+1 yılDalga geçenlere falan aldırmayın sakın güzel bir soru sormuşsunuz. orgazmın anlatılması da oldukça güçtür. Orgazm esnasında cinsel eylem esnasındaki aşırı gerginliğin kaybolması, duraklaması ve sakinleşme kadınlarda orgazmın en önemli belirtilerinden birisidir. Kadın orgazmı sempatik sinir sistemi tarafından oluşturulan bir yanıttır aslında. Uyarılma fazı esnasında oluşmuş olan gerilimin aniden boşalması şeklinde gerçekleşir. Kadının yaşadığı cinsel duyguların en şiddetlisi ve en zevklisi orgazmdır. Bunun içinde bir an bile olsa bilinç frenlemesinin olmaması gerekir ki orgazm istemsiz olarak gerçekleşebilsin. Kadın orgazmı çok yoğun yaşanan bir duygudur. Bu konuda meşhur söz şudur ''kadınlarda gerçekleşen orgazm, havada aslı kalma hissi gibi tanımlanmaktadır.
13 Yorumla
Soran+1 yılResmen yazarken aradığım cümle. Bir an ilişki devam ediyor olmasına rağmen sanki herşey duruyor ve ben boşlukta asılı kalıyorum. Tamamdır ya çok sağolun aydınlattınız beni :)
- +1 yıl
rica ederim, bu siteye üye oluş amacım bilgi ve birikimlerimle insanlara faydalı olmak, bu bana huzur veriyor.. Her türlü sorunuzu çekinmeden sorabilirsiniz her zaman..
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
En İyi Cevaplar
+1 yılBazı kadınlar orgasm olma konusunda sıkıntı yaşıyor olsa da bazı kadınnlar da erken orgasm ve özellikle G-orgazmı yaşamak konusunda iyidirler. Partnerin geç boşaldığından sorun olabilir ama anladığım kadarıyla sen orgazmını yaşarken partnerin de kendi zevkini yaşamaya devam edebiliyor. Bence şanslısın ve dibine kadar orgazmı yaşıyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim tatmin edici bir cevap oldu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyak parmak ucuna kadar uyuşma, böyle sanki biraz karıncalanıyormuş gibi bir şey. bacak arasından başlayıp karnına çıkan bir sıcaklık ve aşağılara doğru yayılan bir ılıklık. Bütün bedeni ele geçiren bir ürperme ve titreme. Sırtın yay gibi gerilmesi. Sonunda yaşanan bacaklarda titreme ve uyuşmadan dolayı yürüyememe.
17 Yorumla
Soran+1 yılBeni tarif ettin :)
Cevap sahibi+1 yılOrgazm işte. ilk olduğumda ben de ne olduğunu bilmiyordum. sadece çok güzeldi ve tekrar yaşamak istemiştim.. araştırdım. orgazmmış. :)
Soran+1 yılHe ne olduğunu anlamayan bir ben değilmişim yani, ne kezbanlığım kaldı ne trollüğüm :)
Cevap sahibi+1 yılBeniimki çok garipti ya. kaç ay sonra öğrendim. bir diziide duymuştum. baktım anlamına. dedim ki :aaa ben orgazm olmuşumm. o zmn öğrendim. çok garipti :D
Soran+1 yılO da iyiymiş :) bu sitede de başka yerlerde de kadınların zor orgazm olduğunu, hatta çoğu kadının orgazm taklidi yaptığını veya öyle zannettiğini, özellikle türk kadınında böyle olduğunu falan okudum hep. Şartlamıştım kendimi resmen kesin zevk alamiycam diye. Bunları hissedince dedim normal ilişki zevki bu herhalde. Ama baktım farklı her zaman aynısı olmuyor.
Cevap sahibi+1 yılCarpe diem canım carpe diem :) unutma
Hani derler ya aşık olsan emin olursun.. isde orgazm oyledir supheye düşmezsin kesinlikle o oldugunu bilirsin... seninki orgazm degil.
12 Yorumla
Soran+1 yılDiyosun. Bana pek aynı şey gibi gelmedi ikisi ama. Ben cevabımı kısmen aldım aslında teşekkür ederim yorum için :-)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılzangır zangır titreme ve kendinden geçme orgazm olduğunun göstergesi
10 Yorumla
+1 yılhayır bunlar senin beynin ve beyin hucrelerinin basında degil bacak aranda oldugunun göstergesi cok zekisin devam et
00 Yorumla
+1 yılYok canim bunlar grip belirtileri. Yat dinlen sen hatta hic kalkma.
09 Yorumla
Soran+1 yılYa ne var dalga geçecek. Yeniyim, tecrübesizim anlayamıyorum. Kadınlar zor orgazm olur diye bildiğim için onu yakalayabildik mi merak ediyorum
Soran+1 yıl@Zeynep90 köşede dalga geçecek bişeyler bulurum umuduyla mı bekliyosunuz siz ya?
Soran+1 yıl@Zeynep90 yardımcı olmayacaksan ki olacak gibi bir halin yol, uza.
Soran+1 yıl@Zeynep90 gelene geçene verenlerin doluştuğu sitede yeni evliye yapılan terbiyesizce yorumlar. Hevesimi kaçırdın bir defol ya.
- +1 yıl
Bunun bir tanimi veya proseduru yok. Zevk zevktir aliyorsan neala, alamiyorsan yapacak birsey yok:)
zevkden dört köşe oluyon ite kadınlar zor orgazm olur sen boşalıyormusun onu söyle zevk aldıgın belli bu arada her kadın aynı değildir sen zevk alıyormussun işte orgazmda oluyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlitoral orgazm da hissttigimm o birkac saniyelik his icin dunyayi bile yakarimm
233 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBUtun vucudun titremesi el ve kollarin cekilmesi asiri cakir keyf olma rahatlama yani bosalma hissi butun sorunlarimin 10dk boyunca yok olmasi bunlar hep orgazmdr ayrica tam anlatamadigimm degisik bir his varki onu yukarda soylemistim sadece bikac saniye hissedebiliyorum
- +1 yıl
sen kendinden geçmişsin adeta anlatırken bile :D
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 masturbasyonnu seviyorum😄beni boyle mutlu eden baska bisey yok
- +1 yıl
tamam sevmen normalde :D yani anlatışına hayran kaldım :D dinleyenibile o anı yaşatmışsın nerdeyse :D
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 himm robot gibi amlatmistim aslinda 😄daha nelr varda dikat cekmek istemiyorum
- +1 yıl
özelden yazar mısın bana bak deli merak ettim :D
- +1 yıl
hiçte robot gibi değil demek ki en derinlere insen düşünemiyorum :)
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 yazamam
- +1 yıl
sebeb :D utandın mı yoksa
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 ne utancam ki ne alaka sahte iliskilerle isim olmaz
- +1 yıl
sahte ilişki derken :) anlayamadım ben şimdi bak
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 benimle sanal yapmak istiyosunnnnn biliyorummm ve bu bana sahte pislik igrenc daha sayarimm ama saymiyorumm neyse
- +1 yıl
alakası yok karşılıklı fikir alışverişi diyebiliriz aslında
- +1 yıl
yani öyle bir konuştun ki sanki karşılıklı görüşme şansımız var canlı yapabileceğiz de yapmıyoruz gibi :D
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 offff allahimm. sus artik arkadasimm sinir ettin beni iyiki bisey yazdik yani
- +1 yıl
ya kızma beee ne kadar agresif sinirli bir bayansın sen aksi şey seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :(
Soran+1 yılEvet aşağı yukarı saydığın şeylerin hepsi var. Teşekkür ederim bir bayan yorumuna ihtiyacım vardı :)
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 ee karsimda benimleilgili kotu dusunen bir erkek olunca ister istemez sinirleniyorum
Cevap sahibi+1 yılRica ederimmm tatlim
- +1 yıl
ıyyyyyyyyyyyyyyyyy ne aksişeysin sen böyle
- +1 yıl
senle ilgili kötü düşündüğümü nerden çıkarttın sen şimdi ki seninle sanal mı yapalım dedim özelden yazar mısın dedim belki senin ince fikirlerine ihtiyacım var nerden biliyorsun
Soran+1 yıl@sessizce33 şurdan bir uzaklaş. İkide bir bildirim geliyo
- +1 yıl
ben ne uzaklaşacam sen uzaklaş terbiyesizzzzzzzzzzz
Cevap sahibi+1 yıl@jeffryxxx ciddi olamazsin
Cevap sahibi+1 yıl@jeffryxxx kiskandim cok kolay tahrik oluyosunuz 😄
- +1 yıl
o anlatımda tahrik olmamak mümkün mü :D insan kendinden geçer
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 soruyu soran daha tahrik edici anlatmis bence uydurmayin
- +1 yıl
bende ondan bahsediyorum zaten emin ol sen bile kendinden geçmişsindiir :D
Cevap sahibi+1 yıl@sessizce33 hyrrrr
- +1 yıl
yalancıııı yıı :D :D
Yok bunlar org isaretleri alametleri değil daha çok uçma hissi yasaman lazım denizde köpek baligiyla savaşır bir his olmasi lazim sonra da çok sessiz olman lazim mesela o an cit yok anladın mi hadi dene gel yoruma devam ederiz
00 YorumlaBir kiz bile bilmiyorsa orgazm olup olmadigini biz nasil bilecez ya
013 Yorumla
Soran+1 yılBayanlardan cevap bekledim aslında daha çok ama pek yazan olmadı. Hissediyorum tatmin olduğumu sadece emin olmak istedim.
- +1 yıl
Bende daha once bu soruyu kadinlara sormustumtum sulanmami oldu bosalmami oldu nasil anlariz diye netbir cevap alamadim ama bu benim icin onemli hala merak ediyorum bunu konusalimmi tarafsiz bir vakis acisiyla yani partnerime sorsam mutlu olmam icin bisalmasada bosaldim der gelsene az ozele
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum bu tarz şeyleri sakıncası yoksa burdan yazın. Benim de çok bir tecrübem yok ama şöyle görünüyor sulanma girmeden önce sevişme esnasında oluyor. Sıvı gelecek derecede bir boşalma bir defa oldu o da sona doğru oldu. Yani nerdeyse partnerimle aynı anda
Soran+1 yılÜzgünüm, prensipler.
Soran+1 yılKonuşmak isteyen sizdiniz ben de bayılmıyorum sizinle cinsel hayatınızı konuşmaya :)
Soran+1 yılUmarım cevaplarınızı bulursunuz
Soran+1 yılSorunun zorluğu kolaylığı değil mesele anlamış olmanız lazımdı, nasıl ki siz cinsel hayatınızı ulu orta konuşmak istemiyorsanız ki saygı duyuyorum, ben de üçüncü şahısların görmediği özel bir platformda yabancı bir erkekle cinsel konularda konuşmak istemem. Mazur görün, eminim sorularınıza cevap verecek bir bayan bulunur buralardam
Gizli Üye(30-35)+1 yılbunun ötesi psikolojik hastalık sonu iyi değil yani yetinmeyi bil
015 Yorumla
Soran+1 yılYetinmiyor değilim öğrenmeye çalışıyorum. Bana yeterli geliyor aksine ama acaba tecrübesiz olduğum için orgazm olduğumu mu zannediyorum ya da aldığım zevki mi abartıyorum diye düşünceler oluşuyor
Cevap sahibi+1 yıldurum bahsettiğim gibiyse cinsel sağlığın yerinde ve buna orgazm denir merak etmen tabi kötü değil ama arastırïrken kendini kaptırmayasın sonu yok cünku grup isteyecek duruma gelir artık zevk almazsın
Cevap sahibi+1 yılbu arada partnerin yeterince memnun mu onuda ögrensen iyidir ilişkiyi ayakta tutan şeylerden biri de cinselliktir
Soran+1 yılMemnun görünüyor, rol yapmıyorsa? İlk kez böyle bir soru sordum kendi cinselliğimle ilgili daha fazlasını isteyecek bir durumum yok zaten dini hassasiyetleri olan bir çiftiz dediğiniz şeylere varmaz allah korusun. Sağlıklı bir cinsel yaşamım olsun istiyorum bedenimi zevklerimi öğrenmek ve o şekilde devam etmek sadece amacım bu., teşekkürler cevabonız için
Cevap sahibi+1 yıldediğiniz gibi memnundur inşallah seni üzmek veya zorlamak istemiyorda olabilir. istediğin kadar dindar ol nefsine hakim olamayabilirsin.
Soran+1 yılHiç hayır demiyorum hatta çoğunda ben teklif ediyorum. İlişki sırasında oldukça mutlu gözüküyor ama bunu ona soracağım. Tekrar teşekkürler.
Cevap sahibi+1 yılçok uzattïm ama ben birşey sorabilir miyim?
Soran+1 yılBuyrun
Cevap sahibi+1 yılher insanın farklı bir cinsel eğilimi vardır. peki anal yolla ilişkiye girmenin dinimizde yeri nedir
Cevap sahibi+1 yılnikahlı veya nikahsızda bu durum değişir. mi
Soran+1 yılKesinlikle haram. Nikahsız her türlü ilişki haram zaten, nikahlı olarak sadece anal ilişki haramdır. Oral yol da şüpheli görülmüştür.
Cevap sahibi+1 yılnikahsızda haram olduğu kesin lakin herhangi bir farkı varmıdır, oralda neden şüphelidir net bir cevabı olması gerekmez mi?
Soran+1 yılAnal ilişki haramdır nikahsız olarak yaşadığında hem anal hem zina günahı kazanırsın. Oralın şüpheli olma sebebi peygamber ve sahabesi döneminde görülen bir şey olmadığı için hakkında hüküm verilmemiş olmasıdır. Bu durumda sonradan gelen imamlar ictihad yapmak durumunda kalmıştır. Ağız mübarek olup allah lafzını ve allah kelamı kuranı konuştuğu için necasete bulaşması caiz değildir, bu durum peygamber sözüyle sabittir. İhtilafa düşülen nokta kimi alim cinsel uzuvlar temiz olursa problem olmaz derken kimisi de meninin çıktığı yer temiz de olsa ağıza değmemeli çünkü tekrar meni veya zevk suyu gelecektir ki onlar temiz değildir der. Ayrıca ağızı ve dili cinsel organ olarak kullanmak şüpheli bile değildir, caiz olmaz. Yani ağıza boşalmak, dille boşaltmak vs. Ancak ön sevişme esnasında cinselliğe hazırlama için olup olmayacağı tartışmalıdır.
Cevap sahibi+1 yılbundan daha iyi bir açıklama olamazdı. teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim umarım faydalı olur.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Evet titreme ve parmak uclarına kadar bişey hissediyor musun
02 Yorumla
Soran+1 yılEllerim uyuşuyor. Titreme zaten var.
+1 yılsen mutlu olup sivini akittiysan orgazimdir ama bunlarda olacaginin isaretidir
01 Yorumla- +1 yıl
dogru yoldasin durma devam et
+1 yılDaha fazla zevk aldiysan degildir farkli biri falan kiyaslayip anlarsn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılee yaşıyosun işte orgazm daha ne bekliyosun ki havaya mı uçucan
05 Yorumla
Soran+1 yılYeniyim tecrübesizim anlayamıyorum. Hani hep kadınlar zor orgazm olur derler ya merak ediyorum.
Cevap sahibi+1 yılilişkinin ateşine göre sizinde orgazm olma seviyeniz değişiyo olay sizle alakalı kendini çok istekli hissedersen daha kısa sürede daha müthiş orgazm olursun
Soran+1 yılHmm bunu bilmiyodum erkekle ilgili bişey diye düşünüyodum hep.
Cevap sahibi+1 yılKadın istemezse orgazm olmayı 10 erkek yapsa başaramaz
Cevap sahibi+1 yılEşim ben boşalamam bu gece derse hiç inat etmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılannene babana sor beni çatır çutur şaaperken böyle oluyorum diye bakalım ne diyecekler
10 Yorumlatrol değilsen evet yakalamışsın o duyguyu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı. Tamam harun abi al bir sinikırs ye.
30 Yorumla
+1 yılyani sakin birakma...
00 YorumlaTitreme baldirlarda mi oluyor?
04 Yorumla
Soran+1 yılBütün vücudum. Ama özelde bacaklarım komple
- +1 yıl
Muhtemelen orgazm oluyosun ve korkuda var zaten turk kizlarinin genel sorunu bu yillarca gerdek gecesi kandi aciydi falandi korkutuyolar sonrada bayanlar aciyacak diye korkup kendilerini kasiyolar ilk girerken acimasida bu yuzden buyuk ihtimalle kendiini kastigin icin bosaldiktan sonra kaslar kendini saliyo titremeye basliyo gerilen yorulan kaslar
Soran+1 yılİlkteyken o saydıklarının hiçbiri olmadı ama çok rahat geçti oraları aştık yani. Öyle korku gerginlik vs den dolayı bir kasılma durumu da yok ama acayip vi rahatlama geliyo sonunda
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılTitreme ve kasılma var mı aynı anda?
08 Yorumla
Soran+1 yılKasılma yok sanırım. ya da anlayamıyorum belki de. Ama o esnada partnerim bile zevkten inliyo. Bu sadece iki def oldu yani ayırt edemiyorum hani
- +1 yıl
titreme ve zevk alma orgazm belirtisi. Islanma var mı?
Soran+1 yılTabi var. Hem de bayaca.
- +1 yıl
Bir de içinde penis içinde süre kalıyorsa orgazm olman doğal.
- +1 yıl
neyse ben çıkıcam konuşuruz yine destek olmaya çalşırım.
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim saygılı yorumlarınız için.
- +1 yıl
hatırlat ama bana unturum çünkü.
Soran+1 yılNeyi hatırlatıcam?
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet orgazm oluyorsun
00 Yorumlanasıl ya orgazm olduğunu anlamıyor msuun
02 Yorumla
Soran+1 yılAcemiyim hissettiğim orgazm denen şey mi yoksa sıradan cinsel ilişki sırasında alınan haz mı onu ayırt etmek istedim.
Cinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. orgazm oluyosn o esnada :)
00 Yorumla
+1 yılevet işareti değil kendisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılevet canim orgazm. oh super ya
04 Yorumla- +1 yıl
yazsana bana
- +1 yıl
canim bende evliyim
Soran+1 yılSana yazıp napıcam? Allah mesut etsin.
- +1 yıl
erkek becerikliyse cabuk orgazm olursun.
ORGAZM oluyorsun cok iyi
00 Yorumlaçok güzel sormuşsun okurken bile etkilendim :P
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yani daha ne olsun rahatlamiyormusun sonrasinda
04 Yorumla
Soran+1 yılRahatlıyorum tamam bu orgazm mı oluyor yani? Daha bişey olsun demiyorum öğrenmeye çalışıyorum
Soran+1 yılAslında kadınlardan cevap bekledim daha iyi yardımcı olurlar diye ama yazan iki kadın da dalga geçti. Neyse teşekkürler size.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen yenisin galiba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle.
Cevap sahibi+1 yıltatlı gelir şimdi sana :) gerçi her zaman tatlıdır da ilkler daha güzeldir her zaman :)
+1 yılOrgazm budur tabi zevkin dorugu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanda kaslma oluyor mu
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu yazmadan bilinmez
+1 yılOrgazm işte.
10 YorumlaHayır platonik aşk.
20 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet bu orgazm.
00 Yorumlaya şu slakları alın burdan,@kizlarsoruyor
36 Yorumla
Soran+1 yılSalak deyince oldu yani öyle mi çok cool oldun.
Soran+1 yılŞu sitede 13 yaşında çocukların işi yok. Ayrıca şu siteye giren 13 yaşındaki çocuk bana tavsiye ettiğin gibi internete de yazabilir. Benim bir sorum ya da sorunum var ve insanların fikrine ihtiyacım var. Ama insanların fikrine, anlatabldim mi?
Soran+1 yılYavrum sen bir işine hadi. Kıtım belki seninle mi uğraşcam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakin ol kezban!!!
14 Yorumla
Soran+1 yılKezban da olduk iyi mi. bir gidin ya uğraştırmayın beni.
Cevap sahibi+1 yılazgin kezban, önce bir evlen, sonra buralara ugramazsin..
Soran+1 yılYa şaşkın mısın evliyim diyorum. Ay kime laf anlatıyorum he kardeşim he.
Cevap sahibi+1 yılsoruna cevap vereyim, asiri azginlik isareti, senin gibi sevistigim bir kadin vardi , daha girmeden inlemeye basliyordu, orgazm aninda kendinden gecip yatagi yorgani beni parcaliyordu, korkudan ayrildim..
Dikkat et, orgazmda olursan tüm mahalle orgazmina sahit olmasin...
+1 yılOrgazm evet.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMhhhhh diyip pompalıyo
00 Yorumla
+1 yılOnudami bize soruyon
01 YorumlaEvet orgazm işareti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılsen bir hazinesin
05 Yorumla- +1 yıl
bendemi? 😞
Soran+1 yılSorumun cevabını sende bulamadım
- +1 yıl
ya anlam çıkarmadınmı... o şekilde her kız orgazm olamaz bu nedenle sen bir hazinesin dedim.. Benim bu konuda tecrübem var
Soran+1 yılHerkes abuk subuk şeyler yazıyor anlam çıkarmaya çalışmadım kusura bakma
- +1 yıl
önemli değil... ben bunları üç yıl önce nişanlımla yaşadım ama artık evlilik bana uzak
+1 yılFeci bir zevk dimi
00 YorumlaEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet canım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası