+1 yılKadın sadece uzanıyorsa işi bilmiyordur :D hemmm kadın sırf uzansa erkek garip hareket etmez işini bitirir canı istemez sıradanlaşır. Kadın uzanmamalıki ya buda nerden cıkmıs :D ayrıca erkekler boşaldıktan sonra bir halsiz kalıyorlar uykulu gibi oluyorlar konuşmaya takati yok bir 5 dk falan ve bence bu çoook tatlıı bende tatlı tatlı sadece seyrediyorum :)
41 Yorumla- +1 yıl
İyi seyirler dileriz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın niye sabit dursun ki. . senin gibi düşünmüyorum o hareketler benim için kışkırtıcı. . çalışıyor adam kadına zevk vermek için çabalıyor. .
115 Yorumla
Soran+1 yılKadinin aktif olacagi tek pozisyon kucak geri kalan tum pozisyonlar erkek hakimiyetinde
Cevap sahibi+1 yılHayır birsürü pozisyon var aktif olmak iste yeter
Soran+1 yılSen doggyde yan yatarken misyonerde bacak omuzada asla aktif olamazsin erkege muhtacsin sadece kucakta yapabilirsin kucakta bile erkek senin yavas git gellerinden sıkılır kendi devam eder yine
Cevap sahibi+1 yılDoggy de gayet de gitgel yaparsın, en azından kalcani oynatirsin daha bir sürü adı olmayan uyduruk pozisyon var
Soran+1 yılErkek sıkılir yine kendi devam eder
- Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılne kadar cahilce bir yaklaşım. bir kadın zaten öyle yatıp izliyorsa o kadın s*kilmeyi hak etmiyordur ki öylesi hic denk gelmedi allah korusun sizin gibileri. bu iştende bir bok anlamadıgınız belli sonra kocalarınız neden aldatıyor durunda bir dusunun. @Gururlu_basketçi su yazıya bak işte böyle zekalar sonra erkeklere bok atar
022 Yorumla
Soran+1 yılCok komik gozukuyosunuz surekli git gel yaparak bir tane insaat aleti var ayni onun gibisiniz
- +1 yıl
Sana caksinda bir gor
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi sana cok cakti galiba hahaha zavalli
- +1 yıl
ahahhaha irspolugunu zaten sorunla dile getirmisin bana caktigini mi iddia ediyorsun😂😂😂
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi ben soruda komik olan birseyden bahsettim kime veriyosan ver beni alakadar etmez o durumda o pozisyonda erkegin komik oldugunu dile getirdim fiyatin ne kadar fotosunu da koymus bide yaa gulmekten aglicam
- +1 yıl
yavrum sana suanda arkadan cakiyolar herhalde ki aglamaktam bahsediyon
- +1 yıl
aynen kezo sen biriyle seks yaparken gül bakalım napıyo sana yaşamamış veletlerin böyle konusması kadar komik bişey yok. muhattap olma çoluk cocukla bırak belli yaşı kücük daha hormonları çalışmıyor
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi neden boyle erkeklerin yogun oldugu bir siteye fotograf koydun hem de yatakta burda mesaimi yapiyosun :)) kiyamam odanda senin kadar varoş kenar mahalle dilberi
Soran+1 yılÇete misiniz siz kimsiniz ya teker teker gelin
- +1 yıl
yazma şuna çocuk belli laflarından
- +1 yıl
oglum Akp li ahhahahahahhaha
Soran+1 yılKizi mi cagiriyosun bana kiz kavgasi ciksin diye neden baskasini cagiriyosun ki zavalli kendini savunamayacak kadar caresiz daha bir kizdan destek almaya calisiyor
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi bunla akpyi nasil bagdastirdin
- +1 yıl
@Gururlu_basketçi bırak laflarından çocukluk ve cahillik akıyor altta okudumda neymiş erkek daha çok zevk alırmış. bilimsel olarak vajina ve penis yapısından dolayı kadınların erkeklere göre aldıgı zevkin oranı 6 dır yani 6 kat kadınlar daha cok zevk alır. ayrıca kadınlar efor sarfetmez diyor fakat kadınların yaptıgı sekste günlük hayatında yaptıgı çogu aktiviteden daha çok kalori yaktıgı gözlenmektedir. bu kadar bilmişlik taslıyor ya arkadasımız videolarda görüp. girip biraz arastırsın 8 yıldır aktif seks hayatımda bunun gibi cahillerle karsılasmadıgım icin mutluyum. bu tip insanlar zaten aldatılan adam yerine konmayan tipler o yuzden ciddiye alıp acıklama yapma yeterince gördüm yorumlarındaki cahilligi
- +1 yıl
klavye bebeligi yapmayi kessen
Soran+1 yıl8 yildir cinsel hayati varmis ayyy g. tummmmmmm
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi kizim uza asabimi bozma soru basligima da don lasitigi gibi firlama hadi canım naş
- +1 yıl
aha biri cakti buna gptum diye bagriyor
- +1 yıl
@Gururlu_basketçi ben bildirimleri kapattım bu soruyla alakalı yazcagımı yazdım cahil insanları sevmem bunda hem cahillik bilgi eksikligi hem çocuk oldugunu düsünüyorum ugrasamam yani ugrasma sende kapattım ben bildirimi
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi kirlenmis aynani sil once sen kezbanus seni kara mara bir kezban
- +1 yıl
ben onu silerimde senin karaktersizliginin pisligini neyle cikarcaz be yavrum. cikmaz yani
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi https://hizliresim.com/vZkaPm
Simdi bu adam komik degil mi bu yaptigi hareketler filan ama dogru senin hosuna gider en sevdigin pozisyon sen bu pozisyonda bile aktif olursun
+1 yılbazı erkekler de koltukta oturur keyif yaparken önünde diz çöken kadınların başı ileri geri hareket eder ama :D böyle şeyler de var kuzum :D
bunu yaparken gülerek sizi bile izlemiyoruz :D bilgisayar oyunu oynamak daha iyi oluyor :D :D
-_- -_- -_-215 Yorumla
Soran+1 yılOral yapan kadin ezik kadindir o onun sorunu bir erkegin onunde diz cokebiliyosa o onun ezikliligi
- +1 yıl
sana bir şey söyleyeyim :D kulak ver bu dediklerime :D
erkek için vajinaya git gel yapmak ile eliyle cinsel organının başını okşaması arasında pek fark yok :D o işlev kadın zevk alsın diye yapılır daha çok :D
şahsım adına konuşuyorum hiç meraklısı değilim o deliğin :D dediğim gibi koltuğuma oturur keyfime bakarım ben :D
sen sana komik gelen şey olmazsa tam olarak tatmin olamazsın ama erkekler onsuz da başlarının çaresine bakar :D
Soran+1 yılErkekler vajina icin ölüyor elin dar sıcacık ve yumusacik degil kadin erkeksiz de yasar ama erkek vajinasiz yasayamaz bunu iyi ogren mesela siz parayla bile anca yaparsiniz kerhaneye gidip
Soran+1 yılBizim vajinamiz icin öluyosunuz yapamayacaginiz sey yok dusun yani alt tarafi bir delik
- +1 yıl
çukurunu bulunmaz ender bir mücevher sanma yaaa :D
vajinaya meraklı erkek kadar penise meraklı kadınlar da var :D
erkeklerin vajina ile olan savaşı kadın zevk alsın diye... anla bunu :D kadın zevk alınca erkek de ayrı bir zevk alıyor tabi ama olmasa da olur :D sen erkek içine girmezse nasıl tatmin olacaksın :D o sana komik gelen şey olmasa ne ile dolduracaksın o boşluğu :D parmakların kaç cm :D ne kadar ileri gidebilirsin :D hadi başka bir şey ile doldurdun diyelim :D bu sefer sen daha komik bir görüntü içinde olmayacak mısın :D sok çıkar sok çıkar :D :D :D hayali komik :D :D gerçeği daha da komik olur bence :D
Soran+1 yılbulunmaz bir mucevher tabi en azindan sizin ki gibi saga sola sallanan komik bir organ degil kapali kutu bizimkisi hehe ondan erkekler kadinlara tecavuz ediyor sirf sevisebilmek icin vajina icine girebilmek icin kerhaneye gitmeye calisiyor ondan onune gelen her kari kizla seks hayaliyle yanip tutusuyor bak biz 20-25 yasina kadar nasil bakire kaliyorsak ondan sonra da kaliriz sknt yok ama sen o zavalli seyini bir yere sokmadan yasayamazsin bak biz acik sacik giyinip erkekleri azidirir vermemeyi severiz bizden tahrik olup bize dokunamayip aksama evde caresizce bizi hayal edip 31 ceker eline bosalirsin anca hayatin bu yani :D
hee ayrica kadinlar icin vibratorler dildolar var erkekler icin ne var soylesene bir :DD ama sizin icin hicbirsey yok iste ne kadar aci bir durum dimi cirkin ergen seni sende eline bosal dur nasirli ellerine allahin ergeni bide resmini shoplamis keko :DDD
Soran+1 yılzaten otomatik olarak penisin vajinaya ihtiyaci var cikik bir organ ve bir yere girmesi gerek vajinanin oyle bir durumu yok iste :DDD
- +1 yıl
bizim için vibratörler dildolar var diyorsun :D ben de diyorum ki onlarlı oraya sokmak değdirmek daha komik değil mi :D resmen hava boşluğunu doldurmaya çalışıyorsun :D teknedeki deliği tıkıyorsun içeri su sızmasın da batma diye :D :D
20-25 yaşına kadar bakire mi kalıyorsunuz :D emin ol türkiyedeki bakir erkek sayısı bakire kız sayısından daha fazla :D ki ayrıca ruhun or*spu olduktan sonra bedeninin bakireliğinden bahsetmesen de olur :D gösterir vermem ne demek :D
sana bir itirafta bulunayım... şimdiye kadar hiçbir kadının vajinasını hayal ederek mast yapmadım... hayalimde hep ya sandalyede oturur ya da yatakta uzanır keyif yaparken eli kolu bağlı bir yalvara yalvara oral yapar :D vajinan senin olsun al turşusunu kur :D lazım değil bana :D
haaa bir de fotodaki gözlükleri muziplik olsun diye koydum oraya :D anlayamamış olmana şaşırmadım ama :D
ki en azından Allahın ergen canısı olarak gizlenmeden rahatça yapıyorum yorumlarımı Allahın korkak gizlisi :D :D
Soran+1 yılYaa ben seks yapmadan da yasarim ama sen yasayamazsin kekomançi seni yolda gorsem yemin ederim yolumu degistiririm burda bana tum kizlar oral yapiyo ayagina yatma ayrica biz istedigimizi giyeriz cadir kurup tahrik olma sende bakma sende tabi goruyosun tahrik oluyosun vermeyince de ruhu or. uspu diyosun insallah sana tum delikleri cuval olmuş bir eş nasip olur sana da ruhum bakire der hahahahahahahaha
Fakir ve cirkinsin net
Soran+1 yılAyrica sen seyini buyuk mu saniyosun o dildolari ornek verdim sen zenci misin o dildolar vibratorler senin penis boyundan buyuktur rahat ol ezik erkeklere ihtiyac duyulmasin diye buyuk uretiyorlar onlari kendi halina don de ağla hahahahaha malllll
- +1 yıl
ya anlama kusuru var sende :D anlamıyorsun yazılanları :D sen benim seks yapmadan yaşayamayacağımı nereden biliyorsun :D şimdiye kadar hiç cinsel ilişki yaşamadım... yaşamak için bir çabam da yok :D tüm kızlar bana oral yapıyor da demedim... hayal ürünü dediğim o şeyler... misal yani :D tekrar oku derim sana :D genel ağızla konuştum hep kendi ağzımla değil :D sana istediğini giyme diyen de yok :D ama açık giyinince ve benim bunu görünce ve birisi bana vermeyince ben kimsenin ruhuna or*spu demem korkak gizli :D kimin ne giydiği çükümde değil :D
ama biri derse ki '' biz acik sacik giyinip erkekleri azidirir vermemeyi severiz bizden tahrik olup bize dokunamayip aksama evde caresizce bizi hayal edip 31 ceker eline bosalirsin '' diye buna kaşar da derim ruhu or*spu da derim :D öyle çünkü :D
hem durduk yere niye beddua ediyorsun ki :D sana döner o bak :D her deliği dağılmış bir erkekle evlenirsin :D
Soran+1 yılOlsun tecrubeli ve olgun olsun kocam
- +1 yıl
buna tecrübeli değil küfür etmicem diyorlar halk dilinde :D gerçekten razı mısın sana o komik hareketleri yapan kişinin başkasını o komik hareketleri ona yaparken seyretmesine :D :D
- +1 yıl
küfür etmicem nedir yaaa :D :D :D g*tveren dedim orada :D
Soran+1 yılKim g. tverenn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
+1 yılTabi odun gibi yatarsan izlemeye firsat bulursun. O adam kac kere üstünde gider gelir orasida malüm 😒😒
76 Yorumla
Soran+1 yılTatlim sekste erkek efor sarfeder kadinin aktif olacagi tek pozisyon kucaktir misyonerde doggyde hicbir sekilde hareket edemezsin
- +1 yıl
Sen etmiyorsun diye herkes etmiyo anlamina gelmez TATLIM..!
Soran+1 yılYaa sen bacak omuzada doggyde misyonerde ne yapabilirsin yapamazsin erkek yapar anca
- +1 yıl
Yaparsin sen bilmiyorsun o baska.
Soran+1 yıl5-10 dk anca yaparsin sonra da erkek devam eder yine
- +1 yıl
Yaw he hee.. sen öyle yaparsin 😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılDoğru işini bilmeyen ler senin gibi kızılay kanmerkezinde kan verir gibi yatar diğer kızlarıda öyle sanır ne demişler insanın fikri neyse zigri odur sen öylesin diye herkezide işi bilmez beceriksizmi sandın kendingibi asıl sen kendi haline gül zikilen sensin
04 Yorumla
Soran+1 yılBak sende diyorsun zikilen benim iste boyle dusunen ve soyleyen bir erkeklere karsi neden hareketli olayim ki
Sekste git gel yaparken cok komik gozukuyosunuz ayrica bacak omuzada yan yatarken doggyde misyonerde hareket edemeyiz erkegin altindayiz bir kucakta anca
Cevap sahibi+1 yılBirşeyler izlemişsin dördtane pozizyon görmüşsün hepi topu bu sanan cahilin önünde gideni
Cevap sahibi+1 yılAyrıca baban ananla semi yaparken anan gülmüşkü sen çıkmışsın
Soran+1 yılAnami babami karistirma
+1 yılMisyonerle giris gelisme sonuc kompozisyonunu yerle bir etme surumu varsa belki de aslinda bu komiktir.
60 Yorumlabiz kadınlar diyerek hemcinslerine haksızlık ediyosun hepsi senin gibi sadece uzanmıyor. sen ve senin gibi sadece uzanan kadınlar biz erkeklerin sevmediği ''koyun gibi yatan kadınlar'' sıfatını taşıyanlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılDoggyde kadin s. kini eliyle cekerek mi a. mina koysun misyonerde kadin eliyle mi koysun yan yatarken kadin mi gidip gelsin penisine ne istiyosunuz ya tabi siz yapacaksiniz bunlari kucak olsa anlarim ama diger pozisyonlar sizin hakimiyetiniz altinda altinda yatan bir kadin sana nasil mudahale etsin
Soran+1 yılSonuc olarak surekli ayni hareketi yaparken cok komik gozukuyorsunuz
Avahahhahaha ne kdr ergence bir yazi olmus
Alkisliyoruz53 Yorumla
Soran+1 yılHayir bence cok komik o kadar olgun ve agirbasli erkek seni gibmek icin sekilden sekile giriyor
Soran+1 yılBencede kotu
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz anca yatın zaten sonra Türk kadınları neden balina.
1510 Yorumla
Soran+1 yılMisyonerde nasil hareket edebilirsin erkege baglisin
Bacak omuzada erkege baglisin
Doggyde erkege baglisin
Yan yatarak yaparken erkege baglisin
Bir kucakta yapabilirsin onda da erkek sıkılır yine kendisi git gel yapmaya baslar alttan alttan
Seks tamamen erkegin aktifligine baglidir sen penise git gel yapamazsin o senin icine girip cikar ayarlar
Cevap sahibi+1 yılÖff bissürü pozisyon var ya. Kadın yatakta üstün olabilir. Erkek hareket ediyor diye üstünlük onda anlamına gelmez ki. misyoner de kadının ufak ve etkili dokunuşları bile erkeği cildirtabilir. Bu bir hakimiyettir.
Cevap sahibi+1 yıl@whyhacı kim ben mi?
Soran+1 yılErkek sabit dururken misyonerde
Bacak omuzadaylen erkege
Doggydeyken erkege
Yan yatarken erkege
Arkan erkege donuk halde kucaktayken erkege git gel yap foto at cok merak ediyoruz
Cevap sahibi+1 yılHala küçük beynine girmiyor dimi?
Hareket etmek demek ileri geri yapmak demek üstünlük değildir
Kim daha fazla haz verebiliyorsa o üstündür
Soran+1 yılBen hareketten bahsediyorum soru basligini okur musun?
Cevap sahibi+1 yılbir üst yorumda da seks erkeğin aktifligine bağlıdır diyorsun ama. Seks sadece buna bağlı degildir
Komik olarak bakmamak lazım. Çünkü o an özellikle de boşalırken kendinizi kameraya alın gerek kadın gerek erkek yüz ifadeleri çok değişik oluyor. Yani durumu erkeklerle sınırlandırmamak lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAksine komik değil seksi oluyorlar ama sana öylesi denk gelmemiş. Genelleme yapma kimisi dediğin gbi komik olurken kimisi gayet çekici ve seksi oluyor yatakta.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbakirim hiç yapmadım ama.. evlenince o anları düşünüyorum gerçekten utanç verici ya..
ben ağırbaşlı efendi bir tipim o şekilde inanamam kendime kesin tuhaf
komiğine gitmesi normal benimde gider heralde010 Yorumla
Soran+1 yılYasa yaaaa
Cevap sahibi+1 yılama öyle yaa... ama şöyle bir durum var bakire kızla evlenmek istiyorum kız bakire olunca ilk zamanlar öyle gülmez komiğine gitmez çünkü onunda ilk olacağı için bunları düşünmez...
fakat tecrübeli kız olsa bilerek bu komik durumlara bakar... :) o zaman hiç yapamam yani
bakire her zaman iyidir gülecekse bakire kız gülsün hem bende ona gülerim :)
Soran+1 yılBende bakireyim
Cevap sahibi+1 yılgüzel bakire olman :) ama ilk zamanlar öyle gülmezsin ilerde rahatlayınca gülersin...
tabi bende gülerim o zaman olunca hep üstte olacak değilim..
Soran+1 yılHmm
Cevap sahibi+1 yılYa şu attığın gıf ne kadar iğrenç ya...
Tiksindim resmen o adam ne öyle...
Soran+1 yılHepiniz o adam gibisiniz hareketleriniz oyle
Cevap sahibi+1 yılevlenince kesinlikle öyle yapmam ya...
Soran+1 yılHer kesin
Cevap sahibi+1 yılHer kesin derken
Ee o zaman sende kucağa çık zıpla, erkek hiç bir şey yapmasın; sen de komik ol.
07 Yorumla
Soran+1 yılYapmam ki zaten vajinasi olan benim neden kendimi yorayim ki
Soran+1 yılEvet tabiki vajina icin gitgel yapiyosunuz
Soran+1 yılHe bu arada yalamak icin kalkip caresizce bacak aramiza kafanizi koyup egiliyorsunuz
Soran+1 yılHee tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılKomik olduğunu zanneden tam bir gerizekalısın inan ki :D
31 Yorumla
Soran+1 yılYoo ayni hareketi defalarca yapan bir erkek komiktir
Gizli Üye(25-29)+1 yılGülerek izlenmez ki yani o an o acı ve zevkle gülmek aklıma gelmez ve ayrıca komik değil olduklarından ateşli görünüyorlar
21 Yorumla
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/vZkaPm
Bu mu ateşli
Senin malligina bağışlıyorum bunu. Diktirmeyeceksin ozaman kendini. Dikişin başka türümü var yoksa bilmediğimiz bizim. Ne istiyordun nasıl olmalıydı sence. Komik olan ne burda. Sende diktirirken hamuda kalkmış olmayasın sonra
022 Yorumla
Soran+1 yılCok komiksin gitgel yaparken poponda sallaniyor mu baari
Soran+1 yılYuru git
Soran+1 yılYuru git amca cukun bile kalmaz senin
Soran+1 yılGif attirma film linki attirma cok komiksiniz
Soran+1 yılYahu banane milletten amca sekste hakimiyet erkegindir kadin kendi kendini s. kemez
Soran+1 yılGenelde erkek ve komik oluyor erkek
Soran+1 yılYahu komik
Bu adam nasil mesela
Soran+1 yılO komik degil adama baksana ne kadar acinasi ve komik ayni hareketi tekrarlayip duruyor
Soran+1 yılNeyse amca bisey demiyorum susuyorum
Soran+1 yıl21 yasindayim yasin tutmuyor diyo asdfgasdfg
Gizli Üye(25-29)+1 yılHahahahahaha yaşasın feminizim erkekleri aşağılamak kadar hoş birşey yok kaptım bunu seni çok sevdim acayip sevdim sana bayıldım
12 Yorumla
Soran+1 yılFeminist degilim olan seyi yazdim
Cevap sahibi+1 yılOlsun sksşdjdşdkdş
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlışın var gülerek değil inleyerek izliyosunuz ;) Bide üstte çıktığınızda da siz zıplıyosunuz biz yatıyoruz ^^
112 Yorumla
Soran+1 yılYaa iyide siz erkeksiniz olgun olmaniz lazim bir vajina icin sekilden sekile giriyosunuz garip garip hareketler yapiyosunuz bizse sadece uzanip sizi izliyoruz
Cevap sahibi+1 yılNe alaka olgunluk sadece erkeklere özgü bişey mi :P
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılİyi bundan sonra içinize git gel yapmayalımda azgınlıktan kudur :D:D
Soran+1 yılBen kudurmam sen kudurursun neden gitgel yapiyorsun o hareketti amac ne :d sekd yaparken gitgel yapmayin hareket etmeyin bizi de guldurmeyin oyleyse
Cevap sahibi+1 yılHe he aynen kudurmazsın peniste istemiyosun zaten evet
Soran+1 yılYaa hala anlamiyor ya ben bir erkegi tahrik ederim ama vermem sadece eglenirim benim penise ihtiyacim yok ama sen tahrik olursan ortada çadir kurup zavallica gezersin anlayamadin gitti ya
Cevap sahibi+1 yılAhahaha:D Sen o dediğini sadece abazan erkeklere yaparsın benim karşıma geç kukunu aç istersen ben istemedikten sonra hiçbir şekilde tahrik edemezsin. Ayrıca benim penise ihtiyacım yok eğlenirim diye kendini kandırma boynuna bir öpücük ve ılık nefesimi vermeme bakar
Soran+1 yılOpucuk ve ilik nefes ney ya saka misin sen opucukten nefesten filan etkilenmem
Cevap sahibi+1 yılHıhı eminim öyledir. Daha boynuna yaklaştığım an nefes alış verişin değişir
Soran+1 yılSen nesin brad pitt david beckham george clooney filan mi
Cevap sahibi+1 yılHayır daha fazlası. Ama bununla bir ilgisi yok o kadar iyi olmasamda sonuç aynı
+1 yılSeks anlayışın kadının put gibi durmasından ibaretse kocana acıdım...
Komik ise sen de komikles bence kadın da hareketli olmalı03 Yorumla
Soran+1 yılKadin kendi kendine git gel mi yapsin kendi eliyle mi sokup cikarsin
- +1 yıl
Evet kadın gir çık yapsn veya zıplasın
Soran+1 yılErkegin gorevi
Kadın sadece uzanıyor demenden bile belli seksi bilmediğin allah o yakışıklı erkekleri senin gibilerinden korusun
05 Yorumla
Soran+1 yılKadin doggyde bacak omuzda yan yatarken misyonerde ne yapabilir soylesene bir kucak var kadin icin iste
Soran+1 yılo yapsin yine kilimi kipirdatmam
Soran+1 yılBanane ya
Sen eşşek gibi uzanıp yatıyorsan sıkıntı sende ;)
92 Yorumla- +1 yıl
ahaha süpersin :D
Soran+1 yılNe alaka erkegin aktif oldugu pozisyonlar daha cok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTecrübeli olduğun her halinden belli. kaç tip erkek gördüysen artık
Çılgın, serkeş, ağırbaşlı, olgun...01 Yorumla
Soran+1 yılHayir tecrube yok
Seks sadece o pozisyondan ibaret değil
111 Yorumla
Soran+1 yılTum pozisyonlar erkege bagli kucak disinda hatta kucakta bile erkek seni tersten kucagina alip yine kendi yapar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacagini acip yatiyosan sadece sıkinti sende demek. kezocuk. kadinin tek aktif oldugu kucak demissin bide. cahil
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet baska hangi pozisyonda aktif olabilir kadin
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. He güldüğünüz yüzden bağırıyorsunuz ve sanki sempozyum yapıyorlar da garip garip hareket diyorsun.
00 YorumlaKomık olan erkek deyıldır yatakta hareketsız ölü gıbı kukla gıbı yatan kadındır
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa sen sorunlu musun
Soran+1 yılErkek hareket etmeden seks olmaz
+1 yıl:) benımkı benım ustumede cıkıyo oda yukarı asagı yapıyo onada gulsemmı
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama sonra sen yapiyosun ustunde olsa bile
- +1 yıl
ona bakıyorum o yukarı assagı bazen ılerı gerı yaparak devam edıyo
Biraz seks yapmayı öğren de sonra yorum yaparsın konuyla ilgili
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir cok komiksiniz
- 00 Yorumla
Odun gibi durursanız zevki çıkmaz tabi az aktif olun ne demek kadın yatıyor öyle duruyor kucakta ziplarken sizde komiksiniz o zaman 😄
06 Yorumla
Soran+1 yılOldu erkek hicbisey yapmasin kadin kendi kendini becersin armut piş agzima duş bu durumda bile hakli cikmaya calisiyosunuz ya
Bu komik degil mi
Soran+1 yılCok komik
Gizli Üye(30-35)+1 yılIliskiden sonra kıçını dönüp yatacaksin bak o zaman bu hareket ne koyar onlara akıllı ol aklını almayalar
00 Yorumla
+1 yılSizin yaptığınız saçma yorumlar kadar komik olamaz herhalde :D
00 YorumlaSen sexden anlamadın için böyle konuşman normal gerçi sende normal olmasan böyle düşünmezdin
01 Yorumla
Soran+1 yılErkege bagli
Kucakta zipliyosunuz siz de. p hem sizin yuzunuz kaymiyo sanki. d
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ziplamam
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bende zevkten kıvranan kadınlar için öyle düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılbu hareketleri kadında yapabilir komutu kendi eline almak istiyosa :))
01 Yorumla
Soran+1 yılEvt
+1 yılAlın bu ergeni buradan. Komik olan sizin boşalırken gözlerinizin dönmesi :D
028 Yorumla
Soran+1 yılBen mi ergenim cok komiksiniz git gel yaparken cok komiksiniz
- +1 yıl
kadın doggy de ileri geri yapabilir. Kucakta zıplayabilir. fantezide sınır yok. Sana komik geldiği için ergensin. Millet onu izlerken vajinası ıslanıyor.
Soran+1 yılcok az yapabilir yorulur kucakta ziplayamaz erkek sklr ve kadin kiloluysa adam ezilir
- +1 yıl
kilouysa zaten kıpırdayamaz fazla. Sen kilolu musun? sen onları izlerken gülüyor musun zevke mi geliyorsun?
Soran+1 yılguluyorum 60 kiloyum sevdigim bir adam var sirf onun icin izliyorum
- +1 yıl
neden onun için izliyorsun? onun için izlesen de zevke gelmiyor musun?
Soran+1 yılYok gelmiyorum
- +1 yıl
onun için neden izliyorsun? cevabımı alamadım.
Soran+1 yılAdami seviyorum
- +1 yıl
ne alakası var. sevgilinden dolayı izliyorum ne demek sevgilin mi pornocu yoksa öğrenmek için mi izliyorsun o kısmı anlamadım :D
Soran+1 yılOgrenmek icin
- +1 yıl
oradan öğrenmene gerek yok. Zaten insanlar kendiliğinden sevişebiliyor. içgüdüsel birşey yani. p*rno izlemeden kendin gibi sevişirsin. p*rno izlediğinde onlar gibi olmak istersin ;)
Soran+1 yılO adamda cok komik gozukuyor mesela ama o adami en azindan vucudu ve tipi kurtariyor bakislari mimikleri
- +1 yıl
hangi adam hep aynı adamı mı izliyorsun? :D özelden at bakayım komik olan ne
Soran+1 yılMichael stefano
- +1 yıl
sen özellikle birini izlerken sevgilini aldatıyorsun biliyorsun değil mi :) sen mesaj at bana detaylıkonuşalım hem eminim bir şeyler de öğretebiliirim
- +1 yıl
bekliyorum hala kimsen kimsin beni ilgilendirmiyor sır olarak kalacak. hadi bekliyorum snei.
Soran+1 yılHicbisey ogretemezsin sen bana sevgilim de yok kimseyi de aldatmis sayilmiyorum
- +1 yıl
Soran (18-24)
9saat
guluyorum 60 kiloyum sevdigim bir adam var sirf onun icin izliyorum
Bunun dediğin için sevgilin var dedim. Daha açılmadın kendini ona vermek için hazırlıyorsun eğer yoksa doğru mu anlamışım?
Öğretme konusuna gelince çok emin olma ;) Öyle pornolarla seks öğrenilmez. Çünkü gerçek değil oradakiler. Çoğu kişi orayı otorite merkezi gibi görüyor ama yanlış. Sen gel bir öğrenir misin öğrenmez misin görürüz
Soran+1 yılBen evlenince yalniz kocamla olurum cunku cok guzel kizim evlenmeden o duyguyu o zevki yasatmam kimseye benim vajinam degerli
p*rno izledigim icin daha acilmadigimi kendimi birine vermek istedigimi nerden cikardin tek kelime ile olmayan beynine tukureyim anca sanal seks yapar senin gibi ezikler inan hic isim olmaz sadece dalga gecer eglendikten sonra daha da muhattap olmam ben senle
Soran+1 yılO sevdigim adam unlu pornocu michael stefano onun icin izliyorum o istese evlenir karisi olur amerikaya yerlesirim
- +1 yıl
basitsin. Hem hakaret ediyorsun hem de basit olduğunu popüler olduğu için pornocuyu seçerek gösteriyorsun :) Benim hakkımda bir şey bilmeden böyle ithamlarda bulunman da saldırı amaçlı yaklaştığını gösterir. Bir kız kocamdan başkasına vermem diyip kocasını pornocu nasıl seçiyor. Tecrübe mi diyeceksin yazık sizin gibilere.
Soran+1 yılAdam karizma
- +1 yıl
O da git gel yapıyor komik gelmiyor mu? Ayrıca bir sürü kişiye sokmuş birini vajinana nasıl kabul edeceksin?
Soran+1 yılOlsun ederim bisey olmaz
- +1 yıl
Bunu bence vajinanla düşündüğün için böyle diyorsun. Mesela bir sürü kişiyle seks yapmış biri bu. Bu yüzden sırf seninle yetinmeyeceğini bile bile onunla olur musun?
Soran+1 yılEvet olurum sonucta her erkek aldatir bir kadinla yetinmez
- +1 yıl
Senin düşüncende olan çok kadın var. Böyle olduğu sürece çoğu kadın aldatılmaya mahkumdur. Yoksa o aldatırsa ben de aldatırım mı diyorsun? Karşılıklı mı olur diye düşünüyorsun?
Sizin sexs böyle ise sende bir rahatsızlık var bir danışmana başvurmalısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılKomiksiniz
+1 yılSen bide o anda kıvranırkenki yüzünün halini görsen töbe edersin bidaha yapmaya 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılYav he he
- +1 yıl
Yoww hop ho
Cinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. buna nedir kadınların odun gibi erkeğin altında durması denir
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo ne alaka
Soran+1 yılYav he he
Gizli Üye(30-35)+1 yıltroll bir soruyu nasıl da bu kadar ciddiye alıp cevap veriyorlar ya
014 Yorumla
Soran+1 yılHee troll keko seni
Cevap sahibi+1 yıltamam ergencik
Soran+1 yılHehe ergen
Cevap sahibi+1 yılergen olmasan böyle bir konuda saçma sapan mizah yapmaya çalışmazsın
Soran+1 yılMizah degil biz gayet olgunlugumuzla tum kadinligimizla uzaniyoruz siz ugrasiyosunuz daha hahahaha
Cevap sahibi+1 yılaynen böyle devam et tamam
Adama baksana mesela
Cevap sahibi+1 yılİyi de onun sert mizacı var herkeste böyle görünmezki
Soran+1 yılAdamin sallanan kalcalarini ve gobegini kirptim bide bu sadece ornek sizde boylesiniz bu hareketleriniz cok komik
Cevap sahibi+1 yılÖzelden atsana bir adam kalıplı görünüyor da o kadar sallanan etleri var mı
Soran+1 yılSeks esnasinda cok komiksiniz kabul edin
Cevap sahibi+1 yılPapağan gibi aynı şey ya
Soran+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılBir kaç kez kendimi aynada izledim de senin dediğin gibi öyle gülünecek bir şey değil o manzara karşısında orada olanın ben olduğuma çok sevindim hırslandım
Gülerek izlemek denmez ona. Patates çuvalı gibi yatıyor denir.
48 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılKadin bacak omuzada naapsin doggyde misyonerde yan pozisyonda naapsin seyini eliyle cekerek mi soksun ne istiyosun amacin ne kadinin kisitlanmadigi tek pozisyon kucak
Soran+1 yılKadin aktif olamaz erkek olur erkek gitgel yapar kadinda izler cok komik oluyosunuz
Bu ne simdi bu kadinda patates cuvali gibi yatiyor ama adama bak cok komik
O sirada tabi zevkten uctugundan komik gelebilir haklisin aga
00 YorumlaSiz üste çıkınca ne yapıyorsunuz bununda düşündünüz mü 😂😂
05 Yorumla
Soran+1 yılYaa iyide kadin ustte olsa bile erkek yine alttan alttan kendi yapar gif attirma bana
Soran+1 yılne alaka
Soran+1 yılErkek cok yakisikli veya zenginse cikilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç yapmadım ki birgün evlenirsem evleneceğim helalim olan kızı bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılönemli olan nerden izlediğin altımda izliyorsan sıkıntı yok :)
04 Yorumla
Soran+1 yılKomiksiniz ama
Cevap sahibi+1 yılevet bizde komiğiz sizde :) zevk almıyor musun alttayken sen ona bak :)
Soran+1 yılEn cok zevki erkek aliyor
Cevap sahibi+1 yılaltımda zevkten inleyenler benden daha fazla zevk alıyor o kesin :)
+1 yılaman ne komikk icine alirken de gulebiliyonmu cicikiz :D
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam ama sokan sokmaya calisan g. tunuz sallana sallana ileri geri yapan sizsiniz
- +1 yıl
Ya manyakmisin nesin :D
Soran+1 yılYoo
Gizli Üye(36-45)+1 yılHmm senin üstümde olup ileri geri gidip gelmek istiyorum canım :))
16 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama
Cevap sahibi+1 yılNeden sacma olsun canım. Asıl sizin yüz ifadeniz cok fotojenik o zevk ve acının birlesiminden dolayı yuzunuzun aldıgı o ifade varya cok dehset bişeyy :))
Soran+1 yılSizin yuzunuz cok daha komik sanki cok ciddi bir is yapiyor gibi bir surat ifadeniz var bazilariniz dislerini sıkıyor hatta
Cevap sahibi+1 yılBen fışkırtrken böğürüyorum boğa gibi :D
Cevap sahibi+1 yılO ifade zevkten. *mcıgın cok darsa tabi girmesi zor oluyor zevk aldıkca kasılıyorsunuz sıkıyorsuz ozmanda içinde kitlenip kalıyor tabi sıkıcaz dişimizi :D
Cevap sahibi+1 yılEn cok hangi ifadesini seviyorsun canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendini görebilsen bide orda daha çok gülersin :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo ben gayet olgunlugumla hicbisey yapmadan uzaniyorum diyelim sizse cok komiksiniz
Cevap sahibi+1 yılHiç bişey yapmadan uzananını görmedim ben daha
Soran+1 yılHeeeé
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayalım o zaman artik biz yatalim gep sabit siz yapin ne yapacaksaniz kabul mu hanimlar
013 Yorumla
Soran+1 yılKomiksiniz
Cevap sahibi+1 yılKabul mu biz yatalim siz yapin artik nasil istiyorsaniz 😊😊 kabul mudur ister misin boyle birsey
Soran+1 yılyemeyi ben yapiyorum ben servis ediyorum bide ben mi yedircem pehhhh ben neden ugrasiyim vajinasi olan guzel hatun benim
Cevap sahibi+1 yılAhaha guzel dedin ama sikayetcisin baksana komikmis bizde sizi memnun edelim diye o haldeyiz
- +1 yıl
Arkadaşlar bu cahil salakla ne uğraşıyonuzki yarım aklıyla gıcıklık yapıp dalga geçiyor bilmem nesi varmış sanki tek onda var elin olu yırttığı zaman gülüyormu ağlıuyormu ozaman görür
Soran+1 yıl@priwateman sensin lan o zoruna gidiyosa yazma banane lan sizden hirpo komiksiniz yalan mi mal mal hareketler
Cevap sahibi+1 yılDüşünce ozgurlugune sahibim insan istedugini düşünebilir yargilamak bize dusmez
Bu ne simdi
Cevap sahibi+1 yılHard sert 😊😊
Soran+1 yılKomik ve zavalli bir adam
Cevap sahibi+1 yılHmm peki bir soru o kadinin aldigi zevki almak istemez misin belki cani yaniyor ama
Soran+1 yılYav he he
Cevap sahibi+1 yılNe oldu be
Gizli Üye(36-45)+1 yılkız haklı aslında ne yapalım bizim tatmin etmemiz gereken bir aletimiz var
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen biz butun kadinligimizla hic istifimizi bile bozmadan rahatiz
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şey yok bela gibi bir şey o işte ufak gibi dursada
Soran+1 yılGaliba
+1 yılKatılıyorum gerçekten komik 😂😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen yaa
+1 yılbize güleceğine eğil bak da kıçına gül maymun
21 Yorumla
Sizde boylesiniz baksana ne kadar da komik
+1 yılSadece yatıyor mu kadınlar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki bir kucakta akifler o kadar
- +1 yıl
Sen olayı çok yanlış anlamisin bebisim :) az kamasutra izle :)
Soran+1 yılyoo
- +1 yıl
İzledinmi kamasutra?
Yok hayır fazla videolara bakma
22 Yorumla
Soran+1 yılGercek hayatta olan bisey bu erkek hareket etmezse efor sarfetmezse seks olmaz
Erkekler seks yaparaken çok tatlı gözüküyor ya :D
00 Yorumla
+1 yılB*k çuvalı gibi yatıyoz diyon yani.
11 Yorumla
Soran+1 yılKadin sadece kucakta aktif olabilir misyonerde doggyde kadin napabilir seks erkek hakimiyetine bagli
Çok komik 😐 sıkıldığımda izleyip gülerim hep
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Tembelsiniz. Kolayınıza gidiyor
010 Yorumla
Soran+1 yılallah sizin aktif olacaginiz sekilde yaratmis
Soran+1 yılBanane abi vajinasi olan benim benim borum öter
Soran+1 yılSekste erkek hareketli olur kadin degil
Bu komik degil mi simdi o zaman bu kadini da linc edin ölü gibi yatiyo
Soran+1 yılBu pozisyonda kadin nasil aktif olsun
Komik görünen biriyle seks yapmam.😂
11 Yorumla
Soran+1 yılHepsi oyle gozukuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılO ara hiç gülmüyorum kendi adıma :D
21 Yorumla
+1 yılSen izlemeye devam et 😂😂
Tobe est03 Yorumla
Soran+1 yılEvt izliyorum
- +1 yıl
İstediğini aldıktan sonra izle veya izleme ne fark eder karsı taraf icin
Soran+1 yılAdam super ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıliyi kocan seni sen güle güle... :)
03 Yorumla
Soran+1 yılEee
- +1 yıl
uğurlar :) için fesat
Soran+1 yılHmmm
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem