+1 yılStriptiz klübe, lap dance izlemeye vs hiç gitmedim. Uzmanlık alanıma girmiyor ama sanırım bu müzikler uygun:
https://www.youtube.com/watch?v=6tBVqz4lDVY
022 Yorumla
Soran+1 yılsüpersiniz...
devamı da varsa sevinirim..- +1 yıl
Bildiğim çok var. Bazen bu tarz müzikler dinlerim. Kalsik müzikte severim; metal de. Çok çeşitli aralıkta müziklerden hoşlanırım. Fakat, görüntülü olanların çoğunu paylaşmak mümkün olmuyor buradan :) Çünkü, bunlar erotik dans müziği ve videoları da bir o kadar erotik. Arkadaş eklerseniz oradan gönderirim. Şimdilik, uygun olduğunu sandığım bir link daha paylaşayım azından:
link
Soran+1 yılerotik görüntülerde de striptize uygun olduğundan paylaşma şansınız var mı?
- +1 yıl
Sorunuzu anlayamadım. Ama, genelde her techo, dubstep, trance veya house music tarzları bu tarz danslar için uygun değil. Webde arayabilirsiniz ama şöyle:
- +1 yıl
Ben aramalarımı vimeo veya youtube gibi video paylaşım sitelerinde yapıyorum. "erotic dance music" veya striptease music gibi aklınıza gelen kelimeleri sıralayarak bulabilirsiniz isterseniz. Benim daha önce yaptığım bir arşiv vardı. Bu tarz müzikten hoşlandığım için. Erotizm ve müzik beraberliği hoşuma gittiğinden. Ama, burada paylaşım için pek uygun değil. Tabii ki, sadece erotizm içeriyor müziğin doğası gereği.
- +1 yıl
- +1 yıl
Soran+1 yılevet her dubstep müziği uygun olmuyor haklısınız.
bunların dışında önereceğiniz linkler var mı striptiz- kucak dansı izleyebileceğim. Youtub' da hep aynı videolar var.
Clup ve diğer müzik tarzları olan bir kaynak verirseniz sevinirim.- +1 yıl
Tam dediğin tarzda videolar bilmiyorum. Youtube ta saçma sapan pekçok müzik ve videoyla karşılaşırsın. İlk gönderdiğim linkler benzer tarzda videolar ve güzel müzikler bulup zamanında kaydetmiştim bir yerlere. Genelde vimeodan ama sen bulamazsın :) Yalnız, burada paylaşmak ne derece doğru bilmiyorum. Hadi bir örnek göndereyim. Ama, dediğim gibi çok erotik bunlar:
link - +1 yıl
Ben bu tarz müzikleri kışkırtıcı buluyorum. Seni bilmem. Daha fazlasını paylaşmasam iyi olur :) Açık alanda bu gibi şeyleri paylaşmak adetim değil çünkü. Keyifli danslar sana.
Soran+1 yılben neden bulamam ki? sizin arattığınız gibi aratsam da mı:)
bu tarz videolar izlesem fena olmaz evli olunca gerekiyor.
youtup' da kesinlikle aradığımı bulamıyorum ve üyelik istiyor.
- +1 yıl
Yanlış anlama; istersen beni arkadaş ekle göndereyim; sonra sil beni; başka amacım yok yani. Nasıl söyleyim...? Benim arşivim erotizmi bu tarz müziklerle sunan video arşivi. Erkeğiz sonuçta. Yıllardır bu tarz linkleri kaydettim. Ha deyince ben de buradan paylaşılabilecek gibi yeni şeyler bulamam; sende bulamazsın. Elimdekileri göndereyim sana. Ama, kadının videolarımda göğüs görüntüsü olabiliyor. Paylaşamam. Arayabilirsin ama benim müzik zevkimi arasan bulamazsın :)
Soran+1 yılanlıyorum sizi. bende aslında bu tarz videoların açıktan paylaşılmasını doğru bulmuyorum da özelden de zor sanki. eşim için de olsa niyetim utanıyor insan.
nasıl aratmalıyım sizin ulaştığınız arşivi yapmam için? Eşim için değer diye düşünüyorum bu çalışmalar:)- +1 yıl
Senin için zaman kaybı arayarak. Bence bunlar şimdilik yeter sana. Evinde çalışma yap bakalım :) Bu müzikleri kimler yapmış; hangi albümden onu dahi bilmiyorum. Beğendiklerimi kaydediyorum böyle. Sen de zamanla zevkine uygunları bulursun. Dubstep ara. Dance yaz, vs.
Soran+1 yılsiz arşivinizi link olarak mı özelden paylaşacaktınız?
teşekkürler bu arada duyarlılığınıza.- +1 yıl
Evlendiğin de eşin için hazırlık yapıyormuşsun. Utanılacak birşey değil bu. Gayet doğal. Keşke her kadın evliliğini bu gibi şeylerle renklendirse. Ama, ben buradan yazışmaya utanıyorum açıkçası. Hiç bu kadar uzun sohbet etmemiştim. Gerçi beni tanıyan sadece bir arkadaşım var burada. Çok arkadaşlığı da sevmem. Yanlış anlama diye yazıyorum. Özelden birkaç daha göndereyim çıkar beni. İhtiyacım yok arkadaşlığa yoksa :)
- +1 yıl
Evet. Sana özelden link olarak; burada olduğu gibi atarım ama. Burada paylaşamıyorum. Öyle çok açık saçık şeyler değil yaaa! Ama, sonuçta çok erotik; yaşı küçük olan var vs; paylaşmak istemiyorum açıktan böyle; zaten yeteri kadar paylaşmışım. Özelden mesajla gönderirim.
Soran+1 yıleklenmeye gerek olmadan da mesajlaşma şansı var. siz mesaj bölümünüzü açarsanız. sadece arkadaşlarınıza açık. mesajınızı çarsanız size yazayım.
Soran+1 yılmesajınızı açtığınızda yazarsanız buradan bende size özelden yazayım.
teşekkürler.- +1 yıl
Şimdi çıkmam lazım. İstersen özelden yarın veya diğer gün mesaj atarım. İyi akşamlar.
Soran+1 yılbende birazdan çıkıcam. mesajınızı açarsanız yazayım.
- +1 yıl
Açtım sanırım. Bilmiyordum bu özelliği.
En İyi Cevaplar
lounge tarzı tavsiyemdir.. Gece tekrar Paylaşırım Evdeki set leri;) işyerinde Barındırmıyorum ;))
038 Yorumla
Soran+1 yılolur, sevinirim. Teşkler.
Soran+1 yılhatırlatın demiştiniz, hatırlatıyorum:)
Soran+1 yıl5 saatlik bir müzik toplam cd sanırım linkteki.
Soran+1 yılçok sevinirim cidden:) Ama o program nasıl bir şey kurunca ne olacak? Akşam hatırlatırım, ya da girdiğimde yine:)
Soran+1 yılpm atmak ne? :) artı ordaysanız ben bir saat sonra döneyim şu an müsait değilim. siz bu arda dediğinizi yapa durun:)
Soran+1 yıloo süpermiş ya:) Teşekkrler. ama özelden ulaşmak istemiyorum. nasıl yapabiliriz başka türü?
Soran+1 yılçok daha sevinirim yardımsever arkadaşım:)
Soran+1 yılevet takıldığımda yok zaten:) Ama linki indirdiğimde açmıyor realplayer ve media playerde ne yapıcam?
Soran+1 yılindriyorum ama media playerde açmıyor. Zip olarak indirdim yine açmadı.
Soran+1 yıltamamı bittiğinde bir ses verin:))
Soran+1 yılbitmemişti demek ki diğerleri ondan sıkıntı oldu şimdi dediğini indirdim problem yok:= bunlar dışında benim verdiğim linkler gibi olan artı yetmedi party night clup, disko tarzı varsa istesemmm, yüzsüzlüğümü ilan etmiş olur muyum?:))
Soran+1 yılne varsa zulada artık please)
Soran+1 yılartım amme hizmeti niyetine sevaba girersiniz işte:))
Soran+1 yılpaylaşım candır:))
Soran+1 yıliyiyimiş devamı var mı clup, disco, night falan?
Soran+1 yılacelem yok bekleriz:)) Yeter ki arşivim oluşsun :)
- 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=u8C-ZTQJIkU
asdfghjklş link20 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=FJkTTMparJkhttps://www.youtube.com/watch?v=2gXiVrrCDn8https://www.youtube.com/watch?v=lmZzwzO7pMUhttps://www.youtube.com/watch?v=hUG30Cvw81A02 Yorumla
Soran+1 yılteşkler.
- 05 Yorumla
Soran+1 yılmuhteşemmiş. Devamlarını da istesem?
Soran+1 yılne kadar varsa desem hadsizlik olmaz değil mi?) Şu an bu link favorim olmuş durumda.
Soran+1 yıliyi ki sormuşum buda harika ya:)) Geldiğinizde sorumu unutmayın lütfen. Ben hatırlatmak zorunda kalmayayım:)
- 02 Yorumla
Soran+1 yılçok iyiymiş. Başka link varsa paylaşır mısın?
+1 yılBody Language - Falling Out (Fabø Remix)
buna bayıldım iyiki açmışım bu konuyu sana puanım 5 arkadaş04 Yorumla
Soran+1 yılbu vardı bende iyidir .
- +1 yıl
senın lınklerınden aldıydım zati :))
tam lounge olmuş harika.
Soran+1 yılevet çok iyi linkler paylaşmışlar arkadaşlar da sağ olsunlar. .
- +1 yıl
hoşuna kaçanları banada at :))
+1 yılbende bu gelsin
https://www.youtube.com/watch?v=ZGSs3K2q8YI
01 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar güzel bir kadın ancak bu kadar kötü pozlar verebilirdi.
+1 yıl011 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ım ya:) Ne güldüm:))
- +1 yıl
:D
Soran+1 yılcidden bu ne ya:)
Soran+1 yılhala gülüyorum fırrlama:))
- +1 yıl
şarkı istedin :D
Soran+1 yılnerden bilebilirdim böyle manyak bir şey olacağına:))
- +1 yıl
sonuna kadar dinledinmi :D
Soran+1 yılevet:)
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılben hala bu şarkıya gülüyorum:)
- https://www.youtube.com/watch?v=aP00bCiZyL4
umarım beğenirisn
00 Yorumla - 00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1.link nuri alçonun müziğinin remix hali gibi :S
https://www.youtube.com/watch?v=44wp8zinBuc
031 Yorumla
Soran+1 yılgüzelmiş. Devamı var mı?
Cevap sahibi+1 yılüstüne tanımam ;) tam striptiz tam sevişmelik müzik dahası yok ;)
Soran+1 yılevet iyiymiş, başka var mı link payaşabileceğiniz?
Cevap sahibi+1 yılstriptiz olacak mı ? :)
Soran+1 yılevet.
Cevap sahibi+1 yılZeki müren' de bizi görecağh mı ? :)
Soran+1 yılo rahmetli oldu.
Cevap sahibi+1 yılBende istiyorum ama :'(
Soran+1 yılİkisi de iyimiş devamı da varsa sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılNapcan sen bu kadar müziği ?
Soran+1 yılturşusunu kurucam:)) Ne yapılır?
Cevap sahibi+1 yılBizim ne suçumuz var günahına ortak edion :) Bende isterdim ya içim gitti.. neyse bb.
Soran+1 yılniye günahım olsun ki? Eşim o kişi. Evliyim.
Cevap sahibi+1 yılBişey demedim keyfine bak işte müzikler linkte :D
Soran+1 yılgüzelmiş her ikisi de. Daha fazla örnekler nasıl bulabilirim? ben de bir hayli fazla ama olması fena olmaz.
Cevap sahibi+1 yılErotik beat , nigh music,Relaxing Music v.b. terimler kullanarak binlercesini bulabilirsin ;)
Soran+1 yılyoutub dışında yabancı sitelerden bu tarz bulabilirim sanırım. Youtub dışında bir adres verebilir misiniz?
Soran+1 yılrelaxing olmaz ama sanırım çok rehavet getirir. Ağır müzikler.
Cevap sahibi+1 yılrelaxing yazdığında çıkan müzikler sandığın gibi değil afrodizyak etkisi yapıyor :D
Soran+1 yıltamam ama youtub dışında nerde arayabilirim?
Cevap sahibi+1 yılares programını indir yaz binlercesini arattır çift tıkladğın bilgisayarına iner ;)
Soran+1 yılo nasıl bir program limv, bearsher gibi mi?
Cevap sahibi+1 yılaynen aynen süpersin
Soran+1 yıltamam indiririm programı.
Cevap sahibi+1 yılYeter artık yorum yapma ya :D iyi sevişmeler derdin ne senin :) Git striptiz mi yapacan, sevişecen mi yap yapacağını kurtar beni kendinden :D
Soran+1 yılKabalık olmasın diye yorum yaptım. Tamam memnuniyetle yazmam daha.
Cevap sahibi+1 yıl:D Yazma tabi ya git kocanla zaman geçir ya :D
Soran+1 yılkocam şu an işte. Yazmayın siz de bende cevap vermeyeyim.
Cevap sahibi+1 yılişte olduğu ne de belli .D
Soran+1 yılneden? Müzik aradığım için mi? Ama böyle olmam daha olması gereken değil mi? Sonuçta evliyim.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl00 Yorumlaow :D striptiz bayılırım :D
00 Yorumla
+1 yılenteresan =)
05 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
progressive tarzlarda var illa seviş müziği olcak hali yok arabaya atarım hehe =)
Soran+1 yılişinize yarıyorsa neden olmasın? Siz de paylaşır mısınız?
- +1 yıl
Soran+1 yılteşekkürler.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne