Sürtünme yoluyla kızlığı bozulan var mı?

Amacınız vajinal seks değil seviştiniz ve kalktıığınızda çok az kan geldiği oldu mu? Bu durumu yaşadım ve çok kötü kızlığım bozuldu mu bozulmadı mı onu bile bilmiyorum devlet hastanelerinde bakılmıyor sanırım özelede gitmeye korkuyorum :/ çok sinir bozucu bir durum ve ne yapacağımı bilmiyorum. Büyük ihtimalle %70 zarar gördü. ilk gece kan gelme ihtimalinin çok düşük olduğunu araştırmalarımda gördüm. Lütfen dalga geçmeden ya da yargılamadan yorum yaparsanız sevinirim.

Ayrıca en çok zoruma gidende erkeklerin istediğini yapması ve sonunda evleneceği insanın kız olmasını beklemesi ve kızların kendini ispat etmek zorunda kalması. Ben kimseye yalan söylemek istemiyorum ama karşıma çıkana da kız değilim açıklaması yapmakta çok itici onun seni kabul edip etmemesini geç bu olayın duyulması bile ürkütüyor. Ha yaptığın kişiyle noldu dersenizde ne olacak o olaydan sonra ikimizde çok korktuk ve aramıza soğukluk girdi. Sevişmemizi çok istiyordu bende çok istiyordum ama sonu bu şekilde bitti. İşte Türk kızlarını ruslarla kıyaslıyosunuz ya yapmayın bunu çünkü onların yaşam standartlarıyla bizimki çok farklı. Biz verince bu tür sorunlarla başa çıkıyoruz vermeyincede kezbanlıkla suçlanıyoruz. Seven erkek farklı olur demeyin gerçekten bu devirde erkeği geçtim seven insanı bulmak çok zor. Hem sevse bile bazı şeyler yolunda gitmeyebiliyor. Saygıyla...
Sürtünme yoluyla kızlığı bozulan var mı?