Anal ilişki yaşarken daima koku oluyor mu? Penisin üstüne dışkı bulaşır mı? Sevgilinin veya eşinin yanında gaz kaçırma gibi şeyler olur mu? yaşayanlara soruyorum lütfen cevaplarsanız bilgi verirseniz sevinirim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu çok özel bir zevktir ve sadece işini bilen bayanlar bu muthiş hazzı tadarlar. sende işini bilen bir bayan olarak bu hazzı istemen gayet normal. Ama temizlik önemli tabii. Bir gün önceden sadece sıvı ile beslen. O gün tuvaletini yaptıktan sonra Parmağını içine sokup biraz temizlemen lazım. Lağman içinse küçük bir hortumu anusune sok ve biraz içine su dolmasını sağla. 3-4 seferden sonra tertemiz olursun. Ayrıca özel bölge için özel deodorantlar var. Onları kullan.
Peki bunu secip sevmediğin konusunda kendin bşr test yapıp bilinçaltındaki önyargı dan kurtulman lazım. Bunu nasıl yapacağını biliyormuusn010 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşım bilgili, tecrübeli biliyor herşeyi :)
Cevap sahibi+1 yılTamam bilgili ama senin kendini hazırlaman lazım 😊😊 yani bilinçaltına bunun çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmen lazım.😊😊 yoksa biraz ağrı ile kendini geri çekersin ve nişanlana rezil olursun. Benden demeis
Soran+1 yılBende rezil olmamdan korkuyorum :)
Cevap sahibi+1 yılZaten dikkat etmen gereken tek nokta bu😊😊 hijyeni halledersin ama anal sırasında kendini geri çeker yatakda ondan kaçarsan ne düşünür sence. Onu sevmediğini falan düşünebilir değil ç😊
Cevap sahibi+1 yılMi 😊
Bunun olmamasını sağlamak istermiisn
Soran+1 yılEğer zaten yapmaya karar verdiysem kaçmam daha çok delirir çıldırır. Onu sevmediğimi filan düşünmez de sinirlenir azgınken:)
Cevap sahibi+1 yılBiraz acı olursa hemen kendini çekersin 😊😊
Yatakda ondan kaçarsın benden demesi.
Özel bir mast tekniği ile bunun çok zevkli olduğunu kendine ispat etmen lazım.
Bu şekilde sorun olmaz benden demeis 😊😊
Soran+1 yılBilmiyorum bakacağız duruma göre :)
Cevap sahibi+1 yılBEnce duruma göre bakma 😆😆😆
Mast tekniği ile kendini buna alıştır😊😊 Çok farkı hazlar alırsın böylece 😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha bilgi almak istersen dönersin
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılAnal ilişkiye girmeden önce yaptırdığım şeyi söylim, ince veya kalın o size kalmış bir hortumu 4 cm kadar içine sokup suyu yavaş yavaş açın, bir süre sonra çıkarıp suyu dışarı fışkırt bunu ard arda yap ondan sonra bırak penisi dilimi bile içine sokarım :D
09 Yorumla
Soran+1 yılO dediğin şeyi yaptıktan sonra gaz kaçırma, dışkı bulaştırma, koku gibi durumlar olur mu peki
- +1 yıl
sana tavsiyem o işlemi yaptıktan sonra aradan 15 - 20 dk geçsin çünkü analın için ıslak kalıyor ve penis girip çıkarken dışkılı su bulaşma ihtimali var, eğer bir süre bekleyip başlarsanız sıkıntı olmaz, kokuda olmaz ve gaz kaçırma da olmaz yani en azından bizde olmamıştı
Soran+1 yılTeşekkür ederim 1 saat öncesinden yaparım o durumu ya eczaneden mi alacağım lavman şeylerini ben?
- +1 yıl
öenmli değil, lavman şeyi derken anlamadım
Soran+1 yıllavman malzemeleri sanırım eczaneden alınıyormuş o bölgenin temizlenmesi için gerekli olan malzemeler:)
- +1 yıl
lavmana felan hiç gerek yok :) sıradan bir hortum alıp arkadan sok içeri, diğer ucunu musluğa tak suyu aç yavaşça, içine dolan suyu dışarı fışkırttığın zaman zaten ne var ne yok dışarı atıyor :D
Soran+1 yılBen onu yaptıktan sonra lavman yapmayı düşündüm tertemiz olsun ki tedirgin telaşlı olmayayım amaç rahat olmak, güzel bir şekilde ilişki geçirmek :)
- +1 yıl
haa tamam anladım şimdi, istersen yap tabi, iyi zevkler :D
Soran+1 yılTeşekkürler:))
Temizliğini yapman lazım iyie koku girici falan kullanmalısın aksi halde koku olur.
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki gaz çıkarma olayı olur mu olmaz mı
Soran+1 yılNe olacak sanki ama yine de sen bilirsin tabi ki yine de teşekkür ederim :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliminkine dışkı bulaşmıştı benden soğudu terketti tabi 2 yıl oldu
06 Yorumla
Soran+1 yılO da ayıp etmiş senin moralin bozulmuştur dışkı bulaştı diye utanmışsındır seni rahatlatması gerekirdi moralini düzeltmesi gerekirdi. Yanlış yapmış ya. Sonuçta senin canın acıyor ama o mutlu olsun diye yasak olan bölgeye girmesine izin veriyorsun çünkü seviyorsun hiç düşünmemiş bunları.
- +1 yıl
Ayıp etmiş seni bırakmakla...
Cevap sahibi+1 yıl@sadecegezmek Farketmedimki ben sonra anladım haraketlerinden ama iş işten geçmişti. İyikide bulaşmış beni aldatmış o bok ona az bile
- +1 yıl
Bizler ne kadar efendi olsakta düzgün birini bulamayoruz. Peki o kişiden sonra hayatına sana gerçekten değer verebilecek birini buldun mu? Birde bazı kızların olmazsa olmazları vardır, seninde olmazsa olmaz dediğin kriterlerin var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@sadecegezmek O kişiden sonra hayatıma harika biRi girdi 2 yıldır mutluyuz herkese tavsiye ederim
- +1 yıl
Mutlu olmana sevindim, umarım benimde karşıma mutlu olabileceğim biri çıkar.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
29Cevap
İlişki öncesi rektal temizlik olmazsa dışkı da bulaşır koku da olur. Dışkı tutamama ve sürekli gaz çıkarma hali için çok fazla sayıda anal yoldan birleşme yaşamak gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır önceden hiç yaşamadım bilgi için teşekkürler:))
+1 yılKoku elbette olur da yolları var kötü kokuyu gidermenin
Ürünlerle iyice temizlik yaparsanız dışkı bulaşmaz
Gaz çıkarma olayı kadının fiziğine erkeğin penis kalınlığının önemi büyük tabiki16 Yorumla
Soran+1 yıl16 cm civarı :)
- +1 yıl
Kalınlığını sormuştum 😊
Benim 18 kalınlığı 5 de ben zorlanmıştım
Soran+1 yılBilmem pek erkek arkadaşım ilk sevgilim bir tek onunkini gördüm bana göre büyük yani kalında
- +1 yıl
Profilde link var istersen 😉
Soran+1 yılTerbiyeli ol efendi ol, işine bak hadi uza
- +1 yıl
Anal merak ediyorsun her Nokia soruyorsun ama bana terbiyeli ol diyorsun çok ironik
bir bakmışsın sevgilinin penisinde domates kabuğu hdhsnsns
23 Yorumla
Soran+1 yılya :DD allah korusun kimseye yaşamasın öyle şeyler :)
Soran+1 yılKimse yaşamasın*
+1 yılManyakmisiniz siz tuvaletin yoksa temiz olsun hic bir sey gelmez kova alst gidiho hava yapipda gelir diyene seslenihom atihorlar hic bir sey olmaz alet girdikce iceriden kokuda akintida bokda cikmaz safmisiniz kese veriye kayiya aket girince saf cahiller okadar anal yapti. Koku dahi olmadi atmayin
00 YorumlaKişiye göre değişir bu ama biz eşimle yaptığımız süre zarfında hijyene dikkat ettiğimiz için böyle şeyler başımıza gelmedi.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖbürlerini geçtim peki gaz kaçırma durumu da olmadı değil mi
Eönce sen makatına hortum sokup biraz tazyikli suyla teöizle orayı
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu yaparım elbette ama gaz çıkarma veya koku olma durumu da önemli onların da olmaması gerek
+1 yıldışkı oluyor gaz kaçırmada oluyo koku penıse dışkı bulaşırsa oluyo kı zararlı yapma zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok zararlıymış
- +1 yıl
yapmadıysan ıyı
Cinsel Yaşam konusunda 621 cevap paylaştı. Yapmayın, hem günah hem sağlıksız. Hastalıkların yanında Partnerinin senden soğumasına bile neden olabiliyor..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 616 cevap paylaştı. İyi bir rektal temizlik yapılırsa koku ve kirlenme olmaz.
00 YorumlaTemiz olmaz ise kokuda olur dışkıda gaz cıkarma genelde olur :-) önemli olan temizlik
14 Yorumla
Soran+1 yılTemizlik olacak tabi ki ama temizlendiği halde gaz çıkarma olayı olur mu
Soran+1 yılYa hayıır benim için sıkıntı olur iğrenç ve utanç verici:)
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemiz olduktan sonra hiçbiri olmuyor merak etme burda hariçten gazel okuyanlar hayatında eline karşı cins eli değmemiş insanları ciddiye alma
17 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum eğer ben de ikna olursam yaparken öyle şeyler olursa asla birdaha yüzüne bakamam utançtan yerin dibine girerim
Cevap sahibi+1 yılo işe giriyosanız olabilecek durumlara da katlanacaksınız ben tiksinmem olsa bile onu bilmiyorum
Soran+1 yılKendisi de tiksinmez ama ben utanırım yani soğurum kendimden de ondan da :)
Cevap sahibi+1 yılöyle düşünme bence sıkıntı da olacak diye bişey yok bence güzel bir deneyim
Soran+1 yılBilmiyorum..
Cevap sahibi+1 yılanalın ne güzel yanı içi sıcacık bide vıcık vıcık offf
Cevap sahibi+1 yıldarlığını söylemiyorum bile çıldırtıyo resmen
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ya ogle seyler olmadi. onceden temizlenirsen olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılGaz kaçırma olayı oldu mu ya :(
+1 yılHerşey kadının temizliğine bağlı ben çok yaşadım hiçbiriyle karşılaşmadım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIliskidem iki saat once buyuk tuvaletini yapip iyice temizlersen. Vede sampuan ile guzelce yikarsan ucunede hayir
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum vallahi gaz durumuna herkes evet diyor
Cevap sahibi+1 yılKokune kadar sokturursan olur tabiki. Kafasi girsin sadece
Soran+1 yılnişanlım zevk alır ozaman değilmi
Cevap sahibi+1 yılZaten kafa kismindan zevk alir insan. Ama oncesinden kendini parmakla ve genislet. Ah ah eski gunlerimi hatirlattin
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Biraz koku olur penise de diski bulaiyor temizlik iyi olmazsa
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç güzel değil sanırım görüşlere göre
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoku olur cunku osurursun. B. k bulasmaması için öncede scman lazım canım.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kibarsın ya sağol haahhahah
Cevap sahibi+1 yıl:D evvet ben böyleyim ya dogalım ne diyem sansurlumü konusaydım :))
Soran+1 yılBiraz daha kapalı konuşsaydın neysee
Cevap sahibi+1 yılHmm kusura bkma tatlım ya. Hoşuma gidiyor napim. Analı denedinmi hiç?
+1 yılDediklerinin hepsi olabilir :)
11 Yorumla
Soran+1 yılYa diyorsunn :) temizlik olsa bile mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaz kaçıuor ama koku olmuyor. Partberim heo straponla yapar beni
02 Yorumla
Soran+1 yılGaz kaçırmakta itici ya görüşlere bakılırsa iğrenç birşeymiş
Cevap sahibi+1 yılYok ya benden de çıkıyo partnerimdende hani bir boşluk oluyr sıkamıyosun. Bide partnerimin straponu büyük genişleyince
+1 yılGaz çıkarma tabiki olur sonuçta baskı yapacak
05 Yorumla
Soran+1 yılÜstüme yattığı zaman olabilir ama yan yattığımız da olur mu bilmiyorum. Ya olmasın olmamalı:)
- +1 yıl
Olur canım hiç deneme bildigim için söylüyorum bende hiç denemedim
Soran+1 yılYapan kız arkadaşından filan mı biliyorsun ya belki de olmaz 100%100 olur mu
- +1 yıl
%90 olacak dene gor 😅
Soran+1 yılozaman yapmıyacağım:Dddd
çok sık yapmasan iyi olur.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok çok sık yapmayız zararlı. Ben daha yapacak mıyım yapmıyacakmıyım karar vermedim ama yapmayacak taraftayım:/
Soran+1 yılHiç iyi şeyler söylenmiyor ki araştırdım ben
3 sorunun cevabı da hayır
04 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle olaylarla karşılaşılıyor diye duymuştum o yüzden biraz tedirginim
Soran+1 yılŞanslıymışsın demekki
hayır öyle şeyler olmuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılYaşadınız sanırım
Soran+1 yılKız arkadaşın temizliğini iyi yapmış demek ki. Gaz kaçırma olayı oldu mu peki? İlk hangi pozisyonda yaptınız?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 gun ustune oturaman ortaligi bok kokusu sarar
115 Yorumla
Soran+1 yılTemizliği iyi bir şekilde yapsan bile o durumla karşılaşılıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılbazen evet gaz kacirma ve dişki kavirabilirsin ishal gibi
Soran+1 yılYaparken mi olur mu yoksa yaptıktan sonra ki günler mi :)
Cevap sahibi+1 yılyaparkende olabilir yaptkta sonrada oluyor basen gensledigin icin ama inanilmz zevkli
Soran+1 yılZevkli mi cidden mi bayan zevk alıyor mu analdan
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılAcı veriyor diye duymuştum
Cevap sahibi+1 yılbaşta evet ama anlayisli olursa partnerin ve kayganlastrci kullanirsanz zevk verici
Soran+1 yılKayganlaştırıcı. Peki hangi kayganlaştırıcılardan hangisi iyi bilmiyorum pek
Cevap sahibi+1 yılkrem de olur vazelinde olur
Soran+1 yılMarketlerde satılanlar daha iyi olmaz mı
Cevap sahibi+1 yıloda olur ama yoksa krem falan iste
Soran+1 yılbebe yağı filan :)
Cevap sahibi+1 yıloo oda olur dogru sende fenasin 😂😂😂
Soran+1 yılhahaha tşklr :)
Her zaman diye bir şey yok ama evet olabiliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizliği yapmadığın taktirde öyle şeylerle karşılaşılır diyorsun yani
- +1 yıl
Temizlik biraz iddalı. Yani %100 olmamasının yolu lağman. Ama Anal ilişki içinde lağman yapacak değilsin o kadar olmazsa olmaz değil. Lağman eşcinsel erkekllerin uyguladığı bir yöntem. Bu bağırsak hareketlerinle en zama yediğinle ne zaman dışlıladığınla bir sürü şeyle alakalı bişi. genelde olmaz çok eyrek olur ama çoğunlukla olma ihtimali olan zamanı hissedersin. nasıl tuvaletin geldiğini hissediyosan böyle bir şeyin olabilme ihtimalini de hissedersin. bu gibi zamanlarda yapmazsın olur biter
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamayı mı planladınız
116 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim yani sözlüm çok istedi bende asla dedim kafama takıldı benimde, araştırıyordum ben de sorayım bakalım milletin görüşü nedir merak ettim :)
Cevap sahibi+1 yılTavsiye edilmez pek , ayrıca vaginal olarak yaşıyor musunuz
Soran+1 yılHayır bakireyim sadece yiyişiyoruz:)
Cevap sahibi+1 yılSırayla gidiyorsunuz anlaşılan sıra anala gelmiş :)
Soran+1 yılKendisi söylemişti bir de baya ateşli azgın sana karşı kendimi tutuyorum ama dayanamıyorum bir de sıcaklığım içime girmeden bile dışarıdan hissediliyor dokununca onun gibi bende baya ateşliyim çıldırıyor işte bana yapalım deneyelim mi demişti hayır asla demiştim sonradan da aklıma takıldı nasıl birşey acaba diye
Cevap sahibi+1 yılErkekler daha çok istiyor bunu, kaç yaşlarındaydınız
Soran+1 yılkendisi 23 ben 22 :)
Cevap sahibi+1 yılHmm tam yaşlarındasınız :) ne kadardır berabersiniz
Soran+1 yıl2 yıldır beraberiz
Cevap sahibi+1 yılHmm güzel :) Sevgilinin penis boyuda önemli bir de uygun zamanda deneyin temiz oldugunuz günlerede
Soran+1 yılBüyük penisi:) Öyle şeyler yaşarım diye çok korkuyorum işte rezil olurum birdaha yüzüne bakamam
Cevap sahibi+1 yıloff ne kadar ya :) temizlik öenmli ama ilkini kondomla yapın daha güzel olur :)
Soran+1 yılKondom mu ozaman pek zevk alamaz bence
Cevap sahibi+1 yıltemizlik açısından önce kondom sonra normal olması daha iyi olur canım
Soran+1 yılpeki teşekkürlerrr
Cevap sahibi+1 yılteşekkür :) denediniz mi yoksa
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal sey yapiyosaniz katlanicaksiniz bunlara
07 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç ya katlanılırmı öyle şeylere :)
Cevap sahibi+1 yılBenim ciktiklarim katlaniyodu valla birinden sikayet duymadim
Soran+1 yılSoğumuşlardır belki
Cevap sahibi+1 yılYok kac sefer yaptik
Soran+1 yılYa öyle bir durumda ben kendimden bile soğurdum şahsen://
Cevap sahibi+1 yılZaten ister istemez oluyor mesela girip cikinca icine hava giriyor illaki
Soran+1 yılHa o gaz olmuyor hava oluyor o vajina sekste de oluyormuş
Lavman ile boşaltmak gerekir
00 Yorumlaolur tabi ki
010 Yorumla
Soran+1 yılYaaaaaa:/
Soran+1 yılTemizlik olacak tabiki
Soran+1 yılİçeriye boşalmaz yahu
Soran+1 yılozaman yapmayacağım banyoda filan olsa daha temiz olur bencee
Soran+1 yılkokulu kayganlaştırıcılar oluyormuş onlar iyi olur diye duymuştum erkek arkadaşım ne derse bakalım
poktan geçilmez
16 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle tahmin ediyorum tiksinç birşeydir eminim
Soran+1 yılDeneyeceğimden değil de, merak ettim sadece öğrenmek istedim erkek arkadaşım istedi ama asla hayır dedim sonradan aklıma takıldı
Soran+1 yılAcırsa devam etmem demişti. Kendisi çok efendi, bir kadına ait olmayı bilen bir adam. Beni sevdiğine inanıyorum kendisine de çok güvenirim. Bir tek benimle yaşayacak tabi ki :)
Anal aslaaa
115 Yorumla
Soran+1 yılDayanamıyorum diyor :)
Soran+1 yılBakireyim o yüzden askere gitmeden oraya dokunmam diyor aslında evlenmeden dokunmam oraya diyor ama arkadan da aynı hesap olucak diyor askere gitmeden ordan giremem filan dedi :)
Soran+1 yılBende öyle dedim işte :) Dayanamıyor yiyişirken kendini tutuyor sıkıyor :)
Soran+1 yılAynen idarene sahip çık, bunla yetineceksin napalım başka yapacak birşey yok dedim :) Pis birşey olmasa bir kereliğine izin verebilirdim ama pis işte ya..
Soran+1 yılSağlığa zararlı ama bir defa olacak sonuçta :)
Soran+1 yılpeki pekiiii
Soran+1 yılHayır olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende cok merak edıyorum yapmak ıstıyoruz
00 Yorumla
+1 yılİlkinde olmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılİlkinde olur diye düşünmüştüm
- +1 yıl
Penisin başı mantar gibidir. İleriye doğru girince piston görevi görür ve bağırsaktaki bookları ileriye iter yani bir anlama bağırsağı temizler. İş bitip geri çekerken kız kendini sıkmalı ki penis başı temiz çıksın.
Soran+1 yılİşte içeri girdikten sonra dışarıya çıkarken sorun hahhajfkdnk
- +1 yıl
Olmaz
+1 yılyapmayın gunahhh
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen çok günah
+1 yılKolay gelsin 😁
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı