendine sahip cikamazsan kimse çıkamaz.
15 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşıma kadar bir kıza dokunmadım ilkimdi gerçi onada dokunmadım ama sevgili olarak ilkimdi şimdi ben nasıl kullanılmış birini evlenmek için seçeyim?
- +1 yıl
o zaman ayril kimseye bunu yapmaya hakkin yok. unutma bugun sen onu kullanirsin yarin bir başkası seni veya ailenden birini
Soran+1 yılkullanmayı düşünüyom ama kendime yakıştıramıyom galiba yapmam yazıcam bitti diye
- +1 yıl
yaz önüne bak yarin kardeşine kızına yaparlar hoşuna gitmez. hem o kizin da duygularinin olduğunu unutma
Soran+1 yıltaamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana tavsiyem dokunmadan ayrıl. Bağlandın mi sitin sene ayrilamasin.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle kardeş sağol fikrin için
Senin ilkin olduğuna göre ayrılman lazım
35 Yorumla
Soran+1 yılyani teşekkür ederim sana diğerleri anlamakta zorlanıyor bunu yok neymişde acizmişim neyse sğaol
Soran+1 yılsende eksilenmeye başladın doğru söyleyen 9 köyden kovulur hesabı
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılAyrıl bence
56 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam
- +1 yıl
Daha iyileri çıkar karşına inşallah
Soran+1 yılteşekkür ederim hepimize iyileri çıkar inşallah bu arada seni eksileyen godoşuda merak ettim
- +1 yıl
Boşverr. .. milletin zihniyeti değişmez malesef
- +1 yıl
bir kadın temiz olsun ki. Kocasına karşı başı dik olsun. . ..
Soran+1 yılaynen öyle
Boşver ayrıl dostum deymez böyleleri icin
31 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapacam kardeş babamda en yakın arkadaşımdan öğrenmiş buna bozuk oldugumu adamın gözleri doluyo bana bakarken bu kızın bunları yapmaya hakkı yoktu kiminle olduysa ona gönderecem
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. ci seçeneği yaparsan artık seninde bakire istemeye hakkın kalmaz ona göre kararını ver.
19 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun karımın yüzüne bakmaya yüzüm olsun
Cevap sahibi+1 yılGüncellemeyi okudum da kızın tek hatası önden yapmakmış senin gibiler gtveerenlere layıklar
Soran+1 yılseni si-kerek sarhoş ederim uzaklaşburadan
Cevap sahibi+1 yılHahah zavallıya hadi bb
Soran+1 yılzavallı s-kicin :D
Cevap sahibi+1 yılSg comar yazma bidaha
Soran+1 yılsen sg soru benim :D
Cevap sahibi+1 yılBuda benim görüşüm engelliyim de daha fazla zırlama
Soran+1 yılgogo
+1 yılönceden niye solemediki ilerledi bu ka
04 Yorumla
Soran+1 yılişte onamı yanayım yoksa pişman değilim diyip ben ayrılmak isteyince pişmanım demesine mi bilemiyorum
- +1 yıl
pişmandır ya bilemedim simdi Zor durum ama seviosan gerçekten incitme olmucaksa ayril
Soran+1 yılolmayacak ayrılıcam
- +1 yıl
😣😣
- Cinsel Yaşam konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılayrıl knk
31 Yorumla
Soran+1 yılşu an arıyor bakmıyom zaten dicem bitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyril
21 Yorumla
Soran+1 yılpeki
+1 yılKardeş sen bakirmisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Peki sen sordun mu niye olmuş bu durum?
Soran+1 yılkardeş ders verme bana kız pişman değilim dedi anlatırken sence nasıl olmuş
- +1 yıl
Bana ne sana ne ders vericem kız istemiş yapmış ya kabul edicem ya da yol vericen sen secicen biz nerden bilelim seni
ayril bosver
02 Yorumla
Soran+1 yılayrıldım
+1 yılBence malsin
30 Yorumlakafana göre
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem