Bakire bir kızla bir erkek başta vajinal yapmamak şartıyla sevişmeye anlaşsa kızın izin vermemesine rağmen erkek o istekle vajinaya girer mi ya da girmez mi? Yani kendini kontrol edebilir mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kollarının arasına alıp bacaklarınıbayırıp vakinanı yalayıp memelerine dilini sürtüp çırılçıplak yatakta uzandığında becerikli parmakları vücudunda dolaştığında kendini tutamazsın. Taş gibi olmuş penisini kasıklarına yapıştırıp aşağı yukarı karı sürtündüğğnde çılgına dönersin. O kendini kontrol etsede sen edemezsin. Onu içine almak için can atarsın. Bakirelik kaybetmelerin yüzde sekseni senin hikayenin aynını yaşayarak kanama yaşıyor. Kendini kontrol edemezsin o riske girmeyşn.
17 Yorumla
Soran+1 yılSen anlatırken bile huylandım ne olacaksa olsun yaşamak istiyorum görüşün için teşekkürler😊
Cevap sahibi+1 yılO esnada vıcık vıcık ıslanacaksın, nefesiniz teriniz birbirine karışıcak. Onun penisinden akan zevk suyuyla senin vajinandan akan su birbirine karışıcak. Kasık aran o kadar kayganlaşıcakki penisin hareketlerini hissetmeyeceksin bile. Zevkten çılgına döneceksin penis bir anda yolunu şaşırıp, kasık aranı yırtıp içine kadar girebilir. O zevkle bir anda taa içlerine rahmine kadar penisi içine sokabilir. bir anda olur saliselik ne olduğunu farketmeden kızlığını kaybedersin. Tek hatırladığın penis içine girdiğğnde ohhhhh diye çıkardığın ses olur. Sakın öyle hataya düşmeyin sakın yanyana gelip aynı yatağı paylaşmayın. Ateşle barut yanyana durmaz
Soran+1 yılAma sen beni daha da isteklendiriyorsun karar ver 😊
Cevap sahibi+1 yılŞunuda unutma, onu ne kadar erken boşaltır döllerinininnpenisşnde fışkırarak çıkmasını sağlarsan kızlığını kurtarman o kadar kolay olur. Boşalırsa içine sokma isteği körelecektir. Onu öok hızlı boşaltmak için penisini avucuna alıp okşayabilir, dudaklarınla yalayabilirsin yalarken gözlerini gözlerinden ayırma. Boşalacağı esnada ellerinle memelerini birleştir penisini memelerşnin aradına soktur. Memelerinin arasına boşalsın. Alt tarafına penisi çok sürtmesi risk demektir
Soran+1 yılAnladım teşekkürler😊
Cevap sahibi+1 yılKolla kendini, yırtmasın içini 😊
Soran+1 yılDayanıcam bir şekilde mecburen
En İyi Cevaplar
Swvişeceksen artık bir zahmet patlat kendini.. Her şeyinizle iki yüzlüsünüzz... Ya hiçç yapmaa tertemiz evlen, ya da yapacaksan tam yap adamm gibi yapp.. Evlenecek olan vajinandan cıkacak kana bakmazz zaten
35 Yorumla
Soran+1 yılPatlat deme pislik
- +1 yıl
e ne desin
- +1 yıl
sen zevk icin altina yatacan sonrada kizligimi patlatmasin mi diyon
Soran+1 yıl@ahmetturanı kelime yanlış diyorum anlayana
- +1 yıl
peki o zaman ozur dilerim yanlis anlamadan dolayi
Sözde bakire olma... yapiyorsan yap, yapmiyorsanda yapma... bu ne? Anlasmali sevisme nedir?
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim bakire kalıp kalmamamın sana ne gibi faydası var? Kısacası seni zerre ilgilendirmez.
Gizli Üye(36-45)+1 yılgirer yardıra yardıra sen sen ol erkeklere güvenme o an kendini kaybeder
41 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
74Cevap
Kendini kontrol edemeyebilir. Çünkü o an o kadar zevkli oluıor ki sana şunu söyleyeyim o sperm boşalmadan erkek durmayacaktır. Bunun için de sevişme ile başlayan seks erkeğin vajinaya girmesi ile sonuçlanabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO noktadan sonra kusura bakma öleceğini bilse affetmez. Sonra yarı yolda bırakılman işten bile değil. Git hemen altına yat hiç bekleme zamane gençliğinden ne beklenir ki.
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEdende olur etmeyende etmeyen girmeye niyetlidir fakat ürkütmemek için sen izin vermessen hirmem der yoksa tüm erkekler kendilerine hakim olabilir
20 Yorumla edemez herkes daha doğrusu %80 bence başına iş açma derim
40 YorumlaKontrol edebilir ama kişiye göre degişir tabi hepsi girmez tutar demek sacma olur
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. girebilir riske edilmez. ekrek o. yan tarafta vajına olcak. sen bekliyorsun ki kendini kontrol etsin. bu kurda kuzu emanet etmeye eş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkegi vajinayi gördümü afetmez.. Zaten kizliklarinikaybedenler böyle basamak basamak, alistira alistira zikiyor, önce yok sasdece sürtünücez, daha sonra oral, daha sonra aral, daha sonra vajinal..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKontrol etmesi gerekir ama edememe ihtimali de var o coskuyla. Eger oyle bir kontrolsuzluk yaparsa testislerine vurup onu yataga ser, hemen istegi durulacaktir.
08 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha rica ederim dalga gecmedim cidden yap bunu 😂😂
Soran+1 yılGerekirse yaparım acımam 😄
Cevap sahibi+1 yılAcima zaten korkma hicbir sey olmuyor. Kendini riske atacagina bir diz gecir yataga yapissin 😂
Soran+1 yılAksine sinirlenip girmeye kalkarsa sanada geçiririm bak 😄
Cevap sahibi+1 yılOha bana ne ya sevgilin sana girdi diye benim testislere niye diz atiyosun kizim cok acir sakin vurma bana 😂 hak etmis olsam kizmam da b*k yoluna kivranamam bana ne sevgiline 2. kez vur benim yerime 😂
Soran+1 yılOlduu
Cevap sahibi+1 yılAhaha napiyim yardim ettigim icin diz yersem sinir olurum yani o aci sadece hak edince cekilmeli
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu insan kendini kontrol edebilir zaten o dediğin olay binde bir olan birşey
10 Yorumla
+1 yılTabiki edebilir, ama bir erkek avın etini yediyse kemiğini sıyırmadan bırakmaz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZor kızım... Sakın yatma erkeğin altına.. Valla sadece girdiğin görürsün. Elin oğlu bulmuş kaymak gibi a... ı durur mu?
018 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum şansa bırakacağım.
Cevap sahibi+1 yılŞans % 50... Ya olur ya olmaz... :)
Soran+1 yılHayırlısı artık
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım. Sonucu paylaş burada... Ama görünüşte sana kızlığa elveda diyorsun gibi geliyor. İçim ürperdi bunları yazarken bile... Bihoş oldum hani.
Soran+1 yılNe oldu ki öyle 😊
Cevap sahibi+1 yılSonuç ne oldu? Meraktayım hala...
Soran+1 yılSevişmedik hala
Cevap sahibi+1 yılÜfff bee... Senin partner biraz yavaş galiba ya... Niye bekliyor hala anlamadım. :D
Soran+1 yılYarın gece buluşucaz hayırlısı artık 😄
Cevap sahibi+1 yılÇatlacaksın insanı meraktan. ne oldu? Zamanında fren yapabildi mi? Yoksa saldınız gitti mi?
Soran+1 yılSadece sevişme oldu ileriye gitmedik 😊
Cevap sahibi+1 yılOğlan biraz safmış galiba... :D
Soran+1 yılBuna saflık mı diyorsun diyorsun sen? Ben anlayış karşındakinin kararına hoşgörü saygı olarak görüyorum. Aksini yapsaydı tecavüze girerdi demek ki seni zorla girerdin.
Cevap sahibi+1 yılYok be, zorla girilir m? Partnerimi öyle bir iştaha getirirdim ki, kendisi yalvarırdı, "sok" diye...
Soran+1 yılEminim öyledir
Cevap sahibi+1 yılSeni kızdırdıysam özür dilerim. Kızdırmak gibi düşüncem yoktu.
Soran+1 yılUmursamıyorum bb
Cevap sahibi+1 yılPeki...
hıc bellı olmaz guvenme cok onemlı gercekten guvendıgın ınsanla beraber ol
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence sen kendini kontrol edemicen, yapma sakin kendini kaybedersin olan olur.
31 Yorumlagirer içine bile boşalır onu mu düşüncek komuş dünyanın amana deler gecer verme sakın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirmemesi lazım giriyorsa kıza ve kararına isteklerine gram değer vermiyor demektir ki oda kafasını duvara sürtüp ateş yakmayı hakeden pisliğin tekidir
10 YorumlaSen istemedikçe vajinal birleşmeye giremez... tecavüz olur gerisi ve Seninle bir daha sevişebilmek için bile girmez...
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVERMEK ne demek?
sen nasıl yakıştırıyorsun bu kelimeyi kendine01 Yorumla
Soran+1 yılİzin vermemesi takdirinde dedim. Bu kelimeyi kastettiğin anlamadan kullanacak kadar düşmem.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşadığım bir durum kendimi tutabiliyorum yani ben girmedim daha önceki ilişkilerde yüzeysel yaşandı her şey.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence kontrol edebilir ben kontrol edebilirm kendimi o konuda kendime güvenim tam ama kız kontrol edemezse orasını bilemem
00 Yorumla
+1 yılO kadar sevişecek girmeyecek ha :D hahaha ne kadar safsınız o kadar yaptın girsin zaten. Ne kadar cahilsiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaklı basındaysa kontrol ederde nıyetı bozmussa zor :) ben cok yaptım hıc sıkıntı olmadı kontrol tabı adamına gore degısır dıkkat et yınede
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. böyle başlayıp ta bekaretini kaybeden çok kız duydum. güvenme bence
00 YorumlaCanım sevgilin yapmaz ama sen içine alırsın o durumda sana söyleyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTecrübesizse edemeyebilir tecrübeliyse boşalacağı zaman içinden bile çıkabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Zorla giriyorsa tecavüz olmaz mı bu, ki sen izin vermezsen yapamaz..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılelinde bir silah var, kullananda çıkar kullanmayanda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSahsi gorusumdur
Bir erkek sevdigine eger sadiksa
Kendini tutar
Yani kontrol edebilir
Tabi o duruma bagli olarak ( icki veya uyusturucu kullandiysa)
Istisna olabilir00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Zorla değil isteyerek de girmedim onun zevkten kıvranmasını izlemek güzel oluyor
00 Yorumla
+1 yılBen kendimi kontrol ederim. Ama o kişi vicdansız ve niyeti kötüyse bilerek yapmaya çalışabilir. senin öyle bir niyetin mi var?
00 Yorumla
+1 yılben girmezdim kendime girerdim ama önden girmezdim kız istemiyosa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyapabilir. ama erkek dedıgın adam bir kıza asla onu yapmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilimi hazırlık yapmadan bir anda girerek bekaretini kaybettirdim. bir anda oldu ama sorun değil şu an mutluyuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO erkegin durumuna bagli eger kendini kontrol edebiliyorsa yapmaz. ama abazalik tavan yapmışsa onu durdurman imkansiz
00 Yorumla
+1 yılBence ederde o anda ne olacshini bilemesin tam kiz isteyecek ozaman o zevke gelince
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirer başımdan benzer bir hadise geçti kesinlikle kontrol edemez burda tecrübe konusuyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmadem ilişkiye girmeyi gözalıyorsun. Riski de göze al.
017 Yorumla
Soran+1 yılOnu alamıyorum işte
Cevap sahibi+1 yılben sana asıl söylemek istediğim de budur. Aşağıda yorum yapan başka bir kızın başına gelmiş oldu da sen de güvendin sonra seninki de gitti diktirelim felan bunlarla uğraşmak istemiyorsan bekle hem seviyorsa gerçekten sana dokunmaz evlenmeyi bekler. Şimdi seviyorum diyen adam 2 gün sonra seni bırakıp giderse maalesef arkadan bakarsın. Riske girmek istemiyorsan riskli faaliyetlerden sakın.
Soran+1 yılO bekler de ben bekleyemem umursamayacağım olan olsun
Cevap sahibi+1 yılbekaretin senin için önemi yoksa istediğini yap sonuçta yetişkinsin, bekareti önemsemeyen birini elbette bulursun...
Soran+1 yılDiğer kızlar gibi yüzsüz değilim beni bekaretim için sevecek olan adamla gelecek düşünmem bakire olsam bile.
Cevap sahibi+1 yılbekareti önemsemek suç mu peki sence bunu önemsemeye hakkı varsa yani senden onu isterken kendi de öyleyse; olaya birde öyle bak?
Soran+1 yılBakir değilsen zırlama fırlamalarla muhattap olmuyorum..
Cevap sahibi+1 yılben öyleyim, böyleyim demedim sana. Yalnız şunu derim yorum senin ben nasılsam eşimde öyle olsun isterim buna hakkım var.
Soran+1 yılBakirse bakire ister tabiki bakir değilse buna hakkı yok.
Cevap sahibi+1 yılben de onu diyorum, bakir biri seni severse demiyorum, sen onu seversen geçmişe yönelik pişmanlık duymayacsk mısın?
Soran+1 yılDuymam umrumda olmaz.
Cevap sahibi+1 yılkarar senin kararın, beden senin bedenin yalnız ; bekaret bir yana kazayla hamile kalırsan onu da hesaba kat lütfen!
Soran+1 yılKatarım canum
Cevap sahibi+1 yılpeki canum :)
Soran+1 yılÖptüm bb
Cevap sahibi+1 yıl:) izninle ben de öptüm iyi geceler...
Soran+1 yılİyi geceler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalkmış şeyin dini imanı olmazmış. . parçalar bile
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşım dayanamayıp beni zorla içine çekmişti. :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire değilse sorun yok.
Cevap sahibi+1 yılBakireymiş. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtmesi zor bir durum surtunme falan olursa içine girmesi yüksek bir durum
02 Yorumla
Soran+1 yılSürtünme olur muhtemelen girer mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEvet girer
Gizli Üye(36-45)+1 yıleeede nasıl kontrol etsin zevkin doruğuna çıkmış onunda sıcaklığını almış ister tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin
Cevap sahibi+1 yıltabiki eminim kız sulanmış erkek üstünde eee erkek onun zevk suyunu hissediyor vajınanın zevk suyunu sıcaklığını alıyor istemezmi
Soran+1 yılİster muhtemelen teşekkürler 😄
Cevap sahibi+1 yılYani kalmış dini imanı olmaz yani 😊
+1 yılsen kendini kontrol edebilirsin bacaklarını kapatırsan matkap bile giremez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöylediğin durumu yaşadım ben
420 Yorumla- +1 yıl
peki sonuc noldu
Cevap sahibi+1 yılDiktiririm dedi
- +1 yıl
e peki sonucunda diktirdi mi ki
Cevap sahibi+1 yıl1 ay geçti olayın üstünden şimdilik ses yok
- +1 yıl
e peki sence ne yapicak
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum inan
- +1 yıl
e peki seni yuzustu birakirsa napican ki nitekim de birakacaktir cunku yasiniz da ufak heralde
Cevap sahibi+1 yılYaşım 24 yüzüstü bırakırsa elimden bir şey gelmez kapısına dayanacak halim kendi yoluma bakıcam mecbur
- +1 yıl
İşte öyle mal gerizekalılara kanıyorsunuz hayatınızı yakıyorsunuz. Ah ah biraz dikkat be biraz
Soran+1 yılDiktiririm demiş olabilir seninde kandığını hiç sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen istesende bekaretini almam diyen biriydi nereden bilebilirim.
- +1 yıl
Ya sende İnanma çocuğa
Cevap sahibi+1 yıl@soran neye kandığımı sanmıyosun
- +1 yıl
Kesin serserinin tekidir
Cevap sahibi+1 yıl@serkan1538 5 yıldır tanıdığım biriydi 2 yıldır da birlikteydik 3 günlük biri değildi ki inanmayayım
- +1 yıl
Buda ne demek oluyor. Kızların ders çıkarması lazım. Nikah masasına oturana kadar güvenmeyeceksin
Soran+1 yılSakın yalvarma o pice iyice götü kalkmasın.
- +1 yıl
Git kendin diktir 450 tl yalvarma güzel kardeşim delikanlı olsa adam olur onlar yüzünden neslimiz tükeniyor
Cevap sahibi+1 yılYalvarmam asla okulum bitsin ben hallederim ne yapılacaksa kimseye ihtiyacım yok
- +1 yıl
Sana bir şey söylim bu dünyada kardeşine dahi bişe yapacaksan bir kere düşüneceksin
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire kızla seviştim istemdi girmedimde o tecrübeyle ılgılı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben girmem. başına böyle bir şey gelen kız varsa söylesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgirmez herhalde ben çok yaşadım bu söylediğini tuttum kendimi
00 YorumlaKimisi kontrol eder kimisi edemez
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kontrol edemez. Riski girme.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO is tecavüze girer. Serseri tipler belki zorlayabilir
00 Yorumla
+1 yılBu tamamen erkeğin karakter izle alakalı
00 Yorumla
+1 yılHerşey olabilir
70 Yorumla
+1 yılBiz ona tecavüz diyoruz ve evet erkek yapar :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle iradeli olan var mıdır bilinmez
50 Yorumla
+1 yılhe sonra ben bakireyim sokayım olmayan beyninize
20 YorumlaYaparsa tecavüz etmiş olur.😕
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. erkeğin adamlığına bakar bu
00 Yorumla
+1 yılÖzü sözü birse girmez
10 Yorumla
+1 yılben ede biliyorum ama cogu yapamaz ben ıradeliyim
00 Yorumlagiren var girmeyen var
00 Yorumla
+1 yılKendini kontrol edebilir
00 Yorumla
+1 yılEden var edemeyen de var
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında