+1 yılŞu cevaplarını okudumda tam bir klasik türk kızısın kıskançlıktanda çatlıyorsun ve belliki bu kız hakkında hiçbir şey bilmiyorsun. Bu kızı buraya getiren, ona fark kazandırıp ünlü yapan şey dolgun bir vücuda sahip olması. Bu kız piyasaya ilk çıktığında daha da kiloluydu ama hatun o haliylede sevildi kabul et bunu. Göğüsleride sarkık falan değil.
44 Yorumla
Soran+1 yılevet kıskanıyorum çünkü bir kız ondan güzel bir vücuda sahip olamaz daha güzel göğüsleri olamaz.hak veriyorum çünkü çok aşağısındasın muhtemelen.benim göğüslerim büyük ve dik olamaz.hemen türk kızısınız diye eleştiri getiriyorsunuz ya bir de kendiniz alman kızısınız.
- +1 yıl
Hıhı evet canım aynen ben bedenen ilkokul 5. sınıfta kaldım ne memem var ne popom belimde kütük gibi düz iniyor ne yapsam bilmiyorum :( hıı bu arada sana bu lafı söyleyen en az kızlar kadar erkeklerde var onlarda seni çok kıskanıyormuş hani benim memem hani benim memem diye dert yanıyormuş sende bolsa ucundan bizede versene sevabına :(
Soran+1 yılbeni kıskandın demedim ki?onu sen söyledin kıskançlık meselesine bu kadar taktığına göre kıskançlıktan kuduruyorsun.inanmıyorlar bana sende inanmıyorsun dediğim gibi azınlıktayım çünkü benim gibi özelliğe sahip olan az var anlayışla karşılıyorum bunu ama bu resimdeki sarkıklığı görmemek için baya uğraşmak gerekiyor.neyse iyi geceler.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılTüm yorumları okudum ve kate upton gibi bir kadına nasıl böyle diyebiliyorsun anlamıyorum. Aslında anlıyorum çünkü o kadını deli gibi kıskanıyorsun ve sende aşağılık kompleksi var bu yüzden sürekli tüm yorumlarda kate i kötüleyip kendini üstün tutmuşsun bu bir kompleks canım tedavi olman lazım :)
00 Yorumla
+1 yılbu kadar iri memenin dik durması ancak slikonla olur.o yüzden kate uptonun memeleride sarkmaya mecbur.hele de bu hatun 24 yaşında.bir kaç sene sonra onun iri memeleri göbeğine iner haberiniz olsun...
02 Yorumla
Soran+1 yıl92 li bu kız
- +1 yıl
92 li olması daha kötü,daha 21 yaşında ama greyfurt kadar memeleri var,ve sütyensiz fotoları var internette,memeleri çok sarkık.bide bu kızı 2 sen esonra gör,2 sene boyunca sevgilisi o memeleri bir emer ki, iyice göbeğine kadar iner :))
Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu buyuklukte dik sert olursa cok daha iyi olur bence
17 Yorumla
Soran+1 yılrica ederim
Soran+1 yılne?
Soran+1 yılsırt ölçüsü farklıdır herkesin ona göre cupta değişir ama ben o şekilde bilmiyorum 32-e benim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
+1 yılYa ne çeşit bir kezbansın amk. Bok attığın hatun Kate Upton lan. Bundan sonra beni görseniz taparsınız diyor bir de.
111 Yorumla
Soran+1 yılevet benim göğüslerim daha güzel sana göre imkansızdır normal
- +1 yıl
dikkat et de egonun altında ezilme ;) konuştuğun kişilerin kim olduğunu bilmeden sana göre imkansızdır demeler falan..
Soran+1 yılimkansız olmasa bu yorumu yapmazdın kendin söylüyorsun ;)
- +1 yıl
La mal mısın? Çocuk gibi imkansız olmasa böyle demezdin, benimki sizinkini döver falan. Çok iddialıysan koy kendininkileri, yanına da Kate Upton'ı koy öyle karşılaştır. Zaten herkesin kötülemesini bekliyosun, güzel diyene benimki daha güzel diyosun. Tam bir megaloman.
Soran+1 yılhee evet kendi göğüslerimin resmini koyacam böyle ortama çok zekisin :D
- +1 yıl
gerizekalı görmediğimiz şey için atıp tutma o zaman. ispat edemiyosan da sus ona buna bok atma.g*tkadar aklı var onu da*göt meme diye ziyan ediyor.
Soran+1 yıloff ne salaksın haa beyin yok ki birinin memelerini beğenmemem için kendi göğüslerimi koymama gerek yok beğenmiyorsam beğenmiyorumdur bu kadar basit
- +1 yıl
beğenmiyorsan beğenmiyorsundur bu kadar basit de arkadaşım, beğeniyorum diyenlere benimkiler daha güzel demen ne alaka o zaman? kendinle çelişme bir zahmet. gelmişin egonu tatmin etmeye çalışıyorsun bir de millete salak diyosun.
Soran+1 yılbenimkiler daha güzel diyorsam durduk yere söylemedim hiçbirinde neye cevap olarak söylediğime dikkat et.
- +1 yıl
ben bana verdiğin cevaba baktım. neyse bacım tamam en büyük ve en dik göğüsler sende. bir numarasın.
Soran+1 yılsana verdiğim cevap gereken cevaptı aynen.
- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, seninkiler daha güzel.
(Doğrusu bu şekildedir erkek milleti, öğrenin yavaş yavaş bunları)26 Yorumla
Soran+1 yıliyide cidden öyle :D
- +1 yıl
e tamam bende onu diyorum zaten :))
Soran+1 yılböyle söyleyince bu büyüklükte ama daha dik göğüsler imkansız geldi herhalde.
- +1 yıl
Hayır neden imkansız gelsin. Gayet somut bir örneğiyle ben birlikteyim zaten :)
Soran+1 yılo zaman şanslı olanlardansın sende benim çevremde benden başka kimsede görmedim.
- +1 yıl
Şans ya da şanssızlık olarak değerlendirmiyorum ben pek. Daha küçük ve sarkık göğüsleri olupta, kendisini afrodit zanneden çok hatunu cebine şeker diye dolduracak kadınlarda tanıdım. Güzel bir fizik önemlidir ama kadını kadın yapan şeyler başkadır ;)
+1 yılBiraz daha toparlanmış olsa daha güzel görünürdü.Ama ben ilk bakışta beğendim.Hoşuma gidiyor zaten bu kadın..
10 YorumlaYa sarkik markik degil bunlar cok buyuk ondan oyle duruyor.
118 Yorumla
Soran+1 yılbaya aşağı inik ama
Soran+1 yılbenimde çok büyük ama yukarıda kalıyor demek ki zorunda değil
Soran+1 yılhayır benimki daha büyük olabilir hatta bir beden.
Soran+1 yılbu tarz kadınların böyle resimlerde göğüsleri büyültülür aksine ki seksi dursun.ona rağmen benden küçük duruyor.
Soran+1 yılişte bende onu anlamıyorum bu kadın öyle para kazanıyor :/
Soran+1 yılama güzel durmuyor ki
Soran+1 yılbence sarkık dediğim gibi dik olsa iyiydi
Soran+1 yılcup ölçüsü olarak d flandır
Soran+1 yılaynıymış ölçümüz baktım şimdi
Soran+1 yılevet
karalamk için güşlü bir rakip seçmişsin cesaretine hayranım :D :D :D
110 Yorumla
Soran+1 yılama karalamak değil amacım objektif oldum ayrıca kendimi daha çok beğeniyorda olabilirim.
Soran+1 yılbunun dik göğüslüsü daha iyi olmaz mı peki
Soran+1 yılbu büyüklükte ama dik olanından bahsediyrum
Soran+1 yılzaten ancak beklentini yükseltir.
Soran+1 yılöyle olsa bunu beğenmezdin demek yeterince görmemişsin
Hayır sarkık değil, şimdilik en azından. Onun sorunu göğüsleri aşırı iri ve güzel :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbence sarkık bu resme bakıp dik mi diyorsun
Soran+1 yılbence baya sarkık
Gizli Üye(36-45)+1 yılsarkık göğsün ucu yere bakar canım. sarkık değil bu ;) herkesin vücut yapısı farklıdır kendinle karşılaştırma boşuna. :)
11 Yorumla
Soran+1 yılevet kendime bakınca baya bir aşağıda çünkü
Ne güzel işte rahat rahat mıncıklanır :) tam kıvamında.
00 YorumlaSende daha mı iyisi varda eleştiriyorsun merak ettik.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet varda benimkiler halka mal olmadı
Soran+1 yılbenim göğüslerimin dik oluşu onun göğüslerinin sarkık olduğu gerçeğini değiştirmez
+1 yılKendini bununkilerlemi avutuosun..bu buyuklukte anca bu kadar olur normal yani..
022 Yorumla
Soran+1 yılbenimde bu büyüklükte.
- +1 yıl
Sikinti yapma..erkeklerin istedigide bu zaten..dikkat cekici duruo buyk goguslr. Yas kac
Soran+1 yılbenim dik zaten böyle sarkık değil.21
- +1 yıl
Yasina gore bu gogusler iyimis..kilo sorunun var mi peki
Soran+1 yılhayır bu kızdan zayıfım
- +1 yıl
Ah boyleleri denk gelmez ki..erkek arkadasin sansliymis
Soran+1 yılhahahah kimseyle çıkmam ki
- +1 yıl
Ndnmis o..
Soran+1 yılkimseye o kadar değer vermiyorum
- +1 yıl
Neye deger verirsin peki sen..cincelligemi
Soran+1 yılo kanıya nereden vardın?
- +1 yıl
Insanlar iki sey icin yasar bazilari..ask bazilari ise cinsellik.icin
Soran+1 yılbende ikiside yok.
- +1 yıl
Niye yasiosub ki sen..
Soran+1 yıleğlenmeyi bilene hayat güzel daha gencim
- +1 yıl
Bi gun ev kizi olursun..artik hangi ev kizi olacagina sen karar ver
Soran+1 yılne alaka okuyorum ben erkeğin eline bakarak hayat mı sürdüreyim
- +1 yıl
Sen.kitabi okursun millette senin vucudunu
Soran+1 yılkimse okumuyor ama ;)
- +1 yıl
Goz tacizlerini gormemezlikten geliosn galiba..seni yataga atmak isteyn bir suru erkek vr simdi
Soran+1 yılevet aynen öyle ancak bakmakla yetinebilirler çünkü
- +1 yıl
Suanda bu soruyu sorarak..insanlrin hakkinda neler dusundugunu saniosn
Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sarkik degil dolgun onlar. Bunada sarkik diyosunuzya artik bisey demiyorum. Kadinin on numara göğüs leri var
050 Yorumla
Soran+1 yılbana göre sarkık
Soran+1 yılbenim gibi.
Soran+1 yılben bunu kendime iltifat olarak alırım ben olsam bende inanmazdım çünkü hiç benim kadar büyük göğüsü olupta dik görüneni görmedim.sizin inanmayışınız beni daha çok gururlandırıyor o yüzden.ne kadar ender bulunan bir şeye sahip olduğumu bir kere daha fark ediyorum.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
Soran+1 yılinanmayışın normal dediğim gibi
Soran+1 yılişte ben zaten bu yüzden seviniyorum :D bu yüzden çevremdeki en seksi kız kabul ediliyorum ben rahatım ;)
Soran+1 yılgörsende inanmazsın o yüzden önemi yok sadece beklentim yükselir işinede gelmez.benim yanımda hiçbir kız seksi kalmaz o yüzden gerek yok.
Soran+1 yılbelki başkasını gösterdim?nasıl bilebilirsin?meme görmek için palavralar sallamayın :D zaten ben yeterince iltifat aldım farkında değilsin
Soran+1 yılsanki profil resmindede göğüslerim var.bana yapılan asıl gerçek iltifat inanmamaktır zaten çünkü inanılacak gibide değil allaha şükürler olsun beni böyle yarattığı için.
Soran+1 yılişte bende asıl ona şaşıyorum onunkiler o bakıma nasıl sarkıyor?hiçbir şeye gerek yok zira senin eklemem gerekecek kadar önemli biri olduğunu düşünmüyorum.
Soran+1 yılöğrenmeni isteseydim açıktan yazardım.o zaman senin gibi 100 lercesi eklerdi.
Soran+1 yılekleyip sana göğüslerimi göndereyim diye mi hayal ediyorsun?türk kızı diye tutturmuşsunuzda türk diye saf bir ırk mı var?hiçbirimizin belli bir tipi yok.japonun tipi bellidir,almanın tipi bellidir ama türkün öyle mi?binbir çeşit tipiz.
Soran+1 yılevet açayım aç kurtlar gibi üşüşün.ergenlikten bahsediyorsun ama kendin ergensin yok türk kızı var mıymış öyle bilmem ne bir kere mantıksız.
Soran+1 yılarkadaş olduğum insanlar var bu konu dışından tabi o yüzden engellemem.plajlara gelince bende görmüyorum ama bu türkiyeyle ilgili değil genel olarak latin ırkı dışında göğüsler küçük olur çok küçük bir azınlıktayım o yüzden.
Soran+1 yılinanmanız gerekmiyor benim egom yeterince yukarııda
Soran+1 yılevet senin inanman için değil sarkmasına müsade etmem ben benim için çok önemli
Soran+1 yılbenim statümdeki biri o şekilde gezmez.beni etrafındaki kadınlarla karıştırma.
Soran+1 yılgünü gelince evlenirim.
Soran+1 yılsenin neye inanıp inanmadığım umrumda bile değil ben gerçeği biliyorum ve gerçeği söylemeye devam ediyorum o yüzden.senin istediğin olsun diye küçük sarkık göğüslerim var diyecek değilim herhalde.
Soran+1 yılben gerçeği söylüyorum inanmayabilirsin hep bana göğüslerimle ilgili lakaplar taktılar bu yüzden niye inkar edeyim ki
Soran+1 yılyazık sana :((
Soran+1 yılyoo öyle bir amacım yoktu sorumda ciddiydim ama sizin verdiğiniz cevaplar beni tatmin etti :D
Soran+1 yılsana öyle geliyor :D
Soran+1 yılevet doğru söylediğimi biliyorum çünkü inanılmayacak kadar güzel demek ki inanmıyorsunuz
Soran+1 yıliyide inanmaman çok güzel olduğu anlamına gelir.burda inanmaman sokakta görsen dibinin düşeceği anlamına gelir ayrıca
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil. Aynı ebatta dik olanı bulun kararımı değiştireyim.
10 Yorumla
+1 yılO kadinda 180 boy da var endam da var mukemmel yuz de var, dunyanin en guzel kadini, ayrica sarkik degil dik
00 Yorumla
öleceksiniz hasetinizden:D
linon taşımıyor o..
kadın dediğin bu işte:D05 Yorumla
Soran+1 yılbenimde bu büyüklükte limon taşımıyorum yani
Soran+1 yılbenim bundan oldukça dik.
+1 yılbenim bildiğim kalemi altına koyacan, düşerse dik düşmezse sarkıktır.
00 Yorumlahayır sarkık değil göğüs ucu karşıyı gösteriyo sarkık olsa aşağı bakardı
04 Yorumla
Soran+1 yılgöbeğine değecek neredeyse
Soran+1 yılevet aynı boyda daha dik göğüslerim olduğu için kıskançlıktan çatlıyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaçmalama gayet güzel o irilikteki göğüs bu şekilde olur zaten
28 Yorumla
Soran+1 yılbenim böyle büyük ama böyle yayık değil
Cevap sahibi+1 yılzaten büyük gögüslerin genel şekli böyle olur.
konuyu diyer tarafa çekersek büyük göğüslüler daha cekici ve daha sexs oluyorlar. bırak seni beyenen beyenir zaten kafana takma:)))
Soran+1 yılne alaka?ben kafama takmıyorum kendime tapıyorum resmen :D
Cevap sahibi+1 yılbenim eski eşiminde gösüsleri bu şekildeydi. bende ölüyordum resmen benden habersiz amaliyat olup küçültğü için ayrıldım.
herşeyin orjinalı güzeldir
Soran+1 yılbu yüzden ayrılınılır mı
Cevap sahibi+1 yılevet habersiz yaptığı için birde benim sevdiğimi bile bile yaptı bana inat
Soran+1 yılsağlığını etkiliyordur belki durduk yerde bir kadın yapmaz bunu
Cevap sahibi+1 yılsonuçta ben onun kocasıydım. şakraban uşağı değil.
bu büyüklükte daha dikini bulamazsın ki
16 Yorumla
Soran+1 yılbulursun tabiki :S
Soran+1 yılbu göğüsler daha derli toplu yuvarlaklık farkına bakarsan anlarsın
+1 yılSarkık değil fazla dolgun
19 Yorumla
Soran+1 yıldolgun göğüs sarkık mı görünmeli
- +1 yıl
Sarkık değil ki. Zaten diğer türlü olsa füze gibi durur estetik olmaz bu gayet doğal ve seksi görünüyor
Soran+1 yılalla alla
- +1 yıl
dünya bu kadına hayranken senin göğüslerine sarkık demen çok ilginç :)
Soran+1 yılburda kimsenin inanmadığı gibi sende inanmayacaksın ama benim boyda ve daha dik göğüslerim o yüzden bana kötü geldi
- +1 yıl
nasıl mesela senin göğüslerine benzeyen birinin linkini yollar mısın. silikonlu olmasın ama.
- +1 yıl
anladım senin göğüslerinin ortası birleşik ya da birbirine yakın yani. aslında ikisinin de göğüsleri sarkık değil hemen hemen aynı sadece birinin ortası ayrı birinin bitişik
Soran+1 yılhayır o anlamda değil bu kadının kıyafetinden dolayı birleşmiş zaten bu kadar birleşik değil şekli daha yuvarlak söylemek istediğim bu
Göğüsleri iyi ama bel yok kadında.
111 Yorumla
Soran+1 yılbel yokta göğüsleri sarkık değil mi sencede?
Soran+1 yılbenimde bu büyüklükte ama sarkık değil bence bu kadının gayet sarkık
Soran+1 yılcidden öyle ama :D
Soran+1 yılişte bende o yüzden şaşırdım zaten bu kadının bu sarkık göğüsleri bu kadar beğeniliyorsa bana taparlar.
Soran+1 yılimkansız buldun demek normal
Bence çok güzel :) dolgun göğüs candır.
04 Yorumla
Soran+1 yıldolgun ama dik olanı
Soran+1 yılhayır bununkiler çok ayrık asıl
+1 yılsenın gozlerın sarkık kızım
012 Yorumla
Soran+1 yılgöğüslerim daha dik olduğu için beğenmemem normal
- +1 yıl
emınım karalığın buyuk uclu bir gogsun vardır burdan oyle gordum bır an ıcın
Soran+1 yılne
- +1 yıl
memelerın dıyorum ucları dıyorum cok belırgındır dıyorum bu kadınınkı kadar guzel olamaz dıyorum .
Soran+1 yılçok belirginden kastın ne?benim göğüs uçlarım koyu renk değil ki
Soran+1 yılayrıca onun göğüs ucu saklanmış her resimde onunkileri bilmiyorsun gelmiş konuşuyorsun bu sarkık göğüsler güzel kabul ediliyorsa ben kendime tapıyorum :D
- +1 yıl
dikkatli bakarsan gorursun ah ah boyle bir kız arkadasım vardı bı zamanlar anılarım tebresti Kate yaktın benı :D
Soran+1 yılbenim göğüslerim kadar güzel göğüs görmedim ben sen bunu beğenmeye devam et daha iyisini gördüğün zaman beklentin yükselir ;)
- +1 yıl
Kuzum kimin ne gordugunu ne bılıyorsun sen simdi. karıstırma bu konular. Senınkılerde guzeldır ıllakı sonucta her malın bı alıcısı vardır senıde alan olur belki.
Soran+1 yılbunu beğendikten sonra beni görseniz tanrı sanarsınız :) hadi byby
- +1 yıl
bunu gordukten sonra senı gormek ıstemem merak etme :D
Soran+1 yılevet çünkü hayal gücünün çok üstündeyim beklentilerini böyle düşük tut ;)
+1 yılBüyük olduğu için problem yok, güzel bence..
04 Yorumla
Soran+1 yılevet büyük ama dik göğüslüsü daha iyi değil mi
- +1 yıl
Dik göğüslü daha iyi tabi ama Kate'inki de kötü değil..
Soran+1 yılkişiden kişiye değişiyor tabi
- +1 yıl
Öyle..
+1 yılcok güzel kadın be nesi sarkık
10 Yorumlaevet sarkık.. size katılıyorum...
00 Yorumla
+1 yılbenim memeler gibiymiş
10 Yorumlabi yalasak düzelir bence
00 Yorumlahacim ve yercekimi ile alakalı bir durum bu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet sarkık ucları nerdeyse yere bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanane onun göğüslerinden ya işsizmisin
24 Yorumla
Soran+1 yıldiyelim ki öyleyim sende buna cevap verecek kadar işsizsin
Cevap sahibi+1 yılacizliğini gördüm uyarmak istedim
Soran+1 yıldemek ki sende işsizsin
Cevap sahibi+1 yılhe canım.
bize ne milletin orasından burasından
00 YorumlaKıskanma lütfen
16 Yorumla
Soran+1 yılniye kıskanayım ki sarkık oluşunu mu
Soran+1 yılbir şeyi beğenmemek için kendinle karşılaştırmana gerek yok.ama evet benimkiler çok daha güzel.
Soran+1 yılböyle görünce diyorum zaten bu kadının göğüslerine dünya hayran benim bu büyüklükte ama dik beni görseler taparlardı o zaman anlamıyorum ki sadece büyük diye sarkık meme sevilir mi :D
gayet güzel sen yanlış görüyon heralde :d
02 Yorumla
Soran+1 yılkriterlerimizde farklı olabilir
biraz büyükolduğu için öyle duruyo normall bence
015 Yorumla
Soran+1 yılilgisi yok
Soran+1 yıldemek ki büyük olması her şeyi kapatıyor
Soran+1 yılbilmiyorum
Soran+1 yılderli toplu
Soran+1 yılevet o yüzden yayık geldi bana zaten bunlar
Soran+1 yılteşekkürler
Olsun karı guzel sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece biraz iri yoksa dolgun göğüslere sahip.
09 Yorumla
Soran+1 yılaynı şey
Cevap sahibi+1 yılaynı şey değil işte sarkık dediğin etler yumuşar ve uçları aşağı bakar ama bu hatununkiler taş gibidir.
Soran+1 yılbundan dikinede kaya dersin
Cevap sahibi+1 yılkaya olabilmesi için biraz daha küçük olması lazım ele gelebilecek kadar o daha gergin ve dik olur
Soran+1 yılbenim bu boyda ama daha dik yani mümkün.
Cevap sahibi+1 yılgöğüs fetişistiyim süper ya,dik olması yapısı gereğidir.
Cevap sahibi+1 yılkişi zayıflayınca göğüslerde küçülüyor mu ?
Soran+1 yılbenim küçülmüyor
Cevap sahibi+1 yılsıkılaşabiliyor mu ?
Gizli Üye(36-45)+1 yılne sarkiği bee benimki kalkti şaha
04 Yorumla
Soran+1 yıldik mi
Cevap sahibi+1 yılne dikmi
Soran+1 yılgöğüsleri
Cevap sahibi+1 yılHayir değil ama sarkikta değil gideri var
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarkık ama yınede gıder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılharika görünüyor ben beğendim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıskanç seni😀
00 Yorumla
+1 yılbüyüklüğe göre doğal
00 Yorumlaçok güzel duruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet iri gögüslü.
00 Yorumla
+1 yılDeğil.
00 Yorumla
+1 yılfena değil =)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası