Sanırım yanlış birşeyler yapıyorum

Arkadaşlar nasıl anlatıcağımı bilemiyorum. Hayatım boyunca benimle sır gibi kalan bir durumumu paylaşmak istiyorum size adım adım ve bana önericeğiniz şeyler gerçekten önemli benim için. Tam 5 yaşındaydım babamın yurt dışından getirdiği bir oyuncak . Eline basında titreyip şarkı söyleyen bu ayıcığı bacaklarımın arasına alıp uyumuştum her titrediğinde müthiş bir zevk alıyordum.İlk defa böyle keşfettim kendimi. Daha sonra otobüse bindiğimizde otobüsün tekerinin üstüne olan koltuğun titremesi. Bende garip hisler uyandırmıştı. Bisikletimi bile sürerken böyle bastırıyordum o zevki alır mıyım diye. Sonrasında birgün tuvaletimizdeki hortumla ayaklarımı yıkıyordum bahçeden gelmiştim ve kirlenmişti o anda onu şeyime tutma fikri geldi ve tu ayıcık titreşiminden daha güzeldi sürekli yapıyordum su buz gibidi şeyim üşüyordu hatta morarıyordu. Neyse ben okula başladım 1. sınıftaydım bir gece aklıma seyimin o zevk alan noktasına sürtmek geldi pijamadan sonra baktm bileğim yoruluyor bende kalemle sürttüm vücudum kaskatı kesiliyordu. Bunu sık sık yapamıyordum çünkü abimle aynı odada kalıyordum. Sonra ben yıllarca böyle şeyler yaptım . Ama nedenini bilmeden. 7. sınıfta bu yaptığımın mastürbasyon olduğunu fakat ergenlerin yaptığını öğrendim ama ben 5. sınıftan beri yapıyordum. Hatta işi ilerletmiş banyoda fıskiyenin kafasını çıkarıp suyun tek noktadan gelmesini sağlıyordum ve direk şeyime geliyordu du uçuyordum resmen. Lise 2 ye kadar hiç p*rno izlemedim. Lise 2 dede sınıf arkadaşlarım projeksiyondan güya yanlışlıkla açmıiştı.. Hayret etmiştim. İnsanlar utanmadan nasıl video yapar. Hemde erkeğin kadının şeyine soktuğunu bile bilmiyordum. Bu arada artık külodumu çıkarmaya başladım mast. yaparken . çünkü abimle odalarımız ayrılmıştı. Bu işin ustası olmuştum artık fakat bir zararı oldugunu nerden bilebilirdim. İLK defa kimya hocam sırtıma affferin dye dokunduğunda küloduma sıcak bir sıvı geldiğini hissettim. Kendimi böyle tanıyordum . geldik lise sona. Babam bir masaj aleti altı ucunda ışık yanıyor titreşimli bir alet. Aleti görür görmez bununla iyi mast yapılır demiştim. Bir süre yaptım ama suyun verdiği hazzı vermiyordu bana.. Büyüm ve 19 yaşına geldim. Bilerek sevgili yapmadım hiç. Kendimi tutamama korkusu vardı. Ve ben erkeklere yaklaşınca bile filmlerdeki gibi öpme hissi geliyordu. Bu arada mast zararlı olduğunu öğrendim evlenince zevk alamamak ölüm gibi olur dedim ve bırakmaya çalıştım. azar azar . Şu an 21 yaşındayım evet tamamen bırakamadım. Ama bir sorunum var sanırım ben geç kaldım :( .. sürtme titreşim suyla mast hiçbirisi işe yaramıyor . Şeyim sanki hissetmiyor. :( Çok üzülüyorum size 5 yaşımdan beri yaşadıklarımı anlattım. Ben çok mu geç kaldım arkadaşlar. Kendime söz versem bir daha hiç yapmasam tekrar zevk almaya başlar mıyım hiç değilse evlenince zevk alayım. Su içmek yemek yemek gibi bir şey oldu. Bununzararını bilmeden çok küçük yaşta başladım. sizce çok mu geç kaldım . Yardım edin ne olur. Mutsuzum..
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar merhaba. Yine ben :)
yıl oldu 2017 ve ben evlendim. Bazi arkadaşlar mesaj atmişlardi sana saglam koca lazim vs diye. Kendime verdigim sozu tuttum. Evlilik oncesi bisey yasamadim. Simdi baska bir sorum var. Esimle ilişkiden bekledigim zevki alamadim. Yani umdugum gibi degilmis. Ve ben yemege ac gibi biriyim ya insallah anlamissinizdir. Yazamiyorum da acik acik :( . Kendi isimi gormek bana daha uzun zevk veriyordu sanki boyle bir hisse kapildim. Ne oneriyorsunuz?
Sanırım yanlış birşeyler yapıyorum