Ben sebebini çözdüm. Çok aceleci davranıyoruz. Karşınızdakini ve haz aldığı noktaları tanımadan cinsellik konuşmaya çalışıyorsunuz. Bence bu yüzden. Sizce neden?
Kızlar neden konusmazsiniz?
Kızlar neden konusmazsiniz?
Bunun sebebi, biziz. Erkekler.
Elbette her kadın cinsellik konuşmaz, bundan hoşlanmayabilir, rahatsız olabilir. Ama konuşulabilecek kadınla da genelde konuşmayı beceremiyoruz çünkü olayı, o kadınla sevişmeye, cinsellik konusunda konuşabilen kadının da önüne gelenle sevişmeye meyilli olduğunu sanıyoruz. Ama yok böyle bir şey. Hatta tam tersi.
Cinsellik konusunda konuşabilen, rahat davranabilen kadın bu konularda daha aydın, bilgili ve ölçülüdür ve kendi cinsel hayatını da daha sağlam tutar. Sanıldığı gibi her önüne gelenle sevişmez.
Ve cinsellik konuşmanın bir adabı var, biz erkekler genelde bu adabı ve seviyeyi tutturamıyoruz. İki vajina penis muhabbeti yapınca sertleşip çükümüzü sokacak yer arıyoruz. Ayılık bu. Cinsellik konuşma, samimiyet içinde de olsa kevramsal olmalı. Öznel, kişileri konuya dahil ederek olmamalı. "Biz erkekler genelde böyleyizdir" denmeli. "Ben böyleyim" denmemeli. Karşındaki kadın senin cinsel özelliklerini öğrenmek için bu sohbeti yapmıyor seninle. Ortaya konuşuyor. Kişileri değil genel eğilim ve fikirleri konuşmak gerekir. Bu şartlar altında olursa çoğu kadınla cinsellik de konuşur. Ama erkekler genelde bu seviyeyi ve yaklaşımı tutturmayı beceremediklerinden kadınlar da bunu gayet iyi fark ettiklerinden bu sohbetler pek yapılamaz bizim ülkede.
Ki normal bu. Biz daha bekaret, sevgi ve seks birlikteliği, korunma, çocukların cinsel eğitimi gibi temel meseleleri çözememiş bir toplum olarak kadın erkek arasında seks muhabbetini elbette beceremeyiz. Şaşılacak birşey yok.
Kadın erkeğin samimiyetine ve seviyesine inanırsa seks konuşabilir. Bunda utanılacak birşey yok.
Ha... Son bir not: Biz türk erkekleri sevişmeyi genellikle s. kmek ve s. kilmek olarak gördüüğümüz ve dillendirdiğimiz için bu kadınlar için onur kırıcı bir yaklaşımdır. Sen olayı s. kmek falan değil sevişmek olarak görür ve dillendirirsen çoğu kadın bunda rahatsız olmaz. Ve dediğim gibi, öncelikli koşul, öznel değil nesnel konuşmak. Kişiler üzerinden değil, kitleler üzerinden.
Abazalarla konuşmaz abazalığından kurtulabilirsen o zaman gör bak konuşuyolar mı konuşmuyolar mı
hiç bir şeyim olmayan biriyle cinsellik yaşarım belki kazara ama konuşmam ilk dk dan cinsellik konuşan gözümde insan değil sadece organ olur zaten
Ağır laf ettin helal olsun :)
@doanylmz yapamayanın dilinde olur bir de yapıp doymayanın ikiside umrum dışı asla tercih etmem
Haklısın
"Selam memen 80 mi 85 mi" diye bodoslama dalıyor bir çoğu. Napalim niye konuşalım konuşmam için o kişinin en az 1 yıllık sevgilim olması lazım
Cevap
9Cevap
Kızlar genelde sevdikleri erkekle aralarındaki bağ guclenince konuşmayı seviyor
Hmm bende sarılıp öpmek istiyorum bazen. Bu cinsel sayılır mı?
Yani yol yapmak gibi
Arkadaş olabilir miyiz?
Olur
Ozelim açık
Sana da uyarsa
Ne konusucaz
Arkadaslar ne konusursa :)
Kızlar hiç bir konuda aceleci erkekleri sevmez, hatta çok itici gelir. Ben kuş kafese girse bile kafesin kapağını kapatmam, güvenerek tekrar o kafese girsin diye.
Nerde kiminle ne konuşacağını bilmeyen insan değildir
Kızlar samimi olmadan pek seks konuşmazlar samimi olmak lazım
Doğru insan dogru zaman doğru dil
gereksiz ve sıkıcı çünkü ergenler gibi
Konuşurlar adamına göre.
Cunku haram
Adamına göre bu işler
Sevdigi erkekle konusmayi severler sadecr
Konusurlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar