Meninin rengi açıksa senden hemen önce biriyle ilişkiye girmiştir..(2-5 gün zamanı arasında)
Koyuysa uzun zamandır ilişkiye girmemiş..
Yada tam tersi.. Mümkün mü anlamak?
Koyuysa uzun zamandır ilişkiye girmemiş..
Yada tam tersi.. Mümkün mü anlamak?
Hayır bu kesinlikle yanlış. Meni ilişkiden sadece bir saat sonra eski halinde yeniden gelir. Bu bir saat 2-3 güne uzarsa sadece miktarı azıcık artar o kadar. Kıvamı insanın vücut yapısı ile ilgilidir. Bunu ilk bir saat dışında anlayamazsınız. Erkeğin bir önceki boşalmasından sadece bir saat içinde bu sefer sizin onun boşaltımını görmeniz ve bu miktarın eskisine göre farkını gözlemlemiş olmanız lazım eee ilk boşalmanın miktarını bilemeyeceğinize göre bunu anlama şansınız maalesef yok.
Alakası yok ya senden once masturbasyon yaptıysa erken bosalma sorunu oldguu ıcın falan ? şu an soledıgıne hafiften tebessum ettim gülücem birazdan :)
kıvamından, miktarından ve renginin yoğunluğundan anlaşılabilir evet. ama yinede cok net bir şekilde belli olmaz.
CSI dizilerini falan severim de, o kadar olmadım daha sanırım.
az yavaş yav, onu bari incelemeyelim.
Cevap
39Cevap
oho o ne ki ben nefes alış verişinden anlarım.
yok artık daha neler belki adam rüyada boşaldı belki mastürbasyon yaptı belki kendiliğinden akıntı oldu
Oha, yok artık daha neler...
Meni rengiyle aldatmayı çözecek birini ben ne duydum, ne gördüm ne işittim. Belki dün ya da seninle buluşmadan hemen önce manuel takılmış? Nereden bilebilirsin bunu?
Alakası yok. Hiç bir şekilde anlaşılmaz.Ancak hormonal test yapman lazım ki kan değerlerinden bir sonuç çıkart. SEN KAHİNMİSİN yeerine sen laborant mısın derler adama o kadar :)
ayy çok güldüm. Sen çok yaşa emi.Sorıya değil yalnış anlama o an gözümün önüne geldi adam boşalıyor sen meni analizi yapmaya başlıyorsun. Adamda " noluyo lan" der gibi sapıtıyor.ahahah çok eğlendim.
Koyuluğu, açıklığı, yoğunluğu, azlığı kişinin bünyesine göre değişir, ne kadın da ne erkekte aldattığını bu şekilde anlamak mümkün değil, tek çare güvenmek.
eğer meninin rengi koyu ve kıvamı yoğun değilse daha önce boşalmıştır. ama bu aldatıyor anlamına gelmiyor ki. mastürbasyon yapmıştır belki yani o kadar kafana takma bunu.
2 hafta ilişkiye girmemiş ve mastr. yapmamış bir erkeği elbette anlayabilirsin fakat rengi açıksa mast. mu yapmış yoksa ilişkiye mi girmiş nasıl ayırt edebileceksin ki %50 ihtimal en iyi durumda bile bi yanılma payın var arkadaşım maalesef
Adamın canı sıkılmış senden biraz önce masturbasyon yapmışsa bu düşünce ile kendini aldatılmış mı hissedeceksin ?
anlaşılmaz fakat bazen bayanlarda ilişkiye girip girmediği anlaşılıyor, hissediliyor. kaçamak yapan bayanlar dikkat etmelilerdir.
yoğunluğuylan ve gelen spermin mıktarından bır nevze size fikir verebilir.
İllaki meninin renginin açık olması senden önce ilişkiye girdiği anlamına gelmez.Masturbasyon da yapmış olabilir.Mesela ben arada yaparım.
Yok öyle birşey. Bunca zamandır tadı kokusu rengine bakarım azlığı çokluğu, rengi birşey anlatmıyor.
anlaşılsa ne olacak bi yerde toplayıp ışık altında renk analizimi yapacaksın
ilişkiye girdiyse rengi açık olur
yada mastürbasyon yaptıysa
ashdjsahkdhashdsahdsakhkashkda sacmalıkta son perde :)
ne alaka arkadaşım belkide senden önce boşalmıştır mast.yapmıştır.alakası yok öyle çok saçma bu tür düşüncelerle ilşkılerinizi zedelemeyin
evet yoğun kıvamı varsa uzun zamandır boşalmıyor anlamına gelebilir. ama bu aldatıryor anlamına gelmez
bismillahirrahmanirahim kizlar sizden korktum valla
ilk defa senden duyuyorum böyle birşeyi ama bildiğim kadarıyla böyle birşey mümkün değil...
Sahte para Misali Işıga Tut İçinde Kadın resmi varsa Aldatmıstır..
2 saatte aynı miktar meni üretilebilir. Anlaman zor biraz.
Tam fıskıracackken gozune iyice yaklastır ılk cıkan renk sarı ıse sarısınla aldatıo sıyahsa esmerle kırmızı ıse kızıl ıle aldatıodur :)
Ben anlarım da seni bilemem. Ha mast. yapıp boşalmış ta olabilir. Ama o arada boşalıp boşalmadığı anlaşılabilir.
offff be soruya bak süperr .s .s. Rengi sarımsıysa ve koyuysa uzun zamandır bosalmıyordur ama biraz sulu ve beyazsa onceden bosalmıs demektir ama ne bilisenki bir ilişkiye girdigini ?
yok daha neler...
sen iyice kuruntuyuda abartmışsın..
oldu olacak penis üzerinden DNA örneği al kesin sonuç çıkar :)
gül tabi neşen bol olsun :)
çok komikmiş yönetici kardeş eleman mastürbasyon yaptıysa aldatmış mı sayacaksın
bi laboratuar kurarsan ewe evet anlarsın sayı adetine bakarak
Çok zor anlaşılmaz ama daha az meni gelir bunuda anlamak zor.
menin rengi belirleyen şeylerden birde alına vitaminler ile alakalı ,
Duyduğuma göre katı olursa hiç ilişki yaşamamış demekmiş.
Ben öyle duydum diyorum?
Ohhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))
sana da aynen:)
paranoyanın bokunu çıkarmak :)
nerden buluyosunuz böyle soruları
anliyorsan sana bravo denir :)
bu nasıl bir paranoyadır.
Menisinde ruj lekesi varsa aldatmistir:)))))
ilk okul terkmisin? yoksa okumuş cahillerdenmisin?
tadından anlamak mümkün demişti bana bir kız...
dikkat etmek biraz saçma bana göre anı yaşa :)
miktarından ve katı lıgından belli olur sadece .
Yanlış Bir Yol İzliyorsun. Bu Şekilde Belli Olmaz.
yOk alakası yok... bende her zaman aynı :))
Evet. Olabilir. :D
hayır mümkün değil.
bu yolla anlayan olursa dıslerımı komple kırarım
dislerin hazir mi komple kirilmaya az kaldi
kım anlamıs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar